Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Пътят към здравето on Чет 25 Окт 2012, 02:01

Рейчъл Бери

avatar


ПЪТЯТ КЪМ ЗДРАВЕТО

Традиционен масаж
Рефлексотерапия
Природолечение
Гимнастически упражнения за здраве
Терапия с магнезий


от Ваня Колева


обем: 224 стр.
очаквайте на: 05 .10 .2012 г.
цена: 11, 95 лв.
ISBN: 978-954-26-1116-5

Тази книга е за всички, които се стремят да поддържат своята жизненост и хармония в организма, физическата и умствената си дейност, да преодолеят стреса и умората, да водят пълноценен и активен живот.


За автора:
Spoiler:
„Мъдрият човек преодолява болестите, а не се лекува от тях!“
Ваня Колева
Ваня Колева е водещ специалист в комплексната методика за профилактика и лечение, насочена към активиране на възстановителните възможности на човешкия организъм. Завършила НСА със специалност методист по лечебна физкултура, тя от 23 години се занимава с китайска медицина и методи на лечение. Специализирала е акупунктура и акупресура при проф. Ив. Кирова (1982 г.), иглотерапия при проф. Г. Гутуранов (1985 г.), ирисова диагностика при д-р Булатов (1990 г.), кинезитерапия (1991 г.), зонотерапия и лечение на мускулни, ставни и ревматични заболявания при проф. Тодоров (1994 г.). През 1988 г. защитава дисертация на тема „Рефлексотерапия – методи на лечение“ и получава званието кандидат на медицинските науки. След като работи във ВМИ – София и Правителствена болница и специализира в Германия, Русия и Норвегия, през 1996 г. Ваня Колева получава званието „майстор на цигун терапията“ в Китай, където се обучава и в лечението с микроигли, Су-Джок терапия (корейска народна медицина), ароматерапия и пулсова диагностика при академик Хау и доц. Лидзин. След завръщането си Ваня Колева работи като преподавател в Медицинския колеж в Пловдив, а по-късно в Медицински център „Ултрамед“ и Център за неотложна медицинска помощ „Евромед“ – Пловдив. От 2001 г. се обучава в безлекарствения терапевтичен метод със СКЕНАР и е един от основателите на дружеството по скенар терапия в България.
Освен в България, г-жа Колева е работила в Германия, Норвегия, ОАЕ и Турция. Член е на Института на човека в Пекин, на китайската Академия „Хан Лин“, на Международното дружество по скенар терапия и на руското дружество по ирисова диагностика.

За книгата:

Човек сам трябва да поеме активна роля за подобряването, възстановяването и поддържането на здравето си, твърди авторката на тази книга. Опирайки се на научната си работа и дългогодишна лечителска практика, Ваня Колева предлага изпитани съвети как да постигнем хармония между тяло и дух, за да се радваме на добро умствено и физическо здраве. В „Пътят към здравето“ са представени основните принципи на природосъобразния начин на живот и алтернативни методи за лечение на най-разпространените заболявания.

В този безценен наръчник ще научите полезна информация за:

  • приложението на различните масажни техники, акупресура и зонотерапия

  • особеностите на биоенергийното лечение и действието на ароматерапията и литотерапията

  • изпълнението на дихателни техники и гимнастически упражнения за здраве

  • лечението с билки, мед и морска сол

  • принципите на здравословното хранене

  • ползите от трансдермалната терапия с магнезийTell me the reason you hide your feelings,
When you know how much I care for you!


Show me, show me some love, can't you see the truth?
That I was made for loving you

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите