Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 All day, all night .. What the fuck » on Чет 12 Апр 2012, 02:57

Бони Бенет

avatar
Не смятам, че мога да пиша хубави неща. Правя го за удоволствие. Надявам се да ви хареса това, ако искате ще пусна още.

Ледената кралица, която трябва да убива

Всичко беше потънало в непрогледен мрак. Чуваше се единствено бръмченето на превозните средства, които минаваха по шосето. Небето беше обсипано със звезди. Ноща беше много красива и нежна. Аз, пъхнала ръцете си в джобовте на якето вървях бавно из лондонските улици. Нямах точно определена цел, просто исках да се откъсна за мъничко от света, който ме заобикаляше.
Вървях по една осветена от фенерите улица, заобикаляха ме величестени дървета, които заплашително се бяха надвесили над мен. Гледах напред замислена.
След известно време вървяне усетих как ситни капки дъжд капят по лицето ми. Въздъхнах и се насочих към апартамента на родителите ми. Бях на няколко пресечки от дома, който мразех, когато забелязах една тъмна алея. Не бях сигурна дали до сега съм я забелязвала. Там сенките от дърветата бяха много по-застрашителни, отколкото в осветения парк, в който се намирах преди няколко минути. Любопитството ми надделя и реших да поема по нея. И без това исках в момента да съм възможно най-далече от семейството си.
Няколко минути преди да тръгна от вкъщи сестра ми ме беше нарекла " Ледена безкрупулна кралица". Беше ме наричала по всякакви долни начини, но сега ме беше заболяло повече отколкото преди. Защо?
Въпреки че обстановката около мен продължаваше да бъде така зловеща аз не забързах крачката си. Исках да преосмисля всичко случило ми се до сега. Пътечката сякаш беше безкрайна. Огледах се предпазливо, но нямаше жива душа около мен. Дъжда беше престанал, времето беше захладняло. Затворих очите си и вдишах дълбоко чистия въздух.
Изведнъж чух нечий стъпки. Можех да се закълна, че до преди миг около мен нямаше никого. Отворих очите си и чух нечий смях да прокънтява, беше женски и със сигурност имаше подигравателна нотка в него. Обърнах се бавно, сякаш да внеса още драматизъм на случката. Това бях аз... пред мен беше застанал моя образ. Шокирана не помръдвах, образа срещу мен продължаваше да се смее. За момент си помислих, че полудявам, защото случващото се в момента просто не можеше да бъде реално.Единственото различаващо това момиче пред мен и самата мен беше, че тя носеше корона на главата си. Стъклена корона.
- Да не си уплашена? - Попита образа пред мен и кимна с глава наляво. Сякаш ме преценява. Не знаех какво да правя, в този момент ми се прийска да съм вкъщи при досадната си сестра. - Не знаеш коя съм нали? - Продължи да задава въпросите момичето.
Аз направих отрицателен знак с глава и тя отново се засмя.
- Аз съм ти.. тоест ИСТИНСКАТА ТИ. В момента ти си едно нищо.. бориш се срещу себе си.. не искаш да си лоша.. бягаш от своята природа.
- Не знам за какво говориш... - Казах аз несигурна. Наистина от скоро всичко в мен ме караше да съм лоша. За малко.. за малко да убия човек преди време, но никой не знаеше за това. Никой освен пострадалия, който беше толкова изплашен, че просто побягна без да каже нищо.
- Напротив, знаеш. За малко да убиеш възрастният човек миналата седмица.. Днес ти идеше да вземеш ножа и да прободеш сестра си точно в сърцето, нали? - Исках това нещо просто да спре да говори. Исках да млъкне.. - Жалка си.. Ти си ледената кралица, но за да си наистина такава трябва да убиваш. За да може слугите ти да те обичат трябва да им се докажеш. - Тя не спираше да говори, като подигравателната усмивка не слизаше от лицето и. Преди да измисля точно какво да кажа, затворих отново очите си. Когато ги отворих готова с отговора си силуета беше изчезнал. Чувах сърцето си как бие лудешката и ми идеше да заплача.
Всичко, което ми наговори истинското ми АЗ беше истина.. имах нужда да убивам, но нямаше да го направя. Затичах се по пътеката, от където бях дошла. След няколко минути се озовах на големия осветен площад. Спрях едно такси, което ме заведе до вкъщи. Не вярвах, че случилото ми се преди малко беше истината, защото не беше.. просто фантазия... самата аз не си вярвах.

2 Re: All day, all night .. What the fuck » on Чет 12 Апр 2012, 03:18

Рейчъл Бери

avatar
Не знам защо смяташ ,че не можеш да пишеш хубави неща. Според мен можеш и ми беше доста интересен разказа ти. Ще чакам да качиш и други :)


Tell me the reason you hide your feelings,
When you know how much I care for you!


Show me, show me some love, can't you see the truth?
That I was made for loving you

3 Re: All day, all night .. What the fuck » on Чет 12 Апр 2012, 03:32

Бони Бенет

avatar
Благодаря. Скоро ще пусне ще пусна още творения.

4 Re: All day, all night .. What the fuck » on Нед 15 Апр 2012, 03:11

Доун МагКуин

avatar
Не мога да намеря определените думи, за да опиша колко е прекрасно. Едно голяма БРАВО, Ели. Продължавай в същия дух.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите