Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 2]

1 МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Съб 24 Ное 2012, 04:36

Зоуи Редбърд

avatar
Тук се организираше конкурсът МИС и МИСТЪР Мистик Таун - в кметството.
Участниците ще участват в 3 кръга.


1. Танци по двойки.
2. Въпроси и отговори.
3. Колко добре познаваш партньора си.


п.п. надявам се момичета, да сте предвидили,че ви е нужен кавалер,като момчетата не беше нужно да попълват бланка xd

От всеки кръг ще отпадат по една или повече двойки.Какво чакаме ? Да започваме !

Записалите се са:

Джейк Армстронг /дама:Луна/
Ерик Нортман /дама:Мел Евънс/
Мел Евънс /кавалер:Ерик Нортман/
Рейчъл Бери /кавалер: Сам Уинчестер/
Деница /кавалер: Kiryu Zero/
Kiryu Zero /дама:Деница/


Конкурсът ще трае 3 дена.Моля всички записали се са пишат и да са отговорни.Последната промяна е направена от Зоуи Редбърд. на Нед 25 Ное 2012, 08:35; мнението е било променяно общо 2 пъти


♥There are no happy endings. Endings are the saddest part. ♥

♥So just give me a happy middle and a very happy start.♥

2 Re: МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Съб 24 Ное 2012, 04:44

Зоуи Редбърд

avatar
Днес беше конкурсът Мис и Мистър Мистик Таун.Всичко беше организирано.Станах рано изпих сутрешното си кафе и се приготвих за тръгване.
Облякох някаква официална рокля,а аз мразех официалните дрехи,но случая го налагаше.Нали бях водеща ? Да създам някакво впечатление.
Качих се в колата си и бързо стигнах до кметството.Участниците вече бяха там,но не беше започнало.Затова реших да обявя началото.Застанах пред всички и взех микрофона.
- Добре дошли, жители на Мистик Таун. - усмихнах се.
- Днес сме тук,за да видим оспорваната битка за МИС и МИСТЪР Мистик Таун.Ще помоля участниците да заемат местата си.Първият кръг е танци.След това ще се гласува и една или повече двойки ще отпаднат. - казах и погледнах всички.
- Надявам се,че сте запознати с правилата.Заемете места.
Посочих на DJ-я да пусне музиката и двойките започнаха да се движат в ритъма на танца.


п.п. моля ви пратете ми на ЛС кой е партньора ви xd


♥There are no happy endings. Endings are the saddest part. ♥

♥So just give me a happy middle and a very happy start.♥

3 Re: МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Съб 24 Ное 2012, 16:14

Рейчъл Бери

avatar
Днес беше конкурсът за Мис и Мистър Мистик Таун и тъй като се бях записала ,трябваше да отида в кметството и да участвам. Приготвих се старателно ,защото най-малкото исках да оставя добро впечатление. След като облякох роклята си ,гримирах се и си направих прическа се обадих на Сам ,за да проверя дали всичко остава както се бяхме разбрали. Толкова се радвах ,че той се съгласи да дойде с мен,защото наистина не знаех какво щях да правя иначе . Може би щях да се откажа…
Хванах си такси и се отправих към кметството слязох там и останах отпред да изчакам Сам да дойде.След съвсем малко и той се появи ,усмихнах му се и му помахах.
-Здравей! –казах му когато се приближи. Както и предния пък той изглеждаше много добре в костюм , усмихнах му се отново. – Е ще влизаме ли?
Влязохме в залата и след малко конкурсът започна. Оказа се ,че първият кръг трябва да танцуваме. Сам ме поведе към дансинга и започнахме да танцуваме.
Много се радвах ,че именно с той ми беше кавалер. Не знам на какво ниво бяха танцовите му умения ,но се надявах поне да не ме настъпва. Движихме се в ритъма на песента и всичко вървеше добре за сега.
-Радвам се ,че се съгласи да дойдеш – вдигнах поглед към него и му се усмихнах.


Tell me the reason you hide your feelings,
When you know how much I care for you!


Show me, show me some love, can't you see the truth?
That I was made for loving you

4 Re: МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Съб 24 Ное 2012, 17:08

Thor

avatar
Бях планирал да си мързелувам цял ден и да прочета някоя интересна книга. Отдавна не ми се беше случвало да отворя книга без да търся информация за някоя раса. Едно изненадващо обаждане обаче ми промени плановете. Получих покана за Мис и Мистър Мистик Таун. От Рейчъл. Не се познавахме много добре и се изненадах малко, но все пак се почувствах поласкан от жеста. Така и така бях свободен, а и едва ли планираше да ме вкара в някой пъклен план...та реших да отида.
В имението си имах най - различни костюми, защото ми трябваха когато разследвам. Имаше поне няколко класически черни смокинга, но аз реших, че искам нещо по - различно. Намерих един по - светъл костюм и го облякох.
Косата ми не беше проблем, бързо се оправих с нея. Нямаше как да изневеря на стила си и отидох с колата на Дийн. Напоследък и аз много си падам по нея, разбирах защо си я харесваше толкова. След известно време спрях на паркинга до кметството. С Рейчъл трябваше да се чакаме отпред. Тя естествено беше там, а аз се почувствах леко глупаво, защото не е много кавалерско жената да чака мъжа.
- Здравей - усмихнах се в отговор
Тя попита дали ще влизаме и аз кимнах. За пръв път участвах в такова събитие. Не се притеснявах, но малко се вълнувах. Все пак можех да бъда кавалера на новата Мис Мистик Таун.
Все едно ме бяха треснали с електрошок, когато разбрах, че всичко се състои в три кръга и първото е танцуване. Запримигвах и след това погледнах подозрително опасно дългата рокля на Рейчъл. Ето това щеше да е предизвикателство. Поведох дамата си към дансинга и започнахме с танца. Бях си навел главата, защото много внимавах да не я настъпя. Ако го направех или щях да я лиша от пръсти, или от половината плат на роклята, който се влачеше по земята. За мое щастие си имах леко понятие от танци, а и късметът ми беше на високо ниво, защото се справяхме добре. Можеше да не се справя най - брилянтно от другите мъже в залата, но достатъчно ми бе да се справя задоволително. Надявах се дамо Рейчъл да не съжали, че е поканила мен. По едно време тя ме откъсна от концентрацията, като каза, че се радва задето съм се съгласил. Аз също се усмихнах.
- За мен е чест!
Към края на танца настъпах роклята и, но тя не усети, защото беше съвсем в края а и аз си махнах доста бързо крака от там. Просто с тази рокля и добрите танцьори биха срещнали трудност.
След малко танца щеше да приключи. Надявах се резултатите да не бъдат лоши за нас.

5 Re: МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Нед 25 Ное 2012, 05:17

Джейк Армстронг

avatar
Днес беше конкурсът за Мис и Мистър Мистик Фолс. Понеже се бях записал реших да поканя една стара приятелка, с която преди имах връзка, но се бяхме разделили, защо и аз не помня вече. Това е Луна и е ангел, така че щеше да очарова журито. Обадих и се по телефона и й казах:
-Надявам се да имаш хубава рокля, защото ще ходим на бал, ще те взема от вас.
Затворих телефона преди да е възразила и отидох да си облека костюма, който бях приготвил. Вече беше станало време да тръгвам. Отидох до дома на Луна и когато тя отвори вратата направо бях заслепен от красотата й. Никога не я бях виждал да изглежда толкова добре.
- Изглеждаш невероятно. - казах. - Хайде да тръгваме.
Когато стигнахме до кметството или по скоро до залата ,където щеше да се проведе конкурса, отново се убедих,че Зоуи има чудесен вкус и усет. Също така видях Рейчъл и Сам, тъкмо щях да отида да ги поздравя, когато Зоуи обяви началото на конкурса. Подадох ръка на Луна и й прошепнах.
- Нека ги разбием. - и се засмях.
Към края на танца и казах:
-Справяш се блестящо, радвам се, че избрах теб.

6 Re: МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Нед 25 Ное 2012, 05:25

Kiryu Zero

avatar
- Зерооооооооо! - някой се беше надвесил над леглото ми и крещеше. Отворих бавно очи. Беше Алън, разбира се.
- Ставай, закъсняваш за конкурса!
Дълбока прозявка спря отговора ми.
- Отказах се. Трябва да имам дама, а аз нямам такива екстри. А и не ми се ходи.
Очаквах го да се намуси, но вместо това широка усмивка се появи на лицето му.
- Погрижих се за това още снощи! Сега ставай.
Хвана ме за раменете и ме разтресе. Отскубнах се недоволно.
- Ти май обожаваш такива мероприятия. Защо никога не се записваш? - попитах
- Не съм достатъчно представителен. - отговори ми той
Снощи бях пил ром и затова не бях в толкова добро състояние тази сутрин. Взех си душ и това ме събуди донякъде. Един от любимите ми костюми беше приготвен за днес. Доста се бавих, защото бях обзет от страхотен мързел. Хитрият Алън ме беше събудил доста по - рано, но беше казал "закъсняваш". Облякох си костюма и се погрижих за косата си. С нея нямах проблеми. Пристигнах пред кметството с такси и застанах пред входа. Беше ми много интересно как точно се е подготвил Алън. Докато чаках, влязоха една жена... и Сам Уинчестър. Нямаше как да не го позная, виждаше се от километри. Кимнах му едва забележимо в знак на поздрав, и той ми отвърна със също едва забележима усмивка. Все пак градът не знаеше, че се познаваме. Не, всъщност онзи досаден Клюкар беше споменал в блога си, но хората вероятно вече са забравили. А и много малко ме познаваха. Пристигна още една кола и от нея слезе не кой да е, а Деница. Беше облякла рокля, следователно и тя щеше да участва. Тя се спря на няколко метра от мен. Чакаше нещо. Аз изсумтях шумно и се извъртях. Няколко секунди по - късно ми просветна. Той ми е уредил Нея за дама. Малък предател, щях да го убия. Тя май също се досети , защото ме изгледа странно. В крайна сметка и двамата знаехме какво следва и влязохме вътре, но на два метра един от друг.
Зоуи беше водеща. От нея разбрахме, че първият кръг са танци. Въздъхнах, но когато пуснаха музиката се успокоих. Беше бавна. В един вид танци бях добър, и се паднаха точно те. Бях истински късметлия. Само че дамата ми не ми допадаше. Поне в този момент. Ако нещата бяха различни бих и се зарадвал много повече. Изгледах я със намусения си поглед. Не смятах да казвам каквото и да било, но поне трябваше да действам. Приближих две крачки, като се наведох и сложих едната си ръка зад гърба, а другата протегнах напред. Тя неохотно постави ръка върху моята и се приближихме един до друг. Въпреки близостта, тя можеше да усети леката дистанция. Сложих другата си ръка на кръста и, и тук се появи момента на дежа вю. Много добре си спомнях онзи танц на онова парти. Намусената ми физиономия съвсем леко се разведри и в очите ми се появи тъга и съжаление. Но само очите ми го издаваха. Грациозността на вампир ми помагаше да водя танца прецизно. Тя ме следваше подобаващо, поне знаех, че и да не е много добра в танците, е свикнала как да танцува специално със мен. Моите маневри бяха доста по - сложни от на двама-трима, които бяха около мен. Тъкмо преди края на танца я хванах за кръста и я вдигнах високо, като се завъртях. В самия край последва още един поклон.


(П.С - съжалявам, че се олях, тежко му на този, който го чете xD)Последната промяна е направена от Kiryu Zero на Нед 25 Ное 2012, 05:51; мнението е било променяно общо 1 път

7 Re: МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Нед 25 Ное 2012, 05:26

Мел Евънс

avatar
Събота, денят на най-големия празник тук, в Мистик Таун. Днес не бе просто едно от събиранията, които организирахме толкова често, днес е специален ден за много момичета от града. Конкурсът Мис и Мистър Мистик Таун се провежда ежегодишно, което го прави сам по себе си много специален. Кой ли ще победи тази година? Винаги съм била водеща, но тази година Зоуи зае мястото ми, а аз се навих да участвам. Защо ли? Нямам си и най-малка представа, може би малка доза любопитство или пък заради тръпката и копнежа да видя какво е да си на мястото на тези момичета, а може би и за да покажа какво мога, да видя как ще ме оцени публиката? Конкурсите бяха един шанс да вникнеш в себе си.
Бях малко закъсняла, въпреки, че се подготвях от дни за конкурса. Както винаги нещо изниква в последния момент и всичката организация отива на вятъра. Е, в моя случай не стана точно така, защото все пак съм тук. Сутринта станах рано, както винаги си взех вана и застанах пред огледалото, за да се приготвя. Направих прическата си и остана само Ерик да ми донесе роклята, тъй като сама нямаше да се справя - времето ме препираше. Не след дълго той се появи, чаровният ми кавалер почука на вратата, беше страхотен. Дооправих се и тръгнахме към залата в кметството. В крайна сметка вида ми не беше нищо особено,изглеждах непретенциозно.
С Ерик си хванахме такси и след няколко минути се озовахме пред кметството. Той ме хвана за ръка и ме поведе напред. Когато влязохме в залата бях очарована, Зоуи беше достоен заместник. Исках да я видя и да я поздравя, но точно тогава се обяви, че след няколко минути започва първият кръг на състезанието - танц. Погледнах Ерик и му се усмихнах, вече бяхме свикнали да танцуваме заедно, а и се справяхме много добре, знаех, че няма да се изложим.
- Ерик, ще ги разбием, нали? - погледнах го похотливо и му се усмихнах.


8 Re: МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Нед 25 Ное 2012, 05:49

Луна

avatar
Днес е тих и спокоен ден. Тъкмо се бях събудила, когато телефона ми звънна. Успях да кажа само "Ало", когато чух гласа на Джейк да ми казва, че сме щели да ходим на бал. Това шега ли беше? Преди да успея да му кажа нещо той затвори. Отидох в банята и си взех душ. След като излязох реших, да облека новата рокля, която си купих.Обух сребристи обувки на токчета и чантичка в същия цвят като в нея сложих най-необходимите ми неща. Направих си прическа и си сложих няколко бижута. След няколко минути, някой звънна на вратата и предположих, че това е Джейк. Не можех да повярвам, че си беше облякъл костюм.
- Ти също изглеждаш чудесно, направо не е за вярване, че носиш костюм. - засмях се и го прегърнах. - Хайде.
Когато стигнахме в залата, тя също беше много красива. Всичко беше толкова невероятно. Изглеждаше като приказка.Тъкмо оглеждах, когато водещата каза, че е време да започваме.
- Добре, готова съм . - каза и се засмях.
Танцувахме не знам колко време, но ми се стори повече от необходимото. Към края на танца Джейк ми каза, че се радва, че ме е избрал.
- Аз също се радвам. Надявам се да спечелиш. - казах и се усмихнах.
Не след дълго и танца свърши.

9 Re: МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Нед 25 Ное 2012, 06:03

Дийн Уинчестър

avatar
Ех настъпи и времето за конкурсът "Мис и Мистър Мистик Таун". Събудих се сутринта и си направих едно бързо душче. Трябваше да хода да си взимам и костюма. Оправих се набързо и тръгнах към Мел Евънс. Бях се уговорил да съм и кавалер, понеже с нея се познаваме доста добре и от доста дълго време. Тръгнах към Мел, да я взема и след като почуках на вратата и като я видях, направо не препаднах, тя беше толкова красива, естествено и го казах. Аз бях облечен в елегантен костюм .
Докато си хващахме такси, си помислих, защо по дяволите ни взехме колата ми, но тогава ми изщукна в има, че всичко, което имах го бях дал на Луцифер.
Пристигнахме и аз я хванах за ръката и я поведох напред. Залата си я биваше, но аз по принцип не можех да преценям местата, но ми се струваше, че се беше постарала организаторката... Поогледах се и забелязах познати лица, но преди да тръгнем нанякъде с Мел, се чу че след няколко минути почвал първия кръг - танц. Е за танца, не се притеснявах, с Мел сме много добри.

- Еми да Мел, ще ги разбием, да се надяваме да не объркам нещо. - от една страна беше забавно да се пошегувам, но в последните дни, доста нещо обърквах.

10 Re: МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Нед 25 Ное 2012, 08:08

Мел Евънс

avatar
Музиката започна, светлините намаляха и двойките започнаха да прииждат към сцената. Всички бяха много красиви и конкуренцията беше сигурна. Може би плюсът, който притежавахме ние с Ерик, бе че се познаваме отдавна и някак знаем движенията на другия, плавни сме и сме синхронизирани. Музиката беше бавна, но ритмична. Ерик ми подаде ръка и ме поведе към сцената. Обърнахме се един към друг, той хвана ръката ми, а аз се приближих към него. Понесохме се в танца. Танцувахме както преди години. Доставяше ми истинско удоволствие. Танца беше страстен, но и си личеше, че не ни е за първи път. Песента не ми бе позната, но това нямаше значение.
Ерик уви ръце около тялото ми, а аз около врата му. Крачките ни бяха ситни, но изящни - една напред, две назад и отново. Последва завъртане, след което той ме притисна в прегръдките си - това чувство на сигурност, на страст, липсваше ми. След това две напред и една назад. Мелодията се усили, Ерик ме притисна в гръдта си и спусна ръцете си надолу, телата ни бяха по-близки от всякога, започнахме да танцуваме диво. Усетихме ритъма и влязохме в него, беше лесно, като детска игра. Погледите ни се сляха за миг усетихме напрежение, но то беше потулено от усмивката на Ерик на която отговорих. Мелодията отново се забърза, красивият вампир ме завъртя и аз се увих безпомощно в ръцете му. Той ме притисна и започнахме да танцуваме, бях с гръб, можех да усетя всеки един негов нерв, всяка една частица, която вибрираше по тялото му.


11 Re: МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Нед 25 Ное 2012, 08:37

Деница

avatar
Събудих се рано тази сутрин. Заради вълнението, адреналинът ми се беше покачил и бях пълна с енергия. Само едно нещо ме притесняваше - нямах кавалер. Или по-точно не знаех кой е кавалерът ми.
Когато снощи проучвахме с Алън му бях споделила и го бях помолила да ми е кавалер. Той за жалост отказа, но ме успокои като каза, че ще се погрижи. Аз му се доверих.
И ето ме днес - рано сутринта се приготвям за конкурса. Изкъпах се и след това започнаха същинските приготовления. Облякох си новата рокля, която изключително много харесвах, леко накъдрих косата си и оставих къдриците да се спуснат по тялото ми. Бижутата и обувките бяха типично в мой стил и определено ми харесваха. Токчетата щяха да компенсират височината ми. Гримът ми беше лек и хубав. Всъщност се чувствах красива днес.

Погледнах часовникът - беше време да тръгвам. Извиках си едно такси и с него пристигнах пред кметството, където се състоеше мероприятието. Когато слязох от колата, първото нещо, което видях беше Зеро. Изглеждаше страхотно. Този костюм определено беше нещо. Значи и той участваше - радвах се.
Малко се натъжих, тъй като не успяхме да поговорим, но това щеше да стане - рано или късно. Той се оглеждаше също като мен - очевидно чакаше някой.
Я почакай малко! Зеро?! Разбира се! Алън толкова много искаше да ни сдобри, че ни е уредил заедно тази вечер. Подсмихнах се - това момче... След това погледнах и Зеро, който се мусеше.
Беше време да влизаме, затова и го направихме. Дистанцията беше очевидна. Залата беше невероятна. Зоуи се беше справила отлично. Определено и се отдаваше тази работа! В залата имаше и доста познати. Водещата, Зоуи, обяви и началото на конкурса - танц. Започна бавна мелодия - изключително красива и нежна. С кавалерът ми се спогледахме. Той беше видимо недоволен. Подкани ме с реверанс и аз побързах да сложа ръката си върху неговата.. След което се приближихме и застанахме в позиция. Въпреки близостта ни, сякаш между нас имаше цяла пропаст. Леко се натъжих, но не показвах това. стараех се да се усмихвам, макар че очите ми, както винаги, показваха душата ми.
В момента в който направихме първата крачка, споменът ме връхлетя като турнадо. Първият ни бавен танц, маските, забавата, музиката, движенията, всичко - дори яйцата(XD)... Всичко тези спомени задействаха повече емоциите ми. Погледнах го в очите, за да прочета какво си мисли той. Очите му сякаш отразяваха моите - имаше същото чувство и в тях.
Танцът ни беше дори по-красив и от първият. Бях свикнала да танцувам със Зеро, знаех маневрите му, намеците за следващото движение... Той танцуваше с по-трудни и грациозни движения от другите. винаги е можел това. Не бях сигурна, но се надявах да повтори онова движение.
Той не ме предаде. Към края на танца постави ръцете си на кръста ми и ме повдигна. В този момент моите ръце се озоваха на раменете му и сякаш полетях. Бях толкова на високо, че виждах всичко наоколо. Когато ме завъртя, онова чувство се завърна и аз се изкикотих. Също като първият танц. Алън просто е знаел. Зеро ме спусна и музиката скоро приключи. Двамата се поклонихме. Погледнах го, за да видя какво е изражението му. Дали и той не се бе сетил за онзи път?

(И аз се извинявам за дългият пост. Моля не ми се сърдете.)

 
I'm trouble, yeah trouble now
I'm trouble y'all, I disturb my own town


I'm trouble, yeah, trouble now
I'm trouble y'all, I got trouble in my town

12 Re: МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Нед 25 Ное 2012, 09:09

Зоуи Редбърд

avatar
Скоро музиката спря.Битката определено щеше да е успорвана.
Отново взех микрофона в ръце и погледнах всички.
- Справихте се страхотно в първи кръг.Сега може да се почерпите с нещо от масата ето там .. - посочих една маса. - .. докато излязат резултатите от гласуването на нашата публика.Подгответе се за следващия кръг.
Усмихнах се и се оттеглих от сцената.


♥There are no happy endings. Endings are the saddest part. ♥

♥So just give me a happy middle and a very happy start.♥

13 Re: МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Нед 25 Ное 2012, 10:07

Зоуи Редбърд

avatar
***
Мина известно време докато се преброят гласовете,но чакането си заслужаваше.
Качих се отново на сцената и отворих плика с оставащите в надпреварата.
- Е, гласовете са тук.В надпреварата остават: Мел Евънс и Ерик Нортман с 10 гласа / най - много от всички /,Деница и Зеро с 6 гласа и Рейчъл и Сам с 4 гласа. - усмихнах се на финалистите.
- Съжалявам много Джейк и Луна.Вие отпадате.Може да останете като част от публиката.Благодаря ви за участието.
E, всички бяха достойни участници,а сега втори кръг.
- Втори кръг се състои от въпроси.Нека първи при мен да дойдат водещите с гласове Мел и Ерик.Всички двойки ще получат по два въпроса.Единия ще е еднакъв за всички,а втория ще е различен.Да започваме.
Първо ще се обърна към дамата.Здравей Мел, първият ми въпрос е Защо искаш да спечелиш ?

След като Мел отговори се обърнах към Ерик със същия въпрос.След като и той отговори се усмихнах и погледнах и двамата.
- Сега.Вие решете кой от двамата да отговори,а ако искате може и двамата. - засмях се. - Въпросът ми е: Какво е най - голямото щастие на света според вас ?


п.п. БЛАГОДАРЯ НА АЛЕКСАНДРА ЛИНКСИ ЗА ПОМОЩА С ВЪПРОСИТЕ XD


♥There are no happy endings. Endings are the saddest part. ♥

♥So just give me a happy middle and a very happy start.♥

14 Re: МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Нед 25 Ное 2012, 10:24

Мел Евънс

avatar
Когато Зоуи обяви кой остава бях много щастлива, но и ми беше тъжно за отпадащата двойки, справиха се чудесно с танца. Бяха точно до нас и можех да ги наблюдавам, дори мислех, че ще ни бъдат конкуренция. Оказа се, че ние водим в класирането с 10 класа, което беше страхотно. С Ерик си взехме питие и бяхме застанали до една маса, докато Зоуи не откри втория кръг. Играта включваше два въпроса. Заедно с Ерик се качихме на сцената и тя зададе първия си въпрос, който беше отправен към мен. С Зоуи се познавахме отдавна и докато тя ми задаваше въпроса си, аз й се усмихнах, след което отговорих:
- Защо искам да спечеля? Зоуи, това прилича на въпрос от Мис Вселена, разбира се конкурсът ни е важен, част от историята на града ни е, но не бих казала, че ми е някаква фикс идея. С Ерик дойдохме, за да се забавляваме, а и исках да видя какво е да си от другата страна, какво е да бъдеш участник. Искам да спечеля, защото така ще докажа на себе си, че мога. Конкурсът е едно добро вглеждане вътре в себе си, помага ти да разбереш кой си и какви ценности притежаваш. Ще се радвам на всеки, който ни подкрепи. Заслужаваме да спечелим, защото сме сладки, лъчезарни, забавни и готини, нали така? - засмях се.
Погледнах Ерик и изчаках да отговори. След това го хванах за ръката, думите му бяха сладки. Зоуи зададе и вторият си въпрос, а аз побързах да отговоря:
- Несъмнено най-голямото щастие е човекът до теб! Самата мисъл, че имаш някого, който да те подкрепя, да ти помага и да знаеш, че те обича, говори много. Някак по-спокоен си, щастлив си. Колкото и банално да звучи имаш причина да живееш, да ставаш сутрин и да се усмихваш. Всеки един ден е ново начало, ново изживяване и ново приключение с любимия. Той ти носи любов, сълзи и много усмивки. Никой не може да оспори този факт!


15 Re: МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Нед 25 Ное 2012, 11:38

Дийн Уинчестър

avatar
Свършихме танца си и след няколко минутки казаха резултатите, е явно с Мел спечелих този кръг с 10 точки, браво на нас. Но следваше втория кръг, аз отидох да си взема питие. Този кръг беше със задаване на въпроси и извикаха първо нас. Качихме се на сцената и Зи, с която се познавах от доста време, зададе първия си въпрос, след което първо отговори Мел, и след като свърши започнах аз да отговарям:
- Защо искам да спечеля, ами първо смятам, че трябва, както Мел, да докажа на себе си, че мога да го направя. Второ, основно съм дошъл да се забавлявам, но щом съм с Мел, а тя иска да спечели, не мога да я изоставя, все пак съм и кавалер. - казах, всъщност в момента не бях на тема размисъл, затова измислих нещичко бързо.
След като ни чу отговорите Зи зададе втория си въпрос, който беше "Какво е най-голямото щастие според нас?" Можехме да отговорим и двамата или само един от нас. Но изглежда Мел отговори преди мен и реших да кажа:
- Да Мел е напълно права. И аз мислех същото, но ако отговарях аз първи, нямаше да прозвучи толкова добре, колкото нейния отговор. - засмях се и погледнах Зи, в очакване дали ще има следващ въпрос. Замислих се и си казах на ум "Че този втори кръг се изложих". Може би си беше така..

16 Re: МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Нед 25 Ное 2012, 11:47

Мел Евънс

avatar
След като и Ерик се прояви, Зоуи ни благодари, ние помахахме на публиката и слязохме от сцената.
- Е, май добре се представихме? Искаш ли да си вземем още нещо за пиене?
Като цяло залата беше доста уютна, не исках да изпускам нито една от двойките, беше ми много интересно за това какво ще последва. Лично аз бях за Рейчъл и Сам. Не ги познавах, но ми изглеждаха много симпатични. За участниците в конкурса имаше специална маса на която можеха да се настанят. Хванах Ерик и го заведох до нея, тъй като не бях сигурна, че ще ме последва.
- Щом си кавалер няма да е етично да ме разочароваш?! - Какъв хъс, вампирчо. Можеше да си малко по-настъпателен. Красив си, но това няма да ти спечели победата. - засмях се и взех едно от питиетата, май беше Маргарита, не знам!? Опитах го, всъщност бе доста силно и го оставих на масата пред нас.
Не след дълго и следващата двойка се качи на сцената. Да видим какво им е приготвила Зи. Понякога можеше да бъде доста лоша. Помня на едно парти как закопа повечето от участниците, да, беше епично!
- Имаш ли си фаворит? - отпих отново от чашата и погледнах Ерик. Благодарение на този конкурс отново се виждахме. Бях радостна от този факт, не можех да го отрека. Всъщност Ерик ми липсваше, имахме много хубави момент заедно. Реших, че трябва да му благодаря, тъй като не го бях направила. Считах, че е етично.
- Искам да знаеш, че се радвам, че дойде с мен, че си ми кавалер и че си тук до мен точно сега! Това значи много, наистина. - усмихнах се и се настаних по-удобно.


17 Re: МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Нед 25 Ное 2012, 12:29

Зоуи Редбърд

avatar
Отговорите им наистина бяха страхотни.Усмихнах се и им благодарих.След това слязоха от сцената.
- Мел и Ерик се справиха страхотно,а сега ако може на сцената да се качат Деница и Зеро. - усмихнах се.
След като Дени и Зеро се качиха ги поздравих и зададох същия въпрос като на Мел и Ерик.
- Здравейте.Направо да преминем към въпросите ? Защо искаш да спечелиш,Дени ? - попитах с усмивка.
След като тя ми отговори се обърнах към Зеро.
- А ти,Зеро ? Защо искаш да спечелиш ? - усмихнах се отново.
След като и двамата дадоха отговорите си реших да премина на следващия въпрос.
- С какво заслужавате повече да сте Мис и Мистър Мистик Таун ? - попитах.
Да това беше малко неловък въпрос,но .. изчаках отговора им.Можеше да отговори само един или и двамата.


♥There are no happy endings. Endings are the saddest part. ♥

♥So just give me a happy middle and a very happy start.♥

18 Re: МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Нед 25 Ное 2012, 14:20

Деница

avatar
След като танца приключи, Зоуи ни даде време да си починем докато чакаме резултатите. Повечето двойки обсъждаха как е минало представянето им, но не и ние. Зеро се насочи към питиетата, а аз го последвах мълчаливо, замислена над танца ни.
Той поръча питие. Докато го чакаше ме игнорираше и не ми обръщаше много внимание. разбирах, че е ядосан, но не той беше принуден да убие толкова добър приятел. Погледнах настрани и видях шотове. Взех един и го изпих - какво съвпадение, беше уиски. Сякаш тази вечер всичко ми крещеше, е тази караница е една голяма грешка. Изсумтях.
- Зеро? - опитах се да привлека вниманието му, но както винаги не бях уцелила момента.
Точно в този миг на сцената излезе нашата чудесна водеща и обяви резултатите. Бяхме преминали на втори кръг. зарадвах се и усмивка се появи на лицето ми. Зеро не беше емоционален - както винаги.
Втори кръг се състоеше от въпроси. Първи бяха Мел и Ерик. Познавах се с момичето, но не и с кавалера и. Беше много приятна и интелигентна жена - все пак беше учителка. Те се справиха с отговорите чудесно.
Когато приключиха, водещата извика нас на сцената. Притесних се. Ами ако издънех не само себе си, но и Зеро? Сърцето ми затуптя лудо, имах чувството, че ще изскочи. Тръгнах бавно към сцената и Зеро ме последва. Вървях бавно и поех дълбоко въздух. Издишах и си казах, че ще дам всичко от себе си.
Зададоха ми първият въпрос: "Защо искаш да спечелиш,Дени?". Усмихнах се и помислих за секунда как да започна.
- Здравей, Зоуи. Като за начало бих искала да благодаря, че организирахте този конкурс и ми позволихте да взема участие в него. Причините, поради които се записах са прости, но от значение за мен самата. -усмихнах се и продължих - Този конкурс, освен, че е част от традициите на града, е един чудесен начин за нас да се забавляваме, да научим повече както за града, така и за хората, които живеят в него, но и да се опознаем. Всяко едно изпитание е стъпка към себепознанието. Освен това обожавам да се забавлявам докато опитвам нови неща. Твоят въпрос беше защо искам да спечеля, но аз мисля, че във всеки случай ще получа нещо от този конкурс. Ако не е наградата, то е забава и знание. Затова мисля, че ние всички вече сме победители, защото сме предприели тази крачка - участието в този невероятен конкурс. - приключих.
Надявах се, че съм се справила добре. Погледнах към Зеро и зачаках него, защото той беше на ред. Разбира се, той отговори чудесно. Беше време за вторият въпрос, който се оказа доста по-различен от този на предната двойка. Затрудних се, но в никакъв случай не се отказах. Спогледах се с кавалера си и започнах:
- Както вече споменах, този конкурс е чудесен начин да научим повече за града и жителите му. Ако го спечелим, вие ни предоставяте тази възможност. Като Мис и Мистър, ние ще участваме в различни мероприятия и ще представяме града и неговият избор. Ние имаме качествата и потенциалът да сме чудесни за тази позиция. Макар и да не ни познавате, ние сме загрижени за този град и жителите му и искаме да му осигурим не само безопасност и спокойствие, но и забавление и разнообразие. - погледнах към Зеро, който макар и да не си личеше също обичаше този град, все пак го защитаваше денонощно от опасни вампири, които искаха да му навредят.
И двамата ни беше грижа за жителите и точно затова трябваше да спечелим, защото ние искаме да го запазим, за да могат и бъдещите поколения да празнуват този празник, да помнят този град и да го развиват, както ние искаме да го развием. За да може той да процъфти и просперира.

 
I'm trouble, yeah trouble now
I'm trouble y'all, I disturb my own town


I'm trouble, yeah, trouble now
I'm trouble y'all, I got trouble in my town

19 Re: МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Нед 25 Ное 2012, 15:13

Kiryu Zero

avatar
След края на първия кръг ни дадоха малко почивка. Според мен този беше най - лесен, следващите щяха да са по - голямо предизвикателство. Предизвикателствата са хубаво нещо. Щях да гледам да се представя на добро ниво, защото конкуренцията беше сериозна. Тръгнах към бара, не ми трябваше специална покана, за да го нападна. Взех си ром, защото от снощи доста ми беше харесал. Деница ме беше последвала, но аз едва-едва спрях погледа си на нея два пъти. Това не и харесваше, но търпеше. И все пак с друга дама едва ли се бих справил добре. Шанса ми за победа беше с Деница. Дори в лоши отношения, ние винаги бяхме в синхрон. А и тя беше достатъчно красива и представителна за целта.
След малко Зоуи излезе на сцената и обяви кои преминават на следващия кръв. Значи все пак бяхме преминали. Деница се развълнува, но аз не показах никакви чувства. Въпреки това, настроението ми доста се приповдигна. Сега желанието ми да се боря беше доста по - голямо.
Обявиха началото на втория кръг. Както и предполагах, той беше малко по - сложен. По - сложен за мен, защото трябваше да говоря. Първи бяха г-ца Евънс и кавалерът и Ерик. Нея я познавах бегло, а него не. Знаех само, че са вампири, но като двойка бяха доста внушителни. Внушителни, в добрия смисъл.Честно казано, като погледнех другите двойки, чувствах мен и Деница като хлапета. А едва ли имаме голяма разлика в годините. Трябваше да прогоня това чувство. Първата двойка се справи много добре с отговорите си. Те ми дадоха да разбера, че сега и ние с Деница трябваше да се представим на ниво. След като слязоха от сцената, Зоуи повика мен и дамата ми. Тя тръгна първа, а аз след нея, а туптящото и сърце беше способно да ми спука тъпанчетата. Май наистина много се вълнуваше.
Първо попитаха нея защо иска да спечели. Всичко, включително и аз я изслушахме внимателно, въпреки че аз зяпах на другата страна. Не се и съмнявах, че Деница борави със думите много добре. Представянето и беше страхотно. Сега дойде мой ред.
Ако някой си мислеше, че ще се държа като сноб ако трябва да участвам в конкурс, жестоко се лъжеше. Извадих си възможно най - чаровната усмивка. Хората рядко ме виждаха да се усмихвам.
- Аз също дойдох тук да се забавлявам. Но ако трябва да бъдем честни, всеки от нас иска да спечели. Аз също. Един мой приятел ми каза, че този конкурс е добра възможност да изляза от черупката си и да не бъда толкова затворен. Реших да го послушам. Искам да дам възможност на хората да ме оценят, както и да дам възможност на себе поне веднъж да се почувствам като другите на моята възраст, а не като отшелник. Искам да спечеля, защото това е предизвикателство, а аз ги обичам.
Млъкнах. Не бях свикнал да разкривам чувствата си на хората, затова сега се почувствах малко смутен, но не го показах. Зоуи ни зададе втория въпрос, и Деница беше първа. Каза доста хубави неща. Добре че беше тя, защото на мен този въпрос беше доста труден. Все пак щях да дам всичко от себе си.
- Всичко, което каза тя - усмихнах се лекичко
- Дали заслужаваме не определяме ние, но аз мисля, че имаме нужните качества. Бихме носили титлата Мис и Мистър добре, защото контактуваме с най - различни хора. Когато Деница е добра в идеите - аз съм добър в изпълнението им. Както и обратното.
Замълчах отново. Не бях казал много, но моето беше просто допълнение към казаното от Деница. Не исках да оставя само дамата да отговаря, защото един истински Мистър би отговорил на всеки въпрос.

20 Re: МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Пон 26 Ное 2012, 00:11

Зоуи Редбърд

avatar
След като Деница и Зеро се справиха чудесно се усмихнах.
- Благодаря ви за страхотните отговори.Свободни сте за сега. - засмях се леко.
- А сега нека дойде и последната двойка Рейчъл и Сам. - усмихнах се.
Те се качиха на сцената и ги поздравих.Познавах Рейчъл от доста време,а със Сам се бях засичала в мола.
- Здравейте ! - усмихнах се чаровно. - Направо преминаваме към въпросите и както на останалите две двойки първият ви въпрос ще е Защо искате да станете Мис и Мистър Таун ?
След като и двамата отговориха се усмихнах и отново ги погледнах.
- А сега може да отговорите или и двамата или само един от вас.Какво желаете най-много ?
Получих отговорите им и след това те слязоха от сцената.
- А сега отново ще трябва да почакаме резултатите.Може да се подготвите за следващия кръг "Колко добре познавате дамата/кавалера си ?" и да научите интересни неща за себе си.Кой знае. - засмях се.


♥There are no happy endings. Endings are the saddest part. ♥

♥So just give me a happy middle and a very happy start.♥

21 Re: МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Вто 27 Ное 2012, 01:44

Рейчъл Бери

avatar
Оказа се ,че успяхме да минем първи кръг и се класираме и за втори. Бях доволна ,че така се получи и наистина трябваше да благодаря на Сам ,защото без него нямаше да стигна до тук. Зоуи наистина се справяше страхотно като водеща и определено трябваше да и го кажа като се видим. Започна втори кръг и Зоуи повика Мел и Ерик . Не познавах нито един от двамата ,но изглеждаха хубава двойка. Зоуи им зададе въпроси и те отговориха доста добре ,което доста ме притесни. Не бях особено добра в отговарянето на подобни въпроси, но трябваше да дам най-доброто от себе си, все пак поканих Сам да ми кавалер, не исках да подведа и двама ни.
-Симпатична двойка са- казах на Сам ,като гледах как Мел и Ерик слизат от сцената, определено имаха голям шанс да спечелят.
Зоуи повика другата двойка и едва сега забелязах ,че това са Деница и Зеро. Бях се запознала с нея преди време на плажа,мило момиче, Зеро не го познавах и те изглеждаха симпатична двойка и също отговориха добре на въпросите ,което още повече ме притесни…
И ето ,че и Зоуи ни повика на сцената ,погледнах за секунда Сам ,преди да тръгнем натам.
Зоуи ни поздрави и след това зададе въпросите. Естествено първият беше като на всички останали ,защо искаме да спечелим. Истината беше ,че не се бях замисляла досега защо искам да спечеля и реших просто да импровизирам .
-Здравей Зоуи – усмихнах се – Защо искам ли? Според мен всеки иска да спечели нещо подобно, всеки един като се включи в нещо такова целта му разбира се е победата . Аз лично се записах ,за да се забавлявам ,а и защото мисля ,че това е нещо като приключение. Пробвам късмета си ,възможностите си и да видя докъде бих могла да стигна. Искам да победя, защото това ще означава,че съм дала всичко от себе си и това е било оценено,че съм доказала ,че го заслужавам.–завърших и отново се усмихнах.
Чувствах се малко по-спокойна вече ,защото мисля ,че се представих горе-долу добре. Беше ред на Сам . Интересно ми беше той какво ще отговори,не бях сигурна дали въобще иска да спечели ,затова се заслушах в отговора му.
След това последва и втория въпрос ,който беше какво желаем най-много. Този определено беше интересен.
-Честно казано в момента желая да стигна до последния кръг –засмях се.Беше си истина ,но продължих сериозно и отговорих на въпроса : - Желая да устроя добре живота си и да бъда щастлива. Да имам някой до себе си ,на когото мога да разчитам за всичко – завърших. Може би звучах банално ,но пък наистина го мислех.
Не знам до колко се справихме с този кръг ,но съвсем скоро щяхме да разберем.


Tell me the reason you hide your feelings,
When you know how much I care for you!


Show me, show me some love, can't you see the truth?
That I was made for loving you

22 Re: МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Вто 27 Ное 2012, 12:03

Thor

avatar
Усмихнах се широко, когато разбрах, че сме преминали напред. Това ме накара да поискам победата за нас. Явно имахме шанс и не трябва да го пропиляваме. През почивката с Рейчъл се бяхме покрили до една маса и пиехме някакви коктейли. Разменихме си няколко думи, след което бяха обявили резултатите. Не знаех, дали съм достатъчно представителен за дама като Рейчъл, но поне щях да се постарая да бъда. А и все пак в костюм не бях чак толкова зле. Водещата обяви началото на втори кръг. Чак сега се досетих къде се бяхме срещали. Беше за малко, но ми изглеждаше приятна. Втория кръг беше с въпроси. Честно казано не ме притесняваше особено. Все пак се водех умника на откаченото ни семейство. Бяхме последни. Това беше и добре и зле. Добре, защото можехме да обмислим отговор на поне първия въпрос, и зле, защото отговора ни не трябваше да е като на другите двойки. Първата двойка се справи отлично. Все пак не е лесно да си първи. Осъзнавах, че са ни много силна конкуренция, но се стараех да вярвам и в нашите способности. Следващите след тях също се справиха добре. Сега дойде нашия ред и може би малко, съвсем малко се притеснявах. Имах контрол над себе си, затова подтиснах притеснението. С момичето се спогледахме, след което се качихме на сцената. Водещата поздрави, като се усмихна чаровно, а аз и отвърнах. Първия въпрос беше като на другите. Рейчъл се зае първа с отговора. Е, доста добре...сега оставаше аз да оплескам нещата. В никакъв случай. Всички вече ме бяха зяпнали. Прочистих леко гърло и заговорих:
- Аз искам да спечеля, поради няколко причини. Едната е, че ми се отдаде възможност да участвам без да съм се записал. Затова трябва да благодаря на Рейчъл. Благодаря ти. - обърнах се и се усмихнах към нея
- Другата е, че не искам да я издъня, тя би носила титлата много добре. Освен това, не съм участвал никога в такова нещо. Искам да разбера тръпката. Ще се повторя с другите, като кажа, че също искам да се забавлявам. А да стигнеш до края си е забавно, нали? - с този реторичен въпрос приключи и моя отговор.
Ето, че дойде време за втория въпрос. Него чаках, защото бях изключително любопитен.
Какво желаем най - много? Това беше въпроса. Докато дамата отговаряше, аз едновременно слушах нея и обмислях моя отговор. Но още от началото в главата ми изплува само един отговор. Трябваше да заложа на него.
Бях се засмял на началото на отговора на Рейчъл. Беше доста находчиво от нейна страна. Когато настъпи тишина, и погледите отново се спряха върху мен, въздъхнах и в началото забих поглед в земята.
- По принцип, досега винаги съм имал само едно най - голямо желание - да имам нормален и живот и да създам нормално семейство.
Повдигнах поглед. Не показах на публиката тежестта на думите ми върху самия мен.
- Но сега отговора ми е различен. Просто искам да намеря брат си. Той ми е единственото семейство. Това е - присвих устни и направих някакво подобие на усмивка.
Докато слизахме от сцената се надявах да не съм прецакал и двама ни с нещо.

23 Re: МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Сря 28 Ное 2012, 11:01

Зоуи Редбърд

avatar
Скоро резултатите дойдоха.
- Е, резултатите са тук.Този път Рейчъл и Сам водят с 13 гласа.След това са Мел и Ерик отново с 10 гласа.Деница и Зеро .. съжалявам,но отпадате.Да преминем направо към трети и финален кръг.
Взех листчетата с въпроси и застанах отново на сцената.
- Нека при мен се качат Сам и Рейчъл отново. - усмихнах се.
Те се качиха и реших да преминем направо към въпросите.
- Кръгът е колко добре познаваш кавалера/дамата си затова нека започнем.Първият ми въпрос е към Рейчъл.
Какво е любимото занимание на Сам ?
След като Рейчъл отговори погледнах Сам.
- Следващият ми въпрос е към теб.Кой е любимия ѝ цвят ?
След като и той отговори погледнах и двамата.
- Отново въпрос към Рейчъл.Какво е най - омразното нещо на Сам ? - тя отговори и зададох последния си въпрос към Сам - Кога е рождения ден на Рейчъл ?
Усмихнах им се и ги отпратих.След това повиках Мел и Ерик.
- Здравейте отново.Направо преминавам към въпросите.Ерик,кое е най - слабото място на Мел ? - Ерик отговори,а след това зададох въпрос на Мел. - Най - добрия приятел на Ерик е ? - Мел отговори и се обърнах отново към Ерик. - Ерик,Мел доверчива ли е ?
И зададох и последния въпрос към Мел - Ерик мрази ли нещо ? Какво ?
Благодарих им и ги освободих след това слязох от сцената ..


П.П. Съжалявам,че така го сбутах ама понеже се забавихме доста с конкурса и ако може там след като партниора ви отговори на въпроса да казвате Така ли е или не xdd съжалявам,че не включих и това много бързах xd


♥There are no happy endings. Endings are the saddest part. ♥

♥So just give me a happy middle and a very happy start.♥

24 Re: МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Сря 28 Ное 2012, 15:09

Рейчъл Бери

avatar
Имахме малко след като отговорихме на въпросите на Зоуи и затова се върнахме на масата, докато очаквахме резултатите. Малко се притеснявах как ще се възприемат отговорите ми , разбира се Сам се справи страхотно и беше толкова искрен .
-Справи се страхотно – казах на Сам и му се усмихнах.
След малко Зоуи се появи на сцената с листче ,на което бяха резултатите. Тя не си губи времето и веднага обяви резултатите. Останах много приятно изненадана като разбрах ,че сме на 1во място този път ,обърнах се към Сам и не се сдържах и го прегърнах. Още докато го прегръщах , чух ,че Зоуи ни вика на сцената. Жалко ,че Зеро и Деница отпаднаха, всички двойки ,който участваха тази вечер ми бяха много симпатични.
Третият кръг беше за това,колко добре се познаваме . Бях слушала Сам внимателно когато ми разказваше за себе си и се надявах да не се затрудня. Първият въпрос беше към мен и беше относно любимото занимание на Сам. Разбира се веднага се сетих за лова,но нямаше как да кажа подобно нещо пред всички.
-Любимото занимание на Сам е да е рови в книги ,в интернет , а също и да спортува ,което мисля ,че му личи..- обърнах се и се усмихнах на Сам. Знаех ,че отговора ми е верен ,просто нямаше къде да сбъркам.
Следващия въпрос беше за него. Беше за любимия ми цвят и той позна. Усмихнах се отново и потвърдих ,че отговора му е верен. Дойде отново мой ред и този път трябваше да кажа ,кое е най-омразното му нещо. Той беше споменал нещо за клоуни и ,че ни харесва ,дано беше това.
-Най-омразното му нещо са клоуните… ,да клоуните –повторих още веднъж ,защото първия път го казах малко тихо и се обърнах към него в очакване на отговора му.
След това Зоуи побърза и му зададе още един въпрос. Този път не знаех дали ще се справи ,но се оказа, че той наистина ме е слушал . Обърнах се към Зоуи и потвърдих ,че той отново даде правилен отговор, но мисля ,че тя вече знаеше това. Тя ни отпрати и повика Мел и Ерик.
-Мисля ,че добре се справихме-усмихнах се доволно и двамата отново седнахме на масата ,за да чуем въпросите за Мел и Ерик.


Tell me the reason you hide your feelings,
When you know how much I care for you!


Show me, show me some love, can't you see the truth?
That I was made for loving you

25 Re: МИС и МИСТЪР Мистик Таун on Чет 29 Ное 2012, 08:05

Мел Евънс

avatar
Стигнахме до последния кръг, не можех да повярвам, бях много щастлива. Наистина не очаквах да се озовем тук... Този път Сам и Рейчи бяха първи, излязоха на сцената, а Зоуи им зададе въпросите. Те се спогледаха и отговориха. След това дойде нашият ред. Качихме се бавно на сцената, помахахме на публиката и въпросите бяха зададени.
- Кой е най-добрият приятел на Ерик? Това е много лесен въпрос. Един път когато се запознахме, той спомена, че най-добрият му приятел е Луцифер, дори мисля, че се е установил тук в града. Двамата са много близки и се познават от много време. - усмихнах се и завърших, когато чух втория въпрос, малко се притесних, защото не бях сигурна в отговора си, но все пак реших да опитам.
- Мрази чушки, в това съм убедена! - засмях се. Познавам Ерик от 2 години, мисля, че споменах в един по-ранен етап от шоуто. До момента не сме си говорили за това какво мразим, харесваме и т.н Имаше един период, в който дори не се виждахме, но съм забелязала, че той не харесва измамниците, не обича лъжата и наказва всеки, който реши да го излъже или нарани по някакъв начин. Кой ли обича лъжците?! Но все пак при Ерик е малко по-различно, той наистина държи на хората до него и не толерира това държание. - погледнах го с лек въпрос, защото това, което казах се базираше на моето мнение, което бях получила отстрани, докато го наблюдавам във времето, когато бяхме заедно.
След моите отговори, дойде време Ерик да каже дали съм познала и Зоуи да провери колко добре ме познава, като отговори на зададените му въпроси.

/ съжалявам, че пиша сега, но тази вечер може да не сядам повече.. /


Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 2]

Иди на страница : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите