Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Just stories on Нед 11 Ное 2012, 10:53

Триш.

avatar
значиии тия истории, които ще постна не са мой (даже нз как са ми попаднали в компа . ама са мн интересни ^^)

2 Re: Just stories on Нед 11 Ное 2012, 10:55

Триш.

avatar
Спирала и дантелено бельо

‘Пич, трябва ти нещо скандално, нещо... Не знам, но трябва да си пообновиш славата на плейбой!’ – промърмори Майк между няколко глътки бира – ‘Това е Холивуд, човече. Пикантерия от твоя страна е равна на внимание от страна на всички. А на теб в момента ти е нужна…’
‘Окей, и така да е, нямам идея как!’ – Дилън направи физиономия и повдигна раменете си. Прекоси широката къща и след минути носеше лаптопа си.
‘О... О, не! Става въпрос за теб, човече! За теб! А ти се бъркаш в интернет?!’ – Майкъл поклати глава и хвърли някакво списание по приятеля си.
‘О, непременно ще си удължа пениса, ама как!’ – захили се и махна страницата с пощата си. После утихна за минута и се замисли, зяпайки E-Bay иконката въърху монитора си. Изведнъж идеята го озари и той бясно затрака по клавиатурата си...

'Хана, трябва да погледнеш това!' – Джесика я дърпаше към спалнята й, за да покаже страницата в популярен интернет аукцион.
'О БОЖЕ МОЙ!!!' – беше реакцията й. Зачете на глас:
'Една нощ с Дилън Купър! Можете да го имате целия! Моля, само сериозни предложения. Важи до 00:00!
Начална цена: 3000 $' – гласът й трепереше, докато изговаряше думите. Добре, щеше да спечели интернет търга и щеше да направи вечерта невероятна и за двамата. Тя набързо изгони Джес от дома си и наддаваше в следващите часове. Когато оставаха няколко минутки до заветната награда, Хана вложи годишните разходи на средностатистическо американско семейство и… Готово! Спечели го. Спечели си страстен секс с идола си. За да отпразнува отвори бутилка скъпо шампанско. Когато и последната капка беше изпита, момичето лениво се разположи върху леглото и веднага заспа. Сънуваше за мокрото, оформено тяло на Дил и съвършените му мускули, как той я докосва и гали по цялото тяло, целува страстно устните й и се разхожда с пръсти на най-интимните й места. Всъщност, какво ви заблуждавам? Хана беше вманиачена нимфоманка, макар и да не й личеше. Истинският сън беше като извадка от хард порно и поредният мокър за нея.
Сутринта, когато се събуди първата мисъл беше за необходимият секси тоалет. Затова още в девет часа бясно препускаше из моловете, а после направи обиколка и на сексшоповете.
Крайният резултат: на кушетката чакаха дантелени черни прашки, абсолютно прозрачни, отново черен корсет, който прекрасно подчертаваше извивките й, а за отгоре бе купила тясна, кожена пола и сладко якенце над корема. Обувките на ултра токчета вече беше обула и влюбено се оглеждаше в огромното си огледало. Захвана се да прибере любимата си секс играчка – голям вибратор, облицован с мека, лилава гума, стимулиращ едновременно вагината и клитора вече надничаше от кадифения й несесер. Закопча го и докато го правеше си повика такси. Погледна адреса и го съобщи на човека по телефона. След минутка скочи в колата и отпраши към началото на незабравимата си вечер. Вчера, след като заспа силен звън я стресна и тя се разбуди. Отговори на обаждането и се оказа, че това е самият господин Купър. С нежен, разтапящ глас, едва не получи оргазъм само докато го слушаше как й обяснява мястото, на което щяха да се срещнат. Шофьорът прекъсна мислите й, искайки парите си.
'Добре, де, няма да пометнеш, нали?' – прошепна тя и тикна в ръцете му десетачка.
Слезе и погледна към малък хотел, сгушен между две сгради. Някои от апартаментите имаха стъклени стени и според Хана в това се криеше нещо страшно еротично. На вратата я посрещна приветлив чернокож мъж и облиза устните си несъзнателно. Тя се усмихна, когато управителя я упъти в коя стая трябваше да отиде, вперил очи в деколтето й. Точно преди да се дръпне от рецепцията, Дилън я пресрещна.
'Вие сте. Имам предвид… Госпожица Монро?'
Хана се обърна и от вълнение не можеше да каже нищо, само кимна. Остави го да я води. Качиха се в ансансьора и тя погледна лицата им, които се отразяваха размазано в стоманата. Нейното беше с дълга русолява коса и дълбоко сини очи, а неговото с черно-кафява коса и големи, изразителни лешникови очи. Момчето я дръпна в един от апартаментите със стъклени стени и двамата се разположиха върху удобния червен диван.
'Знаеш ли, когато не съм толкова нервна се оказвам…' – тя се стесни да довърши изречението.
Широката му усмивка я насърчи да продължи.
'…секс маниячка. Когато спечелих аукциона, а и преди това, единственото за което мислех беше какво ще ти направя…' – докато го казваше, се усмихна също толкова широко. Дилън пиеше кафето си и докато слушаше какво приказва Хана, едва преглътна.
'По-добре за мен' – помисли си той.
'Нали за това е наградата. Тоест, аз' – кафявокосият потропа с пръсти по масата и хвърли няколко многозначителни погледа по момичето. Тя улови тези жестове лесно и леко се притесни. Беше го правила много пъти, но каква е гаранцията, че всичко ще мине по вода? Никаква. Точно. Но не искаше да бъде пессимист в предстоящата си най-хубава вечер, затова избистри ума си от негативизмите.
'Изчакай тук' – помоли мъжа и изтича в банята. Хана остана сама. Съблече якето си и остана по съблазнителното, оскъдно облекло. Тогава той влезе и я завари върху балдахиновото легло. Ухили се.
'Много...'
Блондинката го прекъсна и направи знак да седне на стола срещу леглото. Самата спалня гледаше към прозрачните стъклени стени, всичко беше на показ. Тя свали бельото си и го подхвърли към него. Облиза пръстите си със съвършен френски маникюр и бавно ги прокара по дължината на клитора си. Пред възбудения му поглед. Пред погледите на живеещите в съседните блокове. Пред всеки, готов да гледа предстоящото шоу. Знаеше, че този номер със самозадоволяването подлудява всеки мъж.
Протърка силно, докато не се навлажни хубаво. Облиза нежно показалеца си, надигна се плавно и прекрачи изумения мъж. Спусна се надолу към бедрата му и се облиза. Предварително стискаше презарватива в ръка. Извади го от опаковката и го пъхна между устните си, образували буквата 'О'. Наниза оранжевата гумичка нежно и бавно с уста до ствола на еректиралия член и повдигна весело сините си очи. Купър беше изумен и определено нямаше търпение за основната част.
'Почакай малко…' – Хана забеляза и дяволито се обърна с гръб към него. Той се чудеше какво е намислила. Русокоската извади малка кърпичка и завърза очите му.
'Когато някое от сетивата ти е притъпено, другите се осещат по-интензивно'- пропя момичето. Всякакъв стрес беше изчезнал, заменен от вълнение.
Дил усети как тя сяда в него с гръб и дълбокото му проникване. Блондинката нададе стон и се заклати в бесен ритъм над него. Имаше няколко будни съседи, две жени и трима мъже, които наблюдаваха сцената съответно с шок и оживление. Някои седнаха пред прозорците си с лубрикант и салфетки, готови да се насладят на живото порно, други с бинокли следяха детайлите, а трети просто се възмутиха и бързо изчезнаха. Двойката продължаваше да се движи настървено. Дилън премахна превръзката си и я сложи върху Хана. Вдигна я и облегна тялото и върху стъклото. Това също стимулираше.
'Най-доброто за фенките ми'.
Гърдите й опираха студената, гладка повърхност и я бутаха към края. Него стимулираше самата мисъл, че тя толкова го желае. Това и тясната и вагина.

Към пет сутринта маратона беше свършил. Дилън се бе гушнал в гърдите й с физиономия на малко котенце. Ще излъжа, ако кажа, че беше задоволен. Това състояние и на двамата, може да прозвучи глупаво, но дори и на съседските воайори не би подлежало на никакво описание.

Хана се наслаждаваше на прегръдката на идола си под слабата светлина на лампата и миризмата на сперма и скъпи пури.
'Ммм, снощи…' – процеди тя, докато си спомняше другите им забавления, съответно малкото приключение във ваната и игрите на медицинска сестра и прислужница.
'Хареса ли ти?' – попита.
'Повече от просто харесване' – подсмихна се блондинката, още сънена.

'Е, съжелявам, но трябва да тръгвам. Иначе няма да е честно. Ти спечели една нощ, нощта мина и… това е живота' – Дилън се откъсна от тялото й, нахвхърли дрехите си през рамо и изчезна катод им през вратата, подвиквайки: Не се притеснявай, сметката е уредена. И съм сигурен, че пак ще се срещнем, твърде си гореща, за да те изпусна.

Хана доволно потърка очи и остана за да поспи още малко.
Остави у нея усещане, което винаги щеще да си пази. Усещането на сбъдната мечта. Кой не иска да изчука момчето или момичето на мечтите си?
Облече се и лениво излезе в от хотела, като само се отби до управителя. Господинът намигна закачливо, подавайки и някакво намачкано листче, после учтиво се сбогува.
'Да, да…' – промърмори момичето и не си направи труда да прочете написаното, само го намачка на топка и го хвърли посредата на лобито…
'И, как беше?' – Очите на Джесика блестяха от вълнение, прозиращи изпод тъмните 'Ray Ban’ очила.
‘Ох, как да ти го кажа... Няма думи за това. Но за първи път използвах това – тя поклати пръстите на ръцете си – вместо това – и извади огромния, лилав вибратор от чантичката си върху масата -... за да го възбудя.
Джес се ококори и за минутка нищо не каза. После плахо я потупа по рамото и отбеляза:
‘Напредък’.
Двете се засмяха и чукнаха чашите си с уиски.
‘Както и да е, ще ти покажа клипа и ще разбереш всичко в най-малките детайли. Както и останалата част от света’.
‘НЕ БИ ПОСМЯЛА! – приятелката и закри увисналата си уста с ръка, а после избухна в смях – Направила си го, наистина си заснела всичко! Но как?!’
Хана показа джоба на черното си яке, в който беше вградена малка камера. Извади я и пусна записа.

В дома на Дилън...

‘Мисър Купър и горещата му нощ’ – прочете Майкъл бавно и продължи: ‘След като Дилън предложи себе си на интернет аукцион и непознато момиче го ‘спечели’, те имаха страстна вечер в неизвестен хотел.
Сигурно е, че тя е заснелмала всичко на видео през цялата вечер. Порно клипът показва мръсната страна на звездата и дълготрайния, ненаситен полов акт. Записа препълва всевъзможни интернет мрежи, а в YouTube е гледан над три милиона пъти за последната седмица, тоест, радва се на голям зрителски интерес. Единственият въпрос, който остава е: Кое е това момиче?’

‘Тази кучка...’ – завърши Майк със собствения си коментар, хилейки се неистово – ‘Макар че, трябва да призная, определено има талант’.
Дил не се сърдеше, даже напротив. Беше изумен.
‘Ще се видим отново’ – той игнорира приятеля си и запали дебела, маркова пура...

3 Re: Just stories on Нед 11 Ное 2012, 10:58

Триш.

avatar
Преди имаше едно момче... Беше луд по мен. Срамувах се от него, защото постоянно се влачеше след мен като кученце. И реших да го разкарам по най-болезнения начин, да му дам да разбере, че не е желан.
Правихме секс, сякаш за последно, зарязах го и се подиграх с него пред всички. Заболя го. Цяла година не ме притесняваше, докато внезапно не го заварих да чука майка ми. В кунята. Върху масата-антика на баба ми. И това беше края...
* * *
Помъкнах тежкия си куфар нагоре по стълбите. Все още не знах кой ще е съквартиранта ми. Всъщност, нямах претенции. Освен един човек. Застанах пред вратата и мислено се помолих да не е този, за когото си мисля... Но не беше възможно, от толкова отдавна не съм имала контакт с него.Натиснах бравата и... Там нямаше никой. Настаних се забърках из тоалетната си чантичка. Презарвативи – не, балсам – не, душ-гел – не, аха, ето го!

Струята хладка вода ми действаше успокоително... Тъкмо разтрих шампоан по косата си, когато чух звук от стъпки. Изплакнах се набързо и се увих с хавлията.
„Здрасти, предполагам ти си...” – започнах да бърборя още преди да съм разбрала кой стои пред мен. Затворих вратата и го видях.

„МАКС!” – изписках.
„Изненадана ли си да ме видиш, миличка...? Съжелявам, но ще си делим стаята през цялото това време. Надявам се да се забавляваме, като в доброто старо време...” – засмя се той и облиза устни. Не. Не. Не. Изскочих от стаята и изприпках до администрацията полу гола.

„Дали има някакъв начин да смените стаята ми?”
Секретарката мудно се обърна и ме изгледа скучновато от глава до пети. После възможно най-бавно затрака по клавиатурата на стария си компютър и след около десет минути чакане процеди:
„Съжелявам, но трябваше да заявите по-рано, нямаме никакви места”.
„Но...”
„Госпожице, няма какво да направим”.

Прибрах се подгизнала, а той все още седеше на леглото с надутата си физиономия. Втренчих се в него яростно и лека руменина изби по бузите ми...
„Какво чакаш?! Излез, трябва да се преоблека...”
„Не, че има нещо, което не съм виждал”.
Макс прокара ръка през тъмно русата си коса и бавно се изниза. Когато бях сигурна, че се е изпарил свалих хавлията си и въздъхнах тежко. Беше ме намерил. И пак искаше да вчерни живота ми. Но не е единствен.
Поклатих глава, много ми се струпваше.
Почука се. Сложих панталонките си, черния потник с голямо деколте, нанизах няколко масивни гривни и обух токчетата си. Почука се отново.
„Майната ти” - повиших тона си, за да ме чуе добре.
Вратата се бутна силно.
Старата директорка сви очите си, докато не станаха на малки, черни цепки.
„О боже мили, извинявайте... Нямах предвид вас” – хвърлих поглед на Макс зад нея, който подло се усмихваше. Тя пристъпи към мен, но се хлъзна на мокрите плочки и залитна назад. Русокосият се дръпна в последната минута и жената падна с глухо тупване на земята. Никой от нас не направи опит да й помогне, което изглежда още повече я вбеси. Тя се разкрещя с пълно гърло и излезе, инструктирайки ни да се появим в кабинета й, за да си получим наказанието.

„Изключително много ти благодаря! Можеше да я хванеш!”

„Защо да го правя, за да ме смаже? Пък и аз съм уреден”.

Той ми смигна и извади пачка с пари от куфара си. Подкуп.

„Ще й ги дам утре сутринта преди да се явим в час и повярвай, набързо ще ме отърве. Но не и теб малка... – идиотското звънене на телефона му го прекъсна. Вдигна и веднага се засмя гръмко. След малко затвори във още по-добро настроение, избута ме от мястото ми до огледалото и започна да се оглежда.
„Излизам – пропя – Но спокойно! И за теб ще оставя от времето си”.
„Какво?! Не можеш да... И не ми трябва скапаното ти...” – не обичах тази игра на недомлъвки.
„Хей... Хората казаха, че не мога да бъда и толкова красив, но виж ме само” – прехапа устна като стар изкусител и се запъти към изхода.

„О не, няма да стане. Няма да ме натопиш, ти...”

Ударих го със цялата си сила и двамата се строполихме върху пода. Изправих се замяно върху него и видях, че е в безсъзнание – сигурно си беше ударил главата в леглото. Уплаших се – може и да го мразя за всичко онова, но... Пляснах му няколко шамара, но нищо не ставаше.
„Хайде, хайде, моля те... Събуди се... Макс! Макс! Макс!” – положих огромни усилия да го облегна върху стола поне наполовина, когато сините му очи широко се отвориха и за секунда устата му се разтегли в усмивка тип „Не знаеш какво ти готвя”. Хвърли ме върху малкото черно канапе в ъгъла на стаята и ме дръпна ме под себе си, заклещвайки ръцете ми в здрава хватка над главата.
„Грижа те е за мен” – доволно отбеляза.
„Пусни ме” – опитах се да се отскубна, но неуспешно.
Той бавно повтори всяка дума и притисна цялата си тежест в мен. Изпъшках и изпуснах въздух.
„Впрочем, удряш доста силно... - със свободната си ръка разтри врата, после и главата си – Още ме боли от курвенските ти номерца. Трябва да ти го върна по някакъв начин, това с мама не беше достатъчно... И, виж ти, знам какъв точно”.
„Не!”
Хвана ръката ми и я допря до панталоните си. Беше получил ерекция.
Затворих очи и обърнах главата си на другата страна.

Обърна ме по корем. Усетих ръцете му по дупето си – започна да го мачка страстно... Отмести бикините ми... Почувствах се разпалена и ядосана, когато започна да ме гали и ближе там...
„През онзи единствен път ми стана ясно, че не си падаш по аналната ласка. Затова ще я получиш” – гласът му звучеше някак жегнат.

Освен с език ме докосваше и с пръсти. Но по някакъв странен начин, всичко ми се струваше толкова... възбуждащо.
„Защо винаги... се опитваш да...” – не успях да довърша. Стиснах зъби и впих пръстите си в чаршафите, усетих как ме разтваря все по-широко и по-широко. Извих гръб за да го чувствам по-дълбоко в мен, но той си играеше, дразнеше ме, докато не се сгърчих под него...
Все още дишах учестено, когато той стана.
„Макс?”

Обърна се към мен въпросително.

„Все още те мразя. Много”.

„И аз. И аз, миличка. Даже повече”.

Той впи устни в моите, задраска със зъби езика ми и силно ме ухапа.
„Кучи син” – промърморих и избърсах капчицата кръв от езика си.

4 Re: Just stories on Нед 11 Ное 2012, 11:02

Триш.

avatar
Пресата мина няколко пъти през гъстата ми кестенява коса, добавих малко молив и фон дьо тен (не ми трябваше много за да изглеждам перфектно) и бях готова. За съжеление, освен това трябваше да свърша една досадна работа (слава богу, че поне беше на същото място). Така става, когато си давам номерата на хора с голямо въображение и още по-голяма фантазия.

„Както и да е, ще се занимавам с това, когато пристигна в Maximum.”

Взех телефона и си извиках такси, с което отпраших за споменатия клуб. Ако питате мен, нищо повече от пипната дискотека, с по-изискани имена на алкохолните коктейли и с по-голямо наличие на малоумни богаташчета, с още по-малоумни приятелки.

Дебеловратият охранител с усмивка ме пусна преди чакащата тълпа. Пристъпих напред и затърсих с поглед сепарето, в което трябваше да проведа така досаден разговор. Или по-скоро да се отърва от кухата ми свалка от предишната вечер. Не знам как, но си бе въобразил, че искам от него нещо различно от секс. Колко смешно. И жалко. Та аз дори не знам името му, за бога!
Все едно, трябваше да приключвам това, затова извадих една тънка цигара от кутийката и я запалих. Надвесих се над него, преди да ми връчи огромния букет с рози, и пршепнах тихо прошепнах:


”Откъде ти хрумна, че ще искам да поддържам какъвто и да е било контакт с теб след снощи? Приеми го, беше просто едно чукане.”

След това се отдръпнах и го подминах.

Време беше и аз да се позабавлявам, по моя начин ...

Тогава го видях. Метър и ... осемдесет, рус. Определено имаше много повече от кухите лейки, с които се чуках напоследък. Просто се усещаше... Но това не променяше, че беше само сексуален обект за мен... Поне засега. – усмихнах се загадъчно, на себе си.

Тръгнах с елегантна походка и когато стигнах до бара, където седеше, се настаних на столчето до него. Поръчах си класическото мартини и обърнах лицето си към неговото. После се извърнах. Знам, че това винаги върши работа. Винаги.
„Ъм, нека това да е от мен” – проговори. Имаше хубав, плътен глас, който ужасно много ме възбуди.

„Мм ... Разбира се. Как бих ти отказала” – говорех, без да го гледам, леко докосвайки с пръст горния ръб на роклята си, да, точно там където наполовина излизаше пищният ми бюст. Това направо ги побъркваше и при него не беше по-различно.
„Защо направо не...” - явно беше, че възбудата го натиска. Нищо. Харесвам самоуверени мъже.
„Защо не?! Съгласна съм” – кимнах. Хвана ме за ръката и ме поведе към женската тоалетна.

Веднага щом прекрачихме прага, го запокитих до стената и започнахме да се натискаме като разгонени. Каквито наиситна бяхме. Първо започна с вратът ми, като леко захапваше и мачкаше едната ми гърда.
„Хубава татуировка си имаш” – чух го да казва. Усмихнах се перверзно, докато откопчаваше сутиена ми. (без никакви проблеми, не като галошите, които се пънат 30 минути над него, на човек да му спадне щастието ... ) и замука вече набъбналите ми зърна .. Толкова влажно, горещо... Приятни тръпки преминаваха през цялото ми тяло и усетих, че не мога да издържам повече. Преместих се – седнах върху мивката и разтворих крака, измъквайки бикините си под късата рокличка. Подхвърлих ги и сластно, с поглед му подсказах, че съм готова.

Той свали панталоните си. Под тях добре се отличаваше възбудата му. С уникални размери, бих казала. Едва го вкара целия в тясното ми, влажно от вълнение котенце и ритмично го разнасяше напред-назад, сякаш докосваше всяка част от мен там вътре. Уау, не беше ли страхотен... Хванах се за раменете му, а той ме повдигна, не спирайки с тръсовете си. Запъшках и се притиснах по-силно в него, сякаш да увелича дълбочината на проникването. Ставаше все по-жегаво там долу. Краят беше близо и той го усети. Засили темпото си на максимум, тръпките, които по-рано бяха само приятни, сега ставаха невероятно горещи, жегата, която се усили и привличането между телата ни... Точно в последната секунда сякаш се сляха. И двамата изригнахме...
Понеделник сутрин. Отворих очи и се огледах наоколо. Не можеше да бъде. Вчерашния тип бе в леглото ми. О боже. Сега се сетих... Направихме втори и трети рунд вкъщи. Боже, каква съм глупава... Ако се лепне като предишния... Не, не, не.
Реших да накарам песимиста в мен малко да млъкне, затова се съсредоточих върху лицето му. Все още спеше и излъчваше невероятно спокойствие. И все пак, беше много красив. Русата му коса... Не, по-скоро беше златна. Изведнъж отвори очи и ме погледна. Бяха еднакви на цвят с косата му. Погледнах надолу, към осемте му плочки. Оформен, стегнат. Доста му е дал Бог на тоя, честно.

”Какво?” – засмя се той и спусна ръка по ханша ми.

Потреперих. Имах чувството, че ако това беше някой друг, някой случаен... Никога нямаше да го задържа повече от час (колкото да свърша няколко пъти) до себе си. Но този... този мъж... Вперих проницателен поглед в него, после се отпуснах. Ще мисля за това по-късно...


„Сетих се как изпочупихме тоалетните снощи...” – отвърнах.
”Впрочем... Как се казваш?”

„Ед. Накратко от Едуард” – усмихна се той, съвсем дружелюбно.

Засмях се. И аз не знам защо.

„Какво му е смешното?”


„Нищо.” – обърнах главата си на една страна, тръснах косата си, преметнах се и се качих върху него. - „Нищо особенно.”

„Твоето име?” – докосна долната ми устна със хладният си на допир пръст. Спусна го надолу, между гърдите ми, чак до клитора ми.

„Алексис” – задъхах се.

„Е, поне знаем имената си” – захили се той.

„Мда” – спуснах ръце по идеално оформената му преса, нагоре към гърдите му. Целунах го веднъж, с език и станах. Придърпах един стол в кухнята и заядох последния банан, останал в панера.

„Аз ще тръгвам. Ела след около час” - чух глас зад себе си и докато се обърна, копелето ме млясна по челото (това най-го мразя), прегърна ме сърдечно и последното, което чух беше хлопването на входната врата.

Майко, този тип ме побъркваше, но няма да ви лъжа искаше ми се поне още веднъж да му се наситя... Ама как? Как или къде по-точно щях да отида след " около час " като не беше оставил нищо?! Да не би... Скочих от стола и се затичах към спалнята. Мда. На нощтната ми масичка стоеше малко откъснато парче хартия с адрес.
Е ... имах достатъчно време да се подготвя. Щеше да си го получи по-грубо и животински отвсякога. Трябваше да съм брутално секси, затова докато избирах зашеметяващия си тоалет пуснах плейлиста си за стриптийз.

Girl you cold, Girl you cool
Ya heard of salt and pepper? Well girl you food
Girl you hot like a bowl of hot stew
N' I just stood ova my stew and jus blew
N' wen there is no more of you in the soup
I remove my spoon and drink your juice
Ya wanna do me, do whatcha wanna do
If her job is to blow you can bet she's blew
MIC check 1-2
Hows about 1-2
P-L-A-Y, because i dont have a clue
But wen I find out imma sure an tell you
When I lift my top lip i can still smell you
When I swallow my spit i can still taste you
Put that pussy in my face everytime I face you

Тананиках парчето на Лил Уейн, леко поклащайки стегнатия си задник.

Черна и много къса вечерна рокля, прилепнала и с голямо деколте. Мрежести жартиери с финна дантела и като завършек новите ми Долче и Габана обувки със страшно високи токове и връзки до глезена. Опушения грим върху очите довърши идеално картинката.
Не изглеждах евтино и пошло, както са повечето "изкусителки". Изглеждах много, много еротично, елегантно и възбуждащо без да се натрапвам. Перфектно, с други думи.

За по-малко от пет минути с такси се озовах пред посочената сграда, която не беше много висока, но със сигурност и не много ниска. Влязох във входа и замръзнах - вратите на ансансьора стояха отворени, а вътре се беше облегнал той. Оказваше ми изумително въздействие, бях останала без дъх. За по-малко от секунда се набутах в кабинката и още преди да е натиснал копчето, вече разкопчавах ципа му със зъби.

"Знаеш ли... Мразя оралната. Но за теб..." - леко се изчервих, докато го казвах, което си беше странно за мен.

Ед ме погледно ококорено, но после се усмихна и помилва косата ми, което още повече ме смути.

"Ако не искаш..." - какво изражение само...

"Не." - не се и поколе*ах.

"Няма да свършвам в устата ти ако ..."

"Всъщност, направи го. Искам да усетя вкуса ти".

Извадих го. Беше прекрасен, идеалния размер. Пък и миришеше толкова приятно, наистина. Поех го уверено в уста.

Макар и да не обичах свирките, бях доста опитна. Всъщност, не че не ги обичах... Зависи на кого ги правя. Защото при Ед не ми беше неприятно, даже напротив. Но другите простаци никога нямаше да получат подобно отношение...
Нежно облизах ствола, после засмуках главичката. Едуард леко стисна косата ми. Това ме възбуди и преминах към съществената част.

И докато го докарвах до оргазъм бавно, но взривоопасно, вече бях убедена, че той не просто ме харесва, нито че иска само секс. Да. Беше влюбен. Но за съжеление, не беше единствен ...

Бялата течност потече в голямо количество от устата ми. Божествено разтапящ вкус. Погълнах, каквото беше останало и погледнах лицето му, олицетворяващо върха на удоволствието...

5 Re: Just stories on Нед 11 Ное 2012, 11:04

Триш.

avatar
1. Не очаквайте много. Колкото повече очаквате от едно нещо, толкова по зле ще ви се стори действителността. Не казвам, че не е хубаво, но просто се сдържайте и не искайте много.

2. Не насилвайте нещата. Отдайте се на момента.

3. Направете го с човек, на който наистина вярвате безрезервно и който наистина ви обича.

4. Хубаво е преди първия път да се погрижите за тялото си.

„Скоро ще го практикуваш, а?” – познатият мазен глас прокънтя зад мен. Бързо затворих страницата, в която беше вперила поглед Амелия.

„Мел, дали това е твоя работа?! Изчезвай”. – просъсках на гнусната си сестра, обръщайки се към нея сковано. Огледах я от глава до пети. Носеше тънък прозиращ топ, от който, разбира се личаха зърната й, комбиниран много добре със скъпите и сини ботушки, чантата и мини поличката. Курвата на училището, както я наричаха. Винаги се държеше много гадно, но и затова си има причина. Тя ми завиждаше.

„Да знаеш, че с времето спира да боли”. – продължи.

„А ти знаеш ли мен колко ме интересува. Това не е твоя работа, така че се разкарай”.

Изгледах я сурово.

„Добре де, добре. Много си кисела днес. Да не ти е дошло?” – не спря да ме дразни.

Това беше края. Изритах я от библиотеката и изгасих компютъра, който бях ползвала. Настаних се удобно върху един стол и се загледах в пространството, някъде отвъд мръсния прозорец, когато топли ръце обвиха очите ми с думите:

„Познай кой е”.

Премахнах ги и видях Джейк.

Така де, гаджето ми. Излизах с него... как да го кажа. Заради образа ми на най-готината мацка. Нямах никакви чувства към него, но той не знаеше. Мислеше си, че е взаимна любов. Но и по-добре, иначе щеше да е доста по-трудна роля.
За съжаление той искаше да го направим и си мислеше, че и аз искам. Така е, аз искам, но не с него. И ако не се съглася, ще се породят съмнения. Които пък после ще се отразят на имиджа ми. Единственото решение беше да го направя преди това и да „изтъкна” по-късно че няма да ми е първия. Да, така щях да направя. Ще отида на някое парти, ще се напия и ще „стана жена” набързо. После ще се оправя с идиота и всичко ще е постарому. Докато не си хвана нов идиот. По-красив и по-... глупав. За да може да ме слуша. Но засега най-хубавият беше Джей. Тъпо.

„Здравей”.

„Здрасти, пиле”. - наклони се и ме целуна. Отвратих се, но преглътнах.

„Мило... Би ли ми купил един Спрайт, че ми е нещо лошичко”.

„Разбра се”. – въодушеви се той – „Няма да се забавя много, спокойно!”

„Пфу, разкарах го, поне за малко.” – помислих си с облекчение, излязох от библиотеката и се запътих към банята, да оправя грима си. Погледнах прекрасното си отражение в огледалото и леко стиснах циците си, повдигайки ги.

„Хубавички сте ми, нали?”

„Определено, а коя чашка са?” – стреснах се и погледнах в огледалото.

От дясната ми страна стоеше висок и чернокос младеж. Първоначално си мислех да му вдигна скандал, но размислих. Той беше моя златен билет. И щях да се възползвам, о, да.

„Защо не дойдеш и не провериш сам?” – усмихнах се изкусително.

Той не се поколеба и миг. Приближи се зад мен и обхвана гърдите ми с шепи. Първоначално нежно, след това силно и грубо. Изпъшках. Зърната ми се бяха втвърдили, вече прозираха през сутиена. Той ги стисна и завъртя.

„Възбуждам ли те?” – прошепна той и плъзна едната си ръка под блузата, опипвайки на голо.

Не се поколебах и кимнах.

Непознатият захапа ухото ми, а аз простенах нежно.

Макар и да беше тъпо да го направя с непознат, все пак беше наложително. А и той не беше никак зле.

„Чукай ме”. – изстенах отново.

Той ме погледна някак странно.

„Чукай ме”. – повторих.

Мъжът се усмихна и плъзна ръцете си по цялото ми тяло. Най-напред премахна блузата и сутиена ми, после бавно свали дънките, а след тях и гащичките. Вече стоях чисто гола пред него. Той се облиза и ме хвана за задника, стискайки. Свалих тениската му и спуснах розовия си маникюр по стегнатите му гърди.

„Хубаво дупенце, о, да...” – чух го да казва, докато ме обарваше.

Колко ще се бави този?! Дръпнах дъните му надолу.

„Сложи го, мамка му!” – изпищях и погледнах ядосано, докато той клатеше глава.

О, боже, в момента не бяхме въобще близко до еротична картинка. По-точно обратното. Изглеждахме смешно.

Най-накрая пое ситуацията в свои ръце - обърна ме, така че да се подпра на мивките и бавно започна да навлиза.

„Девствена си! И толкова тясна...” – промълви, докато аз стисках крана, прехапала устни – доста болеше, затова не обърнах никакво внимание на думите му.

Най-накрая успя да го „разположи” вътре в мен. Не бях свикнала на такава големина и натиск. Изпищях, когато го размърда.

„Ах, ох, ааааааах...” – издавах разнообразни звуци.

Боже, който ви е казвал, че секса е красив, значи го бърка с бродерията!

Подпря ръце на дупето ми, клатейки се бързо и ритмично.

Хей, започваше да ми става приятно... Доста приятно. Стегнах мускулите си там долу и усещането беше невероятно. Така лесно се плъзгаше, не както допреди малко. Горещина изпълни цялото ми тяло, появиха се тръпки, които усещах във всяка частица от себе си, сякаш ме обземаха все повече и повече, докато той го движеше отзад.

Погледа ми се замъгли, а единият от клепачите ми почна да мига, сякаш имам психически отклонения... Нещо запулсира със огромна бързина и следващото, което помня беше всичките тези сокове... Ах, наистина беше невероятно. Всичките тези животински стенания и простотии, както и конфузните погледи си струваха за този мега край.

Изведнъж ме дръпна и вкара члена си в устата ми. Опитах се да се отскубна, но той продължи, въпреки, че не исках. Голямото парче навлезе толкова дълбоко в гърлото ми, че ми се искаше да се издрайфам върху него. Как можеше да ми причинява това, бях го помолила само за секс? Бутнах го, а той ме хвана за косата.

„Курво, ти разбираш ли, че не съм свършил!” – яростта в гласа му си личеше.

„Добре тогава. Ще отнема и другата ти девственост.”

Отново ме обърна. Този път набута атрибута си анално. Ох, това болеше дори повече.
Нямах време да разсъждавам, пенисът му разшири дупката ми, чувствах се ужасно.
И не защото не беше хубаво, а защото не исках да го прави...

Най-после свърши в мен и източи всичката сперма в лицето ми.

Вагината ми още пулсираше, толкова беше навлажнена... Задникът ми беше схванат, а главата ме цепеше. Сълзи се стичаха по бузите ми.

Пуснах водата да тече и измих лицето си.

Да, ама беше моя вината.

По-добре да го бях направила с Джейк, поне щеше да спре, когато му кажа...

Невъзможно тъпа съм.

„Чао. И мерси.”

Момчето взе дрехите си и изчезна.

Когато чух това направо побеснях...

Метнах една от скъпите си гривни по вратата, но уви, не го уцелих.

Заридах още по-силно, докато се обличах.

Но нямаше връщане назад...

6 Re: Just stories on Нед 11 Ное 2012, 11:05

Триш.

avatar
„Не ме интересува! Колко пъти да ти казвам, че си нежелан тук?” – пресякох досадника още преди да е проговорил. Пак беше дошъл да пуска жалките си опити за свалка в кафенето.
„Уф...” – изпъшка. И после отправи последния си „коз” – „Ами, аз искам да поръчам едно кафе, не можеш да ми откажеш!”
„Мислиш ли...Начукай си го, Кени!” – отговорих, докато се оправях за тръгване.
„Как може да ми говориш по този начин?” – нацупи се.
„Лесно. Смяната ми... Не, всъщност излизам в почивка и ти си важен за мен колкото използван презарватив” – намигнах.
Край, изгоря. Засмях се на сдуханата му физиономия и излетях през вратата.

Измъкнах ключовете за колата от чантата си и отключих сребристото пежо нетърпеливо – цяло лято, всеки ден на плажа. Страшно се радвах.
Пуснах диска с музиката, която винаги ме изпълваше и с бясна скорост запраших по магистралата, припявайки си Dance In The Dark на Lady GaGa.
Гумите изскърцаха от внезапното спиране и пред мен се разкри плажната ивица – златна, с стотици бели чадъри, няколко дискотеки и заведения, включително и любимия ми бар. А точно пред него се бяха разположили приятелите ми.
Толкова Усмихнах се и вдигнах ръката си само помръдвайки пръсти за поздрав.
„Ей, как са моите порно звезди?” – попитах, когато се приближих достатъчно, за да ме чуват.
Вив, чернокосата ми сестра ми намигна и дръпна искрящо розовия си бански, намествайки го правилно върху гърдите си. Явно се бяха улисали в разговора и не ми обърнаха внимание.
Заслушах се.
„Естествено че ще я вземеш...” – обади се Тифани и извади един банан от чантата си.
„...ама ще трябва и да лапаш, хухуху...” - Чад вкара в действие свирките...
„Е, щом се налага”- кимна Тиф.
Прокашлях се и завъртях очи.
„Охо, Анди” – пропя тайфата.
„Какво ще правим сега... След като ви прекъснах разговора... Аз предлагам който иска да се къпе, който не иска да си пече гъза тук. С мен?” – изплезих се.
Компанията се усмихна и дръпна кърпите си на слънце, до моята.


...
„Какво?! Не мога да те чуя, Вив. Ще отида да си взема нещо за пиене, окей?!” – опитах се да надвикам силната музика. Застанах пред бармана и го погледнах настоятелно. „Хубавицата, какво ще желаете?” – изтананика той.
„Водка с кокосов сок” – отвърнах и го зазяпах как зажонглира с бутилките алкохол.
Посегнах да взема една от визитките, оставени на бара и се заиграх с нея...
За секунда огледах лявата си страна, където седеше самото чудо. Буквално.
Беше чернокосо и страшно красиво.
Дали дългата ми коса в наситено-шоколадови нюанси, късата рокличка без презрамки и с животински принт, в тъмнозелено, черните кожени ръкавици с отрязани пръсти, високите токове на обувките ми и големите сребърни обеци ме правеха обаятелна и загадъчна? Оф, добре де тревожа се твърде много
„Водката, както я поръчахте” – прекъсна мислите ми сервитьора, подавайки напълнена почти до горе водна чаша, с множество кубчета лед.
„Обичам ви” – засмях се и отпих глътка от блажената течност.
„А мен ще заобичате ли, ако ви почерпя със същото?” – плътния глас на чернокосият мъж ме изненада и се обърнах, елегантно кръстосвайки крака.
„Мм... Ще си помисля” – прошепнах.
„Как е името ти?”
„Анди”.
„Анди” – повтори той, сякаш да не го забрави - „Аз съм Рой”.
Поръча ми още едно питие.
„А сега обичаш ли ме?” – попита, когато втората водка пристигна.

Прехапах устни...
...
Определено си допаднахме, с всяка минута привличането нарастваше. Изпивахме се само с поглед. Сякаш с тези черни очи ми показваше какви мръсотии би направил с мен. Усетих тръпки между краката и реших да се усамотим. Станах от стола си и плавно се приближих над ухото му, споделяйки идеята си да се позабавляваме у тях.
...
Плъзнах ръка по продължението на автомобила – излъскано Porsche.
„Ебаваш ли ме?! Обожавам поршетата” – възкликнах. Уау, алкохола, освен настроението ми, включва и вулгарността ми.
„Радвам се. Значи ще полудееш, когато те заведа вкъщи” – той отвори вратата ми и с едно плавно движение се наметих върху кожената седалка. След секунда запали колата.
Завихме и няколко улички по-късно тръгнахме право нагоре - пътя се увиваше около нещо като малка планина в края на града. Нещо проблясваше в тъмната нощ, някъде нагоре.
Когато стигнахме, разбрах какво е. Имение, снишено малко преди самия връх. Беше обградено с високи златни решетки, преплетени в какви ли не форми.
Навътре се разполагаше голям басейн, обкован със злато и мек, бял пясък, простиращ се на десет метра около него. Навсякъде имаше насложени запалени свещи, оцветени в морски нюанси. Къщата, малко по-навътре представляваше сграда, по-голяма от зоологическа градина, на четири етажа.
Рой ме поведе натам и забелязах стъклен ансансьор, чакащ в основата. Влязохме и натисна бутона за последния етаж. Пристъпих напред и ахнах. Определено си го биваше.
Поредния басейн гледаше към блещукащия град, откриващ се пред нас, а до него чакаха бутилка изстудено шампанско и кутийка с презарвативи Durex - Super Size.
Toва ще е вечер.
След няколко чашки пенливо вино започнах да събличам дрехите от себе си и когато останах напълно гола с грациозно движение се потопих в басейна. Заплувах навътре и когато стигнах другата страна се обърнах се към него с изражение, което казваше „ела и ме вземи”.
Той се се приближи и поклати глава с пъханати в джобовете ръце.
„Мислих да не прибързваме” – наведе се над мен, сякаш да ме огледа по-добре...
Подразних се и дръпнах ръката му за да падне във водата.
„Е, изпросих ли си го”? – прехапах устна, когато Рой изплува.
„Определено” – хвана ме и опря тялото ми в една от стените на басейна, притискайки ме. Повърхността беше гладка и хладна, разпръскваща хиляди тръпки навсякъде в мен, което адски много ме възбуждаше. Усетих как ръцете му се обвиха около талията ми, после около гърдите ми. Повдигна ги и стисна зърната, ближейки шията ми.
„Мм...”
Захапа ухото ми и проникна с пръст в мен. Под водата всичко се усеща толкова насищащо, интензивно и... извратено. Станаха два.
Задвижи първо кръгъообразно и само около клитора ми, после ритмично ги прокарваше по цялата дължина. Напът бях да свърша и то само от някаква ръчна обработка...
„Извади го...” – простенах и докоснах издутината в панталоните му.
Следващия миг той ме завъртя към себе си и усетих как пениса му се търка в мен – напред, назад... Стиснах силно бедрата си за да увелича усещането, наклоних глава блажено назад и спуснах ноктите си по гърба му... Рой ме гледаше с онази перверзна усмивка, съдържаща нотка арогатност и надменност, която всеки мъж имаше, но за мен беше просто божествена и буквално ме възпламеняваше все повече там долу. Обхванах главата му с ръце и с пръстите си оформях кръгчета в косата му – знаех, че това подлудява повечето. Членът му се усещаше сякаш топла, твърда стомана се трие във вагината ти. Той незабавно ме премести, пак облегната на стената, усещайки финала и напъха пърчето си в тесния ми анал. Мускулите ми там не бяха пригодени за такава големина, което правеше секса с него още по-взривоопасен... Всеки един тласък ме отнасяше в Рая.
„Ааааах”...- изпъшках.
Гъделичкащото чувство на неописуемия оргазъм ме завладя напълно и замъгли съзнанието ми за няколко минути...
Скочих енергично и взех кутийката с цигарите, която стоеше в дрешката ми.
„Ела”.
Поведе ме още нагоре по тесни мраморни стълбички, докато стигнахме стъкления покрив, точно над мястото на което бяхме. Седнахме.
Може да звучи сантиментално, но гледката беше вълшебна. Изкарах цигара, запалих я и запуших.
„Не мислиш ли, че това е малко вредно за теб”?
Рой взе цигарата от устата ми и я пъхна между устните си.
Усмихнах се.
Той също, когато извадих втора.
„Така де...” – намигнах.
Чернокосият се отпусна заедно с мен върху гладкото стъкло... Аз гола, а той подгизнал.
Поех от изкушаващия аромат на тютюна и затворих очи...

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите