Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : 1, 2, 3, 4  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 4]

1 Кметството on Нед 30 Яну 2011, 13:54

Мел Евънс

avatar
Тук се организират всички балове и мероприята.


2 Re: Кметството on Съб 03 Сеп 2011, 04:05

Kастиел

avatar
Такам,такам. Вече сигурно повечето знаете, че революцията в гр. Мистик настъпи. Новият кмет, Кастиел с голяма радост ви казва, че нещата няма да са така както бяха преди. Той с желание ще се грижи за всеки един един от вас. Ще поддържа както веселата така и сериозната част от настроението на градът. За да се отпразнува подобаващо идването му на власт, ще се организира голямо парти на градският площад [цък]. Събитието продължава цял ден и цяла нощ на 04.09. Ще има напитки, нещо за хпаване, музика и какво ли още не. В 20.00 кметът ще излезе и ще направи първото си изявление пред жителите на град Мистик. Приятно прекарване.

3 Re: Кметството on Съб 03 Сеп 2011, 04:11

Пий Пепър

avatar
чудесна новина,кмете

4 Re: Кметството on Пон 05 Сеп 2011, 14:36

Kастиел

avatar
След събитието което измина има ново съобщение. Кметът с радост съобщава, че в дните между 7-10. 09 ще посети гимназия Мистик. Той иска лично да се увери, че нещата вървят както трябва, и че младото поколение се учи правилно и благородно. Ученици и учители да бъдат подготвени за изненадващо появяване в този интервал от дати.

5 Re: Кметството on Вто 04 Окт 2011, 08:20

Kастиел

avatar
Подготвя се бал с маски организиран от кметството. Това е за да се привлекът нови хора към градът, което ще повлиае изключително много на туризма в гр. Мистик. Ще има различне сергиики с интересни предмети и артефакти. Записването става ТУК

6 Re: Кметството on Сря 11 Апр 2012, 03:45

Александър Андерсън

avatar
Вдигнах рамене сяакш ми се спеше.
- Ами то е като да ти досажда някой. Изяш това, спис тази или онази, онзи има по-хубаво нещо от теб - вземи му го, искам още още още.... като лудост е и само тряба да седиш на едно място и да се чешеш по-главата - Разумно ли е, добре ли е, има ли смисъл, как ще се отрази на плановете ти... обичайните работи.
Разперих ръце и се ухилих.
- Но именно сблъсака между волята и греховният нагон създават сила, по-дива и необуздана от пожарникарски маркуч... а и в редките случай когато човек се отпусне, удоволствието е неописуемо.

7 Re: Кметството on Сря 11 Апр 2012, 03:50

Лия Силванас

avatar
-Аха. - нищо не разбрах от цялата тази работа, но все пак реших да се правя на много умна и да му покажа, че всичко схванах.
Усмихнах се и му подадох ръката си, за да може да седне до мен. Когато го направи сложих глава на рамото му и затворих очи. Истината, е че не бях спала от няколко дни и вече това ми се отразяваше сериозно.
-Добре, че с мен това никога няма стане. - най-накрая казах тихичко, почти глухо, но съм убедена, че го е чул.

8 Re: Кметството on Сря 11 Апр 2012, 03:54

Александър Андерсън

avatar
Погледнах надолу към нея и се отпуснах на долу, за да не се напрагам под нея. Иначе щях да се схвана. само вдигнах ръка и махнах коса от лицето й, за да не излезе, че нещо си...
- Ами не се заричай. Греховете се научават и усвояват по-лесно от всичко друго. По-лесно е да станеш демон от колкото да престанеш да бъдеш такъв, веднъж започнал.

9 Re: Кметството on Сря 11 Апр 2012, 03:59

Лия Силванас

avatar
-Ти не знаеш нищо за това, какво е да си превърнат в демон. - изрекох и отворих очи, а те пак бяха черни. Надигнах се и го погледнах.
-Да чувстваш силата в кръвта си. Главата ти да бучи всяка секунда, стотна. Направо е влудяващо. Да се откажа от това, ще е по-лесно от всяко друго нещо на този живот. - Усмихнах се миловидно и го целунах по бузата. А там остана гореща следа. Не нямаше му нищо на него. Но просто такава е целувката.
-Колкото до греховете. Мисля, че за повече от четири години съм успяла да не се поддам. Не мислиш ли, че е добре така?

10 Re: Кметството on Сря 11 Апр 2012, 04:03

Александър Андерсън

avatar
Понечих да вдигна рамене, но не исках да и нарушавам състоянието. Както се е наместила, ще вземе да се изхлузи на пода.
- А ти нямаш представа какво е да си демон, които поема не един а седем източници на сила. - отвърнах пренебрежително, - Представиси твоето, умножено по седем. Или поне по две, понеже Абадон не беше дребна риба...

11 Re: Кметството on Сря 11 Апр 2012, 04:10

Лия Силванас

avatar
Погледнах го в едно доста сериозно изражение. Изправих се бавно и го погледнах отгоре. Стъпих на крака му, съвсем леко, без да влагам сила в това, което правех, и той усети как не може да го движи. После докоснах с крак и другия и той също се обездвижи.
-Повярвай ми. Не искам да се поддавам на някакви си грехове. Имам си достатъчно сила. - Сложих крак точно над гърдите му и не посмях да стъпя там. Или щях да го обездвижа завинаги.

12 Re: Кметството on Сря 11 Апр 2012, 04:14

Александър Андерсън

avatar
Очите ми се разшириха и веждите ми се събраха застрашително. Няколко палави мисли ми минаха през главата, но ги прогоних навътре, сякаш бяха чумави.
- КАкво правиш? - изръмжах гърлено и застрашително, но не исках да я плаша, по-скоро я предупреждавах за вероятните последствия. Сериозно се замислих дали да не последвам повика й... или може би разбирах погрешно сигналите.

13 Re: Кметството on Сря 11 Апр 2012, 04:21

Лия Силванас

avatar
-Искам да ти покажа на какво съм способна без книжките, амулетите си. Да не говорим за билки и ритуали. - Махнах крака си от него и се дръпнах, а той отново можеше да се движи. Седнах на бюрото на кмета и погледнах през прозореца.
-И все пак и с хиляди искри и пламъчета няма да можеш да ме уплашиш. Дори и да ме убиеш. - усмихнах се и махнах кичур коса. Закачих го зад ухото си и докато ръката ми още държеше въпросния кичур погледнах Александър.
-Смъртта е най-естественото нещо на този свят.

14 Re: Кметството on Сря 11 Апр 2012, 04:25

Александър Андерсън

avatar
Надигнах се и въздъхнах. Малко ми напомнпше за Алис Волята на Ада... само че тази не беше толкова сладка на вид.
- Какво да ти кажа - подхвърлих малко разсеяно.- След доста мотане сред смъртните, открих, че трябва да са благодарни че могат да пукнат, когато си поискат.Открих, че понякога да живееш е по-гадно от колкото да си умрял...

15 Re: Кметството on Сря 11 Апр 2012, 04:29

Лия Силванас

avatar
-Познато. Но хей можеш в днешно време, да си в крак с модата. - засмях се, защото си бях права. Сега нали стария стил на обличане се връщаше и бля бля бля. На на на. Все едно на някой му пука. Нали не искам да ви отегчавам с дълги размисли.
-Иначе по-рано имаше интересни мисли. - погледнах с нескрито любопитство. - Искаш да ме притежаваш. Да съм нещо като собственост. Успях с това.

16 Re: Кметството on Сря 11 Апр 2012, 04:38

Александър Андерсън

avatar
Присвих очи и я изгледах право в лицето:
- Да не би да се мъчиш да ме манипулираш?
Станах от пода и се проближих бавно, стъпките ми оттекваха в празния кабинет и тих, шептящ звум на неските се изнизваше около мен.
- А знаеш, че мога и да боядисам кабинета с теб, нали?

17 Re: Кметството on Сря 11 Апр 2012, 04:44

Лия Силванас

avatar
-Направи го и ще се изпратят след теб цяла армия от демони, за да те върнат в ада. - казах му наперено и се усмихнах. Изчаках го да се приближи достатъчно, за да ми се замъгли погледа от близостта. Сведох очи към пода и започнах да си клатя краката напред назад, без да го удрям.
-И все пак, досега никой не е успявал да ме подчини, ти няма да си първия.

18 Re: Кметството on Сря 11 Апр 2012, 04:48

Александър Андерсън

avatar
Кипна ми, и се за замислих дали да не й откъсна главата. Не че нещо, но никой не се е*ава с Алекс Андерсън... после ми светна.
Отдръпнах се и я изгледах подозрително.
- Искаш да умреш нали? Не можеш да понесеш болката да съществуваш ни демон, но човек, ни ангел ни каквото и да биило и се надяваше да те отърва от мъките...
Отстъпих внимателно назад в сенките.
- Е, не съм толкова милостив.

19 Re: Кметството on Сря 11 Апр 2012, 04:54

Лия Силванас

avatar
Започнах да пляскам с ръце и се усмихнах.
-Браво или както казват в театъра Брава. Ти откри моят замисъл от самото начало. Но да ти кажа честно, най-красивата смърт ще да е тази от ръката на любимия. - Въздъхнах и стъпих на земята. Е отне му доста време да се досети, защо се държат така, но накрая осъзна замисъла ми. Жалко. Щеше да е доста по-лесно ако просто ме беше ликвидирал.
-Е ти не си ми любимия. така де аз нямам такова нещо, но пък смъртта ми пак щеше да е красива.

20 Re: Кметството on Сря 11 Апр 2012, 04:56

Александър Андерсън

avatar
Опрях гръб в стената за д себе си и се ухили така, че зъбите ми светнаха в мрака.
- Хех, смъртта не е никак красива. Ососбено ако намерят тялото ти сгърчено на пода.
Направих физиономия и сгърчих едната си ръка над главата а другата - на ърдите, после свих десния си крак нагоре, сякаш съм преказано на улизата бездомно куче.

21 Re: Кметството on Сря 11 Апр 2012, 05:06

Лия Силванас

avatar
Започнах да се смея като го видях така. Отидох до него и щракнах с пръсти, а той се изпъна като струна. Така беше по-красив, ако не друго.
-Така да видим какво можеш. - Захапах долната си устна и го огледах. Изглеждаше хилав за сила от физическа гледна точно, така че сигурно можеше да го компенсира с магия.
-Искаш ли едно малко състезание. Така де да играем на Истината или Предизвикателството? - исках да ги видя с действие, а ако го предизвиквах щеше да е по-лесно и за двама ни.

22 Re: Кметството on Сря 11 Апр 2012, 05:20

Александър Андерсън

avatar
- Съгласен - отвърнах спокойно и с неприятно чувство. Не обичам да ми казват как да застана.
- Добре аз започвам...
Кажи ми, какво те притеснява момента... или те предизвиквам да ми дадеш портмонето си.
Ухилих се идиотски. Обичам да я карам да се чувства тъпо

23 Re: Кметството on Сря 11 Апр 2012, 05:24

Лия Силванас

avatar
-Какво ме притеснява ли? - интересен въпрос. Той ме притесняваше. Самият факт, че ме преследват ме притесняваше. Дори съществуването ми ме тревожеше до една степен, но реших да отговоря спокойно.
-Всичко. Това е. Всичко ме притеснява.
След което последваха и моите примери.
-За истина: Кое беше последното момиче, с което имаше връзка?, а за предизвикателство: Дай ми да влезна в спомените ти, за да знам какво точно можеш.

24 Re: Кметството on Сря 11 Апр 2012, 05:33

Александър Андерсън

avatar
Погледнах я кисело. Какво мога ли? Хм... що искаше да гледа....
- Добре, приемам предизвикателството.
Наведох глава, сякаш можеше да погледне през капаче на черепа ми. Щеше да е любопитно да видим дали щеше да я потресе картината на чуждо съзнание, или щеше да е просто отвратена. А и някой спомени и мисли допълнително щяха да я ошашавят. Ако не избягаше веднага...

25 Re: Кметството on Сря 11 Апр 2012, 05:37

Лия Силванас

avatar
Хванах внимателно главата му и допрях челото си до неговото. Затворих очи и започнах да дишам бавно и равномерно. Така можех да прочистя моето съзнание и да надникна в неговото.
-Дано да не е някой платен канал в главата ти. - и се засмях, а след това попаднах вътре.
Кръв, убийства, показване на силите си, взаимоотношения. Всичко ми дойде малко в повече и затова се дръпнах рязко. Изтърсих се на пода и го погледнах с учестено дишане.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 4]

Иди на страница : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите