Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 7 от 10]

1 Greystone on Вто 02 Апр 2013, 06:31

GreyJane

avatar
First topic message reminder :кухнятаобсерваториятаигралната зала


151 Re: Greystone on Вто 30 Апр 2013, 12:57

GreyJane

avatar
В един момент просто бях затворил очи и само се движих и аз напред и назад и я придържах и драсках на свой ред по дупето и го плесвах понякога.
-звучи добре...
успях само да каза и я притисках, наслаждавайки се на това което правеше...
-продължи с драскането....
казах в един момент когато зъбите и ноктите й бяха съвсем дълбоко вбити в кожата ми...

152 Re: Greystone on Вто 30 Апр 2013, 22:12

Avril

avatar
След като искаше да продължа с драскането добре. Нямаше никакъв проблем. Но това малко ме разсейваше от другите неща, затова хубаво, че и той помага в това начинание. Все пак забих доста дълбоко кучешките си зъби и резците почти до кръв, а с нокти прекарах ръцете си под тениската му върху раменете му и ги издрах колкото мога и разбира се гледах да не си счупя някой нокът.
След което се вдигнах леко нагоре и го погледнах. Дишаше тежко, то и аз така. Беше топъл, леко се потеше. Хм .. хванах го за врата и леко го натиснах, а устните ми се залепиха за неговите.

153 Re: Greystone on Вто 30 Апр 2013, 23:36

GreyJane

avatar
Отвърнах на целувката й и засмуках езика й. Въртях своя около нейния, хапех или целувах нежно нейните устни. Галех я и се движех все по бързо и после бавно под и в нея напред и назад. Нагоре и на долу повдигайки я и свалейки я с ръце .....

154 Re: Greystone on Вто 30 Апр 2013, 23:41

Avril

avatar
Отвръщах на целувките му и огромна част от мен просто се наслаждаваше на момента, че какво можем да му мислим. Просто да се оставим на течението пък където ни отнесе.
От време на време допирах челото до неговото без да се целуваме и просто дишах тежко и се притисках към него. Поне се показваше като как годе издържлив. Повдигнах още малко роклята си така, че да не пречи много, много и отново го погледнах в очите.
-Можеш ли ... днес да ... пропуснеш работа?

155 Re: Greystone on Вто 30 Апр 2013, 23:58

GreyJane

avatar
-Да....-казах задъхано после я хванах за китките с една ръка зад гърба й и после така я стиснах за дупето и започнах ужасно бързо да я вдигам и спускам нагоре и надолу все по бързо и бързо и бързо и да се движа напред и назад под нея. Пуснах ръцете й и ги върнах за да дерат врата ми и гърба ми продължавахме така....

156 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 00:09

Avril

avatar
Зарадвах се като каза, че може и да пропусне работа. Тъкмо щях да си го таксувам за танците.
Спуснах не толкова внимателно ръцете си по гърба му забивайки ноктите си доста надълбоко, а устните ми се залепиха за шията му където .. е нека кажем, че може и след това доста да го боли. Ама нали му харесваше.
Скоро усетих и как доста силни вълни преминават през тялото ми, което беше едновременно доста .. особено, но и приятно.

157 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 00:14

GreyJane

avatar
Почувствах как тя се разтреперва цялата и забавих малко и после притисках силно във всеки един силен нейн такт за да засиля усещането й. Оставях я да забива все повече ноктите и зъбите си. Плесвах я само от време на време по дупето. Явно този нейн момент продължаваше доста дълго. Поне няколко минути и накрая едва дишахме....

158 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 00:21

Avril

avatar
Свих се в Грей и го погледнах с едни големи и влажни очички. Дано да не е забравил, че каза, че днес няма да ходи на работа, защото в противен случай ще го заключа в стаята.
Когато дишането ни се нормализира отърках носле в неговото и се притиснах силно в него.
-За теб повече танци няма.
Засмях се и се опитах да стана от него, но краката ми леко се бяха разтреперали.

159 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 00:25

GreyJane

avatar
-Защо...?
Попитах леко учудено и леко започнах отново да я надигам от себе си и продължавах да я гледам в очите. Целунах я по устните и щом вече бях излязал от нея. Разтворих леко дупето й. Започнах да го разтърквам леко в нея. Доближих се и почти започнах сега да прониквам в.. дупето й...

160 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 00:29

Avril

avatar
-А не, не, не.
Дръпнах се веднага от него и преди да падна успях да се задържа на леко повдигната част на сцената. Ама е ужасен, но нямаше да му дам поне в близките тридесет минути каквото и да е било с мен.
-А къде си ми е кухнята, а?
Все някак трябваше да му откъсна мислите от каквото и да е било перверзно, което със сигурно няма да е най-лесното нещо в света, но поне за няколко минути докато успея да се събера.
Внимателно се качих на сцената и се подпрях на пилона. Погледнах го и скръстих ръце чакайки отговора му.

161 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 00:42

GreyJane

avatar
Засмях се как така реши да избяга. Подпрях пръсти на пода, облягайки се назад уморено. В следващия момент от пода избояха корени, покрива се натроши и тъкмо да падне по нас се появиха стотици малки птички и те уловиха всички малки части от покрива и стъкалца. Корените израстваха почти два метра и после станаха на плевели и листа. Кълвачи се появиха и почнаха да оформят форми. Малки животинки като маймунки заподскачаха и носеха плодове. Пеперуди разплиха пашкули и малки други насекоми изяждаха листата а пчели изградиха малки кошерчета и маймунките от тях правиха окрасите. Една светкавица удари по корените и те лумна в пожар. Но той угасна и тогава там имаше малки метални песачинки и те бяха оформени от все ядните насекоми в малки приборчета и накрая около нас се изгради кухня с всичко и подредена даже красиво....

162 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 03:42

Avril

avatar
Гледах го какво прави и наистина открих, че аз никога няма да успея да направя нещо такова. По-скоро да запаля цялата къща пред това да направя цяла стая благодарение на животинките, но пък беше красиво. Някак си успокояващо, приятно. Всякакви такива чувства прелетяха през мен в този момент.
Когато кухнята вече беше готова отидох до Грей и го прегърнах силно. Явно, за да получа нещо, първо трябва да дам нещо. Лекичко го целунах по устните и се усмихнах. Само да не почне пак да се търка в мен.
-Благодаря. А сега как да ти се реванширам за раните?

163 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 04:28

GreyJane

avatar
Станах бавно от стола и раните ми зарастнаха бързо почти едновременно, оставяйки само белези, съвсем малки белези. Изтупах се и я целунах и аз..
-Какви рани?
Казах тихичко...
-Но все пак един танц само с жартиери...
Размишлявах на ум...

164 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 04:37

Avril

avatar
Докоснах го по носа и го бутнах назад. Искаше танц само с жартиери. Е още връзката ни не се е задълбочила толкова. Може би след някоя друга вечер ще се смиля и за такова нещо.
-Няма да стане.
После отидох и седнах на едно столче. Настаних се там и скръстих крачета, а после и ръце. Погледнах го и се усмихнах. Понякога беше интересен и забавен. Но до къде ли можеше да му стигне въображението.
-А ако изключим тази идея. Друго имаш ли в предвид. Все пак измъкнах те от работата. Дай да си използваме времето рационално.

165 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 04:43

GreyJane

avatar
Приех нейния образ и застанах по същия начин като нея. Облегнах се назад и си поправих косата. Погледнах я в очите и се засмях..
-Избери си ти, малка фея...
Казах го леко подканващо с тънка ирония...

166 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 04:47

Avril

avatar
Като прие моя образ леко ме ядоса. Да съм дала? Не. Да съм му позволила нещо такова? Това си беше моя лик. И за разлика от него не съм го сменяла. Просто бях леко териториална що се отнася до това как изглеждам и как изглежда другия. Затова просто се изправих и отидох до Грей. Вдигнах ръката си и му зашлевих един шамар, колкото да се върне както беше преди.
-Не го прави пак.
Казах, но по-скоро му заповядах и му обърнах гръб.

167 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 05:01

GreyJane

avatar
Приех обратно своя образ и стиснах за врата и после я обърнах към себе си. Притиснах я към стената и запуших устата й с ръка. После вериги се появиха около ръцете на феята. Хванах грубо бедрото й и го вдигнах около себе си. Проникнах в нея много рязко, без да я питам и придържайки устата й с ръка, а тялото и ръцете с вериги...

168 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 05:06

Avril

avatar
Не очаквах такова нещо от Грей. Или си е изгубил ума, или много му се насъбра на човека, но да ми беше казал, какво иска пък аз щях да му го дам. Така де не бях от типа, които отказват.
Опитах се да помръдна ръце, но без особен успех. А като ми притискаше устата ми беше малко трудно да дишам. Е не беше болка за умиране. Тогава остана само ... внимателно сложих вдигнатия си крак на неговото коляно и ... избутах го назад. Така поне можех да си го обиждам колкото си искам.

169 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 05:33

GreyJane

avatar
Това че се съпротивляваше, само ме накрада съм още по груб. Хванах и другото й бедро и пуснах устата й. Повдигнах и него и започнах да прониквам още по рязко и още по грубо и брутално в нея. Оставих я да вика ако иска и просто продължавах да се движа рязко в нея....

170 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 06:03

Avril

avatar
Когато най-накрая се укроти и ме остави като разкара и веригите го гледах на кръв. Някой ден ще го удуша докато спи. Освен ако не смекчи настроението ми, което ще е много трудно.
-Гаден си, ужасен.
Обърнах му гръб и се изръсих като чувал с картофи на земята. Не в краката му де, но на земята далеч от него. Не исках да го виждам сега. За един шамар аз да не убивам ходя, я.
-Отивай си на работа.

171 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 06:16

GreyJane

avatar
Пратих й въздушна целувка и й мигнах. След това изчезнах в дим и в следващия момент бях клекнал до нея. Гушнах я и я целунах по бузата и челото. Гушнах я и я помилвах:
-О.. нали не ми се сърдиш много...
Погалих я по корема и се усмихнах, докато я гушках..

172 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 06:24

Avril

avatar
Намръщих се като ме пита дали не му се сърдя много. Е то е ясно като бял ден. Сърдех му се. И то много. Затова го преобърнах да легне на земята и го прекрачих. Наведох се леко над него и го погледнах в очите.
-Изключително много ти се сърдя.
И впих устните си в неговите. По изключителен начин показвах колко му се сърдех, но това си беше, защото просто харесвах да го целувам. Беше ми приятно, а и така се отпусках.
-И ще продължа да ти се сърдя.

173 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 06:36

GreyJane

avatar
Просто отвръщах на целувките й. Наместих се под нея и започнах да галя гърдите и кожата й. Усмихвах се лекичко и продължавах да я целувам..
-и...
-какво да направя да ти се реванширам....
Целунах я този път по врата...

174 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 06:40

Avril

avatar
Легнах върху него и се заслушах в сърцебиенето му. Беше спокоен, това е добре. Затворих очи и просто се отпуснах докато слушах монотонното туп - туп - туп. И когато си помислих, че ще заспя му отговорих на въпроса.
-Две неща.
Бавно вдигнах глава и го погледнах.
-Едното е да ми обещаеш да не правиш повече така. И ако просто искаш такива неща да ми кажеш. Аз няма да ти откажа. А другото - искам масаж заради теб всичко ме боли.

175 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 06:49

GreyJane

avatar
-Добре....
Казах тихичко на ухото на феята.
Нежно я повдигнах на едно легло което се появи от някъде. Взех ароматни масла и започнах да я разтривам леко от раменете по гърба и да втривам маслата в нея. А около нас се запалваха и появаваха ароматни свещи...

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 7 от 10]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите