Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 15 от 17]

Avril

avatar
First topic message reminder :


А ето и как изглежда всичко отвън:
Spoiler:

Стаите на първия етаж:
Хола
Spoiler:


Кухнята
Spoiler:


Трапезарията
Spoiler:


Стаите на втория етаж:

Стаята и банята на Виктор
Spoiler:

Стаята и банята на Грей
Spoiler:
Стаята и банята на Mockingbird
Spoiler:

Последната промяна е направена от Александра на Пет 29 Мар 2013, 13:15; мнението е било променяно общо 4 пъти


GreyJane

avatar
В съседната стая потърсих свой стари дрехи и бързо ги преправих с една ножица и конец, навих им ръкавите и леко ги орязах, докарвайки, пънк и хипи вариант. Усмихнах се колко странно изглеждах в огледалото и влязах обратно при Хрис и беше най сладката гледка.
Тя в тясна риза, изчервих се, но отидох и я целунах по бузата.
-Суха ли си вече.
Пипнах я леко по кожата и косата и пак я целунах.

Avril

avatar
Изправих се когато дойде и хванах края на ризата. Дръпнах я малко надолу и го погледнах изчервила се. Но не от срам, а защото малко не ми беше добре.
-Мисля, че да.
После хванах кошницата и я сложих на земята. Извадих одеялото и го сложих внимателно на земята. После подредих прибори и сложих шишетата с вода и безалкохолно. И извадих, каквото бях сготвила. Когато всичко беше готово го погледнах.

GreyJane

avatar
-Изглеждаш чудесно!
-Наистина много добре..-казах й и я прегърнах, погледнах към храната и помогнах с подредбата..
-Сега ще хапваме ли?
Засмях се и се настаних на одеалото на пода.

Avril

avatar
Кимнах му и се замислих. Взех една от вилиците и после купа със салата. Подадох му ги и седнах така, че да не се виждат някои части от тялото. Беше срамно просто. Най-накрая, когато се наместих хванах и за мен купа със салата и вилица и я опитах. Не усещах вкус, но аз за много малко неща усещам, какъв вкус имат, затова не знаех дали на Грей щеше да му хареса.
-Ти къде беше досега?

GreyJane

avatar
-Да се преобличам..-отговорих и я погледнах, доближих се и я целунах. Захапах леко устната й и после езика , отдръпнах се малко. Изчервих се и после я бутнах назад и бях отгоре й започнах просто да я целувам и да разкопчавам копчетата на ризата едно по едно..

Avril

avatar
След първата дълга и задушаваща целувка бях леко замаяна, затова в началото почти не успях да разбера, какво ставаше. Но скоро установих, че ризата почти е разкопчана. Внимателно сложих ръцете си на раменете на Грей и започнах да отвръщам на целувките му, гледайки да е със същата топлина и страст. Внимателно стиснах плата по раменете му и когато се дръпна назад го погледнах.
-Не .. къде беше след като си тръгна от стаята в училището?

GreyJane

avatar
-Навън, не помня...-казах тихо и спрях, надигнах се,
наистина не помнех добре.
-Защо...
-важно ли е?
Изправих се и седнах до нея.

Avril

avatar
Поклатих глава.
-Не, не е важно.
Казах му и се изправих и аз. Внимателно закопчах ризата и се усмихнах. Поогледах одеялото и изведнъж взех купата със салата и я забих в лицето му. Веднага скочих на крака и започнах да тичам. Скрих се зад един шкаф и зачаках да чуя реакцията му. Само се надявах да не вика много. И да не ме убие затова.

GreyJane

avatar
Купата тупна от лицето ми бавно и соса се разтече по мен. Аз се облизах леко и окорих очи и само добавих:
-Мммм, вкусно....-Изправих се бавно...
-Сега ще те напляскам!!
разхилих се и се засилих на бегом след нея да я търся.

Avril

avatar
Стоях си зад шкафа и мълчах, докато не видях Грей да префучава покрай кухнята и да я подминава. Явно изобщо не оглеждаше местата, където търсеше.
Но пък това ми даде преднина да се върна в хола и да се скрия на друго място. И познайте къде. Точно зад дивана. Изчаках отново да намине и да сменя мястото, но по пътя успя да ме хване.
Отстъпих няколко крачки назад и се подпрях на стената. Погледнах леко почервенелия Грей и се усмихнах.
-Нали няма да биеш?

GreyJane

avatar
Притиснах ръцете й здраво към стената и я погледнах в очите и после целунах по врата и пак я гледах в очите притискайки я даже още силно:
-Напротив, ще те напляскам...
Казах с твърд тон и я обърнах с гръб към мен и лице към стената притискайки я отново така.

Avril

avatar
С Грей беше забавно да си играеш, защото той не се отказваше толкова бързо, но пък и с него игрите винаги свършваха с негови ... палави намерения.
Опитах се да се откъсна от него, но нали не използвах силата си и нищо. А и понеже ме беше хванала настинката само кихах и ставах червена. Каква гавра просто.
-Грей, недей де.
После леко промених гласчето си на по-миличко и сладникаво.
-Ако не го направиш ще нося тази риза около теб.

GreyJane

avatar
Замислих се над предложението й, но...
Стиснах ръцете й по-силно с една ръка а с другата надигнах леко ризата и после пръстите ми се спуснаха между бедрата й и бавно я погалих, а после дръпнах рязко и силно назад така че дупето й да изпъкне.
-Все пак, си лоша понякога..-казах тихо и след това я пляснах така че дупето да почервенее лекичко.

Avril

avatar
Измрънках когато ме удари така и дори казах нещо от сорта на "Ау", но после само въздъхнах. ако не бях лоша нямаше да ми обръща внимание, а и така живота беше по-интересен, ако бях само добра или само лоша нямаше да е толкова интересно.
-Съжалявам, но просто съм си такава.
И ето, че започнах да мърдам леко нервно.
-Стига де .. Грей .. така ли ще се грижиш за болно момиче. Знам, че трябва да задоволявам страстите ти, но това е прекалено.

GreyJane

avatar
-Права си...-казах тихичко и се отдръпнах малко от нея и но пак я държах за ръцете и я поведох към банята, където се надигаше пара от вече изтиващата вана.
-Влез...-плеснах я по дупето и я насочих към пяната...

Avril

avatar
Той започна да ме води, но когато ми държи ръцете зад гърба и все едно бях от онези градинарските колички ми беше малко странно. И все пак се опитах да ходя с неговото темпо.
Той ме заведе в банята. Погледнах го леко объркано, но направих каквото поиска. А и ми писна само да ме удря. Все пак си боли на голо да ти удрят шамари. Ужасен е. Честно ужасен е.
-И какво сега?

GreyJane

avatar
Погледнах я как се намести във ваната и аз съблякох себе си. После и казах:
-Само се отпусни...
Застанах пред нея напълно гол и после бавно се настаних пред нея....
-Доближи се...
казах й тихичко.

Avril

avatar
Не го разбирах, но все пак се приближих и го погледнах. Сърцето ми започна да бие много бързо и ми беше трудно да си поема въздух, но наистина ми беше малко странно. А в главата ми имаше само две думи. "Откачен перверзни". Само тези двете се повтаряха и нищо друго, че защо са ми други. Харесвах такива като него, но понякога идваше в повече. Гледах го в очите и се опитах да кажа нещо, но реших, че не е добра идея. Стиснах силно плата на ризата където са копчетата и само въздъхнах.

GreyJane

avatar
Поех ръката й и погледнах дълбоко в очите и после добавих:
-Няма ли да ти е по-удобно без ризата...-разкопчах копчетата й и я свалих. Поогледах я добре и после взех ръката й я поставих на тялото си, по корема и се усмихнах:
-Не се срамувай...

Avril

avatar
Знаете ли какъв е проблема на хората? Когато им кажеш нещо те правят обратното. Пример за това е когато някой е много притеснен и ти му кажеш "Не се притеснявай" и тях вече нервичките им ги убиват от вътре. Ето как Грей толкова много ме окуражи, че започнах да се срамувам от това, че бяхме голи в банята. И не само това. Че изобщо някога съм била гола пред него.
-Какво искаш да направя?
Поех си малко въздух и преместих ръката си на гърдите му. Там ми беше някак си по-спокойно. А и можех да усетя сърцето му.

GreyJane

avatar
Усмихнах се съвсем леко когато ме попита какво да прави и отговорих съвсем лаконично:
-Стисни....
Когато го казах я гледах в очите и вече бях я хванал за китката и местих ръката й от гърдите си все по надолу и долу чак до...

Avril

avatar
-Но ... там ..
Той убиваше цялата магия, честно. Убиваше я. В днешно време не може да се намери и един романтик. Всичко се свежда само до първично плътско удоволствие. А това какво символизира. Да върви по дяволите.
Дръпнах рязко ръката си от него, което му докара следи от нокти по корема, но не беше нищо притеснително, нали не бяха на друго място.
-Не искам.

GreyJane

avatar
Усмихнах се и се облегнах назад във ваната, раните ми просто се възстановиха и аз се засмях и добавих:
-Ето.... виждаш ли...
Наведох се пак към нея...
-Извинявай, но трябваше да знам....
-..исках да знам кои са границите ти..
-Просто разбери, не трябва да се страхуваш от мен, не бих те наранил.....
Рискувах много, но трябваше да разбера дали ще стане нещо или не...

Avril

avatar
Преглътнах тежко и за момента само гледах в неговите очи. Иска да знаеш дали ще се получи или не. Ако му кажеш, че бях несигурна сигурно ще ми се изсмее в лицето. А ако му кажа не ще си тръгне и няма да го видя повече. Но какво да правя, просто не съм толкова сигурна в себе си когато съм около някой, който харесвам.
-Ако ще е за нашия пръв път имам няколко предложения.
Прегърнах го и се усмихнах.
-Номер едно - одеялото в хола.
-Номер две - дивана.
-Номер три - леглото.
-Това са.

GreyJane

avatar
-Ако си готова, само тогава...-закашлях се..
-но ти още май си болна..-Доближих се внимателно и я прегърнах...
-Със сигурност ще е на леглото..-вече не се сдържах и се засмях машинално..
поне да беше удобно, вярно че най лошото място или скучно всъщност, е леглото, ноо все пак...

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 15 от 17]

Иди на страница : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите