Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 3]

1 A.N.Jell's Dorm on Сря 16 Яну 2013, 13:42

Go Mi Nam

avatar
First topic message reminder :Spoiler:

Стаята на Хуанг Те Гьонг


Стаята на Канг Шин У


Стаята на Джеръми


Стаята на Го Ми Нам


Кухня


Всекидневна


Стаята с пианото


Баня


26 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 10 Мар 2013, 12:35

~Jeremy~

avatar
Стоях и все още си подсмърчах леко, но видимо се успокоих, след думите на двамата хьонгс. По лицето на Ми Нам все още си личеше притеснение. Чувствах се ужасно, че я карам да изглежда така. Шин У хьонг намаза раните ми с паста за зъби. Като я донесе се чудех как по - точно ще ми помогне това, но тя малко успокои болката. Спрях да плача и кимнах на думите на Те Гьонг и малко се разнежих. Обичах, когато ме галят по главата, а Шин У го направи два пъти!
Те Гьонг съобщи,че отива да направи чай и аз го погледнах изненадано. Той и чак? Разбира се повика и Го Ми Нам. Преди да отиде, тя ми каза да разкажа на Шин У какво се е случило и също ме погали по главата. На нейното се усмихнах.
Тя хукна към кухнята и с хьонг останахме сами.
- Хьонг, те ще посрамят чая ти, нали знаеш? - направих тъжна физиономия. След това реших, че е по - добре да започвам.
- Мисля, че ще е по - добре да седнеш.
Изчаках го, преглътнах и започнах.
- Не знам как, но се оказах на едно поле. Ама тъъъмно и страшно. Там имаше плоча, накоято бяха написани правилата на битка. Бяха ужасни. После дойде един още по - страшен мъж. Целия беше черен, но с бяла кожа. Очите му бяха бели, а изражението строго. Беше страшен и ужасен. Но не това беше най - лошото. Той можеше да създава ток през тялото си. После извади огън. От това са белезите. Той смяташе да продължава, докато не позная какво същество е той. На мен ми приличаше на самия дявол. Тогава....аз се изкихах върху него и го омазах със сополи. След това той ме парна още веднъж и май се отказа от битката. Ако я беше довършил...сега можех да съм мъртъв.
Погледнах напред и заедно с него обмислих казаното от мен. После го погледнах жалостно, хванах ръката му и я стиснах малко повече, отколкото трябва.
- Хьонг....и не е само той...в този град сигурно има много такива. Страх ме е! Да убедин хьонгним и да се махнем! Моля те!!!

27 Re: A.N.Jell's Dorm on Пон 18 Мар 2013, 15:34

Kang Shin Woo.

avatar
Не Гионг потвърди думите ми и двамата успяхме малко да поуспокоим изгореното момче. С лидера се спогледахме, след което аз продължих да се фокусирам върху раните на Джеръми.
Явно Те Гионг не знаеше какво да прави, защото предложи да направи чай. Аз го погледнах с безизразно лице, като задържах погледа си на него, но бързо се сетих, че имам да помагам на малкия с изгорените му ръце и върнах вниманието си към това действие. Лидера извика Ми Нам на помощ. Момичето се приближи и погали Джеръми по главата, като го помоли да ми разкаже по-подробно какво се е случило. След това и тя изчезна към кухнята.
Джеръми съобщи, че другите двама членове от групата ще посрамят чая ми.
- Аз ще ти направя друг, специален. - прошепнах тихо на момчето и го потупах по главата, а да го разсеям, но той реши да започва разказа си.
Първо трябваше да седна. Стоях и слушах мълчаливо какво имаше да каже Джеръми. Той започна да разказва как се е озвал на непознато тъмно поле, на което момчето е намерило плоча с правила за битка. Слд това се е появил мъж, който Джеръми описа. Но историята не свършваше с това. Очевидно непознатият е имал странни способности да прекарва ток през тялото си и да създава огън, който е обгорил най-малкия член на групата. Целта на мъжа е била Джеръми да познае расата му, но опита му е бил безуспешен и се е отказал от битката.
Когато приключи с разказа си момчето ме хвана силно за ръката и сподели, че в града е пълно с такива необикновени хора и го е страх от тях. Също така ме помоли да убедим другите двама членове да се махаме от града.
Аз внимателно изслушах всяка дума и опитах да намеря някакво обяснение за всичко това. Беше невъзможно да има такива същества в този град, нали? Аз съвсем леко се усмихнах на Джеръми и отвърнах:
- Утре ще изляза с теб в града. Щом има такива същества, ще има и начин да те предпазим от тях. Сигурен съм, че някъде чутох за магазин с магически вещи в него. Там сигурно ще продават амулети, които да те пазят от тези същества. - спрях, за да видя дали това действа успокоително на момчето и после продължих. - Ще ти купим такъв амулет и вече няма да има от какво да те е страх. Сигурно в града има и много мили хора - сам ще видиш. А и аз ще бъда с теб, така че не се страхувай.
За пореден път погалих момчето по главата, защото знаех, че това малко или много го успокоява.

28 Re: A.N.Jell's Dorm on Вто 19 Мар 2013, 13:02

Hwang Tae Kyung

avatar
Въртях се в кухнята и се чудих какво ми трябва като чух стъпките на Го Ми Нам. Обърнах се към врата и в този момент тя влетя ,хлъзна се на пода и полетя към мен.
-Го Ми Наааа….- извиках докато падахме на пода. Затворих очите си и усетих болка в главата. Първоначално не осъзнавах както точно се случи и стоях под тежестта на тялото й без да помръдвам. Чух я, че се извинява и отворих бавно очи. Тя стоеше върху мен и ме гледаше с онзи невинен поглед. Винаги ме гледаше така като направеше нещо. Го Ми Нам започна да се изчервява и честно казано беше доста сладка в този момент. Затворих отново за момент очи,за да избия тази мисъл от главата си. Тя правеше бели и беше толкова непохватна на моменти, как можех да я мисля за сладка. Отворих отново очи, а тя все още не се беше помръднала и на сантиметър от мен и продължаваше да ме гледа.
-Го Ми Нам- казах спокойно и сложих ръцете си на кръста й преди даже да се замисля. –Трябва да си по-внимателна, колко пъти да ти казвам – продължих да говоря спокойно като я гледах в очите.
Една част от мен искаше да и се развика ,но главата ми продължаваше да пулсира леко от болка, а пък друга част от мен все още я намираше за сладка. Какво трябваше да направя?
Както я държах я преместих от себе си и се изправих до седнало положение. Потърках главата си на мястото, което ме болеше и след това се изправих напълно. Погледнах към Го Ми Нам, тя все още седеше на земята. По принцип бих подхвърлил някой саркастичен коментар, но сега и подадох ръка. С което изненадах дори себе си.
-Хайде, имаме да правим чай. –казах й бързо, за да замаха положението, а защото се сетих за Джеръми и Шин У ,които бяха в другата стая. Тя ме изгледа изненадано, но след това ми подаде ръка и й помогнах да стане. Когато се изправи отново бяхме близко един до друг, може би прекалено близко. Тя все още беше зачервена от притеснение, а аз просто я гледах без да знам защо.

29 Re: A.N.Jell's Dorm on Сря 20 Мар 2013, 15:02

Go Mi Nam

avatar
Те Гьонг май го заболя от падането, защото гримасите, които правеше не ми харесваха. Сега сигурно му идеше да ме убие. Какво да правя сега? Ако се опитам да стана най - много да се издъня и да направя друга глупост. Обмисляйки това стоях, гледах го и се червях. Дали му бях тежка? О, трябваше да хапна по - малко торта. А дали съм надебеляла? Ужас. Да си жена не е лесно. Но да не забравяме, че сега се правя на мъж. Предполагам започнах да свиквам и с това. Хьонгним проговори и аз настръхнах. Говореше ми нормално, затова се изненадах още повече. Когато сложи ръце на кръста ми, сърцето ми се разтуптя и под ръцете му сякаш гореше огън. Оххх...пеперудки в стомаха. Чак ми се реве.
Той ме предупреди, че трябва да съм по - внимателна. Над главата ми започнаха да избухват фойерверки заради близостта ни и аз дори нямах сили да му кимна в съгласие. Той ме премести, след което ми помогна и двамата вече бяхме на крака. Тоолкова близко. Той ме гледаше, както и аз него. Аз се червях, а той кой знае какво си мислеше. Онези фойерверки над главата ми ми разбъркаха главата и сега там беше хаос. Не знаех какво да правя, какво да кажа...притеснението ми дойде в повече и просто....припаднах. Не знам дали ме е хванал, или съм се изтърсила като наказание за това, че сега на него може да му излезе цицина. Преди да се изгубя в тъмнина една мисъл ми се завъртя в главицата. При припадания дали се прави дишане уста в уста. Нищо....може пък да си помисли, че принца може да спаси принцесата чрез целувката на истинската любов и да ме целуне, за да се върна отново в съзнание. Ако стане така, дано да го усетя, за да мога да се събудя. Май припаднах с усмивчица на уста....

30 Re: A.N.Jell's Dorm on Съб 23 Мар 2013, 10:56

~Jeremy~

avatar
Шин У ме изслуша търпеливо. След това започна да ми говори успокояващо. Погледнах го със големи и влажни очи, след като приключи.
- Хьонг, ти не разбираш! Не ми вярваш, нали? Не съм луд, не те лъжа и не си измислям.
След като казах това погледнах към ръцете си. Не бих си ги изгорил нарочно, нали? Вярно, че бях странен, не се държах като хората на моите години. Поне не през повечето време. Но това е просто характера ми. Иначе съм съвсем нормално момче. Анализирах думите му. Канг Шин У беше прекалено спокоен. Изглеждаше мълчалив, но беше адски добър психолог, бе наблюдателен и ума му работеше бързо.
- Ти си умен и наблюдателен, Шин У. - погледнах го сериозно. Той спря погледа си върху мен. Много малко бяха случаите, в които да стоя сериозен и да се обърна към него само с името му.
- И ти ще разбереш всичко това. - продължих
- Просто се загледай по - надълбоко. Това тук е съвсем непознат за нас свят. И както виждаш доста опасен.
Една минута никой нищо не каза. Аз не можех да стоя сериозен дълго, затова отново си върнах ържанието.
- Хьооонг....обещаваш ли, че ще излезем? Трябва да ти докажа думите си. И всъщност...преди два дни вече се запознах с някой много мил, докато се разхождах в града. Сега вече трябваше да се съмнявам във всеки срещнат. Но Алекс-ши - първата, която познавах в този град не ми изглеждаше като мъжа от битката. Бяха различни.

31 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 07 Апр 2013, 10:56

Hwang Tae Kyung

avatar
Продължавахме да седим прави един до друг и тя ме гледаше странно. За какво ли си мислеше сега ? Все още и държах ръката, а никой от нас нито помръдваше, нито отместваше погледа си. Изведнъж Го Ми Нам припадна… просто се свлече, добре ,че успях да реагирам навреме и да я хвана преди да падне на земята. Вдигнах я на ръце и първоначално щях да я понеса към хола. При другите, но после се сетих за Джеръми, май не беше особено добра идея да нося припадналата Ми Нам при тях. Щях само да ги притесня. Но какво да правех с нея… нямах никаква идея. Завъртях се няколко пъти в кухнята и реших да я занеса в стаята и.
Занесох я в стаята и, я сложих на леглото и седнах до нея. До тук добре… ами сега какво? Седях и я гледах , как може да не знам какво да правя в такава ситуация! Ах, тази Го Ми Нам как можа да припадне.
Станах и се обърнах с гръб към нея. Добре, трябваше да се успокоя и да се опитам да я свестя преди другите да разберат.Тогава ми дойде идея. Можех да пробвам с вода, изтичах до кухнята , напълних чаша с вода и се върнах при нея. Надвесих се над леглото , дали да излея водата върху нея…? Май нямаше да е добра идея. Взех малко вода и я наплисках и се загледах в нея с очакване… нищо не стана.
Оставих чашата и седнах на леглото… ох, какво да направя.
-Го Ми Нам! Го Ми Нам! –надвесих се над нея и започнах да повтарям името и. Можеше да помогне. Разтърсих я леко и пак нищо не се получаваше.
-Го Ми Нам…-повторих отново като се наведох още по-близо, ако се наведях още съвсем малко щях да я целуна… Как можех да мисля за такива неща в такъв момент? Ами, ако се събудеше, ако я целунех? Дали беше възможно? Изправих се отново и се замислих … какво толкова можеше да стане. Или щеше да се събуди докато я целувам , което не знам как щях да и обясня после или просто нямаше да се събуди и нямаше да даже да разбере. Погледах я отново… Го Ми Нам… Наведох се и я целунах без да мисля повече.

32 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 07 Апр 2013, 11:11

Go Mi Nam

avatar
След като припаднах, очевидно всичко ми стана черно. Но за сметка на това можех да усещам разни неща.
Усетих някакви капки вода по лицето си. Сигурно ме вали дъжд. Чувството беше приятно. След това някой ме разтресе, но го игнорирах подсъзнателно.
И после...нечии меки устни върху моите. Можех да ги позная навсякъде - те са на хьонгним.
Значи сънувам някакъв прекрасен сън. Затова без да се притеснявам вдигнах ръце и ги обвих около тялото на ТеГьонг. В този сън бях достатъчно силна и дадох на хьонгним една доста силна прегръдка и го придърпах. Хах, или е изненадан, или наистина притежавам супер сила. Напълно доволна от себе си, отворих очи и видях лицето си. Усмихнах се без да го пускам, докато не осъзнах...че това не е сън. Опулих се и се стреснах. В изненадата си го изблъсках и той се стовари до мен на леглото.
- О боже...- промълвих и се обърнах в гръб към него. Лицето ми пареше.
- Майко игуменке...какво да правя? - почти проплаках

33 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 07 Апр 2013, 11:29

Hwang Tae Kyung

avatar
Случи се нещо, което не очаквах и честно казано ме свари неподготвен. Го Ми Нам обви ръце около мен и ме придърпа повече към нея и доста силно прегърна. Опулих се, но всъщност не се съпротивлявах. После тя отвори очи и изглеждаше доволна, а аз все още седях опулен срещу нея, без да мога да кажа каквото и да е било. Тя ме изблъска и се стоварих на леглото до нея.
Обърна ми гръб и промърмори нещо, но не я чух. Какво се случи туко-що? Но после осъзнах нещо по-важно … планът ми проработи и тя беше будна и изглеждаше добре. Зарадвах се изправих в седнало положение. Хмм добре , че ми дойде тази идея.
-Ей, Го Ми Нам ти си добре… -побутнах я с пръст ,за да се обърне към мен. –Знаех си, че плана ми ще проработи – казах с такъв тон, че прозвуча доста самодоволно.
-Го Ми Нам… не припадай повече в мое присъствие. –казах накрая и се постарах да прозвучи сериозно, но все още бях някак доволен как се разви всичко и какво се случи. Не можах да сдържа и усмивка се появи на лицето ми.

34 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 07 Апр 2013, 11:41

Go Mi Nam

avatar
Този път майката игуменка вероятно бе заета и затова не ми отговори. Дори мислено...
Те Гьонг ме сръчка с пръст и аз се обърнах към него. Каза ми няколко неща. По лицето му можех да забележа, че е доволен. Напоследък бях стахнала доста по - схватлива!
- Хьонгним, ти си доволен! - казах му и вирнах пръст срещу него.
Млъкнах за малко, след което казах.
- Хьонгним, ти май се отказа от чая...-усмихнах се заговорнически
- Какво ще си помислят другите, ако разберат, че сме в стаята ми?
Какво говорех? Май припадъка ми се беше отразил и на главата. Да не би да съм паднала на нея? Не...не я усещам да ме боли.
Усмихнах се на лидера преди да ми се е скарал и запърхах с мигли.

35 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 07 Апр 2013, 11:59

Hwang Tae Kyung

avatar
Го Ми Нам се обърна към мен и ме изслуша, след това вирна пръст срещу мен и ми каза, че съм доволен. Може и да бях доволен, но едва ли щях да си призная просто така. Скръстих недоволно ръце и я погледнах. Как можеше да ми говори така. Тя се усмихваше и пърхаше с мигли към мен. Трябваше да призная беше сладка така, но се направих, че не забелязвам това.
-Как намекваш Го Ми Нам? Доволен съм ,че плана ми се оказа добър и успях да те свестя. А пък и ти ми се нахвърли…-усмихнах се накриво.
Тя спомена чая, отново бях забравил за него. Май трябваше да направим нещо по въпроса. Джеръми и Шин У сигурно ни чакаха, не че някои се заблуждаваше, че чая ни ще се получи.Сетих се за падането и докоснах главата си, още ме наболяваше и направих крива физиономия,май трябваше да взема лед.
-Хайде –изправих се , хванах я за ръката и я издърпах. Тя се изправи и аз я дръпнах по-близо. Знаех си, че може да си помисли ,че пак ще я целуна. Вместо това и казах тихо:
-Внимавай с пода и да на направиш някоя пакост отново. –след това отново и се усмихнах криво.


36 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 07 Апр 2013, 12:15

Go Mi Nam

avatar
Той не показа истината, но аз се досещах. Ако не му беше харесала малката ми акция, щеше да ми се развика. Та той мрази да го пипат, а какво остава да го разцелуват така. всъщност това с целувките той го започна, но важното е, че аз го завърших. За пръв път се почувствах някак си по - дейна в несъщестуващата ни връзка. Чудя се дали някога хьонгним ще ми предложи брак. Да, ще е трудно, но за нас пречките са нищо. Ако не аз можех да го направя...ако преодолея срама. все пак хьонгним обича да се държат с него като с принц, а принцовете може да не обичат сами да предлагат браковете си. Не знам, като малка не се занимавах много с четене на приказки за принцове и принцеси.
Важното е, че той ме хвана за ръката и ме придърпа по - близо до себе си.
- Като си толкова близо, не се притеснявам от пода, хьонгним - успокоих го.
Закрачихме вероятно пак към кухнята.
- Хуанг Те Гьонг, ако ти беше принц, как щеше да обичаш да се държат принцесите спрямо теб? - попитах го съвсем невинно.

37 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 07 Апр 2013, 12:55

Hwang Tae Kyung

avatar
Май не успях да убедя особено много Го Ми Нам, че бях доволен заради плана си. Изглежда все още се съмняваше и подозираше истината. Тя ми каза,че пода не я притеснява като съм близо и я погледах изненадано.
-Не очаквай все път да те хващам… -казах и я погледнах леко пренебрежително, докато крачехме към кухнята. Всъщност се надявах повече това да не се повтаря. Честно казано предпочитах да прави прасешката си физиономия.
След това изведнъж тя ми зададе доста странен въпрос.Не бях принц, но доста хора се държаха с мен така и аз опредено го заслужавах. Спрях се и и препречих пътя . Защо и беше да пита такива неща? Определено не ми вярваше, така че май нямах особено голям избор.
-Го Ми Нам… слушай ме внимателно ще го кажа само веднъж. –казах и, сложих ръце на раменете и я погледнах в очите. След това, което щях да и кажа връщане назад нямаше. Осъзнавах го много добре. Изглежда я изненадах, защото тя ме гледаше доста учудено.
-Харесвам те. -казах и просто и след това я пуснах , обърнах и гръб и тръгнах с бавна крачка към кухнята.

38 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 07 Апр 2013, 13:06

Go Mi Nam

avatar
Дори малкото новопридобита увереност, която имах се изпари след това, което направи той.
Не ми отговори на въпроса, но това, което ми каза също ми хареса. След като ме пусна и отиде напред, аз останах като замръзнала. Притиснах с пръст носа си и се замислих. Та той и друг път ми го каза по същия начин. Нали нямаше да го повтори? Усмихнах се. Трябва да съм поласкана. Щом хьонгним е казал, че няма да го повтори, а го повтори заради мен, значи е направил голяма жертва спрямо мен. Зачервих се още малко.
- Аз не само те харесвам, хьонгним...- прошепнах. Нямаше как да го чуе, защото беше в кухнята.
- Направо те обичам.
Вдишах дълбоко три пъти и отидох в кухнята при него. Застанах на прилично разстояние и казах.
- А аз ти давам десятка...

39 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 07 Апр 2013, 13:34

Hwang Tae Kyung

avatar
Оставих я до помисли над това, което и казах, но все пак преди да вляза в кухнята погледнах крадешком към нея. Беше направила прасешката физиономия и се усмихваше. Този факт ме накара и аз да се усмихна и влязох в кухнята. Доволен бях, че това, което и казах и хареса. Продължавах се усмихвам неусетно.
Отворих хладилника и започнах да търся нещо с лед , за да си сложа на главата. Не исках да ми стане цицина. Намерих пакет само със замразен грах и реших, че ще свърши работа. Облегнах се на плота и сложих пакета на главата си и въздъхнах облекчено. След като реших този проблем оставаше чая. Къде ли държеше Шин У чая? Огледах се наоколо и в този момент Го Ми Нам се появи. Застана не много близко до мен и ми каза ,че ми дава десятка.
-Десятка ли? –повдигнах въпросително вежди. Какво имаше предвид и защо само десятка? Всъщност ако беше по десето балната система значи добре, не, не добре, а перфектно. Почнах да правя несъзнателно муцунки докато размишлявах.
-Само десятка ли ми даваш? –казах накрая като въпреки всичко реших да я подразня.

40 Re: A.N.Jell's Dorm on Пет 12 Апр 2013, 04:12

Go Mi Nam

avatar
След казаното, той се изненада. Извъртях се на другата страна и едва се сдържах да не направя прасешката физиономия наново. Тя по принцип наистина ме успокояваше. Хьонгним ми зададе нов въпрос, а аз се обърнах бавно.
- Ами...зависи по коя система го гледаш...- казах тихо и се изчервих много.
Зачудих се накъде да гледам. Когато Хуанг Те Гьонг те гледа...дори да си от лед ще се разтопиш. Ох, този негов поглед....
- Хьонгним, ти май не си намерил чая? - опитах се да сменя темата и да се измъкна от този поглед.
Доста често правех компания на Шин У, докато прави чай и знаех къде го слага. Усмихнах се топло на Те гьонг и отидох към единия шкаф. Отворих го, но там нямаше чай. Следователно бе...горе...
Отворих вратата на един висок шкаф с усилие и се вдигнах на пръсти. виждах кутийката. Дори беше нова, Шин у скоро я бе купил.
Вече с огрооомно усилие усетих, че ръката ми достига нещо...дръпнах...и върху мен се изсипаха кутии. Две от тях дори изпразниха съдържанието си върху мен. А то беше корнфлейкс. Изпищях. Оо не...сега кой знае какво ще ме направи хьонгним...
Погледнах нагоре. Точно проклетия чай още си стоеше там...
Обърнах се плахо към лидера.
-Х-хьонгним...ти...би ли могъл...- запелтечих и посочих нагоре
- П-по - висок си...

41 Re: A.N.Jell's Dorm on Пет 12 Апр 2013, 05:06

Hwang Tae Kyung

avatar
Явно Го Ми Нам се притесни от отговора ми, защото се обърна на другата страна. След втория ми въпрос тя се обърна съвсем бавно и се опитах да разчета изражението и. Тя ми отговори съвсем тихо и се изчерви. Явно присъствието ми и погледа ми я притесняваха много. Честно казано това малко ме забавляваше, затова се усмихнах.
Го Ми Нам още повече се притесни и побърза да смени темата. Реших, че няма смисъл да я притеснявам повече затова просто си седях и я наблюдавах какво прави. Тя знаеше къде е чая и отиде и отвори някакъв шкаф, после още един, който беше доста високо. Мислих да и помогна, но после реших да я оставя да видя дали ще се справи сама. В следващия момент половината съдържание на шкафа беше върху главата и и по земята на кухнята. Едвам сдържах смеха си. Отново направи беля, защо ли не се учудих този път.
-Го Ми Нам….-казах престорено ядосано и оставих пакета с граха на плота и тръгнах към нея. Забелязах ,че чая все още си седи в шкафа и ми стана още по смешно, но се сдържах отново. Тя ме помоли за помощ.
Пресегнах се нарочно през нея и взех кутията с чая и я задържах пред нея.
-Май това ни трябва.- нарочно останах така, за да видя дали ще направи прасешката си физиономия. Май трябваше да я отуча от нея. Оставих кутията на плота пред нас и след това взех едно корнфлейксче от косата и. Добре, че не обичах да закусвам, защото иначе доста щях да се ядосам, ако закуската ми сега се въргаляше по земята или беше заплетена в косата и.
-Стой мирна- казах и продължих да махам корнфлейкса от косата и. –Научи се да искаш помощ от мен, Го Ми Нам!

42 Re: A.N.Jell's Dorm on Пет 12 Апр 2013, 05:27

Go Mi Nam

avatar
Обърнах се отново, за да не се притеснявам. Когато чух ядосания му глас, изричащ името ми, направо замръзнах. О, не...
Чух го как хвърля пакетчето с грах, което си беше взел и тръгва към мен. Свих се и затворих очи.
След като беше при мен, се пресегна за чая..ии беше много близко. За малко щяха да ми се подкосят краката. Дори изтръпнах. Той остана така, вероятно се забавляваше от притеснението ми. Направих леко прасешката физиономия и се загледах в една точка.
Но това не беше всичко. Той остави кутията на плота и тръгна да маха корнфлейкса от косата ми. Почувствах се адски засрамена. Лицето ми съвсем започна да пари, а сърцето да тупти. Изобщо някога щях ли да мога да се държа нормално покрай Те Гьонг?
Той ме предупреди да се науча да искам помощ и от него. Не знаех какво да кажа, затова забих. След половин минута застанах с лице към него.
- Да, благодаря, х-хьонгним! - дори гласа ми още трепереше.
- Т-ти се заеми с чая, а аз ще почистя! - чувствах се гузна за бардака, и нямаше да е лошо да поправя щетите. Е, трябваха и нови кутии с корнфлейкс, защото това е сред любимите закуски на Джеръми.
Изтръсках остатъка от парченцата и се измъкнах от там. Намерих метла и лопата и се върнах, за да се заема за работа.

43 Re: A.N.Jell's Dorm on Пон 22 Апр 2013, 13:04

Hwang Tae Kyung

avatar
Този път май наистина успях да я притесня, което искрено ме забавляваше. След като и казах какво чувствам май още повече се притесняваше въпреки че се опитваше да не и личи. Тя май не знаеше какво да каже докато чистех корнфлейкса от косата и , но след малко явно не издържа и се обърна като ме погледна. Погледнах я изпитателно в очакване на реакцията и, а тя само ми благодари и ми каза да се заема с чая. Го Ми Нам побърза да изтръска останали корнфлейкс от нея и отиде за метла и лопата, за да почисти бъркотията. Подсмихнах се и взех кутията от плота, където я оставих преди малко. Обърнах я и започнах да търся някакво упътване как се прави чай.
Го Ми Нам се върна с метла и лопата ,а аз се чувствах глупаво , защото не знаех как се прави чай ,а нищо не разбрах от описанието на кутията. Тя сигурно знаеше как става, често прекарваше време с Шин У, което не ми харесваше особено. Точно се захващаше да чисти и аз реших какво да правя.
-Го Ми Нам, ти направи чая- казах и и връчих кутията, като издърпах метлата от ръцете и. Нямаше да си призная в никакъв случай, че не знам как се прави.
-И без това правиш само бели, а аз обичам всичко да е чисто и подредено. Предпочитам аз да почистя , за да съм сигурен, че ще е идеално. –казах и се постарах да звуча убедително. Думите ми бяха истина, така че май лесно щях да я заблудя. Почнах да мета и след секунда вдигнах поглед и видях, че тя все още седи на същото място и ме гледа. Дали беше разбрала, защо постъпих така? Дано не, сигурно просто беше изненадана от постъпката ми. Бързо отместих поглед от нея.
-И внимавай да не направиш пак нещо. –казах и отново се върнах към чистенето на корнфейкса. Джеръми щеше да се натъжи, че любимата му закуска скоро щеше да се окаже в боклука. Май трябваше да отскочим до магазин, за да му вземем нови кутии преди да е разбрал за липсата.

44 Re: A.N.Jell's Dorm on Пон 22 Апр 2013, 13:51

Go Mi Nam

avatar
Започнах гузно да мета, като се стараех да не гледам Те Гьонг, присъствието му бе достатъчно да ме разсейва. Едва минаха няколко секунди, и хьонгним ми заповяда да направя чая. Излезе с оправданието, че аз правя бели, а той обича да е чисто. Сведох глава при поредното напомняне, че правя само бели. Той издърпа метлата и аз взех кутията. Около минута стоях и го зяпах изненадано.
Защо ли го направи? Напрегнах си мозъка, за да открия причината, като най - накрая стигнах до извод. Той не искаше да се уморя или ненадейно да направя беля с метлата и да се нараня.
О, Те Гьонг, любов моя, наистина ли ти пука толкова за мен? Събрах ръце пред гърдите си със все чай в тях и въздъхнах замечтано. Сепнах се, когато видях че ме гледа. Но дори това не бе достатъчно, за да засенчи новопридобитото ми добро настроение.
- Да, хьонгним, ще направя чая!
Аз бих избрала лесния начин - да използвам микровълнова за затопляне на водата, но сега ни трябваше чай за всички, а ако Шин У разбере, че съм използвала микровълновата за свещения му чай ще ме линчува. Взех чайник от едно долно шкафче, а докато го вадех размърдах някакви съдове и те издрънчаха, и вероятно стреснаха хьонгним. Направих се на ударена. Напълних чайника и го оставих на включения котлон. Сега можех само да чакам да заври водата. Обърнах се към хьонгним, имах намерение да го наблюдавам скришом докато мете. Облегнах се и започнах да се правя, че чета написаното на опаковката на кутийката, но вдигах поглед към Лидера. В един момент той ми се нагъзи насреща. Ококорих се, това беше гледка и половина. Скръстих ръцете си за молитва и се постарах да погледна настрани.
"О, майко игуменке! Прости ми за греховете които върша. Какво да направя,че всичко в него е идеално?"

45 Re: A.N.Jell's Dorm on Пон 22 Апр 2013, 14:18

Hwang Tae Kyung

avatar
Продължих да чистя като си дадох много съсредоточено изражения. Явно Го Ми Нам се върза на лъжата ми и без да задава въпроси започна да прави чай. Реших да и хвърлям от време да време по някой друг поглед, за да знам за другия път . Тя отиде до някакъв шкаф и после чух дрънчене. Обърнах се към нея, а тя си даде вид все едно нищо не е станало. Тази Го Ми Нам…
Видях я след това да оставя чайника на котлона. Дотук лесно изглеждаше ,явно трябва да се чака сега водата да заври, затова аз се заех по-сериозно с работата си докато тава стане и обърнах гръб на Го Ми Нам , за да не се разсейвам , докато измета. Все пак трябваше да изглежда, че много се старая, за да я заблудя максимално.
След малко се обърнах, за да видя докъде е с чая и се изненадах от гледката. Беше скръстила ръце за молитва ,гледаше в другата посока видимо притеснена , даже леко се беше изчервила. Какво и ставаше?
-Го Ми Нам … добре ли си? –попитах я като оставих метлата и се приближих. Знаех каква е била преди да дойде при нас, за да се прави на брат си, но защо се молеше сега? Това беше доста странно.

46 Re: A.N.Jell's Dorm on Вто 23 Апр 2013, 04:41

Go Mi Nam

avatar
Той намери точни момент да се обърне! Обърна се и ме попита дали съм добре. Замръзнах за момент. да предположим, че съм добра актриса. Все пак играя роля на момче тоолкова време..
- Д-да! - казах уверено. Той май отново се притесняваше за мен. Благодарение на тази мисъл се изчервих пак. Реших да сменя темата. На водата и трябваше още време.
- Ъм... хйонгним... съжалявам, че отново те занимава с глупости но...- започнах, като не знаех къде да гледам. Накрая се престраших и го погледнах
- Трябва да купим нови кутии със зърнена закуска. Също и банана и течен шоколад. Джеръми се успокоява от тези храни...- довърших. Може би биха му помогнали да се разсее от състоянието в което е.
Искаше ми се да видя как е при тях, но съм сигурна, че Шин У хьонг се справяше добре. Изчаках отговора на Те Гьонг. Може би щеше да ме вземе със себе си до супермаркета? Като съм сама най - много да се изгубя...

47 Re: A.N.Jell's Dorm on Вто 23 Апр 2013, 12:21

Hwang Tae Kyung

avatar
Го Ми Нам се опита да замаже положението и каза уверено, че е добре, но щом го каза се изчерви. Нещо не беше наред и тя се опита да го скрие от мен. Е щом така искаше добре, този път щях да я оставя намира, а тия побърза да смени темата. Чудеше се накъде да погледне, затова седя и я гледах с интерес да видя кога ще погледне към мен. Накрая се престраши и ме погледна и ми каза, че трябва да отидем до магазина.
-Да и аз това си мислих –казах сериозно. – Джеръми определено няма да остане доволен, ако разбере какво направи. –допълних и я изгледах изпитателно. Очаквах да се притесни и да сведе поглед виновно както правеше винаги. Толкова време ли я бях наблюдавал, че усещах какво ще направи почти винаги?
- По принцип бих ти казал да си оправяш кашите сама…-започнах сериозно и я гледах в очите – но този път отново ще ти помогна. Като знам на какво си способна по-добре да дойда с теб. – допълних като се стараех да не личи много ,че с удоволствие бих отишъл с нея. Всъщност нямах против да прекараме малко време заедно някъде навън. Кратка усмивка се появи на лицето ми и след това аз отново се заех с метенето.
-Като направим чая и почистим ще отидем до там- казах през рамо , докато събирах боклука в лопатата.

48 Re: A.N.Jell's Dorm on Нед 26 Май 2013, 06:28

Go Mi Nam

avatar
Стиснах устни и погледнах надолу. Както винаги - аз съм виновна. Как може да съм такава? Как може хьонгним още да ме търпи, след като съм такава? Той е толкова великодушен, мил и великолепен. Чак ми иде пак да припадна пред великолепието му.
Тъкмо си помислих, че той няма да се навие да излезем до магазина...и той се съгласи. Усмихнах се широко и се зарадвах, не исках да ми проличи колко се радвам, че ще излезем малко...но не успях да се прикрия. Най - сетне ще изляза с Те Гьонг малко навън. За доброто на Джеръми разбира се...трябва да му вземем храна, за да се успокои и оправи по - бързо.
- Чаят е почти готов! - обявих доволно, защото водата беше почти готова.
След няколко минути свалих чайника, сипах вода в четири чаши, за да може и хьонгним да опита моя чай. Както и аз. Сложих пакетчета, после мед и съвсем мъничко захар. Захлупих ги, и докато хьонгним метеше, те бяха готови.
- Хьонгним, чаят е готов! - обявих, като определено звучах доволна от себе си.

49 Re: A.N.Jell's Dorm on Пет 31 Май 2013, 13:34

Hwang Tae Kyung

avatar
Го Мин Нам се умълча след забележката ми, затова старателно се заех да изчистя всяко останало парченце корнфейкс. Исках всичко да е чисто, а и не трябваше да има следи от поразията на Го Ми Нам. Отново се сетих за момента , в който корнфейкса я заля. Беше доста забавно и вътрешно се засмях на спомена.
След малко тя доволно обяви, че чая е готов и малко ме стресна. Бях погълнат в почистването все пак исках да е идеално. Звучеше доста доволна от себе си. Щях да опитам чая и да видя дали има за какво да е доволна. Изхвърлих последната лопата боклук и се върнах при нея и я наблюдавах в последния етап от подготовката на чая.
Тя обяви, че чая е готов и веднага се пресегнах към едната чаша.
-Сега да го видим този чай.- казах скептично. Тя изглеждаше доста доволна, затова побързах да отпия от чая си.
-Хмм… Го Ми Нам прекалила си със захарта. – казах веднага след това, когато видях тъжната и муцунка побързах да добавя. – но иначе чая ти е добър. Хайде занеси на момчетата и измисли някакво оправдание и да ходим към магазина. Отивам да си взема ключовете и ще те чакам при колата. – наредих и бързо. Обичах да раздавам команди и хората винаги ме слушаха.
Тръгнах към стаята си, но се сетих нещо затова на вратата се обърнах.
-Го Ми Нам една по една чашите… не искаш чая да се озове на пода или да залееш някой с него. – казах и и след това отидох да си взема ключовете.

50 Re: A.N.Jell's Dorm on Пон 17 Юни 2013, 09:31

Go Mi Nam

avatar
С широка усмивка и треперещи ръце наблюдавах как хьонгним отпива отпива от чая ми. То е ясно, че няма да е хубав като на Шин У, но все пак съм учила похвата именно от него. А предполагам знаете какво са казали - един ден ученикът надминава учителя си.
Както си и знаех, той му намери недостатък. Привидно се натъжих и погледнах надолу.
- Това не е захар, хйонгним, а мед. Медът е полезен за здравето! - вметнах умно.
Той ми заповяда да занеса на другите, и да го чакам при колата. Страхотно. После ме предупреди, да нося чашите една по една. Как се досети, че смятах да ги награбя всичките? Мой скъп принце, Те Гьонг хьонг, никой не е толкова умен и досетлив като теб. Как да не те обичам сладкото ми пакетче с мед за чай, което си пазя да не изяждам, нищо че си вкусно...
Докато се хилех несъзнателно, той вече беше заминал към стаята си.
- Хьонгним!!! - развиках се след него
- Защо поне не си доизпи чая? - погледнах натъжено.
Постоях така още около минута, и взех едната чаша. Занесох я внимателно в хола, и я оставих пред Джерко. След малко се върнах с другата, предназначена за Шин У.
- Джеръми...надявам се да си по - добре. Насладете се на чая, момчета! Шин У хьонг...моля те, не бъди много критичен. Аз и хьонгним...трябва да отидем до магазина за....за......
Ами сега? Какво да измисля? Хьонгним каза да измисля някакво оправдание.
- За свещи!!!!- казах високо, и секунда след това осъзнах, че прозвуча адски тъпо.
- Разбрахме, че довечера може да няма ток по нашия край, затова отиваме за свещи...просто за всеки случай...- казах и се ухилих глупаво. Оставих ги и излязох навън. Явно Те Гьонг беше приключил преди мен и ме чакаше. Сега сигурно ще ми се кара, че съм се забавила.
- Извинявай хьонгним...че се забавих. Тръгваме ли?

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 3]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите