Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Dare to taste it? on Съб 05 Фев 2011, 14:34

Мейсън МоранГлава 1.

Беше тиха мрачна нощ, в която се чуваше само звукът от щурците. Картината беше една пътека в гората, която беше огрята от лунната светлина. Нямаше жива душа.... освен.... в далечината нещо се задаваше.. нещо или някой? Първо се видя главата му. Оранжевата му коса се вееше от вятъра, Googles-а му беше защипан на главата, червените му очи гледаха напред.. даже можем да си помислим, че гледа нас и има желание да ни убие. Подаде се и шалчето му, което беше черно-червено на цвят. То се спускаше надолу към тялото и имаше черно кожено яке и тениска с рисунка на тигър, за фон. Коланът му държеше сините му дънки и накрая се показаха сиво-белите кецове. Момчето стъпваше бавно. След като излезе на лунна светлина се видя и калъфа с нещо на гърба му. След около пет минути момчето вече беше прекосило гората. То стоеше на една поляна и гледаше в нищото. Изведнъж една светлина проблясна. Нещо започна да се образува.. Приличаше на портал между измерения.. Може би това беше врата от някъде. Оранжевокоското отвори устата си и каза:
-Hell Gate, huh? - и се усмихна подло на една страна. Свали бавно калъфа от гърба си и го постави на земята. Отвори го и вътре имаше една червена китара. Момчето я повдигна и се показа катана, която имаше дръжка с образ на дракон. То я извади бавно и огледа острието й. Беше чисто и образът му проблясна на светлината от луната. После се загледа във вратата от ада и забеляза, че се е оголемила доста. Бавно нещо започна да се подава от там. Започна от острие, после се разбра, че това е брадва, държеше я огромна черна ръка, появи се и огромното тяло. Това беше демон огромен 4-5 пъти, колкото нашият герой. Беше нещо като великан, който вместо нормална коса имаше един пламък.. Портала се затвори, а демона каза със строг глас:
-Are you ready to be destroyed, human? - очите на момчето се промениха от кърваво червен цвят във светло сини очи, който бяха на черен фон. Момчето хвана дръжката на катаната с две ръце и отговори:
-I'm born ready, motherf*cker! - изведнъж краката му се отлепиха от зеленикавата полянка. Стъпките му бяха толкова леки, че не си личеше къде са, бяха толкова бързи че го правеха незабележим и толкова объркващи, че не се знаеше от къде ще атакува. Демона, който замахна с брадвата си не успя даже да стигне до земята, когато острието на катаната го беше разрязало на две през цялото тяло. Боецът се приземи на краката си, като леко се хлъзна по полянката и се спря със завъртане. Избърса оръжието си от демоничната кръв и си прибра катаната в калъфа. Пъхна ръце в джобовете и тръгна на някъде...


Глава 2.
По улицата на Нагазаки си крачеше спокойно момче със слушалки от Ipod в ушите и си слушаше песничка. Той си подсвиркваше и не обръщаше внимание на това, че всички в градът се бяха скрили. Причината беше само една. Присъствието на това момче. Той беше млад, красив, но и опасен. Имаше легенда за него и всички го наричаха "Демона".. Оранжевокоското стигна до бара на градът и влезе спокойно. Всичко затихна и се чуваше само музиката от слушалките му. Той седна на една от масите и си поръча Уйски. Всичко вървеше спокойно. Плати си за питието и си поръча стая. След като се отпусна в леглото. Точно, когато щеше да заспи на вратата се почука. Той мързеливо стана и отвори, а отвън стоеше красиво облечено, младо.. със полепнала по тялото й кърваво червена рокля. Тя премести русият си бритон от очите и попита:
-Вие ли сте Даре "Демона" мо Най? - той я изгледа странно и кимна в положителен отговор. Момичето без да пита нахално влезе и каза:
-Искам да ми помогнете. Имам проблем.. някакви странни видения.. за демони.. знам че може би ще ме помислиш за луда, но.. видях как един демон излиза в средата на градът от някакъв портал и го изпепелява. - след тези думи Даре се усмихна и каза, кратко и ясно:
-Ще ти помогна. - Момчето седна на леглото и изслуша историята внимателно. Това, което разбра е че след два дена щеше да има атака от Ада, а "демона" щеше да я спре. Той изпрати момичето до стаята й, но от страх тя не искаше да остане сама. Даре седна на стол до леглото й и я загледа, докато спи. Бавно се отпусна в светът на сънищата и разбра, че в този град ще е интересно.

Глава 3

Дойде и вечерта, в която щеше да последва унищожението на Градчето. Явно това беше доста важен момент в живота на главния герой, защото той стоеше на една пейка, която се намираше на главната улица. Той си мързелуваше излегнат и заблеян, докато не се отвори портал... От портала започнаха да изкачат много демони, който се пръскаха на различни страни и като крещяха някакви странни звуци започнаха да се готвят да избиват. Момчето се стресна и каза:
-Мамка му.. очаквах демон, не демони - след тези думи образа му се замъгли и започна да се разделя на клонинги. Различен образ убиваше различен демон. Един както си скачаше беше разрязан на две, друг докато ядеше тялото на вече убит човек остана без главата си, трети без да иска се наръга на катаната на клонинг. И така, докато всичките не бяха измряли. Изведнъж се появи един по.. добре оформен демон, който държеше момичето, което предупреди Даре. Той изкрещя:
-Ако не искаш тя да умре се предай - явно намеренията на демона бяха странни, но не разбра, че говори с клонинг и изведнъж усети как крайниците му се отделят от тялото. Даре сложи острието на гърлото му и каза:
-Ти не знаеш, кой съм аз - и след секунда главата на адското изчадие се търкулна..

2 Re: Dare to taste it? on Пон 28 Мар 2011, 07:41

Джесика Уд

avatar
Това беше много добро.Историята е интересна и се надявам на още глави.Единствената ми забележка е, че все още не ми е ясно кой и какъв е главния герой.Но пък ми харесва мистериозността, която създаваш.Поздравления от мен!

3 Re: Dare to taste it? on Пон 28 Мар 2011, 08:04

Мейсън Моран


Еми.. това правя.. мистерията според мен дава желанието за още.. а колкото до главния герой.. мисля да го нарисувам :Д

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите