Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 2]

1 Erotic Stories by Катерина Петрова on Съб 05 Фев 2011, 12:49

Катерина Петрова

avatar
Незабравимата нощ
В спалнята сме говорим си спокойно, седнали на леглото. Но аз немога да се сдържа от вида му. Тениската която е покрила горната част на тялото му подчертаваше фигурата му. Сякаш усните ми изгаряха, накрая не можах да се спра просто го целунах. Той не възрази. До този момент ние бяхме раздалечени един от друг, но той ме придърпа към себе си. Озовах се в скута му и с леко движение махна роклята, която покриваше тялото ми. Усещах как ръцете му обхождаха бедрата, гърба и гърдите ми, после слязоха по надоло. Бутнах го леко назад така че аз да съм отгоре. Спуснах си ръката надоло към дънките , който бяха останали на него. Започнах да разкопчавам копчетата едно по едно , а ръката ми обхождаше члена му с леки движения. На края стигнах и до последното копче с малко помощ от него дънките се свлякоха на земята. За моя радост не носеше бельо , а аз все още бях над него , а ръцете му обхождаха гърдите ми. Усните ни бяха вплетени , а страст обливаше тялото ми. Ръката ми все още обхождаше члена му . Той с леко движение се озова върху мен. Целуваше усните ми,вратът ми ... телата ни се вплетоха в едно, движехме се в синхрон. Не разбрах кога съм започнала да издавам стонове. Усните му бяха до ухото ми , чуваха се леки въздишки на страст. Харесваше ми това което чувах тези стонове на възбуда който издаваше той. Продължавахме да правим любов и да се целуваме , изгаряхме от горещина , макар че не беше толкова топло.Сега отново бях над него харесваше ми аз да контолирам нещата, но и той обичаше това и все пак ми позволи аз да го контролирам.Той леко се надигна целуваше ме и докосваше гърдите ми.Всяко негово докосване беше нежно и красиво.Възбуждаше ме все повече и повече.От устата ми излизаха различни стенания на удоволствие.Не можех да му се наситя и не исках да спирам исках това да продължи много дълго.Той зграбчи ръцете ми и ме обърна така че да бъде върху мен отново.Не ми пускаше ръцете, не ми позволяваше да докосна.Продължавахме да се движим в синхрон , но сега не беше така бавно както преди, а по-бързо, а удоволствието и стенанията и на двама ни нарастваха с всяко забавяне.Той освободи ръцете ми, а те започнаха да шарят по гърба му и леко го удрасках с нокти, а на него му харесваше това.С всяко одраскване той правеше всичко с чуство прехвърляше се от бавно на бързо и обратно.Аз целувах вратът му от време на време го захапвах за врата, а когато го целувах захапвах леко долната му устна понякога и по силно.Това продължи до сутринта но беше най красивата нощ до сега.Последната промяна е направена от Катерина Петрова на Съб 27 Авг 2011, 14:16; мнението е било променяно общо 4 пъти
Катерина Пиърс


много е добро ❤

Аз лично искам още....

Катерина Петрова

avatar
Мерси Кат Скоро може и да има ново :)
Мел Евънс

avatar
Може да си пуснеш и книгата тук :P


Катерина Петрова

avatar
Трябва да я набера Мел но и това е идея мислех си я :)
Мел Евънс

avatar
може да я сканираш? по-бързо ще стане.. доста по-бързо :)


Катерина Петрова

avatar
Да и това е вариант :)
Бил Евънс

avatar
Супер е!

Саске Учиха

avatar
Лол , ще те правим писателка тебе :D

10 Re: Erotic Stories by Катерина Петрова on Съб 26 Фев 2011, 13:13

Мел Евънс

avatar
А аз мисля, че трябва да ми пратиш история и да спечелиш конкурса за разказ, Ди!


11 Re: Erotic Stories by Катерина Петрова on Съб 26 Фев 2011, 14:14

Катерина Петрова

avatar
Ъмм пиша оная дето ти казах в даскало ама като стане готова щи я пратя
12 Re: Erotic Stories by Катерина Петрова on Съб 26 Фев 2011, 15:22

Мел Евънс

avatar
супер съннн


13 Re: Erotic Stories by Катерина Петрова on Чет 31 Мар 2011, 07:52

Джесика Уд

avatar
Уникално е!Много ми хареса

14 Re: Erotic Stories by Катерина Петрова on Чет 31 Мар 2011, 07:53

Катерина Петрова

avatar
Радвам се че ви харесва
15 Re: Erotic Stories by Катерина Петрова on Чет 31 Мар 2011, 08:03

Катерина Петрова

avatar
Сладък подарък!
На път за вкъщи минах през магазина за да купя вино за романтичната вечеря,която той беше организирал.Днес правехме една година от както се бяхме събрали. През деня бях купила подаръкът му, избрах скъп часовник, понеже той обича да знае колко е часът. Скъпият часовник беше опакован в кутия във формата на сърце, а отгоре беше гравирано „Обичам Те”.
Прибрах се с подаръка и бутилка червено вино. Не беше много късно, към 8 часът. Той ме посрещна на вратата, беше облечен в костюм. Изглеждаше страхотно, а аз от моя страна бях с черна кожена рокля и с високи черни обувки.
Той ме целуна, сякаш беше за последно и никога нямаше да се видим повече. След целувката влязохме в апартамента, подадох му бутилката с червеното вино. Съблякох си палтото, а той го взе и го закачи на закачалката и ме поведе към трапезарията. Когато се огледах видях, че целия под беше нареден със свещи. Имаше специално направена пътека от рози, която водеше към трапезарията, а светлината беше изгасена. Той ме беше хванал през кръста, изведнъж ме пусна и изчезна някъде. Огледах се, но не го видях никъде. Реших да го изчакам в коридора, не исках да развалям изненадата, която той сам беше подготвил.
Не мина много време и усетих дъхът му да гъделичка вратът ми, не помръднах от мястото си. Той беше зад мен, пръстите му погалиха раменете ми и се спуснаха надолу към китките ми. Докосването му беше приятно, но в първия момент леко стряскащо. Кожата ми настръхна от докосванията му, устните му бяха близо до ухото ми прошепвайки „Обичам те”. Пред лицето ми се появи кърваво червена роза, обърнах се към него, заставайки пред лицето му, прегърнах го, като в едната си ръка държах розата. Прегръдката не продължи дълго. Отдръпнах се от него и казах:
- И аз те обичам! - гласът ми озвуча целият коридор, но не ме интересуваше. Приближих устните си към неговите, а той ми се усмихна и отново ме целуна. Този път целувката продължи по-дълго и беше още по-страстна, искаше ми се да не спира да ме целува, но скоро и прекрастната целувка свърши.
- Последвай ме, към трапезарията по-късно ще правим тези неща. - каза с тих глас. Мина пред мен и ме хвана за ръка. Последвах го като внимавах да не ритна някоя свещ. Скоро стигнахме и до трапезарията, когато влязох вътре всичко беше толкова красиво направено, останах на вратата. Навсякъде беше посипано с рози, а на масата имаше и букет от рози, червените свещи, които беше поставил допълваха всичко, чашите бяха червени, приборите дори покривката. Бях толкова очарована колко добре е подготвил всичко, че дори не казах нищо.
- Е няма ли да седнеш, скъпа моя? - той ме попита, а усмивката на лицето му беше неповторима, толкова сладка…изглеждаше щастлив.
- Разбира се, че ще седна. - казах му и се приближих до масата, а той като истински кавалер ме изчака да седна. Когато седнах, той заобиколи и седна срещу мен. Отвори бутилката с вино и наля в кристално червените чаши. Чантата, която седеше закачена на стола падна на пода, като леко ме стрестна. Наведох се и я вдигнах, като при вдигането извадих подаръка. Обърнах се към него, като взех чашата в ръка, а в другата държах подаръка. Тъкмо мислех да вдигна тост, когато той заговори:
- Честита годишнина, скъпа моя. Ти си най-хубавото нещо в живота ми и се радвам че сме заедно! - думите му бяха изпълнени с толкова чувство и страст. Нямах представа как щях да издържа до края на вечерта. Толкова много го желаех , но ще трябваше да се сдържа да не стана от мястото си и да го завлека в спалнята.
- Честита годишнина скъпи. - казвай това му подадох подаръка и отпих от чашата с вино. През цялото време не спрях да го гледам с какво жение отваряше кутията. Когато видя часовникът на лицето му се изписа доволна усмивка. Гледах внимателно как сваляше стария си часовник и поставяше новия на мястото му. Иключително бях доволна че му харесва. Накрая, след като постави часовника ме погледна и заговори:
- Подаръкът наистина е страхотен. - с плавно движение стана от стола, приближи се към мен и впи устни в моите. След стастната целувка се върна обратно на мястото си.
- Нека вечеряме! Не знам дали ще ти хареса, но силно се надявам. - в думите му се усещаше леко напрежение, не знаех на какво се дължеше това, но го сметнах за нормално.
След около час приключихме с вечерята и приказките. Наблюдавах го как става от стола си, взимайки бутилката с вино със себе си. Приближи се отново до мен, като този път улови ръката ми, явно беше знак да го последвам. Все още, държейки ръката ми ме поведе към спалнята.
Там светлината беше приглушена, очите ми все още не можеха да свикнат с рязката промяна, но стигайки до леглото се стъписах. Огромното легло беше заслано с черни сатенени чаршафи, а отгоре отново беше посипано с рози. Все още бях стаписана от гледката и не бях осъзнала кога съм пуснала ръката му. Усетих леко докосване, което ме извади от транса, в който бях попаднала. Поглеждайки настрани, видях и свещите, сложени на шкафовете. Дори не бях чула музиката, която озвучаваше стаята.
- Скъпа, добре ли си ? - гласът му беше разтревожен.
- Ъмм…да просто…е толкова красиво. - едва изричах думите.
Направих му знак да изчака и отидох до банята. Извадих скъпото дантелено бельо, което си бях купила специално за тази вечер и го облякох. Побързах да се върна при него. Той седеше седнал на леглото, чакайки ме. Сакото му се намираше на пода, доволна усмивка се изписа на лицето му, а погледа му обходи цялото ми тяло.
Той стана от леглото, запътвайки се към мен, остави бутилката вино някъде на пода. Романтичната песен още вървеше, той бавно ме придърпа към себе си. Цялата бях негова и се радвах на това. Той прокара пръсти по гърбът ми, което ме накара да настъхна, но след това негово движение се отдръпна от мен. Не исках точно това сега, особенно да се отделям от него. Направих недоволна гримаса, а той ми се усмихна. Седях мирно на едно място, чудех се какво става. Той бавно коленичи пред мен и извади малка червена кутийка. Отваряйки я сърцето ми започна да бие лудо.
- Ще ме дариш ли с честа да бъдеш моя съпруга? - това беше още по-шокиращо от вечерята и всичко останало. Не знам колко време бях мълчала, но в крайна сметка реших да му отговоря.
- Да! - думата прозвуча тиха, но лицето му грейна. Той извади пръстена от кутийката и го постави на ръката ми и ме целуна.Прегърнах го с такова желание и сила, че не исках да го пусна.


П.С-Скоро ще има продължение на разказа, дано да ви хареса
16 Re: Erotic Stories by Катерина Петрова on Чет 31 Мар 2011, 08:06

Катерина Пиърс


Уникално...както винаги

17 Re: Erotic Stories by Катерина Петрова on Чет 31 Мар 2011, 08:15

Джесика Уд

avatar
пак казвам уникално.Това ми хареса дори още повече.Имаш голям талант и много се радвам, че го споделяш с нас

18 Re: Erotic Stories by Катерина Петрова on Чет 31 Мар 2011, 08:24

Катерина Петрова

avatar
Благодаря за комплиментите
19 Re: Erotic Stories by Катерина Петрова on Чет 31 Мар 2011, 08:38

Бил Евънс

avatar
Браво!

20 Re: Erotic Stories by Катерина Петрова on Пон 01 Авг 2011, 09:05

Катерина Петрова

avatar
Фантазия


Едва издържахме да затворим вратата на апартамента, в същия миг ръцете му се озоваха на дупето ми стискайки го здраво.Устните ни не се отделяха едни от други, но се озовах притисната до стената, а ръцете му се плъзнаха по-тялото ми надигайки късата роля, която носех.
Помогнах му да си съблече черната риза без да помръдвам от мястото си.
Устните му се придвижиха по вратът ми и надолу към пищното деколте.От гърлото ми се разнесе силен стон на възбуда, която изпълваше всяка част от тялото ми.
Това го мотивира, като всяка негова целувка ставаше по-настоятелна, усетих ръката му как си проправя път към онази част между бедрата ми, която желаеше неговото докосване.
Ръката ми се плъсна по-челюстта му придърпвайки лицето му към моето.Точно когато устните ни почти се бяха докоснали усетих пръстите му между бедрата си, облекчавайки сладката болка, която до преди малко изпитвах.
Новия стон се разнесе из стаята, а след него устните му ми попречиха да издам нов.
С всяко негово докосване изпитвах все повече желание да го имам на мига, без да губим никакво време, но той беше решил , че ще ме измъчва.Докосването по-интимните ми части сякаш ме изпращаше на кладата, малко сладко мъчение.Сякаш там където беше докоснал, оставяше парещи следи, карайки ме да копнея за ново докосване.
Пръстите му се отдръпнаха от мястото между бедрата ми, оставяйки ме силно възбудена.Отдалечи се на няколко крачки, оглеждайки всяка част от тялото ми...дяволитата усмивка се изписа на лицето му.Върна се при мен, плъсна пръстите си по-бедрата ми стигайки до кръста ми и леко леко ме повдигна по-навик увих краката си около него.
Озовахме се в спалнята до огромното легло, той ме пусна да стъпя на земята и съблече иначе така хубавата рокля.Махна и красивото черно дантелено бельо което носех, аз от своя страна махнах панталона и боксерките му оставяйки ги да се свлекат на пода при роклята ми.
Положи ме върху меките завивки, а устните му се плъзнаха по-гърдите ми надолу към корема.Тялото ми се извиваше под усните му.Когато стигна до мястото където преди едва няколко минути бяха пръстите му изкрещях от удоволствие и стиснах завивките.
Изтезанието му продължи едва още няколко минути, за което бях благодарна иначе щях да остана, без сили само заради това което бе направил преди минути.
Той се изправи и застана до леглото въздишах тежко от стореното изтезание от него преди малко и се изправих.Сега беше време аз да го изтезавам, а пък и не смятах изтезанието да ми да приключи толкова бързо.
Станах от леглото и го заобиколих оставяйки го объркан и сам.Усещах погледа му върху тялото си, но не обърнах особено голямо внимание.Отидох до гардероба и извадих две превръзки за ръце, когато се обърнах към него изражението му се промени от объркано на не особено доволно.
Тръгнах обратно към него, оглеждайки всяка част от тялото му.
- Ти беше много....много....лошо....момче.-усмивката ми не слизаше от лицето, а физиономията му все още беше недоволна.Бях на едва крачка от него когато той хвана ръката ми и каза:
- Не си познала...няма да ме вържеш...-опита се да вземе черните връзки от ръцете ми но не успя.
- Напротив ще те вържа.Замълчи ще си понесеш последствията от това че беше лош.-засмях се съвсем леко и го бутнах на леглото.
Не му харесаваше идеята да бъде вързан, но на мен ми харесваше в момента не се интересувах особено от мнението му.Това бе част от една моя фантазия така че щеше да му се наложи да седи вързан.Поне докато приключех с ”изтезанието”.
Въпреки недоволството му се остави да го вържа, което беше доста радостно за мен.
Когато ръцете му вече бяха вързани за решетките на леглото се доближих до устните му.
- Не искам да чувам никакви протести относно това което смятам да правя.-перверзната усмивка се изписа на лицето ми.
- Но...аз...искам да...мога да те докосвам...-започна да протестира.
- Не ти е позволено.-казах тихо и го целунах.
Протестите му приключиха в мига в който устните ми се плъзнаха по-гърдите му.Чуваше се само всеки стон който излизаше от устните му, което ме мотивираше да продължавам.Стигайки до корема му спрях за секунда и го погледнах, погледа ми срещна неговия.Очите му показваха колко е възбуден в момента и не само те..онази част между бедрата му също беше добро доказателство колко е възбуден в момента.
- Моля те.....не... спирай... –думите му бяха накъсани,както й дишането му.
- Не съм ти позволила да говориш!Ще продължа когато аз реша.-видях как се отпусна на възглавницата и въздиша.Мразеше да го дразня така, но не бе в особено добро състояние да спори с мен.
- Добре....продължи когато решиш.-измрънка под носа си.
Пръстите ми се плъзнаха по корема му, като съвсем леко го драсках с нокти.Тялото му се изви и новия стон се разнесе из стаята.Обичах да го дразня, а сега бе още по-хубаво защото не можеше да ме спре.
Устните ми се плъзнаха отново по-корема му, като съвсем бавно напредвах към интимните му части.Почти бях достигнала целта си когато го чух...
- Мамка му....пусни ме, иначе ще счупя решетките....-едва успяваше да говори.Спрях за секунда и отново го погледнах.
- Казах ти да мълчиш!И не няма да те пусна, а ти нищо няма да чупиш, ясно?-разваляше ми цялата игра.След няколко минути чух да въздиша...
- Сега кой е лошия?Но щом искаш.....няма да правя нищо.-протестите му нямаха край, но смятах че с това ще приключим спора.
Не казах нищо повече, а се върнах към изтезанието.Бях достигнала целта си...
Устните ми обходиха тази част от него, която беше силно възбудена...не след дълго езикът ми се включи в играта.Пръстите ми продължаваха да го дразнят с леки одрасквания по кожата му.
С всяко ново одраскване той викаше, което на мен ми харесваше точно както беше във фантазията ми.Дразнех го, докосвах, а най-вече ми харесваше идеята че е вързан.
- Спри...моля те...моля те спри да ме изтезаваш и ме отвържи.-думите му бяха толкова тихи че едва го чух.
Не можех да му откажа, когато се молеше.Отдръпнах се от него и го отвързах, а на лицето му беше изписано огромно задоволство че го бях отвързала.В мига в който и двете му ръце бяха свободни той ме зграбчи и ме притисна към него.
- Не може само ти да бъдеш лоша.-усмихна се с онази дяволите усмивка.
Не му казах нищо пък и не ми остави шанс устните му намериха мойте, целувайки с такова желание, че чак болеше.Не се оплаквах защото така ми харесваше.
Сега вече бе груб което допълнително ме възбуждаше.Не му отне голямо усиле да се настани както му е удобно, а и мен заедно с него.
Когато проникна в мен беше рязко и грубо карайки ме да извикам, но той просто се усмихна.Пръстите му се заровиха в косата ми, като леко я подръпваше и забързваше темпото все повече и повече.
Всеки мой стон беше все по силен от предишния, но пък удоволствието си беше несравнимо.Накрая се преобърнахме и се оказах под него пръстите му продължаваха да подръпват леко косата ми, но внимаваше да не ме нарани.
Опитах се да извикам, когато отново забърза темпото, но устните му бяха върху мойте спирайки всеки мой вик.Пръстите ми стискаха завивките толкова силно че имах чувството че ще ги скъсам.
Накрая намали съвсем малко темпото и отдръпна усните си от мойте давайки ми възможност да дишам.
- Никога....-думата прозвуча грубо както бе примесена с силен тласък от негова страна.
- ....ама никога....-отново същия груб тласък.
- ...не ме връзвай....-при последните му думи и третия поред силен тласък не можах да не се развикам.
- Ммм....мамка му....-изругах насреща му, като пуснах завивките и пръстите ми се вкопчиха във гърба му дерейки го с нокти, но този път силно.
- Недей....-продължи със същото движение.
- ....да ме....-отново и отново груб тласък който ме караше да крещя.
- ....дереш...-последните му дума беше силна както и тласъка беше много много по-силен от преди.Не бях осъзнала какво бе станало....
Няколко секунди по-късно разбрах че и двамата бяхме свършили едновременно което беше удивително.Можех да го повторя отново макар че той бе уморен.Фаназията бе само началото на нещо много много по-хубаво от осъществяването й.
- Надявам се да си доволна.-измрънка тихо докато се отпусна на гърдите ми.
- Това си беше удивително....-казах тихичко и се отпуснах на възглавницата бях уморена, а дори не го осъзнавах.
21 Re: Erotic Stories by Катерина Петрова on Вто 16 Авг 2011, 01:27

Алис

avatar
Много са добри!Браво!


Love is patient
Love is kind

22 Re: Erotic Stories by Катерина Петрова on Вто 16 Авг 2011, 01:36

Катерина Петрова

avatar
Мерси Icon Girl
23 Re: Erotic Stories by Катерина Петрова on Вто 16 Авг 2011, 06:05

Катерина Петрова

avatar
На път
Отново бяхме поканени на поредното скучно парти, изискано и не по мой вкус, но нямаше как да не уважим поканата.Бях прекално палаво настроена, за да отида на парти на което щяха да ме отегчат до смърт.
Но все пак се нагласих не можех да изляза по тениска и шорти.Облякох къса черна рокля, която вероятно не бях обличала от години, но пък беше изискана.Отиваше на новото ми бельо, черно и с червена дантелка по крайщата.”Перфектно” помислих си докато излизах от спалнята.
Когато излязох от спалнята го видях до вратата, че ме чака.
Е, поне костюмът му отиваше на роклята ми.Черен с червена риза и черна вратовръзка.Изглеждаше перфектно, дори не си спомнях кога за последно изглеждаше така.Сега определено ми се искаше да си останем вкъщи и да прекараме вечерта или в леглото правейки секс или просто да се излежаваме на дивана, докато дават някое скучно предаване.
Затътрих се до вратата, като докато вървях обух високите обувки.Когато стигнах го дарих с малка целувка придружена с усмивка след това.
Къде по дяволите отивахме?! Щеше ми се да му задам въпроса, но замълчах.Последен оглед в огледалото и излязохме от апартамента.
И разбира се беше избрал точно колата която беше най-удобна не само за пътуване, но и за секс, а именно Ford Mustang GT.
Супер, всичко беше в тон оставаше и бельото му да е в тон с колата и щеше да е просто страхотно.
- Побързай преди да закъснеем, знаеш че е важно да сме там.А имаме поне час път, до това имение.-измрънка докато се качваше в колата.
- Идвам де, престани да мрънкаш.-измърморих и се настаних на седалката до него.
Потеглихме без да обели и дума повече.Е, сега щеше да стане още по-забавно да се мръщи цяла вечер.Не стига че отивах на парти стил „убий ме веднага” ами и се цупеше.
На излизане от града, изражението му вече се бе променило изглеждаше малко по-спокоен, карайки малко по бавно.Трафикът си беше ужасен в Петък вечер.
Извърнах глава към него докато си оправях обецата която упорито се бореше да не седи там където трябва.
- Исках да си останем вкъщи, а сега какво трябва да отидем на скапаното парти.-говорех нормално не повиших тон, но цвета на лицето му се смени.
- Виж, какво писна ми от твойте капризи.Отиваме и толкова примири се.-звучеше доста ядосан.Ама нали не смяташе че ще го оставя ей така и ще си мълча?!
- Слушай какво, винаги ме мъкнеш по шибаните приеми, един път не си останахме вкъщи.Прибираш ми се късно, постоянно имаш работа.Ти какво изневеряваш ли ми?-нямаше как да не повиша тон.
- Ти побърка ли се?Искам да спечеля онова престижно място и да се изнесем от този апартамент, не ти изневерявам.Ако исках щях да го направя, но не съм.-последното изречение направо си го изкрещя в лицето ми.
Млъкнах и не казах нищо повече оставайки на седалката неподвижна.Имаше право искаше онова място, но пък бях длъжна да го попитам.
Десетина минути по-късно отби по черен път, карайки доста по-бързо от колкото на магистралата.Все още беше ядосан, а аз все още в палаво настроение...
- Не, ми се сърди за неуместния въпрос.Просто те исках за себе си тази вечер, нищо особено.-казах тихичко докато преместих ръката си върху неговата.
- Съжалявам, че се разкрещях.Не трябваше и не трябва да ходим на партито, ако не искаш.-сега определено се успокояваше което беше добре или така си мислех.
- Ще отидем, но първо....-приближих се до него и плъзнах ръката си която до сега беше върху неговата по бедрото му, докато целунах лекичко врата му.
- Катастрова ли искаш да предизвикаш или какво?Макар че е адски приятно...-спрях да го докосвам и го погледнах по устните му се разля усмивка докато, ту гледаше към пътя, ту към мен.
Все още се намирахме на черния път, поне ако предизвиках катастрофа нямаше да е верижна.Усмихнах се на тази мисъл и продължих с докосванията по бедрото му.
- Не, искам теб...За това исках да си останем вкъщи.-прошепнах тихо докато ръката ми не се озова върху члена му.Бавни докосвания, докато продължавах да го гледам.
- Имаме още половин час път, по-този черен път, така че...-доволната усмивка стана още по-голяма докато накрая не издаде тих стон на наслада.
Още половин час?! Поне за това време можех да му доставя удоволствие, поне да бъде доволен на партито.Спрях да го докосвам за малко и разкопчах панталона му.Бавно пъхнах ръка под боксерките му докосвайки нежно, докато същевременно го дарих с малка целувка.Скоростта рязко намаля, но не спря напълно.Е, в крайна сметка можех да предизвикам катастрофа, но това не се случи за мое щастие.
Наведох се и прокарах език по члена му, докато със свободната си ръка разкопчавах копчетата на ризата му.Накрая разкопчах повечето от тях и целунах корема му докато продължавах да го докосвам.
Силен стон озвуча колата, а скоростта се увеличи доста по-бързо от очакваното.Продължих с целувките нагоре към гърдите му, докато не видях, че очите му са затворени.
Той какво искаше да ни убие ли ?! Накрая щях да убия аз него.Бързо пропъдих и двете мисли от ума си и продължих с докосванията.
- Очите на пътя, каубой.-казах тихо докато върнах устните си върху члена му.
Продължих да се заигравам с език, докато накрая не го поех в устата си.Отначало съвсем бавни движения, но малко след това ставаха все по-бързи.Докато накрая, не чух забиващите се спирачки на колата, чух че изгася двигателя, но продължавах с занимането си.
- Ммм... мамка му...спри .... и излез от колата.-едва говореше, но нямах идея защо пък трябваше да изляза от колата.
Прокарах език по главичката на члена му, докато накрая не спрях да си играя и замених езика си с пръстите си.Докато се отдръпвах от члена му той хвана брадичката ми и впи устни в мойте.Целуваше толкова жадно и страстно, че ме беше оставил без въздух.
Накрая когато отдели устни от мойте, успях да си поема глъдка въздух, но той хвана ръката ми и я отдръпна от члена си.
- Ама...какво...?-успях да изпелтеча насреща му.
- Казах ти...излез от колата...веднага!-само успях да поклатя глава в съгласие без да кажа и думичка.
Той бавно се поопави огледа се наоколо, опита се да скрие силната си ерекция със съкото и излезе от колата.Нямаше как да не го последвам, макар че не ми се искаше някой да ни види, но какво пък.
Е, поне вече беше доста тъмно едва се виждаше всичко наоколо, а камоли някой да ни види.Виждах единствено него и колата нищо повече, нямаше нито осветление нито наоколо живеещи хора.
Приближих се до него и отново го целунах, без да се притеснявам за нищо повече.Точно когато мислех да продължа със това да му доставям удоволствие, той отдели от мен за секунда и ме завъртя с гръб към него.
Опря ме в на вратата на колата и прокара пръсти по дупето ми, като бързо набра роклята нагоре.Допря плътно тялото си до моето, докато премести пръстите си между бедрата ми, в един момент докосваше внимателно в следващия доста по-грубо.
Тих стон се отдели от устните ми и когато това стана, той спря да ме докосва и нямах идея колко бързо успя да свали бельото ми.
Няколко секунди по-късно проникна в мен, карайки и двама ни да издадем силни стонове.Отмести косата ми настрани и започна да целува врата ми, като същевременно с всяка целувка забързваше темпото.Дишането му се учестяваше все повече, докато накрая пръстите му обхванаха гърдите ми.
Няколко секунди по-късно, забави темпото опитвайки се да диша нормално, но не се получаваше.
- Ммм...да се преместим на задната седалка...тук става неудобно....-прошепна тихо до ухото ми и бавно се отдръпна от мен.
Нямаше смисъл да казвам нищо, нито ме питаше дали искам или не просто ми каза да го направя.И точно сега не смятах да споря с него.А и беше дяволски прав колко е неудобно.
Отвори задната врата на колата и ме изчака да вляза.Не ми много време да се настаня и само няколко минути по-късно той се беше настанил върху мен и целуваше гърдите ми.
- Мисля....че...ще..започна...да...обичам...тези партита.-едва успях да кажа и точно в същия момент той проникна в мен отново, но този път много по-грубо от преди малко.
- Мамка му!-почти изкрещях, беше груб, но беше адски хубаво.
- По дяволите...утре си оставаме....вкъщи.-едва успя да каже това и продължи да прокарва език по гърдите ми.
Нямах против да си останем вкъщи, но и секса в кола ми допадаше доста.
Пръстите му се плъзнаха по бедрата ми и премести устните си върху мойте, докато всеки тласък ставаше много по-бърз.
И двамата стенехме от удоволствие, когато спирахме да се целуваме, но това ставаше за няколко секунди.Прокарвах пръсти по-гърдите му, като от време на време забивах ноктите си, при поредния силен тласък.
Пръстите му преминаха от берата ми по гърдите ми, като ги докосваше малко по-нежно.
Няколко минути по-късно с доста силен тласък той потъна в мен целия, карайки ме да свърша.Истенах доста силно, както и той заедно с мен.
Останахме така няколко секунди, разменяки си целувки докато накрая той не се отдръпна и излезе от колата.
Отне ми малко повече време да стана от седалката, но в крайна сметка излязох на вън при него.Той вече оправяше разкопчания си панталон, оставаше само ризата.Дръпнах роклята си надолу и я наместих точно както си беше преди да сляза от колата, ето това им беше предимството на роклите.Помогнах му да закопчее ризата си и го изчаках да влезе в колата и да запали двигателя.Фаровете осветиха пътя отпред, наистина беше пуст и черен и определено ми хареса да правим секс точно тук.
Бързо влязох в колата настанявайки се на седалката до него и преди да тръгне го целунах.
- Е, време е за шибаното парти, нали така?-цитира думите ми и се усмихна доволно.
- Да, побързай преди да закъснеем...- измрънках същите думи който и той преди да тръгнем опитвайки се да пресъздам тона му.
- По-късно, като се приберем ще направим втори руд.-засмя се и потегли към партито.
24 Re: Erotic Stories by Катерина Петрова on Вто 16 Авг 2011, 06:42

Алис

avatar
Е бива ли да си толкова добра?


Love is patient
Love is kind

25 Re: Erotic Stories by Катерина Петрова on Вто 16 Авг 2011, 09:54

Катерина Петрова

avatar
еми явно бива ;ддд
Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 2]

Иди на страница : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите