Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 3]

1 A.N.Jell's Dorm on Сря 16 Яну 2013, 13:42

Go Mi Nam

avatar


Spoiler:

Стаята на Хуанг Те Гьонг


Стаята на Канг Шин У


Стаята на Джеръми


Стаята на Го Ми Нам


Кухня


Всекидневна


Стаята с пианото


Баня

2 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 17 Фев 2013, 12:02

Go Mi Nam

avatar
Хубава, не особено студена вечер. Като за сезона беше добре. Болеше ме главата и се чувствах духовно изморена. Трудно ми беше да стоя около Те Гьонг хьонгним без да приличам на идиотка или да блуждая в облаците. Той дори да не беше около мен, пак мислех за него и пак блуждаех в облаците. Идеше ми да се разрева! Станах от леглото и посегнах към дръжката на вратата на стаята ми. Всичко тук беше ново. Ние не бяхме чак такава сензация, по - малко хора ни познаваха. Трябваше да поработим върху американския си дебют. Хьонгним през повечето време стоеше затворен в стаята си и пишеше песни, или постоянно пътуваше до студиото си. Не го виждах често. Бях самотна. Джеръми и Шин У ме разведряваха но...нещо ми липсваше.
Излязох предпазливо от стаята си, не исках да привличам вниманието на Те Гьонг. Вероятно беше зает. Може би малко чист въздух щеше да пемахне главоболието. Излязох навън, където имаше маса и доста удобни пейки, на които обичах да стоя. Както си се бях затичала, видях, че там вече има някой, застанал с гръб. Тръгнах да се връщам, но той вече ме бе усетил.
- Шин У хьонг...-промълвих леко

3 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 17 Фев 2013, 12:30

Kang Shin Woo.

avatar
Нощта беше хладна, а небето - ясно. Навън се чуваше тишина, която никога нямаше да има у дома. Определено се чувстваше разликата. Новата къща беше хубава. Все още не бях запознат с града, защото не бях излизал. Стоях на една от пейките пред къщата и се бях замислил.
Преместихме се не отдавна и имахме още много работа, ако искахме да пробием в Америка. Те Гионг работеше непрекъснато върху нови песни. Понякога групата се събираше да репетира. Вече ми беше станало скучно без работа. А Го Ми Нам наскоро не беше правила никакви забавни пакости. Толкова беше забавна, когато се преструваше на момче, а аз прикривах грешките и. Дори не бях усетил как се влюбих в нея.
Чух стъпки зад себе си и се обърнах бавно. Това беше тя.
- Шин У хьонг - каза ми тихо.
На лицето ми бавно се разсла една усмивка.
- Искаш ли да седнеш при мен за малко? - попитах момичето.

4 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 17 Фев 2013, 12:41

Go Mi Nam

avatar
Когато ме видя, той се усмихна. Обичах тази негова усмивка. Тя ме успокояваше. Също се усмихнах. Той ме попита дали искам дали искам да седна при него за малко. И без това вече бях дошъл, нямаше защо да си тръгвам. А и ми беше странно как прекарва толкова време сам със себе си. Може би нямаше да му дойде зле малко компания.
- Разбира се. - усмихнах се и седнах до него.
Загледах се напред. Определено не бях свикнала още.
- Как се чувстваш тук, хьонг? Свикна ли вече? Аз почти не съм излизала. Много ми се иска да опозная града.
Тук традициите и нравите бяха много по - различни от нашите. Дали щеше да ни е лесно да свикнем? Особено на мен, която не бях излизала извън Корея, преди да се присъединя към групата...

5 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 17 Фев 2013, 13:08

Kang Shin Woo.

avatar
Тя ми се усмихна, согласи се и седна до мен. Загледана напред ме попита как се чувствам тук и дали съм свикнал. Сподели ми, че не е излизала още, но иска да опознае града. Усещах някакво притеснение в гласа и. Погледнах я, но тя все още се взираше в пространството пред нас. Погледнах надолу, а след това там, където и тя.
- Разликата се усеща, но след известно време ще свикнем. Просто трябва време. Ще видиш. С всяко следващо излизане в града или на сцена, ще научим малко повече от преди.
Докато говорех гледах право пред мен. Когато приключих погледнах към момичето и продължих:
- Искаш ли да ти кажа една от моите истории? - усмихнах се отново.
Това беше едон от моите начини да я успокоя. Тя беше толкова наивна, че не осъзнаваше как историите ми са за самата нея, но винаги разбираше значението им.

6 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 17 Фев 2013, 13:32

Go Mi Nam

avatar
Той отговори на въпроса ми, като също като мен се загледа в гледката пред нас. Може би скоро щяхме да излезем на сцена, стига да подготвим новия албум. Много се притеснявах за Те Гьонг. Толкова много работа не бе полезна за никой. Може би тези дни трябваше да намеря начин да го измъкна някъде в града, тъкмо щях да имам извинение да го видя.
Не се осъзнах как съм се хилнала и съм се заблеяла напред.
Гласът на Шин У ме сепна. Как можах да забравя, че той е до мен? Винаги го правех...несъзнателно. Шин У хьонг, не знам как бих могла да ти се отблагодаря, че винаги си до мен в трудни моменти. Той предложи да ми разкаже още една от неговите истории. Те бяха забавни и поучителни и винаги ме караха да се замисля. Кимнах
- Естествено, Шин У хьонг. Моля те, разкажи ми!

7 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 17 Фев 2013, 13:51

Kang Shin Woo.

avatar
Го Ми Нам се беше усмихнала размечтано и се сепна, когато заговорих. Въпреки това, тя се съгласи да чуе историята, която щях да измисля на момента. Като я гледах така усмихната, може би нямаше нужда от нея, но все нещо щях да измисля.
- Имало едно момиче, което никога не било излизало извън родната си страна. Но тя работела, и се наложило по определено причини да отиде в далечна страна и да работи от там. Тя много се притеснявала, защото не говорела добре чуждия език, и знаела малко за съответната страна. Но до себе си имала няколко колеги. Един ден те излезли на разходка града, в който били отседнали. Докато те се разхождали се изгбили. Момичето много се изплашило и започнало да се чуди какво да прави. Не можела да пита никой да я ориентира, защото никой не говорел нейния език и била напълно дезориентирана. За нейно щастие колегите и били с нея. Единият знаел езика достатъчно, за да поиска напътствия обратно, а другият обръщал отлично внимание на пътя, по който са минали, когато са вървели. Третият имал домашен любимец, който винаги можел да го отведе обратно. И така момичето и тримата и колеги стигнали сполучливо, където искали. - приключих.
След това се обърнах към нея, погалих я по главата и казах:
- Виждаш ли Го Ми Нам. Независимо с кой от тримата е тя, винаги можела да се върне обратно. - усмихнах се.

8 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 17 Фев 2013, 14:09

Go Mi Nam

avatar
Направих това, което правех винаги. Заслушах се внимателно в историята му и започнах да си човъркам нещо ципа. След като приключи, вдигнах поглед и го погледнах. Както винаги успяваше да ме успокои. Топлия и добър Шин У. Какво щях да правя без него?
- Тя...е била голяма щастливка - усмихнах се
- Сигурно колегите и много са държали на нея, за да се грижат така за нея.
Хубаво е, че имаше и добри хора на този свят. Рядко се намират, но ги има. И аз бях заобиколена от такива. Единия не го показваше често, но аз имах чувството, че мога да видя в душата му. Външността винаги крие тайни.
- Може би и аз трябва да направя като нея. Ако не мога нещо да разчитам на приятелите си - усмихнах се
- Шин У хьонг, благодаря ти! Мисля, че и аз мога да се справя на ново място. Както сам виждаш...доста добре се приспособявам към дадени условия!

9 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 17 Фев 2013, 14:18

Kang Shin Woo.

avatar
Както винаги малката Го Ми Нам не се досети. Тя започна да разсъждава и каза, че момичето е била голяма щастливка и сигурно колегите й много са държали на нея. А кимнах в съгласие и я оставих да провължи.
Ми Нам взе поука, че трябва да направи като момичето от историята и да разчита на приятелите си в беда. След това ми благодари и обяви, че и тя ще се справи на ново място. Подсети ме, че доста добре може да се приспособява към дадени условия.
Аз се усмихнах широко, и си спомних как тя беше минала през толкова много и колко се беше постарала, за да остане в групата и да се впише. И въпреки всичко не беше достатъчно предпазлива с тайната си. Разбрах за нея едва няколко дни след пристигането и. Но нямаше нужда да се притеснява, защото както винаги аз щях да я пазя и да и помагам от сенките - скрит.

10 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 17 Фев 2013, 14:47

Hwang Tae Kyung

avatar
Поредната вечер прекарана в работа. В последно време нямах никакво време за почивка, а и не ми трябваше. Всичко трябваше да е на ниво за дебюта ни тук. Каквото зависеше от мен щях да го направя. Не се съмнявах и в Джереми и Шин У и Го Ми Нам като че ли се стараеше... Го Ми Нам? Какво ли правеше Го Ми Нам? Не я бях виждал скоро. Колко ли бели е направила? Май трябваше да проверя. Само, за да съм сигурен, че всичко е наред и не е направила пак някоя беля.
Излязох от стаята и тръгнах към стаята и. Не почуках а направо влязох.
-Го Ми Нам? - казах като отворих вратата,но я нямаше. Къде ли беше? Реших да пообиколя къщата да я потърся. След като не я намерих никъде реших да проверя навън.Може би беше някъде и гледаше пак звездите.Както очаквах беше навън на една от пейките и беше с Шин У.За какво ли си говореха? Приближих се до тях.
-Ей,вие двамата?- викнах леко към тях.-Какво правите?

11 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 17 Фев 2013, 15:01

Go Mi Nam

avatar
След като му благодарих, той не каза нищо, а само се замисли. Аз също. Дали си мислехме за едно и също нещо? Все едно. Той беше способен да стои и да ти прави компания, дори когато мълчиш.
Тишината наруши властният глас на Те Гьонг. Не го бях усетила кога идва. Сепнах се и веднага скочих на крака.
- Хьонгним! - казах изненадано, като без да искам бутнах някакви шишета пълни с вода и те паднаха в краката му. Добре, че имаха капачки и не се разляха, защото иначе щеше да ме убие. Дори не знам за какво му трябваха тези шишета на Джеръми. Имаше няколко такива сложени на различни места. Веднага се наведох, за да ги оставя както си бяха, за да не ми се кара много хьонгним и да не ни гледа Джеръми някъде от прозорците горе.
- Съжалявам хьонгним, моля те просто ми! - започнах да дърдоря, докато подреждах двулитровките както си бяха.

12 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 17 Фев 2013, 15:13

Kang Shin Woo.

avatar
Както мълчахме и размишлявахме Те Гионг се появи и попита какво правим. Разбира се, Ми Нам скочи веднага на крака, от което последва и събарянето на ботилките на Джеръми. Аз се изправих бавно и се обърнах с лице към новодошлия. Момичето веднага се наведе да ги върне по местата им и започна да се извенява на Го ми Нам.
Тъкмо щях да се наведа, за да помогна на Го Ми Нам, но тя вече ги беше събрал набързо. Мълчаливо гледах към Те Гионг. Кой знае как отново щеше да я смъмри. На него очевидно много му харесваше да се държи така с нея. Реших да помогна малко на момичето, като разсеям вокала на груата ни.
- Те Гионг. Как върви работата ти? - попитах го.

13 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 17 Фев 2013, 15:31

Hwang Tae Kyung

avatar
Го Ми Нам скочи изненадано и бутна някакви шишета в краката ми. Едно от тях за малко да ми падне на крака,добре ,че шишета бяха затворени иначе лошо и се пишеше на Го Ми Нам,ако ми беше поляла обувките.Това момиче...
-Го Ми Нам...опитваш се да ме контузиш ли?- викнах ядосано все пак. Какво ли друго можех да очаквам от нея?Само бели създаваше.Все едно нарочно ме ядосваше.Тя се наведе и почна да ги събира и нарежда.Точно мислих да и се скарам,но Шин У стана спокойно,винаги беше толкова спокоен. Не знам как го правеше.
-Кое как върви? -бях ядосан и в началото не разбрах какво ми говори Шин У.След това допълних по спокойно: - А работата върви добре, почти съм готов с песните.А вие какво правите?

14 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 17 Фев 2013, 15:39

Go Mi Nam

avatar
Почти бях приключил с бутилките и Те Гьонг започна да мърмори, но не беше много.
- Не искам да те контузя, хьонгним! - побързах да отговоря. Шин У хьонг го попита как върви работата, а аз в това време бях вече готова и се изправих. Застанах до Шин У, като ме беше страх да вдигна поглед към Те Гьонг. Той му отговори на въпроса и отново попита какво правим тук
- Говорим си! - изстрелях набързо и най сетне погледнах в лицето му. Беше работил много, но си оставаше все така ослепителен.
- А теб какво те води насам, хьонгним? - осмелих се да го питам.

15 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 17 Фев 2013, 15:52

Kang Shin Woo.

avatar
В началото Те Гионг беше толкова ядосан, че дори не осъзна какво го питам. След известно време отговори, че работата върви добре и отново попита какво правим.
Го Ми Нам вече беше върнала бутилките по местата им и се изправи. Тя избяхваше погледа на Те Гионг, а аз не отделях очи от него. Виждях я с периферното си зрение как се чуди какво да прави и накъде да гледа.
Когато чу въпроса му, тя набързо изстреля, че си говорим. След това попита момчето защо е тук. Той сигурно щеше да се извини, че му трябва чист въздух или е тук, за да се увери, че не е направила някоя беля.
Но аз знаех също толкова добре, колкото наех своите чувства, че той изпитва нещо към нея, а тя му отговаря. Може би тези чувства се бяха засилили дори повече, след като истината за нея беше излязла наяве в групата.
Продължавах да мълча и да следя двамата с поглед. Двамата с Ми Нам очаквахме отговора на Тае Гионг.

16 Re: A.N.Jell's Dorm on Пон 18 Фев 2013, 14:53

Hwang Tae Kyung

avatar
Го Ми Нам каза, че не се опитвала да ме контузи. Добре, че нищо не се случи и се бях поуспокоил. След това тя застана до Шин У и даже не ме поглеждаше. Забих поглед в нея като чаках отговора и. Усетих погледа на Шин У и се го погледнах. Гледаше ме все така спокойно. Изведнъж Го Ми Нам изстреля отговора си,което ме накара да я погледна и тя този път гледаше в мен
-Аха...говорите си. Ами добре-казах. За какво ли са си говорили тук сами? Хмм... Тя ме попита какво ме води насам.
-Аз-"чудех се какво правиш Го Ми Нам" помислих си, докато продължавах да я гледам. Какви са тези мисли?Май работата ми беше дошла в повее и трябваше да си почина малко.
-Дойдох да проверя дали пак не си направила някоя поразия. И ти оправда очакванията ми... както обикновено.- казах като леко повиших тон.

17 Re: A.N.Jell's Dorm on Вто 19 Фев 2013, 09:14

Go Mi Nam

avatar
С Шин У хьонг стояхме, но аз за разлика от него, отново не поглеждах хьонгним. Напоследък дори само като ме погледне се притеснявам, а не ми се прави прасешка физиономия пред двамата.
Те Гьонг отговори, че е дошъл да види дали не правя бели...и съм оправдала очакванията му. Дори повиши тон, а аз се свих е леко притворих очи, защото се плашех като ми вика.
Всъщност никакви бели не правех, докато хьонгним го нямаше. Той ме караше да ставам още по - тромава, отколкото съм...и дори усетих, че лицето ми започва да пламти. Само дано не се изчервя, и без това толкова рядко ми се случва...
Вместо това се опитах да се усмихнах мило и вдигнах поглед към него.
- Те Гьонг хьонгним...- усмихнах се леко, и още повече се притесних. Имах чувството, че погледа му ме пронизва. В този момент ми се искаше да се скрия, за да не ме глед. О, майко игуменке, какво да правя?
-...питай Шин У хьонг, че не съм правила бели - изтърсих накрая
Знаех, че хьонг ще ме защити и няма да ме остави да се мъча.

18 Re: A.N.Jell's Dorm on Пон 25 Фев 2013, 07:26

~Jeremy~

avatar
Не знам как стана, но битката приключи преди ужасния садист да ме е убил или наранил сериозно. Е, имах си сериозни рани, но не бяха смъртоносни. Но пък съм напълно сигурен, че той беше отговорен да не си довърши битката. Не съм избягал аз...макар че ми се искаше.
Приближих се тичайки към къщата ни. Краката вече не ме държаха, но имах адреналин, който заличаваше това. Сълзи и сополи хвърчаха навсякъде около мен, защото още не можех да се успокоя, а и много ме болеше. Ръцете ми бяха обгорени, най - много бяха пораженията по дланите, пръстите и китките, но и нагоре имаше. Напълно сигурен съм, че щях да шашна хьонговете и Го Ми Нам, но аз бях не по - малко шашнат. Задъхан стигнах до оградата и отворих малката вратичка. Пълен комплект хьонгс + сладката Го Ми Нам бяха отвън и нещо си говореха.
- Нааахахахаха - изпищях. Това не беше смях и рев.
Те Гьонг хьонг не си падаше по прегръдките ми, затова по принцип се нахвърлях на Шин У хьонг, но сега бях уплашен и се нахвърлих да прегръщам лидера.
- Хьонгниииим!! - сълзите ми тръгнаха още по - бързо, защото ръцете ме заболяха още повече като се докоснаха до материята на блузата му. От едната страна на лицето имах синина, която всъщност беше лилава, синя и червена едновременно.
- Помогнете мии..- избързах течностите от лицето си в ръката, защото нямах останал ръкав. И той беше изгорен.

19 Re: A.N.Jell's Dorm on Вто 26 Фев 2013, 15:16

Kang Shin Woo.

avatar
Те Гионг изслуша отговора на Ми Нам. Отговорът на лидера беше както и очаквах - беше дошъл да провери най-новия член на групата ни. Той отново я обвини, че прави бели. В началото момичето се сви до мен, но след това се защити като накара Те Гионг да ме попита, че малката не прави бели. Аз само я погледнах и след това върнах спокойният си поглед към момчето, на което кимнах и съобщих:
- Го Ми Нам не прави никакви бели. А и аз съм тук и я наглеждам - не е нужно да се тревожиш.
Видях погледа, с който ме стрелна Те Гионг, но той беше бързо отместен от мен и насочен към задаващия се Джеръми. Той целият беше с изгорени дрехи, зачервени ръце, подпухнало обляно в сълзи лице и дори имаше рана на него. Джеръми се хвърли да прегръща Те Гионг и да проплаква да му помогнем.
Всичко това ме беше оставило крайно изумен. какво беше станало с Джеръми? С изненадана физиономия си приближих с една-две крачки към него и попитах:
- Джеръми, какво се е случило с теб?

20 Re: A.N.Jell's Dorm on Вто 26 Фев 2013, 15:51

Hwang Tae Kyung

avatar
Го Ми Нам се чудеше какво да ми каже. Накрая накара Шин У да потвърди, че не прави бели. Защо пък той да потвърждава? И без това ми се струваше, че все се опитва да я защитава. Погледнах към него и той спокойно потвърди думите и. Разбира се, че така ще каже. Как да не е нужно да се тревожа... Погледнах ядосано отново него за секунда и после отново Го Ми Нам.
-Кой е казал, че...- не успях да си довърша думите, защото в този момент Джеръми ми се хвърли на врата плачейки. В началото ми идеше да го избутам и да му се развикам, че ще съсипе дрехите ми, а и мразех да ме пипат. После видях как изглежда и бях потресен.
-Джеръми?-хванах ръцете му леко като видях раните, после вдигнах поглед на лицето му и видях синина от едната страна. Какво се беше случило с него? Той е толкова мил и безобиден, не би направил на никого нищо. Шин У веднага го попита какво се е случило. Честно казано и аз исках да разбера, но първо беше по-важно да се погрижим за него.
-Това не е важно сега... да влезем вътре бързо и да викнем лекар или поне да превържем раните му. -казах със сериозен глас и помъкнах Джеръми навътре.

21 Re: A.N.Jell's Dorm on Сря 27 Фев 2013, 00:57

Go Mi Nam

avatar
Както и се надявах, Шин У ме защити, с коетоси навлече доста гневен поглед от Хуанг Те Гьонг. Осъзнах, че трябва много да внимавам, когатоправятака, защото можех да ги скарам...а не искам.
Лидерът тръгна да казва нещо, но беше прекъснат. Чух вик и видях Джеръми да тича към нас. Той се хвърли върху Те Гьонг, а аз и Шин У останахме като гръмнати от вида му. Самият хьонгним също. Русокоското беше зачервен от рев, а от едната страна на лицето му имаше ужасна синина. Но още по - лошото бяхаръцете му. Бяха силно зачервени...направо изгорени. Какво му се беше случило? Сърцето ми се сви, и направих няколко крачки към него.
- О, Боже...Джеръми...- протеганх ръка, но се спрях.
Шин У попита какво се е случило с него, а видимо притеснения Те Гьонг каза, че първо трябва да се погрижим за него.
Рядковиждах Те Гьонг в такава светлина, но тя го правеше...още по - прекрасен. Той вкара Джеръми вътре, а аз и Шин У ги следвахме.
Джеръми все още не беше отговорил на въпроса му, но не знаех дали е в състояние да го направи. Взех едно пакетче кърпички и му ги подадох.

22 Re: A.N.Jell's Dorm on Сря 27 Фев 2013, 11:17

~Jeremy~

avatar
Усещах, как всеки момент той ще се развика и побеснее, но ме видя в какво състояние съм и омекна. Шин У и Ми Нам също бяха потресени. Хьонг ме попита какво ми се е случило, а Го Ми Нам пристъпи няколко крачки напред и не знаеше какво да каже и направи. Хьонгним хвана ръцете ми и ги огледа, а те все още не спираха да треперят заради болката. Все още усещах и горещината. Толкова ужасно нещо не ми се беше случвало...поне не физически.
Те Гьонг ме вкара в къщата, а другите двама ни последваха. Болеше ме главата от плача и съм сигурен, че лицето ми беше червено като домат. След като бяхме вътре, хьонговете започнаха да се вайкат, а Го Ми Нам ми донесе кърпички.
- Мерси- казах и започнах да бърша лицето си.
От тези изгаряния нямаше ли да ми останат белези? Не мога да си го позволя, не искам белези. След като и тримата отново се събраха при мен, аз отново подех темата. И без това бяха любопитни. Просто не знаех как да обясня това нещо.
- Той беше ужасенн! Този град не е обикновен, опасен е! Тук има същества, различни от хора!
Звучах напълно убеден във себе си, защото бях. Но като погледнах лицата им виждах какво си мислят. Сега сигурно щяха да ме вземат за луда. Ревнах отново.

23 Re: A.N.Jell's Dorm on Съб 09 Мар 2013, 07:24

Kang Shin Woo.

avatar
Го ми Нам също се стресна и протегна ръка към плачещото момче, като възкликна името му. Те Гионг веднага провъзгласи, че е по-важно да влезем и повикаме доктор или поне да превържем раните му. Той беше прав и ние се насочихме вътре.
Аз отидох до банята и взех паста за зъби, когато се върнах видях, че Ми Нам беше донесъл пакетче кърпички, а Джеръми бършеше лицето си с тях. Когато всички се събрахме на едно място пострадалият започна да разказва. С няколко думи обясни че "той" е бил ужасен, че града не е обикновен, а в него живеят различни същества от хората, които са опасни. Той говореше бързо и убедителн, аз се спогледах с другите двама, като по изражението ми премина за миг изненада. Джеръми отново започна да плаче.
- Успокой се, Джеръми. - погалих го по главата. - Протегни ръцете си. - помолих го и седнах до него.
Той продължаваше да плаче, а аз го галех по главата докато не се поуспокои малко. След това подаде ръце, а аз отворих пастата за зъби и леко я втрих в изгорената кожа като му обяснявах:
- Не се притеснявай. Ще се справим - всички заедно, както сме се справяли до сега. - и погледнах другите двама членове. - Пастата за зъби ще облекчи болката в ръцете ти и ще забърза оздравяването им. Стара изпитана рецепта е. - обясних действията си.

24 Re: A.N.Jell's Dorm on Съб 09 Мар 2013, 08:57

Hwang Tae Kyung

avatar
Чак като вкарахме Джеръми вътре успях да погледна Го Ми Нам и Шин У. Те изглеждаха не по-малко притеснени от мен. Го Ми Нам веднага му подаде кърпички, а Шин У след малко се появи с паста за зъби и започна да маже раните му с нея. Честно казано добре, че го направи, защото аз не знаех какво да правя с изгорените му ръце. Дръпнах се да не му преча и застанах отстрани до Го Ми Нам.
Джеръми видимо се поуспокои и се опита да разкаже какво се е случило. Каза доста странни неща, май беше преживял голям шок. Шин У се опита да го успокои.
-Джеръми кога не сме се справяли с нещо? Тук сме заедно и с Шин У ще те пазим отсега нататък.Както каза той ще се справим заедно.-казах му аз и погледнах за секунда Шин У. Какво ли мислеше той по въпроса? Изглежда и той обмисляше думите на Джеръми. Погледнах Го Ми Нам, за да видя какво мисли тя.Изглеждаше притеснена, затова не можах да разбера как точно приема думите му.
-Да направя чай?-попитах, но не дочаках отговора и отидох към кухнята да направя по чаша чай за всички. Всъщност нямах идея как се прави чай. Винаги Шин У го правеше.
-Го Ми Нам, ела да ми помогнеш- провикнах се от кухнята.

25 Re: A.N.Jell's Dorm on Съб 09 Мар 2013, 09:40

Go Mi Nam

avatar
Момчето веднага взе кърпичките и започна да се бърше с тях. Аз продължих да го гледам със свито сърце, но много добре знаех, че няма какво повече да направя за него. Може би просто трябваше да оставя всичко на Те Гьонг и Шин У...
Това смятах да направя. След като съвсем малко се успокои, Джеръми се зае да ни казва какво точно се е случило. Хванах ръце и ги приближих до гърдите си. Това, което каза беше още по - лошо. Наистина ли е преживял такъв шок, че сега говори тези неща?
Джеръми винаги се е държал малко странно, но това беше в съвсем друга посока...
Аз и другите две момчета се замислихме върху думите му, а Шин У донесе паста за зъби и намаза раните му. Той винаги знаеше какво да прави.
Думите на Те Гьонг също бяха много хубави. Успокои не са Джеръми, но дори мен. Лидерът предложи да направи чай. Замина към кухнята и аз продължих да стоя и да се взирам в най - малкия. След малко Те Гьонг се провикна да отида да му помогна.
- Идвам, хьонгним! - провикнах се и аз
Приближих се до Джеръми и Шин у.
- Джеръми...разкажи на Шин У какво се е случило...малко по - свързано. - усмихнах се и също го погалих по главата.
Тръгнах тичешком към кухнята. Тъкмо минах през вратата и се подготвих да спра до хьонгним...и осъзнах че по плочките е мокро...
Блъснах се в Те Гьонг, съборих го и се прострях изцяло върху него. Преди да успея да се изчервя или да направя каквото и да било се извиних.
- Извинявай, хьонгним! - ето че си отворих пукелите до максимум и започнах да се червя.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 3]

Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите