Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 8 от 10]

1 Greystone on Вто 02 Апр 2013, 06:31

GreyJane

avatar
First topic message reminder :кухнятаобсерваториятаигралната зала


176 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 06:53

Avril

avatar
Усмихнах се като започна да ме разтрива. Поне да си изразходва силата в нещо, което е полезно. А и да си кажа да е груб и гаден не му отиваше.
Леко се надигнах и скръстих ръцете си под главата. Така легнах на леглото и просто се оставих в ръцете му, то вече надали имаше част от мен, която да не е докосвал, но все пак да сме си сигурни.
-И съм сериозна. Повече недей да правиш така. Болеше и беше гадно. Ще танцувам ако искаш всяка вечер, но без вериги и стени.

177 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 07:56

GreyJane

avatar
-Добре, без вериги...-казах тихичко на ухото й. Продължих внимателно и старателно да я разстривам.
-Но танци цяла нощ за мен.... хм... определено няма да откажа!
Казах радостно и преминавах от раменете по гърба до кръста й и обратно...
Свещите горяха приятно около нас, разнасяйки миризмата на не познати благоухания...

178 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 09:05

Avril

avatar
От цялото това спокойствие леко започна да ми се доспива, но бях решена да се държа още малко. До колкото той да свърши с това и да си легне до мен. А и още му се сърдих за това, което направи. Не защото ме върза или ме насили, ами просто, защото е гадно човека, който .. нека кажем повече от харесваш да ти го причини.
Когато вече приключи бях с лице към него и го гледах. Протегнах ръце нагоре и го прегърнах. Леко се надигнах и се свих в него.

179 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 11:22

GreyJane

avatar
Наведох се и я целунах страстно на свой ред. Прегърнах я топло и я гледах в очите. Целунах я по челото и се сгушихме под одеалото на леглото. Стояхме си там и почти се онесох прегърнат с нея.....

180 Re: Greystone on Сря 01 Май 2013, 11:25

Avril

avatar
Скоро и двамата заспахме сгушени под завивките. Беше някак романтично. Запалените свещи около нас. Аз свита в Грей. Какво повече може да иска човек?
На сутринта когато се събудих имаше леки промени. Грей се беше сгушил в мен, което пак беше мило. Притиснах го силно към себе си и просто го оставих да се събуди. Пък после щях да му мрънкам за вчера.

181 Re: Greystone on Чет 02 Май 2013, 06:07

GreyJane

avatar
Дойде сутринта. Птичките пееха, аз спах, но слунцето влезе в очите ми през стъкления покрив и аз истинктивно отворих рязко очи и се поогледах лекичко. Ръката ми се плъзна под завивките по бедрото на Аврил и после по дупето. Не се сдържах и го стиснах по силно и после я целунах по челото и близнах по ухото....

182 Re: Greystone on Чет 02 Май 2013, 06:12

Avril

avatar
Е не очаквах да се събуди и веднага да почне да ме опипва, но вече му бях свикнала, че даже нещо повече. Не ми правеше впечатление. Просто изпънах ръце и пак го прегърнах.
-Мда .. добро утро и на теб.
Казах му и погледнах към тавана. Всъщност в коя стая се намирахме? Все едно. Не беше важно. Леко се помръднах и станах от леглото. Увих се с една от завивките и погледнах Грей.
-Ам .. случайно да ти се намират някакви дрехи тук? Моите са в хотела, а малко ще е странно така да отида и да си ги взема.

183 Re: Greystone on Чет 02 Май 2013, 06:20

GreyJane

avatar
Ударих по пода и нищо не стана. Почесах се и ударих от друга страна и изведнъж се разцепиха дъските и изкочи гардероб с въртящи се закачалки и стотици рокли облекла в него. Прегърнах феята с две ръце и я целунах и после посочи дървените вратички на омагьосания скрин и само кимнах към него...

184 Re: Greystone on Чет 02 Май 2013, 06:26

Avril

avatar
Погледнах към купищата рокли и незнайно защо в главата ми зазвуча ето тази мелодия. Леко поклатих глава, колкото да спря да мисля в тази насока и го погледнах.
-Благодаря, но една щеше да е предостатъчна.
И все пак като ги погледнех повечето бяха .. доста късички. Е здраве да е. Приближих се до една бледо синя и я навлякох. После се върнах при Грей и го прегърнах през врата.

185 Re: Greystone on Чет 02 Май 2013, 06:37

GreyJane

avatar
Разсъних се и аз станах. Пролозах и също я прегърнах през врата и я целунах по бузата. Разтърках си леко очите и се прозявах широко:
-Сега къде и какво ще правиш...
Казах тихичко на ухото й и пак я целунах по бузата...

186 Re: Greystone on Нед 05 Май 2013, 09:58

Avril

avatar
Погледнах Грей и леко се усмихнах. Сложих ръка на бузата му и го помилвах по лицето. Понякога един нежен жест е нужен покрай всички тези покварени действия. И все пак това стопля душата дори на безчувствените богове. Или поне така беше с мен.
-Ти трябва да отидеш на работа.
Сведох поглед и леко се усмихнах. Не можех да го държа вечно до себе си. Не беше възможно. И по-добре от всички трябваше да знам, че не можеш да задържиш нещо, което вече е свободно. И все пак не толкова свободен колкото си мисли.
-А аз ще се опитам да се помиря с къщата.

187 Re: Greystone on Нед 05 Май 2013, 10:37

GreyJane

avatar
-Искам да остана с теб...
Казах тихо на ухото й и я гушнах много силно.
Просто някак си в този момент исках да съм с някои, имах нужда. Може би това че бях бил сам толкова и сега по малко ме промени и трябваше да остана с нея...
Прегърнах я много силно и я задържах до себе си...

188 Re: Greystone on Нед 05 Май 2013, 10:44

Avril

avatar
Усмихнах се когато каза, че иска да остане с мен. Вдигнах бавно ръката си и я сложих на главата му. Той беше някак си .. забавен, но и странен и все пак не ме познаваше. Никога нямаше да изпита онова, което разлага душата ми отвътре и ме кара да усещам болка почти постоянно. Внимателно го потупах по главата и му казах, че никъде няма да ходя.
-Хей Грей знаеш ли .. ние сме роби? Знаеше ли го? Ние сме роби на живота ... нашето желание за живот ни прави такива, а дори когато умрем .. пак сме се роби, но на вечността.
Леко се засмях, защото той беше роб на времето, а аз .. е за мен ще си остане тайна за вечни времена.

189 Re: Greystone on Нед 05 Май 2013, 10:50

GreyJane

avatar
-Всеки е роб на нещо, да и свободен е всеедно да ......
знам ли, никои не е бил свободен за да каже...
Отговорих ей така и пак я гушнах силно...
-Но защо ми го казваш?
-Мислиш ли за нещо или....

190 Re: Greystone on Нед 05 Май 2013, 11:00

Avril

avatar
-Нееееееееее ...
Отрекох доста изкуствено и понеже усещах, че щеше да ме хване, а ако има нещо ужасно то е да кажеш на някой за чувствата си и той да ти се изсмее. Е точно това очаквах от страна на Грей затова бързо започнах да мисля варианти да се измъкна от тази каша ... Но беше трудно да измислиш нещо, което да е оригинално в днешно време и от което наистина да мога да се възползвам и тогава ми хрумна. Изведнъж се чу едно пуф и малко пушек, и ... имахме малко кученце. По точно в най-злобното кученце на света - Пекинез.

191 Re: Greystone on Нед 05 Май 2013, 11:12

GreyJane

avatar
Малкото куче което приличаше на адски плъх ме подгони и аз само се опитвах да го мана от себе си.
-Защо го призова?
Бягах от него и я гледах странно...
Наистина защо...
Накрая го хванах и го държах далече от лицето си леко оплашено...

192 Re: Greystone on Нед 05 Май 2013, 11:15

Avril

avatar
В тази си форма, като куче дошло от Ада започнах да лая и да се опитвам да му сдъвча обувките, но той ме хвана, затова трябваше да включим план Б. Нещо сладко, приятно, толкова мъничко и невинно, че чак да ти стане жал като не му дадеш нещо. И след още едно пуф и дим в ръцете на Грей се появих в нова форма. И тя беше на сладко малко маламутче. Просто тези кученца винаги са ми били много сладникаво.
То погледна Грей с жален поглед, един вид да го пусне и да го погали, но бог знае, какво му се въртеше в главата.

193 Re: Greystone on Нед 05 Май 2013, 11:24

GreyJane

avatar
Оставих кученцето на земята и се наведох към него. Погледнах му муцунката и го погалих. Усмихнах се леко и го потупах по нослето:
-Добро момче си ти нали...
-..или момиче?
Засмях се и го поизчаках да реагира...

194 Re: Greystone on Нед 05 Май 2013, 11:28

Avril

avatar
Като ме потупа по нослето му скокнах и хванах пръста му. Захапах го, но ... е нека кажем, че просто нищо не стана освен сигурно да го погъделичкам, защото не бях измерила годинките както трябва, та сега бях буквално пале без зъбки. Ама и аз съм една.
Вдигнах поглед към Грей и направих една крачка назад, седнах си на задниче части, и само излаях. Нали е фея. Да говори с животните трябва да е нормално за него.
-Момиче.

195 Re: Greystone on Нед 05 Май 2013, 11:37

GreyJane

avatar
-Момиче да е...
Малкото сладко пале се разлая...
Прегърнах го и легнах до него..
Явно ще си играем така...
-Е.. няма лошо, харесвам малки палета....
Казах на кученцето и му се оплезих...

196 Re: Greystone on Нед 05 Май 2013, 11:44

Avril

avatar
Сигурно ако сега бях в нормалния си лик щях да се намръщя, но в този просто стоях ей така, както си бях. То имах ли избор .. не особен. А и днес не ми се играеше с него както вчера, затова така беше добре.
Свих се под него на свивката при шията му и започнах да се галя в него. Исках да си играем. Не знам защо, но просто имах голяма нужда да си ме глези. Дали така беше и при нормалните куче?.

197 Re: Greystone on Нед 05 Май 2013, 11:53

GreyJane

avatar
Гушнах малкото пале и започнах да го галя зад ушичките по главата и нослето леко. Заиграх се с лапичките му. Погъделичках по коремчето и после само го гушках.
Толкова исках само да си стоя там и да няма нищо друго около нас.
Може би ми дойде много целия свят и исках да избягам сега....

198 Re: Greystone on Нед 05 Май 2013, 11:57

Avril

avatar
Нещо в Грей беше ... различно, и това, и факта, че съм много зле в трансформациите ме накара отново да се преобразя в нормалната си форма и да го прегърна и аз него. Беше толкова топъл и спокоен сега. Направо да не повярваш, че това е той. Някак си може би в някоя паралелна вселена Грей да е такъв постоянно, но тук до утре и си е пак предишния.
-Грей ..
Вдигнах ръцете си и го прегърнах и аз силно.
-Добре ли си?

199 Re: Greystone on Нед 05 Май 2013, 12:01

GreyJane

avatar
-да.....
отговорих тихо и я прегърнах силно. Много силно. Прегърнах я и я държах до себе си и до сърцето си, за първи път от толкова време беше страх да не изгубя нещо. Исках да стоя тук, да се скрия и просто да не съм сам повече...

200 Re: Greystone on Пон 06 Май 2013, 02:22

Avril

avatar
Учудих се. Въпреки, че каза, че е добре той продължаваше да ме притиска към себе си. В момента просто мразех факта, че бях толкова слаботелесна, но от друга страна беше приятно.
Затворих очи и отвърнах на прегръдките му. Беше толкова мил момент. И дори да звучи странно .. за мен беше повече от скъп. Усетих как той продължава да ме притиска и все повече да стиска, което малко ме заболя, но нищо.
-Грей .. спокойно .. тук съм.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 8 от 10]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите