Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

Рейчъл Бери

avatar


Диагностика на кармата, втора серия: Опит в оцеляването, кн.4
С.Н.ЛазаревISBN: 9783941622623
Формат: 125x200
Страници: 284
Цена: 14.90лв.

СЪДЪРЖАНИЕ
ПРОИЗХОДЪТ НА БОЛЕСТИТЕ
ПЛОДОВЕТЕ НА ДОБРОТО И ЗЛОТО
ПРАКТИКА
ВЪЖДЕЛЕНИЕТО
ПИСМА
СЕКУНДАТА И ВЕЧНОСТТА
ВЪЖДЕЛЕНИЕТО
В ПЛЕНА НА ИЛЮЗИИТЕ
ДИАЛЕКТИКАТА
ПРАКТИКА
ПИСМА


Макар и на тема, интересна за мнозина днес, книгата пред вас е различна – в нея се дава оригинална концепция за разбиране на законите на духовния свят, който управлява материалния, и анализ на възможностите за навлизане в света на биоенергетиката.
Главната цел на книгата е да се разберат законите на външния и вътрешния свят на човека, да се разкрият и изучат механизмите, които ги управляват, а също така да се покажат правилата за навлизане в биоенергетиката, тъй като усъвършенстването на човек трябва да започва с осмисляне на света, с разбиране на законите му и с осъзнаването на себе си като частица от единната система на мирозданието.

„Аз съм изследовател, работата ми върви на етапи. Отначало трябваше да реша проблемите за оздравяването на тялото. Разбрах как са свързани всички болести, разбрах, че всички болести произлизат от духа. Човек с несъвършен мироглед е обречен на физически заболявания. След това разбрах, че несъвършенството на духа е свързано с несъвършенство на душата. Ако човек емоционално е неправилно ориентиран, той ще има проблеми.
Затова първите ми книги са книги за болни. В първата серия на «Диагностика на кармата» се разказва как да се преодолее болестта, как човек да стане здрав.
Следващата серия, «Човекът на бъдещето», е от книги за здрави хора. Информацията в тях обяснява не само как да станем здрави, но и как да направим от себе си хармонични хора.
А третият етап, втората серия на «Диагностика на кармата» под надслов «Опит в оцеляването», вече съдържа препоръки как да се почувстваме щастливи.
Когато човек е здрав, когато всичко си има и съдбата му е наред, той си задава въпроса: «Какво отсега нататък?» Нататък трябва да стане истински щастлив. А това ще успеем да постигнем само когато надмогнем другото щастие – излъчваното от здравото ни тяло, от здравата ни съдба и от положителните емоции. Което означава да се издигнем над всичко човешко.”


С.Н.Лазарев

За автора:
Spoiler:
Сергей Николаевич Лазарев е известен руски лечител, психолог и биоенергетик, направил открития без аналог в съвременния свят. Той съумява да разкрие механизма на кармата, споменаван в различни източници, но реално неизучен от никого досега. За първи път в историята Лазарев успява да види дълбочинните структури на душата, които определят нашето здраве и нашата съдба. Успява не само да ги види, но и да разработи система, с която може чрез душата да се излекуват тялото и съдбата. Системата на Лазарев всъщност е система за разбирането на света.
Изследванията на Сергей Николаевич Лазарев представляват съвсем ново направление, в което органично се съединяват науката и религията.
Трийсетте години изследвания и практика са помогнали на хиляди пациенти да се излекуват от най-тежките заболявания, които съвременната медицина смята за нелечими. Като резултат от дългогодишните изследвания, потвърдени на практика с излекуването на болните, възниква разбирането за механизма, който свързва мислите, емоциите и поведението на човек с болестите му и с болестите на неговите деца.
Лазарев провежда хиляди изследвания, за да разбере, че въздействието върху емоциите може да променя съдбата и здравето на човек.
Книгите на Лазарев вече много години са бестселъри в Русия и в страните от Източна и Средна Европа, където се разпространяват в милионни тиражи.
А вече са достъпни и на български!

Правата за разпространение на всички книги на С.Н.Лазарев в България включително
„Диагностика на кармата”,от кн.1 до кн.12, „Човекът на бъдещето” с подзаглавие
„Възпитание на родителите”,от кн.1 до кн.7 и „Диагностика на кармата”- втора серия с
подзаглавие „Опит в оцеляването” части 1,2,3 и 4 са предоставени на издателска къща „ИНФОДАР”.Tell me the reason you hide your feelings,
When you know how much I care for you!


Show me, show me some love, can't you see the truth?
That I was made for loving you

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите