Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Апартамента на Allen и Zero on Пон 02 Юли 2012, 14:51

Allen Walker

avatar
Когато пристигнах, внесох доста промени в апартамента на Зеро. Направих го малко - по светъл и малко по - уютен.

Като за начало, имах късмета свободната стая да бъде добре осветена, точно като за мен. На външен вид беше обикновена момчешка стая. Ето това е моята стая:


Единственото място от къщата, което не успях да спася от мрака - стаята на Зеро! Винаги, когато влизах тук, ме обземаше тъга и се подтисках:


Кухнята ни не беше кой знае какво. Все пак бяхме мъже, и не ни интересуваше колко ще е луксозна:


Банята:


И терасата, върху която също се бях постарал доста:

2 Re: Апартамента на Allen и Zero on Сря 18 Юли 2012, 09:29

Allen Walker

avatar
Вече започнах да ставам нетърпелив. Стоях на леглото в стаята си и го чаках. Чаках днескашния рожденик, който закъсняваше. Бях му казал, че ще празнуваме вкъщи, но сега щях да му сервирам новината, че излизаме навън. Вече си бях подготвил дрехите,които стояха до мен на леглото. Как може точно на рождения си ден да излезе на лов. Знаех, че е откачен, но не чак толкова. Започнах да барабаня с крак по земята. Взех дистанционното и пуснах телевизора на някакъв музикален канал. Надявах се да дойде по - скоро...

3 Re: Апартамента на Allen и Zero on Чет 19 Юли 2012, 00:48

Kiryu Zero

avatar
Затворих входната врата и усетих аромата от ароматизатора, който Алън беше сложил неотдавна. Събух си кецовете и ги оставих до вратата. Днес ловът ми беше много неуспешен, почти нищо не успях да направя. Исках само да се прибера, да изпия минимум две кръвни хапчета и да задремя поне за половин - един час. Но Алън ме беше предупредил, че ще отпразнуваме рождения ми ден. Ах...рождения ми ден. Не го празнувах от доста години насам. Мразех и хората да ми напомнят за него. Беше просто един тъп обикновен ден като всички други. Хмм...от всичко това можеше да излезе нещо хубаво. Дано поне бе купил качествен алкохол .
Минах през кухнята, но не го намерих там, затова се запътих към стаята му:
- Алън?

4 Re: Апартамента на Allen и Zero on Чет 19 Юли 2012, 05:24

Allen Walker

avatar
От музикалния канал, който бях пуснал, не чух кога е отворил входната врата. Продължавах да си стоя и да чакам най - накрая да се появи. И ето че по едно време на вратата ми се почука. Чух гласа му да ме вика.
Скочих веднага от леглото и отворих със замах вратата:
- Най - накрая! - казах ентусиазирано
Той ме изгледа доста странно, защото буквално почти му се качих на главата. След като ме изгледа накриво, сложих ръка на рамото му:
- Облечи си нещо хубаво. Излизаме!
Преди да понечи да ми възрази веднага размахах пръст и казах:
- Зеро, не знам дали на другия ти рожден ден ще съм тук...нека го отпразнуваме както трябва!
Направих умолителна физиономия.

5 Re: Апартамента на Allen и Zero on Чет 19 Юли 2012, 05:35

Kiryu Zero

avatar
Не ми се наложи да почуквам втори път, защото Алън мигновено изскочи през вратата. Изглеждаше доста развеселен и ентусиазиран. Каза ми да се облека добре, защото ще излизаме. Приготвих се да протестирам, но той ми излезе с номера, че може на следващия ми рожден ден да не е тук. Знаех я тази тактика. Беше психологическа атака. Нямаше да и се поддам:
- И какво от това? Не може ли да си останем тук? Не забравяй, че направих изключение и се съгласих да празнувам...а знаеш, че аз мразя да празнувам рождения си ден.
Наведох се леко настрани, и погледнах зад Алън. Видях дрехите, които си беше нагласил по случай излизането. Бяха сложени една до друга на леглото му. Сигурно доста дълго ги беше избирал...
По принцип не си обръщаше голямо внимание на облеклото, но явно днес се чувстваше по - празнично от мен...

6 Re: Апартамента на Allen и Zero on Чет 19 Юли 2012, 05:49

Allen Walker

avatar
Знаех си, че ще е доста трудно. Битката тепърва започваше. Както и предполагах, дори това не мина пред него. Той имаше готов отговор на всичко и можеше винаги да обърне думите ми срещу мен. Въздъхнах тъжно:
- Зеро...моля те! Какво толкова? А и тук няма никакъв алкохол...знам, че ще ти е тъпо без него.
Най - добрия начин да го хвана в капан, бе да използвам едно от слабите му местя. Нямаше как да го предизвикам с кръв, затова използвах алкохола. Вълшебната думичка в случая.
- Просто ще излезем, ще отидем в някой бар и ще пийнем по нещо! - нямаше да се откажа. Този път аз щях да спечеля.
- Хайде, да не се бавим!
Казах, и започнах да го бутам към стаята му, която беше недалеч от моята. Отворих тъмната врата и го натиках вътре. Той не се съпротивляваше, а само гледаше тъпо. Това само ме улесни. Тикнах го в мрачната му стая и затворих вратата, като се усмихнах и му помахах:
- И не забравяй, облечи си нещо хубаво! Ти си рожденик днес!
Закрачих обратно към стаята си, за да се приготвя и аз.

7 Re: Апартамента на Allen и Zero on Чет 19 Юли 2012, 06:10

Kiryu Zero

avatar
Той продължи да настоява. Каза, че просто ще излезем и ще пийнем по - нещо.
- Но ти не пиеш! - казах ниско
Той не ми обърна голямо внимание, а направо започна да ме бута към стаята ми. Не оказах съпротива, но му хвърлях от моите мрачни погледи. Май нямаше да се откаже, а на мен не ми се искаше да правя сцени точно сега. Бях малко уморен и не бях пил кръвни хапчета, но едно малко излизане нямаше да бъде чак такъв проблем, какъвто го изкарвах. Той затвори вратата и го чух как се отдалечава към неговата стая и затваря и своята врата. Можех да го чуя как си подсвирква леко и доволно и как започва да докосва дрехите, които си беше нагласил.
Прехапах устни и се обърнах с лице към помещението. Отправих се към гардероба и разтворих лакираните в черно и червено врати. Нямаше да се издокарвам чак толкова много, но щях да послушам Алън и да не бъда просто по тениска и джинси. Измъкнах една бяла риза и едни дънки, които не бях носил от доста време насам.Преоблякох се набързо. Другият ми чифт кубинки беше лъснат още вчера, което ме улесняваше много. След минутка бях готов и ми оставаше само да си среша косата (изглежда така).
Взех си гребена и се сресах набързо. Излязох и застанах пред вратата на Алън. Явно бях приключил преди него.

8 Re: Апартамента на Allen и Zero on Чет 19 Юли 2012, 09:13

Allen Walker

avatar
Влязох в стаята си и също затворих вратата. Сякаш дрехите, които си бяха подготвил сами ме викаха да ги облека. Още откакто ги извадих. Просто чаках това парти с нетърпение. А сега той беше тук и като бяхме готови щяхме да тръгнем. Нямах търпение да видя какво бяха сътворили Деница и другите организатори. Предивд поканата, която бях получил, със сигурност се бяха постарали и за партито. Това засилваше още повече любопитството ми.
Започнах да се преобличам, като все пак гледах да не се бавя. Поне аз за разлика от Зеро имах подготвени дрехи, а той трябваше да си избира. Обух си обикновени дънки, леопардова тениска и лилаво горнище на черти. Повечето хора ще кажат, че ще е топло за него, но аз винаги мога да го съблека. А всъщност обичах това горнище а и то скриваше увитата ми в гипс ръка. Пооправих си малко прическата с гел и излязох. Зеро се беше облегнал на стената и ме чакаше. Естествено беше по - бърз, а и облеклото му не беше толкова зле. Имаше голям талант да се справя съвсем набързо и на всичкото отгоре да изглежда добре.Пооправих си единия ръкав и казах:
- Изглеждаш добре! Хайде да тръгваме. И без това се забавихме доста.
Излязохме на стълбите, като той остави на мен честта да заключвам.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите