Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Частния басейн on Пон 20 Авг 2012, 10:01

Elena Gilbert

avatar

2 Re: Частния басейн on Съб 22 Авг 2015, 10:22

Пий Пепър

avatar
Неделя сутрин - перфектното време за малко мързелуване и убиване на някой друг час в безхаберие.Пий беше в обикновенното си състояние - леко раздразнен и с типичното за него огромно самочувствие.Тъй като нямаше много опции пред себе си, той реши да посети частния басейн.Това беше идеалното място за уединение, тъй като масата от скучни и бедни жители на града не можеха да си позволят прибиваване там.За него беше истинско предизвикателство да си избере бански, но в крайна сметка след 20 минутно оглеждане се спря, на електриково зелени, дълбоко изрязани и впити модел Спийдо.Господин Пепър зае място на първия ред около басейна и започна бавно да обхожда с поглед посетителите му, докато по едно време нещо не му се наби на очи и привлече трайно вниманието му.

3 Re: Частния басейн on Съб 22 Авг 2015, 15:34

Деница

avatar
Това определено беше забавно! Нормалните хора ходеха по срещи Събота вечер, но не и аз! Аз обикалях от бар на бар, счупих някой друг нос, разбих няколко бутилки в главите на пияните баровци и разработвах новите си планове. Наложи се да се покрия за известно време, защото онова досадно приятелче-вампирче на Деница не спираше да ме търси и да следва всяка моя крачка. Ама, че досадник! Така и не се отказа след срещата му с "ангелчето Дени" в съня ми. И онази дърта вещица не беше особено доволна от това. Естествено си изкара всичко върху мен. Нямах търпение да се отърва от нея, както и от онова добричкото, от което ми се повдигаше. Не знам как изобщо е живяло до сега; не пиеше много, не се сбиваше, не правеше каквото си поиска... но аз промених всичко това! И ми харесва така!
Точно поради тази причина в събота вечерта не бях спала цяла нощ и бях пила като за последно, че и ме държеше! Е, добре де! Не чак толкова много! Малко, ама съвсем малко ми се виеше свят. Но иначе бях съвсем добре! Дори не усещах студа с тънкото си облекло.Докато вървях из улиците на Мистик, градът започваше да се изпълва с живот. Вече е неделя, хм? Е, ето ви един "човек", който няма да отиде на църква днес. Всъщност имах настроение да поплувам. Защо ли да не създам малко хаос на някой скъп басейн за богаташчета? С едно бързо заклинание, малко движения и магия се телепортирах точно на такова място. Но заради всички чашки снощи, които да си призная бях забравила да броя след петата или беше шестата, мерникът ми беше леко крив. Приземих се право върху някакъв шезлонг, на който се беше излегнала някаква лелка на средна възраст.
- Опа! Ама какво правиш под мен? Мръдни се! - заповядах и с едно движение на ръката я запратих право в басейна.
В мен набъбна смях. Огледах се и осъзнах, че тук нямаше кой знае колко много хора. Някакъв мъж ме зяпаше с интерес. Намигнах му и се изправих бавно. Естествено залитнах, но въпреки това изглеждах удивително! Никой не можеше да се мери с мен и моята сила! Отметнах коса и тръгнах към бара. Онова досадно гласче в главата ми пак се появи и запротестира. Колко сладко! Не за пръв път правех такива мизерии на "малката вещица", но тя така и не се отказа с опитите си да ме спре. Хм, малка вещица... това ми напомни за Алън. Къде се губеше пък този? Имахме работа за вършене, а той кой знае с коя дама се заиграваше...
- Уиски с лед! - заповядах на бармана, който видимо се намуси и тъкмо щеше да протестира, но осъзна, че е безсмислено и ми направи питието.
Докато чаках напитката си към мен се приближи онзи зяпач от преди малко. Този пък какво искаше. В момента, когато се приближи достатъчно, за да ме чува, го попитах:
- Какво искаш?

 
I'm trouble, yeah trouble now
I'm trouble y'all, I disturb my own town


I'm trouble, yeah, trouble now
I'm trouble y'all, I got trouble in my town

4 Re: Частния басейн on Съб 22 Авг 2015, 15:55

Пий Пепър

avatar
Мацката се появи от нищото, но веднага успя да привлече вниманието на Пий.Той не сваляше поглед от нея, усещаше, че нещо между тях ще се случи.Беше му пределно ясно, че тя не е от нормалните и незапомнящи се с нищо бацили с които той трябваше да комуникира всеки ден.Моментът в който мистичното момиче му намигна беше знак за действие.По походката и лесно можеше да се разбере, че е имала тежка вечер и е дошла с изтрезнителна цел, а може би иска да продължи.И в двата случая знаеше, че ще намаже.Когато тя отиде на бара, беше настъпил часът на настъплението.Той се изправи бавно, изпуквайки тялото си.Със ситни и премерени крачки се запъти към нея, като я огледа от глава до пети.Имаше страхотно тяло с очертано дупе, което го привличаше като магнит.Трудно щеше да се сдържи без да го шляпне на момента.Унесен в тези мисли едвам дочу дрезгавият и, но топъл глас "Какво искаш".
За да не изръси някоя глупост Пий просто изрече:
-Портокалов фреш.Може би това беше най-голямата възможна простотия, но вече беше късно.Трябваше да се импровизира.С развитото си обуняние той моментално надуши употребените от нея алкохолни вещества.Това му даде допълнителна смелост.Ловко застана зад нея и допирайки се плътно до гърба и се наведе и прошепна на ухото:
-Подозирам, че искаш денят ти да стане по-интересен.После плъзна едната си ръка по лявото и бедро.

5 Re: Частния басейн on Съб 22 Авг 2015, 16:17

Деница

avatar
Зяпачът отговори с две думи, че е дошъл за питие. Ами много хубаво, тогава. Да си го взима и да ми се маха от полезрението, защото имах още доста алкохол за пиене и план за усъвършенстване.
- Какво чакаш? Взимай си фрешчето и гледай да не се олееш с него, когато се връщаш обратно. - отвърнах безразлично.
Отпих една малка глътка от уискито си и започнах да размишлявам за следващата стъпка, която шефката искаше да се изпълни. Ама и тя беше един кисел лимон! Как само ме беше наказала... Още усещах местата да пулсират болезнено по гърба ми. Сега като нищо и белези да са ми останали... щеше да е просто чудесно. И за всичко да е виновно онова шерифче. Само да се отърва от тези двете досади в главата ми и ще се заема и с него! Само да ми е паднал тогава!
Усетих как онзи нахален зяпач още не се е махнал. И не само това, ами и се приближаваше към мен. Прекрасно! След това ми прошепна нещо, което явно в неговите представи трябваше да ме накара да му се нахвърля, но имаше обратен ефект. Че и си пусна ръката по бедрото ми, безсрамника! С един поглед успях да направя магия за затопляне. След няколко секунди ръката му трябва достатъчно да е започнала да се нажежава, че всеки момент да се възпламени. Ароматът на изгорена плът ми достави достатъчно удоволствие, за да спра магията и да се обърна към него.
- О, заболя ли? - казах престорено мило. - Добре, така и трябваше! Разкарай си лапите от мен! Освен ако не искаш твоят ден да приключи много бързо! - продължих със студен тон и изпепеляващ поглед.
Той като че ли се отдръпна в следващия миг и аз с доволна усмивка се обърнах отново към бара. Чашата за пореден път се озова в ръката ми и аз понечих да пийна, но отново бях прекъсната от досадника. Май така нямаше да се разберем. Усещах, че този няма да издържи още много.

 
I'm trouble, yeah trouble now
I'm trouble y'all, I disturb my own town


I'm trouble, yeah, trouble now
I'm trouble y'all, I got trouble in my town

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите