Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 2]

1 Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 05:00

Мел Евънс

avatar


Това бе къщата на Мел Евънс, нейната крепост, убежище от заобикалящия я свят. Тук тя се чувстваше в безопасност.Спалня:Хол и кухня:Баня и тоалетна:Градината:
2 Re: Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 05:06

Александър Андерсън

avatar
Изтръгнах се от сенките в съседния двор и се огледах. Мел имаше нужда от мен и аз се засилих да се появя възможно най-бързо. Вярно, можеше да ми заповяда да дойда веднага.... но изглежда още не съзнавае колко е голяма властта й над мен.
Приближих се и тихо почуках на вратата. Погледнах през рамо и се постарах, никий да не забележи че влизам. Мел отвори с бледо лице. Понеже бе вампир не можех да преценя дали е естествена бледност или не. Влязох бързо и изчаках Мел да затвори

3 Re: Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 05:14

Мел Евънс

avatar
Усетих Алекс от километри, чух стъпките му, знаех, че идва. Не ми беше добре, нямах желание да се глася, не знам що за болест бе това, което ме обземаше. Бях облечена с любимата ми пижама и домашните чехли. Лежах в хола и гледах телевизия. След няколко минути той дойде. Отворих, Алекс се огледа и влезе набързо, затворих вратата и зададох обичайните въпроси за една вежлива домакиня преди да започнах да обяснявам.
- Здравей! Заповядай. - казах аз със смутен глас.
- Искаш ли нещо за пиене?


4 Re: Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 05:19

Александър Андерсън

avatar
- Не, благодаря - отвърнах тихо,
Двамата бързо се настанихме на някакво канапе и аз хванах ръете й. Сториха ми се неестествено студени дори за нея.
- В съобщеието ми казваше, че не се чувстваш добре. Какво има? Болки, втрисане?
Протегах ръка към челото й и обрах дна-единствена капка пот от там.
- Ако искаш, щете проверя... по моя и начин.

5 Re: Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 05:22

Мел Евънс

avatar
Взех чашата чай от масата и отпих, след това го поставих на същото място, а той хвана ръцете ми.
- Не, добре съм, всъщност не знам какво ми има. Не е обичайно за мен да боледувам, досега не съм имала такива оплаквания. Цял ден повръщам, лошо ми е, не знам, наистина не знам. Чувствам се отпаднала... Алекс, какво става с мен!? - попитах объркано, бях уплашена, притеснявах се от незнанието и невъзможността да разбера какво става.


6 Re: Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 05:32

Александър Андерсън

avatar
- Успокой се - отвърнах тихо и поставих ръка на челото й, - Не умираш. Ако беше отровена с върбинка или нещо подобно... щях да го усетя, нали сме духовно обвързани.
Събрх малко сила и започнах да изследвам ума й. Нищо... Пордължих надолу - гъло - нищо, дробове... няма проблем. Стомашно-чревен трак - пак сичко в норма. Спрях точно там, където се страхувах, че може да се е суличло нещо. Започнах да ровя в ня чрез магия и с неудоволствие открим малко образование. Дали беше тумор?
- Мел... мисля, че си бременна? - пророних , като сложих другата си ръка на корема й.

7 Re: Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 05:35

Мел Евънс

avatar
КАКВО?!?!?! Какво каза той.. Станах и започнах да му крещя:
- Как?!?! Каквооо направихме?!!! Не може да бъде!!!!!! Сега.. какво ще правя? - блъснах го и продължих :
- Хайде, отговори ми!!!!!!!!! Какво ще правим сега?!? Това не може да е истина!! Ще махна това бебе. - седнах на дивана и започнах да плача, непрекъснато си задавах само един въпрос: Какво се случи с мен?!


8 Re: Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 05:40

Александър Андерсън

avatar
Изтръпнах от неприятното чувство да не удовлетворя господаря си, но го преглътнах. Живота на демона не е цветя и рози.
- КАзах ти да се успокоиш - отвърнах студено. Не я заплашвах, а я отрезвявах от истерията. - Всичко може да се оправи. Бебето... плодът.. фетусът - спрях се накрая на латинското название - е едва заформил се. Ще е безболезнено премахването му.
Изпънах надолу едната си ръкавица.
- Но първо искам да знам наистина ли икаш да го махна и с кого си спала през последния месец.

9 Re: Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 05:45

Мел Евънс

avatar
Погледнах го с безмълвен поглед. От очите ми не спираха да се стичат сълзи. Всичко преля чашата когато Алекс ме попита "С кого си спала през последния месец." С кого съм спала?!?!??!?! Той сериозно ли?! Станах и отново започнах да викам
- С КОГО?! Ти какво си мислиш, че аз като теб ходя и се нахвърлям на всичко живо било ми то роднина или не?! Че АЗ бих се отдала ей така на всеки срещнат, както правиш ти ли?! Спала съм само с теб за този месец, за тази година!!! - усмихнах се и промълвих:
- Да ти е честито, татенце!


10 Re: Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 05:50

Александър Андерсън

avatar
Писна ми. Одава не съм имал истерични господари и се наложи да се амеся сериозно. Хванах китките й и я вдигнах като пиле.
- Казах по-кротичко, Мел - отвърнах с леен глас и очите ми пламнаха в мрачно виолетово. - Не разбирам, демоните и вампирите нямат способността да се размоножават... това е крайно необяснимо.
Свалих я на земяа й я прегърнах. На ум се борех с мисълта какво см направил... какво й бях причинил. Опитах се да се оправдая със невероятните неща, който правихме заедно... но това си бяха просто оправдания - бях неввнимателен и колкото и да се стараех, не се ях стърпял да н направя гафа.
- Все още ли искаш да го премахна?- попитах с болка и погледнах Мел.

11 Re: Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 05:55

Мел Евънс

avatar
Наистина приличах на някоя откачена вампирка, която не знае как да се оправи с нормален тон, но това бе стрес за мен и не знам как Алекс го прие толкова леко. Отскубнах се от прегръдките му и заговорих:
- Виж.. извинявай, че така ти се развиках, но и аз не осъзнавам как може да е станало. А що се отнася до това какво ще правя и дали искам да махна бебето, мисля че това не е само моя грижа. Нека го обмислим заедно. Ти искаш ли това бебе? Искаш ли му бъдеш баща, да имаш семейство? Не искам да те притискам, но аз мисля да го задържа, а ти.. Ти прави каквото искаш, просто искам да знаеш, че ще останеш баща на това дете, може да го виждаш когато поискаш и .. - Александър ме прекъсна преди да кажа всичко, което искам, погледна ме и промълви с тих и спокоен глас


12 Re: Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 06:00

Александър Андерсън

avatar
- Достатъчно - отвърнах тихо и я прегърнах изотзад. Поставих ръце на корема й и я питиснах до себе си. Дали Създателя ми се подигравае сега? Или Луцифер ме наказваше, че съм свободен? НЕ! Аз съм свободен не завися от никого. Без Бог, без дявол... само аз... аз и моята господарка.
Притиснах я силно и целуах темето й.
- Искаш ли да наше... не твое... искаш ли да г отгледаме сякаш е било винаги наша идея. Като че това е най-хубавото, което сме създавали... заедно.
Завъртях я към себе си и се втренчих в очите й

13 Re: Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 06:03

Мел Евънс

avatar
Това той ли беше, от неговата уста ли излизаха тези думи. Останах и не можех да кажа и дума, не знаех какво да кажа. Взех чая от масата отпих няколко глътки, погледнах го и отговорих:
- Би било наистина чудесно. Мислиш ли, че си готов за такава голяма крачка в живота си? Ще можем ли да се справим, все пак това е къс месо, което ще иска постоянни грижи...
- Дали ще бъда добра майка? - погледнах го въпросително. Отидох до кухнята да си направя още един чай, а той ме последва.


14 Re: Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 06:11

Александър Андерсън

avatar
- Не виждам зашо да не си - отвърнах искрено, - Инстинктите са си инстинкти, независимо дали си ти или аз.
Видях че ръцете йтреперят и побързах да взема мъжицата и кутийката чай от ръцете й. Започнах бързо да приготвям чая, като се стараех да е по-силничък като за нея.
- Как мислиш... дали биологичните ни особености ще породят появата на някое иснтинско чудовише?

15 Re: Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 06:16

Мел Евънс

avatar
- Да и при мен този въпрос остава без отговор. Ами ако сме сътворили някакъв изрод.. ако дадем живот на нещо ужасно, страшно и невиждано до сега? Нека отидем на лекар, какво ще кажеш? Имаш ли някой познат на когото да можем да се доверим или.. ще ударим на сляпо пък каквото, такова. И все пак мисля, че това се случва един път и не трябва да го отхвърляме с лека ръка. - впих поглед в очите му.
- Не искам да остана сама - очите ми се насълзиха отново, взех чашата с чай от него и отпих отново, прилоша ми и бързо изтичах до тоалетната, не исках да похабявам нищо в новата ми къща. Пак тези ужасни неща съпътстващи всички бременни .. аз съм вампир?! Защо трябва да го изживявам и аз .. питах се докато обливах с вода лицето си, измих си зъбите и се надигнах


16 Re: Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 06:20

Александър Андерсън

avatar
Вгледах се в нея. Рушеше се пред очите ми. Трябваше да остана с нея. Не можех да я оставя сама. Нямаше да се справи. Доближих се и прошепнах. Аз ще те проверя. Но ако дъжиш на медицинско мнение... няма проблеми. Но ако е толкова отвратително, че да е заплаха за света... позволи ми да го... отнеса.
Втренчих се в Мел. Бях ясен, немногослове, надявах се да разбере, че го правя заради нея... за да щастлива.

17 Re: Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 06:26

Мел Евънс

avatar
Погледнах го и отговорих:
- Добре, виж, но нека отидем и на лекар. - Прехапах устна и се втренчих в него, очаквайки да разбера отговора. Повтарях си, че всичко ще бъде наред, Господи, дано всичко да е наред. Хванах ръката му и притаих дъх.
- Е, какво виждаш? - попитах настоятелно.
- Наред ли е всичко?


18 Re: Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 06:33

Александър Андерсън

avatar
Заизследвах спокойно. Виждах малкия плод и започнах да провервам бъдщото му развтие в перспектива. Изглеждаше... нормално.
- До колкото преценявам... изглежда съвсем нормално бебе. Може да е с по-бледа кожа и сигурно ще е чернокосо... малко ще са му възлести коленете и ще има неутолим апетит...
Погледнах я сериозно и попитах:
- Мел... момчето не може да живее само с майка си... ако ме разбираш на къде бия...
Тя ме погледна озадачено и аз пуснах, оттъпих крачка и сед това коленичих.
- Мел Евънс... ще се омъжиш ли за мен?

19 Re: Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 06:40

Мел Евънс

avatar
Алекс каза, че всичко е наред и ще си имаме съвсем нормално бебче. Не знам какъв товар ми падна от плещите като чух това, успокоих се и усмивка блесна на лицето ми.
- Момче?! Можеш да определиш и пола? - Ще си имаме момче, това е страхотно, още една прекрасна новина. Докато се радвах на новините, че си имаме хубаво здраво, чернокосо момченце, Алекс коленичи пред мен и ми предложи. Тройно каратова усмивка се появи на лицето ми.
- Какв... о... как.. каккво говориш.. - не можех да асимилирам, това което се случва в момента. Без да се замислям казах:
- Да, да, да да!!!!!!!!! - той се изправи и аз го прегърнах силно. Не можех да опиша радостта, която изпълни цялото ми тяло. Не криех пред себе си, че още от първата ни среща харесах Алекс и той не ми бе безразличен. А сега.. сега ще си имаме бебе, ще бъде до мен ии.. ще бъдем семейство. Всичко беше прекрасно, докато мисъл не прониза ума ми
- Алекс.. не се чувствай задължен да правиш каквото и да е, не си мисли, че няма да се справя, просто сега съм леко нестабилна, но това не значи, че няма да се оправя сама! Не искам това предложение да бъде непремислено и после да съжаляваш .


20 Re: Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 06:46

Александър Андерсън

avatar
Посставихръка на гърдите си още коленичил. Усмихнха се леко и сякаш сенките се отдръпнаха ужасни от мен самия.
- Аз искам само едно нещо Мел.... - погледнах право нагоре, очите ми бяха приятно лешниково-червеникави. - Искам теб. Искам да си щастлива... искам аз да те направя щастлива.
Станах и я прегърнах. Усетих, че тя се сгушва в мен и едва ли не трепери. Някакв неприятна или не чак неприятна топлина се появи в гурдите ми. Притиснах я силно и зарових лице в косата й. Исках да останем така вечно... или поне през следващите нколко години...

21 Re: Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 06:55

Мел Евънс

avatar
- Благодаря ти, че си до мен. Ти ме правиш щастлива, откакто се появи винаги успяваш да ме накараш да се почувствам добре.
- Благодаря ти! - целунах го кратко и нежно. Погледнах го и се усмихнах, мисля, че наистина много го харесвах. Надявам се след време това да прерасне в любов. Искам да го опозная, да знам страховете му, да го правя щастлива.
- Ще останеш ли тази нощ при мен? - попитах с тих глас.


22 Re: Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 07:08

Александър Андерсън

avatar
Вгледах се в очите й и се усмихнх лукаво:
- Тази нощ? И всяка следваща, докато едния не го приберат демоните...
Целунах я. Исках да се наспи добре, ако утре щяхме да сме на доктор... макар че е излишно по мое лично мнение. Вдигнах я на ръцеи се ухилих весело. Мел се разкикоти и се сгуши в гърдите ми. Дявол момиче, все още ми действаше.

23 Re: Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 07:12

Мел Евънс

avatar
Хихихиххихи моето момче, усмивката не слизаше от лицето ми. Стигнахме до стаята ми или стаята ни, не знам. Той ме сложи на леглото и застана културно до него, като не сваляше поглед от мен. Аз промълвих:
- Е, това е моята стая, вече нашата, надявам се. Ако не ти харесва или искаш отделна, може да го уредим. А какво мислиш за доктора утре? Искаш ли да ходим? - погледнах го с очакване да ми отговори.
- Ами ако лекарите открият нещо странно?


24 Re: Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 07:15

Александър Андерсън

avatar
ПОнесох Мел нагоре по стълбите без да ми мигне окото. Просто леко изритах вратата за да влезем.
- Знаеш вечниото недоверие между науката и магията - отвърнах сериозно и я оставих на леглото. Отворих широко гардероба и се заех да търся хубави завивки. Януари.... лош момент за една бременна. Голям студ, голямо нещо.
- Завис симо от теб - аз не бих го завел по причини, че ако доктора не открие нищо странно, може в невежеството си да навреди на бебето, без да знае как се действа с него.

25 Re: Къщата на Мел on Чет 02 Фев 2012, 07:18

Мел Евънс

avatar
- Добре тогава няма да ходим. Ще се доверя на твоята преценка. - усмихнах се. Мисля малко да поспя, а ти знаеш къде е кухнята, може да си направиш нещо ако си гладен. Къщата не е много голяма, така че не мисля, че ще ти е трудно да се ориентираш, ако вече не си го направил. Също така, може да си тръгнеш по всяко време.


Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 2]

Иди на страница : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите