Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

Зоуи Редбърд

avatar
Пътувахме заедно с Алекса ... естествено аз карах.
Пътя не беше чак толкова дълъг, но тепърва бяхме тръгнали и сигурно щяхме да пътуваме около половин час, че и малко повече ако спрем някъде да хапнем понеже не бяхме яли нищо.
Бях се запознала с Алекса на острова.Тя беше наистина приятно момиче.
- Е, Алекса ... разкажи нещо за себе си !? - казах докато бях сръдеточена към пътя.Стараех се да не се разсейвам.
Пуснах радиото и започнах да прещраквам.Накрая попаднах на любимата ми песен.Започнах да си тананикам докато Алекса се чудеше какво да разкаже за себе си.
Бях взела тази кола под наем.Всъщност я взимах доста често.Обожавах тази кола.А тези кожени седалки.Вече нямах точна бройка колко пъти съм я взимала та тя си беше като моя.


♥There are no happy endings. Endings are the saddest part. ♥

♥So just give me a happy middle and a very happy start.♥

Alexa ♥

avatar
С момиче, на име Катрин, се запознахме на острова и се връщахме към Мистик Таун, с кола, която тя караше. Да си призная, беше ми странно, когато друг кара, но реших, че половин час, може би и малко повече, щях да изтрая. Изведнъж тя каза да ѝ разкажа нещо за себе си. Увих един кичур коса около пръста ми и се замислих.. Нещо, което да става за пред хора, което няма да ги очужди още повече, от това, че съм демон. Никой не харесваше демоните, макар и да не го показваше.
- Ами, от доста време съм заклещена тук. В това тяло. - Казах първото, което се сетих. - Обичам да чета. - Засмях се. Това не беше толкова интересно за чуване, но все пак нямах представа какво да споделя. - Никога не съм обладавала друг, освен мен, така де, това тяло.. - Смутих се, беше странно да се изрече на глас. Демон, който не е обладавал много тела, а точно това се гледаше на демоните, нали? Или пък грешах.. - Но стига за мен, твой ред е да споделиш нещо. - Усмихнах се отново и загледах пътя, по който минавахме.

Зоуи Редбърд

avatar
След като тя спомена, че е демон реших,че няма защо да крия, че съм вампир.
- Е за мен .. ъмм .. аз съм вампир. - колко беше хубаво да го кажеш на глас.Отдавна не го бях правила.Това може би беше най - голямата ми тайна е не точно имаше още какво да се каже, но си го спестих.
- Какво ще кажеш да спрем в някой ресторант или нещо по магистралата.Умирам от глад ...
Усмихнах се и я погледнах.Надявам се не беше от овези като се запознаят с вампир да започнат да бягат и да разкажат на всички.Това щее да бъде най - голямата им грешка.


♥There are no happy endings. Endings are the saddest part. ♥

♥So just give me a happy middle and a very happy start.♥

Alexa ♥

avatar
Вампир. Естествено, защо не се бях сетила. Но явно и тя не беше забелязала, че съм демон. Е, поне вече знаехме расите в тази кола.. След това тя попита дали съм гладна. Доста рядко огладнявах и в този момент не бях никак гладна, но просто кимнах, за да може поне тя да се нахрани, защото бях чувала някъде, че вампирите се побъркват, ако не ядат. Кръв или човешка храна, не съм сигурна.. Отново се загледах през прозореца и не усетих, кога съм заговорила:
- Попринцип, аз най-много да пия нещо, но ще е хубаво да спрем, не знам, понякога ми става лошо, когато се возя, като хората.. Знам едно малко ресторантче, с хубава храна, поне по моя преценка, можем да спрем там, на пет минути от нас е в момента.. - Погледнах я въпросително.

Зоуи Редбърд

avatar
- Добре .. - казах.
След като стигнахме, паркирах колата,слязохме и влязохме в ресторанта.
Седнахме на една маса и започнах да прелиствам менюто.Нямаше нещо което да грабне чак толкова окото ми, но си поръчах пържени картофи и кола.
- И между другото .. полудяваме ако не пием кръв .. - казах съвсем спокойно понеже се бях поразровила в мислите ѝ за да разбера дали се страхува.
- Виж Алекса .. няма да ти направя нищо .. освен ако не ме ядосаш, но това е друг въпрос. - казах и ѝ се усмихнах.


♥There are no happy endings. Endings are the saddest part. ♥

♥So just give me a happy middle and a very happy start.♥

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите