Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 16 от 17]

Avril

avatar
First topic message reminder :


А ето и как изглежда всичко отвън:
Spoiler:

Стаите на първия етаж:
Хола
Spoiler:


Кухнята
Spoiler:


Трапезарията
Spoiler:


Стаите на втория етаж:

Стаята и банята на Виктор
Spoiler:

Стаята и банята на Грей
Spoiler:
Стаята и банята на Mockingbird
Spoiler:

Последната промяна е направена от Александра на Пет 29 Мар 2013, 13:15; мнението е било променяно общо 4 пъти


Avril

avatar
-Настинката може да ме държи няколко дена, но не е толкова зле. Ще те оставя да се грижиш за мен.
Казах му и леко го цапнах по носа. Беше смешно, че сме в такава ситуация, но живота е такъв. Свих се в него и се усмихнах. С него ми беше ту напрегнато, ту някак си притеснено. А това е нещо, което трудно се постига.
-Но за леглото. Може и да е старомодно, но поне има магия. И да не си съсипал магията с някоя реплика.
Допрях челото си до неговото и продължих да си се усмихвам.

GreyJane

avatar
отърках носле в нейното и се разсмях вече сериозно:
-но това ми е чара...
Закашлях се и я помилвах по косата,
Явно че щях да се грижа за болна валкирия, но поне това занимание беше много по забавно от колкото звучеше..

Avril

avatar
-Глупости.
Казах му насреща. Това му било чара. Е за мен не беше чар. Така щеше да развали магията. А когато тя се появи ... ах, изчервих се. Както и да е. Сега да не се задълбочаваме в това.
Хванах го за ръката и го изкарах от банята. Навлякох си една кърпа и след това и направи ризата и го замъкнах към една от стаите с леглата. Тази беше в кремав цвят. Някак си малка, но приятна.
-Хайде да лягаме.

GreyJane

avatar
Бях отново изкомандван и се озовахме в стаята..
- добре, поне можеше и да изчакаш да се облека и аз нещичко, преди да ме задърпаш...
Вдигнах леко рамене..
-но хайде..-скочих в леглото..
-слушам и изпълнявам!-козирувах на шега...

Avril

avatar
Легнах до него и ни завих. Свих се в Грей и се усмихнах. Сигурно от страни сияех, но .. какво да се прави. Предпочитах да е близо до мен, а не са ме оставя за няколко дена в неведение. Можеше да му се случи нещо, или пък да си намери друга. Можеше и да са ме обучавали за войн и такива неща, но сигурно тогава Грей ще разбие сърцето ми.
-Радвам се, че днес се срещнахме.
Казах му тихичко и изгасих лампата.

GreyJane

avatar
Усмихнах се много щастливо и я погалих по косата. Гледах на горе в тъмнината и очите сега просто почиваха а главата и мислите ми се разплискваха.
-Аз също се радвам много...
отговорих тихичко и продължих леко да я галя...

Avril

avatar
С тези ласки скоро заспах. Сънят ми беше хубав. Нямаше нито войни, нито нищо друго. Всъщност не беше хубав, а .. просто онова, което можеше днес да стане, но нали съм притеснителна ... и срамежлива.
Дори по едно време започнах да бълнувам името на Грей и да спре с това. Сигурно съм била смешна, но нали това е забавното. Когато спиш не знаеш, какво всъщност правиш. А при мен освен бълнуването на името му имаше и прегръщане и свиване в Грей.

GreyJane

avatar
Явно сънуваше нещо хубаво, защото само се гушкаше и споменаваше името ми, а аз. Аз само стоях и продължавах да гледах в мрака и да я прегръщам, аз не можех да спя, само стоях и наблюдавах, оставях сетивата ми да се изострят, така както трябва, за разлика от през деня където слуха ми се притъпяваше от всички разговори, а очите ми се разконцентрираха от светлината и много хора търсещи внимание, сега само стоях и я прегръщах...

Avril

avatar
На сутринта отворих очи и първото нещо, което видях беше Грей. Ако можеше така всяка сутрин да е щеше да е просто един прекрасен свят. Но ми изглеждаше малко червен, нали нищо не съм му направила.
Още сънена и незнаеща какво говоря се свих в него и прекрачих с един крак неговите.
-Добро утро.
Леко го целунах по врата и се усмихнах.
-Какво ти се прави днес?

GreyJane

avatar
След като сетивата ми бяха свикнали за нощта, сега бавно се притапяваха леко за да са подходящи за деня. Усмихнах се от целувката й и я погалих по бедрото:
-Хайде ден в леглото..
казах тихичко....

Avril

avatar
Прехапах устни когато ме погали по бедрото и се усмихнах. Щом искаше ден в леглото мен ме устройваше изключително много. Все пак кой не иска само да мързелува в леглото. А ето това сега ми се предлагаше, как да се откажеш от това?
-Съгласна.
После минах над него и се усмихнах.
-Но с или без ризата?
Да видим какво ще си избере.

GreyJane

avatar
-без ризата....-преглътнах когато го казах и се усмихнах съвсем леко докато я гледах върху себе си...
затворих леко очи, защото още се нагаждаха и ръцете ми се плъзнаха по гърба й..
-без ризата разбира се...

Avril

avatar
Изкикотих се когато затвори очи. Изгледаше толкова сладичък понякога. Даже не понякога, а постоянно, но нямаше да му го кажа и да му литне самочувствието до небето.
-добре тогава.
Слязох от него и под завивката разкопчах ризата. После внимателно я свалих и я оставих на земята. Погледнах го, май нещо светлината не му понясаше. Направих лек жест с ръката и завесите покриха прозореца и стана малко по тъмно. Дано така е по-добре за него.

GreyJane

avatar
Още стоях с притворени очи, когато усетих че светлината намаля, и се усмихнах. Ръката ми се плъзна по гърба й. Почувствах меката кожа която имаше и я погалих с усмивка от раменете, по целия гръб почти до дупето и после по коремчето:
-Днес ще е хубав ден...-казах си тихичко и я целунах по ушето.

Avril

avatar
-Сигурно ще е така.
Казах му и легнах по корем. Оставих го да пипа където иска. Така и така ми беше някак си приятно да ме докосва по гърба, по ръцете. А и усещах лек гъдел когато го правеше.
-А какво искаш да правим в леглото днес?
Трябваше да питам, макар че този въпрос кара хората да мислят само за палави неща.

GreyJane

avatar
-Нека само седим и да си почиваме на тъмно...-измърках и започнах да я галя по коремчето и да пипвам пъпчето й с кръгови движения на пръстите си. Усмихнах се и се дръпнах леко и продължавах да стоя с затворени очи, някак си тъмнината сега ми харесваше много..

Avril

avatar
Кимнах и се завих през глава. Щяхме да стоим цял ден в леглото. И да мързелуваме, какво по-хубаво. Но май трябва да донеса нещо за пиене или ядене. Да трябва да го направя.
Изправих се и се загърнах с ризата му. Слязох долу в кухнята и набързо взех някакви плодове от кошницата, която донесох и вода. Качих се горе при Грей. И оставих нещата на нощното шкафче. Внимателно го прекрачих и започнах да го гъделичкам.
-Грей .. скучно ми е.

GreyJane

avatar
Хванах я за ръцете за да не ме гъделичка толкова и я дръпнах. Захапах долната й устна и я целунах, плеснах я по дупето и уж сърдито й се скарах:
-Но, това не значи да ме гъделичкаш нали?
Пак я целунах и засмуках езика й.

Avril

avatar
Разделихме устни с въздишки, но явно само така щеше да ми обръща внимание затова ... запретнах ръкави. Мушнах се под завивките върху него. Доближих ръцете си до тялото му и пак започнах да го гъделичкам. Той щеше да види щом иска да си почива, е нямаше да го оставя.
-Напротив. Точно това значи.
Засмях се. И го целунах по бузата.

GreyJane

avatar
Ръцете ми се плъзнаха под бельото й и започнах да размачквам доста силно дупето й на голо и да стоя с затворени очи и казах тихичко:
-Обичам тъмнината...
-... при нея всичко изпъква повече от миризмата на момиче, до усещането от копринена кожа и извивките на...
вече стиснах доста силно...
-...на хубавото дупе..

Avril

avatar
Като ме стисна направо си паднах върху него, то нали до преди малко бях на колене, но нямаше значение това сега.
Може би щях да пробвам неговия метод. Значи в тъмнината всичко изпъква, затова той сега беше със затворени очи. Затворих ги и моите, и какво усетих. Болка от стискането. Свих главата си в шията му и се завих през глава, също и него.
-Грей .. така боли .. не бъди толкова груб.
Тихичко му казах и лекичко го целунах по врата.

GreyJane

avatar
Отпуснах леко захвата на дупето й. Усмихнах се и отворих едното си око и я погалих за косата и после леко я дръпнах за нея, така че да е лице в лице с мен и я целунах засмуквайки езика. Продължих още малко и я издрасках леко с зъби по долната устна. Усмихнах се и отговорих:
-О, извинявай....

Avril

avatar
-Да бе, друг път се извиняваш.
Отвърнах му и легнах до него. Пак свалих ризата, нали така и така щяхме да си стоим в леглото. А и тамън можех да мрънкам, че ми е студено, пък то може и да е така, или да не е така. Зависи.
С език започнах да докосвам там където ме издра и изскимтях понеже малко болеше. Днес май щеше да ме боли от него. Нищо, така е забавно.
-Хайде де Грей, измисли нещо да правим в леглото.

GreyJane

avatar
Изправих се леко и я хванах за ръцете и обърнах по гръб под мен, ръцете й притиснах в китките с моите и заъврзах за леглото с тази риза. Усмихнах се и я целунах и после пак надигнах.
-Масаж, тогава...-казах тихичко и започнах да я мачкам с леки кръгови движения по кожата на корема и после все по силно и по нагоре до зърната и гърдите й, които вече стиснах малко по-здраво и те сякаш започнаха да парят сега...

Avril

avatar
Като чух думата "масаж" леко се учудих. Изведнъж така да го каже .. не знам .. странно е. Но добре, нека да видим, какво ще направи.
Първо започна с корема, което ме накара само да си глътна корема и да го чувствам като някаква бездна. А и някак си .. ставаше ми доста жега така. После последва и по-нагоре и като ме стисна изскимтях и затворих очи. Ама можеше да е по-внимателен.
-Грей .. не толкова силно.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 16 от 17]

Иди на страница : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите