Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 17]

Avril

avatar
First topic message reminder :


А ето и как изглежда всичко отвън:
Spoiler:

Стаите на първия етаж:
Хола
Spoiler:


Кухнята
Spoiler:


Трапезарията
Spoiler:


Стаите на втория етаж:

Стаята и банята на Виктор
Spoiler:

Стаята и банята на Грей
Spoiler:
Стаята и банята на Mockingbird
Spoiler:

Последната промяна е направена от Александра на Пет 29 Мар 2013, 13:15; мнението е било променяно общо 4 пъти


Пий Пепър

avatar
-Освен за ромите,за други не знам,но не ме и интересува особено.
Точно започнах да разкопчавам сутиена,когато тя започна да маха с ръце.Спрях и видях,как се цялата се е изчервила като домат.Явно нещо продължаваше да я измъчва от вътре.
-Съжалявам,няма проблем ако не искаш.Неволно и аз започнах да се изчервявам.Попитах я къде е банята,защо усещах как лицето ми гори.Отидох и се наплисках със студена вода.Това не помогна особено,но поне вече не се забелязваше толкова лесно.

Avril

avatar
Докато Пол беше в банята се опитах да си поема въздух. Имах нужда. И от това да се метна в снега отвън. Най-вече да се метна в снега. Легнах по корем на дивана и скрих лицето си под една от възглавниците. Още не проумявах как можеше да ме е срам от някой. Да не би да ми е за пръв път? Ужасно. Хайде Ели стегни се. Просто трябва да се стегнеш. Харесваш го нали? Да, харесваш го. А може и точно заради това да те е срам.
Още повече взех да се задълбочавам в мислите си. Махнах възглавницата от главата си и легнах на нея. Затворих очи и въздъхнах.

Пий Пепър

avatar
Върнах се отново в хола.Елис лежеше на дивана.Приближих се до нея и я целунах по челото.
-Стана късно красавице.Имаш нужда от почивка.Денят ти беше тежък.Излязох от къщата и.Отвън беше толкова тихо.Чуваше се само ехтенето на вятъра.Небето беше чисто.Звездите осветяваха заснежения път.Не можех да си подредя мислите.Все едно бях попаднал в сън и не можех да се събудя.Гледах къщичките на обикновените хора.Техните животи са толкова кратки,но може би изпитват много повече радост от мен.

Avril

avatar
Изправих се когато той излезе и се загледах във вратата. Защо просто не остана тук. Имаше достатъчно стаи. Изправих се и облякох копринения халат. Отидох до вратата и я отворих. Просто исках да го последвам и да го поканя да прекара нощта в моята къща. Излязох навън и почувствах гадната тръпка когато ходиш бос по снега. Отидох до него и сведох поглед.
-Защо не пренощуваш в моята къща? - попитах го и продължих да гледам надолу. Поне си виждах дъха. Може би заради това харесвах зимата.

Пий Пепър

avatar
Както си вървях замислех,изведнъж някой хвана ръката ми.Обърнах се назад и видях Елисандра.Тя беше боса и в копринен халат.
-Защо си изляза така,ще настинеш в това студено време?Нямах избор освен да я върна обратно възможно най-бързо.Хванах я през кръста,за да мога да я загърна с якето си.Когато се върнахме,и направих чай,защото трепереше цялата.Завих я дебело вълнено одеяло и легнах на земята до дивана.
-Ако искаш нещо,само кажи.

Avril

avatar
Погледнах чая и леко се намръщих. Мразих чая. Леко го бутнах настрани и се засмях. Мдам понякога бях голям инат. Ама все пак не исках да си тръгва. Пък ако ще и в ледник да се хвърля. Да знаете, за Коледа ще ме размразят. Надявам се.
-Искам ... - и усетих как зъбите ми тракат. Поех си дъх и продължих като се опитах да звуча нормално. - ... да останеш тук за през нощта. Имам стая за гости. Може в нея да нощуваш.
И се свих още малко на дивана се едно бях някакво глупаво чихуахуа, което са го изкарали без дрешки навън. Ама то аз си бях такова. Чихуахуа, глупава чихуахуа.

Пий Пепър

avatar
Чаят,които и направих не и хареса или просто не обичаше.
-Изпий го,ще те сгрее.Подадох и чашата отново.Не искам да се разболее заради мен.
-Добре ще остана тук,ако така ще си по-спокойна.Ще спя на пода до дивана.Така ще мога да реагирам по-бързо ако пак се случи нещо нежелано.Подложих си ръце под главата и погледнах към нея.Ели се беше свила в крайчето на дивана.Дори и в такава ситуация тя изглеждаше толкова сладка и крехка.

Avril

avatar
-А не, не , не, не, не, не... - не знам колко пъти казах "не", но бяха доста. Хванах го за ръката и се качихме на втория етаж и отворих една от вратите. Там го очакваше напълно подредена стая, която чакаше някой да спи в нея.
-Ето, това е стаята за гости. Не искам да спиш на пода. А моята е ей там. - и посочих стаята в края на коридора. - До утре. Надявам се.
И го целунах по бузата. Сигурно бях ледена на допир, но какво да се прави.
Отидох в моята стая и се свих под завивките.

Пий Пепър

avatar
Тя настояваше толкова много,че нямаше как да и откажа.Заведе ме в стаята за гости на втория етаж.
-Изглежда много уютно.Целуна ме по бузата отиде в нейната стая.Легнах в леглото,но сън така и не ме ловеше.Пуснах телевизора.За щастие даваха късен мач от германското първенство.Изгледах го и доволен от резултата легнах.В чужда къща трудно се заспива обаче.Повъртях се малко преди да заспя.

Avril

avatar
На сутринта се събудих и имах страшно главоболие. Така ставаше когато излизах с тънки дрехи навън. Толкова ме болеше, че ми идеше да си откъсна главата от раменете. Но се сдържах. За сега.
Отидох до банята и си взех един душ. Измих си зъбите и набързо се облякох с нещо топло. Слязох долу и отидох в кухнята. И накрая просто започнах да готвя. Не исках да будя Пол. Все още.

Пий Пепър

avatar
Отворих очи,но не видях нищо позната.Къде бях,не знам.Отворих прозореца и се спуснах по верандата.Побягнах без цел и посока.Трябваше да се разкарам възможно най-бързо от това населено място.Обсебен съм от нещо или по-точно някой и трябва да говоря на всяка цена с него.Животът ми отново беше разпилян на парченца.Изпитвах огромен гняв.Бях извън контрол,а това може да навреди на невинни хора.

Avril

avatar
След като направих закуската я подредих внимателно на подносче. Знаете ли докато готвя винаги съм със слушалките в ушите и с надута на макс музика. Качих се в стаята за гости и отворих внимателно вратата. Не исках да будя Пол. Отворих я и погледнах, но стаята беше празна. Затворих за миг очи и подноса просто сам си отиде на леглото. Отидох до прозореца и го затворих. Излязох от стаята и слязох в хола. Свих се на дивана и пуснах отново телевизора. Даваха някаква сапунка. Колко типично. Вгледах се в телевизора, но всъщност не го виждах.

Avril

avatar
Както си се разхождах из тъмните улички на някакъв странен град ми звъннаха по телефона. Като видях кой е пребледнях. Момичето, което ми даде да копирам облика и, за да не показвам истинския си. Тя ми кажа, че ми предлага да заема нейното място и разбира се защо да не приема. Все пак имах да и правя услуга. А тя искаше да си почине малко. Каза ми че също има магазин за цветя. Това ме зарадва. Всяка птица харесваше цветята, дори гарваните. Е те онези в гробищата, но пък ги харесваха. Така, че би трябвало да се справя добре със задачата.
И така сега се озовах пред някаква огромна къща. А зад мен няколко човека мъкнеха музикални инструменти. Пианото не можех да го взема със себе си, но пък за сметка на това си домъкнах някой от другите инструменти.
Погледнах ключа и в началото бях доста скептично настроена за това, но отворих вратата. Чудо. Тя се отвори. Явно това е адреса. Хората оставиха нещата ми в стаята отредена за мен и започнах да се разхождам. Къщата беше хубава, но беше твърде голяма за трима. Е все едно. Отправих се в кухнята и отворих един от шкафовете. Там се зарадвах, че намерих кутия с шоколадови бонбони. Елисандра се беше погрижила за това. Знаеше, че ако не изям няколко бонбона на ден може да стане нещо страшно, а и така подсилвах тялото си. Седнах на барплота, отворих кутията. Започнах да си клатя краката и взех един бонбон. Харесвах формата на розички, които имаха.
-Да те видим теб. – опитах го и започнах да се радвам като малко дете. Шоколад!. Ох мой единствен порок. – с 70% какао. И съвсем малко ванилия
После хванах друг и продължих така да ги анализирам.

GreyJane

avatar
Не знам как и защо но се бях озовал пред прага на стаята си припаднал и сега лазих по коридорчето. Без да знам къде точно се намирам всичко беше по ясно. Но още имах леки бели петна от миналата нощ. Обърнах се по гръб на пода. Затворих очи и пак ги отворих очи зяпайки тавана:
-Тежка нощ... водка....-хванах се за главата....

Виктор Локхарт

avatar
След куп лигавщини от страна на този маркуч (по-висок е от мен), тътрене, въртене, носене на ръце (за малко) и малко бой (от моя страна) най-сетне стигнахме до така желаната къща.
Пльоснах Грей пред входната врата, за да си намеря ключовете, а той през това време се сви на топка. Отключих, хванах го пак и го затътрих до дивана в хола. Върнах се, за да затворя вратата. Погледнах си ръцете - всичките ми вени бяха изпъкнали, а мускулите ми пулсираха. После си махнах тениската - беше ми изключително топло, изпуках всички възможни стави, кости, глупости, които можех и се пльоснах на другия диван.

Avril

avatar
Чух шум. Това ме накара да се скрия зад барплота като уплашено канарче. Бързо започнах да вадя от един от един шкаф вилица и лъжица. В такива моменти не мислиш много много.
Първо подадох главата си, за да видя кой е. Беше някакъв мъж, гол от кръста нагоре. С зализана коса и бледа кожа. Беше сладък. После погледнах другия. Той пък беше с дълга коса, и се виждаше, че е доста висок. И той беше сладък. Веднага извадих две снимки. На двамата и отдолу пишеше имената им. Значи единия е Виктор Локхард, а другия ГрейДжейн. Интересно. Оставих приборите на масата и се приближих към тях. Доста плахо и неуверено.
-А .. здравейте. - казах и като обърнаха погледите си към мен или поне единия се скрих зад касата на вратата.

GreyJane

avatar
Надигнах си главата и погледнах с едно око към вратата и видях там Ел:
-Еллл, радост за очите ми... окото ми.. - пак си отпуснах тила и главата ми издрънча леко. Добре че беше мекия килим..
-Та?? как си тая сутрин, провиквах й се от пода. Лежейки си затворени очи и леко скръстени ръце на стомаха..

Виктор Локхарт

avatar
Ел се подаде иззад барплота. Надигнах се от дивана и се приближих към нея.
- За какво са ти тези прибори, пак ли готвиш? - продължавах да си пукам гърба.
- О, не ме гледай така. Знаеш ли какво е да мъкнеш през целия път пиян двуметров янус? Ужасно е! Целия се схванах.
Тя продължаваше да ме гледа леко странно, учудено, сякаш не ме е виждала никога.
- Какво ти има? Нали се разбрахме да дойдем, даде ми ключове? - погледнах я, повдигайки си едната вежда.

Avril

avatar
Погледнах първо Грей, който ми се стори смешен. И говореше смешно, после и Виктор, който пък ме притесни, защото се приближи до мен. Веднага се дръпнах на известно разстояние и се усмихнах миличко.
-Мда, мда, разбира се. Така беше. - после за да не види, че се червя завъртях пръста си и той също се завъртя с гръб към мен. Проблема ми беше, че се срамувах пред непознати.
Приближих се и сложих ръце на рамената му.
-Искаш ли масаж. - после погледнах и Грей - ти малко мед, за да нямаш главоболие.

GreyJane

avatar
Аз погледнах Ел след като ми предложи мед:
-Мии неее, но шоколад ако имаш-пък и нещо ме жегна като ги гледах с Виктор..
-Но и аз искам масаж!-нацупено изърках
-Той, Виктор е машина! Цял локомотив!
-Ела при мен.- усмихнах се и пак затворих очи..

Виктор Локхарт

avatar
Тя наистина се държеше доста странно. Изведнъж се дръпна от мен и се изчерви.
- Какво има? Сякаш никога не си ме виждала гол. - засмях се.
През това време и Грей се събуди и пак започна нещо да си писка. Ел искаше да ми направи масаж, а аз не отказвах. Забавното пиянде на дивана искаше също масаж.
- Не ми прекъсвай работата, Грей. - казах му и пак се засмях.
- Искаш ли да отидем на дивана, за да ти е по-удобно? - попитах Ел.

Avril

avatar
Кимнах на Виктор и той легна на дивана. Хванах първо ръцете му и започнах да ги мачкам. После и раменете.
-Ей сега ще ти дам шоколад. - и докато минавах към кръста му и се червих още повече една кутия с шоколадови бонбони долетя до Грей и падна на пода до него.
Когато Виктор беше готов минах към Грей. Така нямаше да видят, че съм като домат. Надявах се. Накарах Грей да се обърна и щом го направи започнах и него да мачкам.

GreyJane

avatar
Запознах малко да се чудя на Ел първо се караше с Виктор. Сега го масжираше. И той така. Но имаше шоколад and nothing else mttter за това почнах да опостпшавам кутията а когато Ел почна и мен да масажира само се умихвах и хапвах бонбони.

Виктор Локхарт

avatar
Масажът й беше доста приятен. Когато ме пипаше на местата, къде бях най-схванат, аз съвсем леко охках, но едва ли ме е чула. Когато приключи с мен отиде при Грей, който нагъваше бонбоните и те изчезваха бързо. Останах си легнал по корем на дивана и не усещах как леко дремя, защото вече не чувствах болката в гърба. На лицето ми имаше само някаква доволна усмивка.

Avril

avatar
Когато и двамата бяха готови отидох до кухнята и си измих ръцете. Взех един натурален сок и си сипах в чаша. Отидох при тях и се свих на другия диван. Прегърнах и възглавничката и отпих малко от сока си.
-Да ви донеса нещо?
Попитах, защото ми се стори добре да попитам.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 17]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите