Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

Рейчъл Бери

avatarEДГАР КЕЙСИ:
КАК САМИ ДА ПРОЕКТИРАМЕ БЪДЕЩЕТО

от Марк Търстън
и Кристофър Фейзъл

24 духовни принципа , които разбулват
мистериите на живота


обем: 304 стр.
очаквайте на: 08.03.2013 г.
цена: 12,95 лв.
ISBN: 978-954-26-1200-1Едгар Кейси - „най-документираният медиум на всички времена“ и „мистикът на двадесети век“

Spoiler:

Едгар Кейси едва ли има нужда от представяне. И все пак повечето хора го познават само като най-големия медиум, пророк и лечител на 20-ти век, но едва ли подозират колко трудно е извоювал той това признание и колко суров и изпълнен с изпитания е бил животът му. Едгар Кейси е помогнал на десетки хиляди хора да решат здравните си и житейски проблеми, но самият той е бил отричан, обвиняван в шарлатания и преследван. Дарба или проклятие са били необикновените му способности в чисто житейски план?

В личен план неговата дарба неимоверно усложнява живота му и няколко пъти му се налага да започва буквално от нулата. Непрекъснато трябва се бори с предразсъдъците на лекарската гилдия относно нестандартните си методи на лечение, включващи революционни за времето си методи като ароматерапия, хомеопатия, масажи, диети.... Не по-лесно е и общуването му с обикновените хора, повечето ревностни християни, за които е трудно да приемат и асимилират неортодоксалните за западния свят идеи за карма и прераждане (самият Кейси също е шокиран от тези си разкрития, които не се вписват и в собствените му представи). Но тъй като методите му се оказват безпогрешни и резултатни хората, както и той самият, накрая са принудени да признаят истинността на казаното и да преосмислят отношението си. Той излекува множество болни, от чиито случаи традиционната медицина се е отказала като безнадеждни. Прави хиляди тълкувания на хора, които искат да открият призванието си, миналите си животи и кармичните си връзки, за да могат да правят по-мъдри избори и да живеят по-смислен и пълноценен живот. Благодарение на своята необикновена дарба, на невероятната си човечност и сила на духа, Едгар Кейси успява да промени светогледа на цяло едно поколение и да остави след себе си огромно количество информация, върху която да умуват и следващите поколения.

Представяме ви поредицата на феноменалния медиум:


Едгар Кейси: Отговори на 10-те най-важни въпроса в живота – Джон Дж. Фулър
Едгар Кейси: Силата на цветовете, камъните и кристалите – Дан Кембъл
Едгар Кейси: За Акашовите хроники – Кевин Тодеши Едгар Кейси: Здраве без лекарства - Харолд Райли и Рут Брод Eдгар Кейси: За израстването на душата - Кевин Тодеши
Животът на Едгар Кейси – Томас Съгрю
Едгар Кейси: За ангелите, архангелите и невидимите светове - Робърт Грант


За новата книга


Настоящата книга акцентира върху духовната философия на Едгар Кейси. Тя е съпоставима със Средния път в будизма или философията на Карл Юнг, в които самопознанието не е самоцел, а път за себереализация, за духовно израстване и физическо благополучие. Кейси вярва, че сме необикновени създания и притежаваме силата сами да творим бъдещето си. От друга страна, бъдещето създава самите нас, привличайки ни да изпълним своето предопределение. Къде минава тънката граница между съдба и свободна воля? Можем ли сами да съградим бъдещето си, заобикаляйки кармичните обусловености?

В книгата са описани духовните закони, които управляват Вселената. Ако успеем да ги приложим в ежедневието си, бихме могли да насочим живота си в желаната посока. Ето част от принципите, описани от Едгар Кейси:
~Умът е строителят на бъдещето: Каквото мислим, това става.
~Промяната започва от мотивите и идеалите, които ръководят действията ни.
~За да надмогнем кармата, трябва да имаме цел, по-висша от личното ни благополучие.
Всички сме едно цяло.
~За всичко си има причина; трябва да имаме цел в живота.
~Нашите слабости могат да се превърнат в нашите най-силни страни.
~Във всяка криза или изпитание се крие възможност за пробив...Tell me the reason you hide your feelings,
When you know how much I care for you!


Show me, show me some love, can't you see the truth?
That I was made for loving you

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите