Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Race For Love on Съб 08 Сеп 2012, 11:12

Катерина Петрова

avatar


Race for Love
Part One


Поредната вечер навън, поредното парти, поредния бар и да го гледам как сваля мацки наред без да му мигне окото.Но какво ли можех да направя, след като дори ме беше срам да му призная.Можех единствено да го наблюдавам, как е с други, а как аз го исках за себе си и въпреки това, не можех да му кажа за това какво изпитвам.Та, той беше най-добрия ми приятел и едва ли щеше да го приеме добре.Но рано или късно трябваше да направя нещо по-този въпрос.Клуба беше пълен, а той забиваше поредното русокосо маце, което му се лигавеше, а аз просто гледах отстрани и се наливах с алкохол, за да притъпя болката.
- Илаааай.-изкрещя до ухото ми което ме накара да го изгледам накриво, знаеше колко мразя да крещи името ми така.
- Какво стана с русокоската, Кайл?
- Чакам я да си изпие питието и послееее....тииии знаеш,братле!-музиката бе прекалено силна, но знаех какво щеше да се случи или щеше да я изчука или тя да му духа.А наистина нямаше нужда от подробности, предпочитах да не знам.
- Да, да...знам!-изпих водката на екс и го погледнах.
Господи, беше ужасно сладък, а колкото исках да го целуна, но ако го направех или щях да си изпрося боя и утре всички в гимназията да ме спукат от подигравки или...пак щях да съм пребит.А предпочитах да си запазя отношенията с него, въпреки да не можех да го имам за себе си.
- Ууууу.....куклоооо.Ще си поиграеш ли с близалката ми?-мразех когато се държеше така, а русокоската едва не й потекоха лигите след като той го каза.Беше готова да му скочи и да му духа на момента, стига утре той да се похвали че я изчукал.
- Не, мога да ви понасям.Изчезвайте!-казах и леко се засмях накрая.
- Братлее, утре ще те чакам пред вас.И не казвай на майка ти че съм се напил, знаеш как си клюкарят с моята.
- Дадено.Успех с куклата ти.-казах хвърлих парите на бармана и излязох от клуба.
Не можех да го понасям такъв, пиян камоли да си го представя с тази повлекана.Какво лошо имаше да искам да съм с него, въпреки че бях момче?!
Закрачих към къщи опитвайки се да си избия от главата картинката как тази малка долна пачавра му е увиснала на врата и... Не! Нямаше нужда да продължавам прекалено беше ужасно да мисля за това, а алкохола очевидно не беше достатъчен да притъпи болката която изпитвах и това че трябваше да се преструвам пред най-добрия ми приятел че съм нормален, а всъщност да бях обратен и то влюбен в него.Болеше ме че не можех да му кажа всичко това, но нямах друг избор, поне за сега.
Прибрах се вкъщи и се изкъпах, майка ми се опита да ми задава въпроси, но без особен успех просто я игнорирах и си легнах.Утре щеше да е нов ден, новата борба с лъжите и преструвките щеше да започне, а разговорите за това какво е правил с русокоската щяха да бъдат дълги, трябваше да се подготвя за това.Гушнах възглавницата и се унесох, почти веднага, а в съзнанието ми изплува Кайл.
Сутринта беше учудващо ужасна, махморлукът от шибаната водка, беше адски силен, а и се събудих в доста възбудено положение.А това не беше никак добре.Имах късмет, че си имам собствена баня и не се налага никой да ме вижда така, затова влязох измих си лицето и се опитах да се успокоя, но не се получаваше, все още съня изплуваше в съзнананието ми, и правеше положението още по-лошо от колкото беше.Или трябваше да направя нещо по-въпроса с дигнатото положение или да се успокоя и да спра да мисля за Кайл.Което ми напомни че след по-малко от десет минути ще е долу.Измих зъбите си, върнах се в стаята, намерих чисти дънки, тениска и грабнах кожето яке.
Затичах се надолу към кухнята взех си препечена филийка за изпът и излязох почти веднага, опитвайки се да избягна въпросите на майка ми.Излизайки през задната врата се оказах пред гаража, а Кайл вече бе там.
- Пич изглеждаш като смазан.-каза и поклати глава, завъртях очи и отхапах от филийката, докато обличах якето си.
- За разлика от теб имах тежка нощ, нали знаеш.-ухилих се като идиот опитвайки се да се преструвам, както правех всеки ден.Пърз поглед към панталона ми за да се уверя че не се излагам и след като наистина бях добре си отдъхнах.Оставаше да ме види надървен и да ме пита кой е причината и аз да се изцепя „Емиии...тоо...ти си причината“.
- Да, братле страшна нощ си имал.Хайде слагай каската, пали звяра и да изчезваме.
- Ти не си ли с твоя мотор?
- Не, зарязах го пред бара снощи, бях прекалено пиян за да карам.-твърдия му глас ме караше да настръхвам.Макар и външно да не го показвах, а да се преструвах.
- Но нали не смяташ цял ден да си на моя сметка?-засмях се сложих каската и се приближих към мотора, извадих ключовете и седнах.
Минута по-късно го запалих и метнах другата каска към Кайл.След като я сложи и се настани зад мен, потеглихме към гимназията.Господи толкова беше хубаво да се налага да се вози с мен, поради простата причина че го усещах по-близо до себе си.Макар и той да не знаеше какво става наистина.А когато се налагаше в след час по физическо да се къпем,умирах вътрешно почти всеки път когато го видех гол.Желаейки да докосна това, тяло и не само това.
Пристигайки на паркинга на гимназията, спрях мотора на едно от местата и свалих каската си.Кайл побърза да слезе и естествено започна с глупавите въпроси.
- Братле, защо по дяволите караше толкова бавно?Какво ти да не си някоя женичка?
- Да, бе липсва ми поличката.Казах ти не ми е добре.Но забрави, какво стана снощи?-попитах не толкова заинтересован колкото трябваше да бъда, но трябваше да лъжа и да се преструвам.
- Ааа...питаш за мацето ли?-в отговор просто кимнах и слязох от мотора.
- Миии...след като ти си тръгна, тя реши да се развихри и знаеш...цяла програма ми изнесе.-говорейки вървяхме към входа на гимназията.
- Аааа...ясно.Е, поне на теб ти е излязъл късмета!Завиждам ти!-казах нагло и се изхилих.
Всъщност хич не му завиждах, защото единствения който исках беше той, но това той нямаше как да го разбере и може би никога нямаше да го направи.Най-много да прекратя прекрасното приятелство което имахме, а определено не исках да го загубя.Влязохме в училището и се запътихме към шкафчетата си.Разминавахме се с още по-големи отрепки и от нас, а всички поздравяваха Кайл за забиването на трите мацки от снощи.Защо и той трябваше да се държи като тези мухльовци само това не разбирах.Е, не че и аз не се държах така но само за пред тях и за пред него, в крайна сметка бях коренно различен човек, от това което виждаха всички.
Взехме си по една тетрадка и към часа по История.Чиновете бяха единични, а ние сядахме най-отзад делейки ни един ред.Настаних се и почти веднага забих глава в на чина, главата ми пулсираше, а в момента нямах намерение да говоря с Кайл.Пък и той вече беше прекалено зает да си говори с русата кифла от снощи, която се оказа в нашата група.Заспих почти веднага, тъй като главата ме мъчеше ужасно много.
В следващия момент, видях Кайл вървейки полу-гол към мен, ухилих се дебилно и просто го наблюдавах, накрая когато стигна до мен ми се усмихна и ме целуна.Нямаше нужда да му казвам, той вече сам знаеше.Награбихме се почти веднага, а всички останали, ни гледаха все по втрещени.Докато не чух странно бръмчене, накрая леко побутване.
- Илай, събуди се човече!-докато се усетя това беше просто сън, а аз все още се намирах на чина, ужасно възбуден, а часа беше свършил.
- Буден съм, мамка му!- измрънках, имах късмет че тениската е дълга, а дънките по широки и нямаше да ми личи особенно иначе щеше да се почне с разпитите.
- Братле, коя мацка сънува, изправил си...знаеш кое?- в този момент проклинах всичко на света щом го чух.Мразех тези разговори, а самодоволното му изражение ме вбесяваше,по-скоро беше подигравателно отколкото самодоволно.
- Теб сънувах, кретен такъв.-казах и се засмях, а неговата физиономия стана сериозна.


*Е, искаше такава история Илайджа, старая се колкото мога! :D
2 Re: Race For Love on Съб 08 Сеп 2012, 11:56

Илайджа Майкълсън1

avatar
Аз вече си казах мнението :) Очаквам изненадата :)

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите