Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 4 от 4]

1 Cavalli club on Сря 08 Фев 2012, 07:34

Катерина Петрова

avatar
First topic message reminder :

Внимание! Платена зона: -3 Евро на пост!

76 Re: Cavalli club on Пет 06 Юли 2012, 10:10

Лекси Нортман

avatar
- Мхм ... - казах като кимнах с глава.
Беше ми някак странно това, че Ерик изпитва такава почит към създателя си. Особено имайки в предвид че аз малко повече от век се тормозех с мисълта как да убия моя. Оставих тези мисли на заден план.
- Ти не можеш ли да излизаш денем ? - попитах учудено.
Изпих питието си. Тъкмо в този момент един от сервитьорите мина покрай масите и аз взех два от шотовете които носеше и му се усмихнах след което ни подмина. Предложих единия на Ерик а той само леко поклати глава. Въпреки това го оставих пред него а моя изпих на екс.

77 Re: Cavalli club on Пет 06 Юли 2012, 10:38

Луцифер

avatar
- Всъщност да излизал съм на слънце, има специален вид хора, които чрез кръвта им може да бъдем на слънце. Един път прекалих, изкараха ме на слънце и оцелях за деня. Но съм чувал и истории, че вампирите, които имат познати магьосници им правят специални аксесоари с магия, да стоят на слънце. За съжаление аз не познавам магьосник, който би направил това за мен. - сниших поглед, погледнах питието с което ме почерпи Лекси и го изпих на екс. След това казах:
- Този ден ще ми липсва, но се надявам да мога да си намеря такъв аксесоар. Искам да погледна Слънцето, да се порадвам на лъчите, но в този момент не мога. - погледнах навънка, слънцето не се бе показло, но сиянието което излъчва се виждаше. Колкото и добра компанийка да имах, трябваше да тръгвам, защото щях да изгоря най-вероятно. Но другия проблем беше, че нямах къща. Явно трябваше да пренощувам в някой гроб, но не бих отказал, за да оцелея.
- Извинявай, но много бързам, ако не се закопая скоро време в някой гроб, ще се изпаря пред теб. Ще си довършим разговора друг път, когато се видим. - след това оставих малко пари, за сметката и излязох бързичко, като я оставих съвсем сама.

78 Re: Cavalli club on Съб 01 Сеп 2012, 02:31

Реджина Милс

avatar
-- грешен пост

79 Re: Cavalli club on Съб 08 Сеп 2012, 09:00

Рейчъл Бери

avatar
Алекс се съгласи с мен и тръгнахме към някой бар или клуб. Неочаквано за мен той хвана ръката ми преди да поведе към колата си. Принципно тълкувах всичко ,но днес реших ,че няма смисъл да тълкувам всяко негово действие. Качихме се в колата му ,той облече някаква тениска и тръгнахме. От една страна бях доволна ,че се облече,така можех да мисля по-добре ,а и за никъде не бързах принципно.
-Кавали клуб как ти звучи? –попитах го и се усмихнах. Той не ми отговори ,а направо тръгнахме за там .
Стигнахме доста бързо и влязохме в заведението. Беше доста просторно и тази вечер определено не беше от силните. Имаше доста хора ,но не беше претъпкано. Честно казано предпочитах да е така ,мразех препълнени заведение ,в който едвам се диша.
-Да седнем на някое сепаре? –попитах го и не дочаках отговор. Хванах го за ръката и го поведох към една празно сепаре. Седнах ме и аз просто му се усмихнах. Вечерта ми се оказа доста по интересна отколкото очаквах.


Tell me the reason you hide your feelings,
When you know how much I care for you!


Show me, show me some love, can't you see the truth?
That I was made for loving you

80 Re: Cavalli club on Съб 08 Сеп 2012, 10:31

Alex Smirnoff

avatar
Бях идвал няколко пъти в този клуб, хубаво местенце, винаги имаше много хора, но днес не беше така нямаше, явно по-късно щяха да дойдат.Попита ме:
-Да седнем на някое сепаре?- докато отговоря, тя ме хвана за ръка и седнах ме.Огледах се за познати лица, но нямаше такива, дансинга беше пуст, а музиката тиха, щом чувам какво ми говори без да вика.Дойде сервитьорката и попита:
-Какво ще желаете?- усмихнах се и погледнах Рейчъл, явно още не беше си избрала какво ще пие и затова отпратих сервитьорката.
-Ммм не знам от къде да започна, искам да науча всичко за теб .- не спирах да се усмихвам, просто тя беше толкова красива и лъчезарна.Не изпусках поглед вече от нея,забравих за всичко, хванах ръката и леко я повдигнах върху масата.
-Да си призная доста те харесвам, сега сигурно ще си помислиш
,,Той е като другите търси само секс..." и такива подобни не аз не съм като другите,затова искам да те опозная по добре.

81 Re: Cavalli club on Съб 08 Сеп 2012, 11:02

Рейчъл Бери

avatar
Поръчахме си за пиене ,след това той ми каза ,че иска да ме опознае . Това много ме зарадва ,защото и аз исках да знам всичко за него ,беше толкова мил с мен ,а и беше толкова хубав. Искаше ми се да ми разкаже всичко за себе си ,а и нямах против да му кажа ,каквото искаше да знае за мен. Определено беше ,че нямаше хора и беше сравнително тихо ,така можехме да си поговорим спокойно.
Следващите му думи още повече ми харесаха и усетих как се изчервявам леко . Надявах се да не забележи в тъмнината на клуба.
-Аз … също искам да те опозная Алекс – казах и му се усмихнах . В този момент дойде сервитьорката и ни остави напитките. Взех чашата си и отпих малко. След това отново се обърнах към Алекс .
-Честно да си призная и аз те харесвам … -казах и го погледнах в очите. Усмихнах се и допълних.
-Е какво искаш да разбереш първо за мен? –попитах и се засмях леко.


Tell me the reason you hide your feelings,
When you know how much I care for you!


Show me, show me some love, can't you see the truth?
That I was made for loving you

82 Re: Cavalli club on Пет 28 Авг 2015, 01:06

Addison.

avatar
Ежедневието работа-вкъщи и вкъщи-работа, взе яко да ми омръзва. Имах нужда от излизания, а много рядко го правех, е явно тази вечер беше от редките.
Вечерта беше не много гореща, но и в никакъв случай не студена, идеална за моето тяло. Времето напълно позволяваше за някоя греховна дреха, за това точно това и избрах, червена рокля с гол гръб, достатъчно къса за да е секси, но и достатъчно дълга за да не приличам на уличница. Облеклото беше измислено, сега идваше ред на мястото. През главата ми минаха всички нощни заведения в града и се спрях Cavalli club.
За нула време бях там, едва на някой преки е от нас. Влязох в клуба и музиката забумча в ушите ми. Не беше препълнено с хора тук и това ми харесваше. Седнах на бара и помахах на симпатичното барманче, което дойде за части от секундата. Поръчах си мръсно мартини, чувала съм, че от това, какво пие една жена, се разбира каква е тя, и може би тази вечер аз бях точно такава.

Not really sure how to feel about it..something in the way you move...
"

make me fell like I can't live without you..[

83 Re: Cavalli club on Пет 28 Авг 2015, 01:31

Nathaniel.

avatar
Откакто бе решил да загърби военния живот в живота на Натаниел не се случваше почти нищо интересно. Почти всяка нощ прекарваше в клубове в търсене на моментно забавление. Е тази нощ щеше да протече по същия начин.
След дългия душ който си взе избра да облече черна риза и дънки. Излезе от дома си без дори да знае към кое местенце да се насочи този път. Никога не избираше предварително. Избираше на момента. Така се случи и сега. Влезе в първия клуб до който се добра, като първата му работа беше да огледа обстановката. Разбира се от погледа му не убягна познатата фигура намираща се на бара. Е явно таьи вечер нямаше да му се налага да търси компания. Тя вече беше тук.
-Добър вечер.-поздрави настанявайки се до нея, а на лицето му се бе появила широка усмивка.
-Уиски моля.-обърна се към бармана за момент след което вниманието му отново се върна върху прекрасната Адисън.

84 Re: Cavalli club on Пет 28 Авг 2015, 01:40

Addison.

avatar
Мартинито ми беше на привършване и тъкмо, когато реших да си поръчам още едно познат парфюм ме извади от мислите за алкохола. Погледнах го, да... нямаше как да се объркам.
- Натаниел, изумена съм, че те виждам тук. - усмихнах му се и го прегърнах, но не твърде настоятелно.
Познавах тялото му достатъчно добре, за да не си позволявам да се докосна достатъчно в него, защото изхода и двамата го знаехме блестящо - или в моето или в неговото легло.
Той беше доста приятна компания, освен секса, момчето ставаше и за сериозни разговори, което е всъщност нещото, което ме впечатли в него.
- Как си, не съм те виждала доста отдавна, наистина се изненадах, че се засичаме точно тук, но няма случайни неща явно. - подарих му още една усмивки.
Поръчах си второ мартини и потопих червените си устни в него. Отново насочих вниманието си към него и зачаках отговора му.

Not really sure how to feel about it..something in the way you move...
"

make me fell like I can't live without you..[

85 Re: Cavalli club on Пет 28 Авг 2015, 01:54

Nathaniel.

avatar
Когато Адисън го прегърна Натаниел неприкрито вдиша от аромата на тялото й, а това предизвика много спомени да се появят в главата му. Още по широка усмивка се извая на лицето му. Да, с това момиче определено имаха някои доста горещи преживявания, които определено не бяха за пред хора.
-Да, последния път когато се видяхме мисля, че беше преди да замина отново.-засмя се припомняйки си колко много време в действителност не се бяха виждали. Но пък за сметка на това спомените от срещите им нямаше как да избледнеят.- Свиквай по често да ме виждаш вече.-засмя се като отпи голяма глътка от уискито си. Погледа му се плъзна по тялото на Адисън. Това момиче винаги бе успявало да го запали без дори да прави каквото и да било.
-Аз съм добре, като изключим факта, че нищо интересно не ми се случва, но ето че май нещата се промениха.-усмихна се широко и отпи още една глътка.
-Ами ти как си?

86 Re: Cavalli club on Пет 28 Авг 2015, 03:23

Addison.

avatar
- Изумявам се от факта, че все едно не е минало никакво време от както последно съм те видяла, все едно си бил с мен постоянно - захилих се насреща му - Ами радвам се, че ще те виждам наоколо, това значи, че няма да има излишна насъбрала се енергия в мен. - пошегувах се с него
Наистина си мисля, че нашите стари навици ще се върнат, но това само времето можеше да го покаже, макар, че няма да ми бъде никак лошо.
Опитвам се да избягвам да чета мислите му, защото съм сигурна, че надали му би било приятно, но понякога се случва и сега беше един от тези моменти. Усмихнах се самодоволно и се опитах да изляза от главата му, но без успех. Върнах се на въпроса му и се замислих как съм наистина.
- Всъщност, не съм твърде добре, тъжна съм от факта, че водя живот на пенсионерка. От работа вкъщи, от вкъщи на работа и ми е малко трудно да не мисля за болните дечица, когато нямам личен живот. - отпих от мартинито си.
Загледах се в дълбокото синьо на очите му и се изгубих за момент, но бързо се върнах на земята, където трябва да съм. Отношенията ни винаги са били само секс и нищо повече, доста добър секс всъщност и може би е по-добре ако си останат така и за напред, защото той може да бъде добър приятел и не искам да го губя като такъв.

Not really sure how to feel about it..something in the way you move...
"

make me fell like I can't live without you..[

87 Re: Cavalli club on Пет 28 Авг 2015, 03:41

Nathaniel.

avatar
Дали щеше още да има този проблем след като Натаниел си бе тук за постоянно? Е, май не. Едва ли русия би й позволил да скучае. Харесваше прекалено много компанията й, за да си позволи да се лиши от нея. Определено би използвал всяка една възможност, за да я изкара от дома й. Всъщност той не гледаше на нея като поредното завоевание с което може да си достави само и единствено удоволствие и нищо повече. Всъщност Адисън беше момиче с което можеше спокойно да се говори за всичко. И Нейт често се възползваше от това. Въпреки, че не беше един от най разговорливите и че войната бе оставила дълбоки следи в него той все пак успяваше да се отпусне докато е с нея и да не позволява да има неудобство.
-Мисля, че ще успея да прогоня скуката от живота ти.-усмихна й се някак многозначно и дяволито, след което вдигна чашата си и я чукна леко в нейната преди да отпие погледната глътка уиски. Веднага си поръча втора, след което отново се обърна към момичето до себе си.
-Кажи ми Адисън пропуснах ли нещо докато ме нямаше.-беше му любопитно какво се бе случило с живота й през времето в което го нямаше. Винаги бе изпитвал някакъв интерес към всичко което й се случваше и винаги искаше да знае.

88 Re: Cavalli club on Вто 01 Сеп 2015, 13:13

Addison.

avatar
Отново бях в главата му, отново и отново.
Прекрасното момче срещу мен си мислеше, че ще успее да ме спаси от това, в което се бях превърнала и силно се надявах да го постигне, а ако случайно не успееше, което силно ме съмнява, здраве да е. Виждала съм на какво е способен, така че не вярвам, че би ме оставил в това мое състояние.
- Какво да си изпуснал Нейт. Едно и също е постоянно, казах ти вече, нищо различно в моя живот. Изпитвам нужда от нови неща, а ги няма и това ме побърква. Ти най-добре знаеш колко много обичам приключенията и предизвикателствата, но ги няма в момента и не съм в кожата си. Но все пак мисля, че ти можеш да направиш нещо по въпроса. - усмихнах се дяволите и нежно прокараха червените си нокти по наболата му брада. Дръпнах ръката си, погледнах го и отново отпих от напитката, която стоеше пред мен.

Not really sure how to feel about it..something in the way you move...
"

make me fell like I can't live without you..[

89 Re: Cavalli club on Вто 01 Сеп 2015, 23:26

Nathaniel.

avatar
Натаниел се зарадва когато чу, че и тя мисли, че може да я разведри и да я забавлява. А той определено вярваше в това. Изпи остатъка от уискито в чашата си, след което се изправи хващайки Адисън за ръка приканвайки я също да се изправи.
-Мисля, че е време да започнем със забавлението. -прошепна в ухото й като парещия му дъх погали кожата й. Постави ръка на голия й гръб придърпвайки я към себе си, а тялото му започна да се движи в такт с музиката. Тялото му се отриваше в нейното пробуждайки желанието. Определено имаше намерение да я откъсне от ежедневието и да я накара да си припомни моментите им на близост в миналото.
-Много си красива.-каза като леко се отдръпна назад за да плъзне още веднъж поглед по тялото й. Тяло което можеше да каже че познаваше наистина добре. Премрежения му от влиянието на алкохола а и от близоста й се впи право в нейния, а дяволитата му усмивка така и не слизаше от лицето му. Не се замисли много и се наведе впивайки жадно устните си в нейните.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 4 от 4]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите