Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 4 от 10]

1 Greystone on Вто 02 Апр 2013, 06:31

GreyJane

avatar
First topic message reminder :кухнятаобсерваториятаигралната зала


76 Re: Greystone on Пон 22 Апр 2013, 10:29

Avril

avatar
Не очаквах да направи такова нещо, но не знаех какво му е на ума. Просто не можех да разбера освен ако не става телепат. А това няма как да стане, защото те в повечето случаи са някакви депресирани хора.
-А какво да ти позволя?
После чух, че казва, че е изненада и нямаше какво да се прави. Просто въздъхнах и кимнах. Да прави, каквото му душа иска..
-Но само внимавай.

77 Re: Greystone on Пон 22 Апр 2013, 10:33

GreyJane

avatar
Усмихнах се лекичко и започнах да я целувам по бедрото все по навътре и на вътре, много бавно. После поставих и другото и бедро на другото си рамо. Леко повдигнах хавлията й и се доближих съвсем близо до тялото й. Погледнах я в очите и после я целунах... по онова нейно местенце и пак, засмуках я лекичко с устни и после погалих с език..

78 Re: Greystone on Пон 22 Апр 2013, 10:38

Avril

avatar
Още като започна с целувките започнах да преглъщам тежко. Просто нещо вътре в мен усещаше, какво ще се случи, но мозъка ми съвсем отказваше в такива моменти. Преглъщах и го гледах. А когато ме целуна цялата изтръпнах. Кожата ми се наелектризира. Усетих доста смесени чувства, но главно стисках края на стола с двете си ръце.
А когато засмука и погали с език от устните ми се отделиха няколко стона на блаженство.

79 Re: Greystone on Пон 22 Апр 2013, 10:41

GreyJane

avatar
Галих бедрата й с ръце напред и назад. Засмуках малко по силно и от пуснах в так със стоновете й. в единя момент притиснах с устни там и засмуках силно и после дръпнах оставяйки нежната й кожа по това местенце да се отделя много бавно и с горещ натиск от моята целувка докато се отдалечавах..
После целувах бедрата й и галех стъпалата...

80 Re: Greystone on Пон 22 Апр 2013, 10:47

Avril

avatar
Стисках силно края на стола, стенех заради неговите движения и скоро съвсем изключих за ставащото, и за притеснението ми.
-Грей ..
Казах тихичко и го погледнах. Хванах го за раменете, махнах бедрата си от него и станах. Вдигнах го и го залепих за стената на банята. Преглътнах доста трудно и впих устни в него жадно, страстно.

81 Re: Greystone on Пон 22 Апр 2013, 10:51

GreyJane

avatar
Когато ме целуна така, отвърнах на целувката й и я повдигнах за дупето високо, така че да обвие крака около мен. Разменихме си местата и сега аз я пристисках към стената. Стиснах я още по силно за дупето и почти го посиних така...

82 Re: Greystone on Пон 22 Апр 2013, 11:35

Avril

avatar
Обвих здраво крака около него. Или поне единия, а с другия просто го гали по свивката на крака. С ръка леко го одрасках по рамената, но смъкнах ръката си надолу. Опитвах се да го драскам съвсем бегло. Стиснах до края на хавлия му и я смъкнах. После се облегнах на стената и бавно смъкнах и моята хавлия. Погледнах го в очите и изскимтях когато ме стисна за дупето.
Надигнах се още малко и се отърках в него доста настоятелно. Поне да усети топлината, която излъчвах.

83 Re: Greystone on Пон 22 Апр 2013, 11:42

GreyJane

avatar
Разтворих бедрата й с ръце и я погледнах в очи, надигнах я високо и после се приближих още по близо до нея и оставих да се спуска надолу бавно търкайки се в стената и така прониквайки в нея. Поставих ръце свити в юмруци от страни около нея и я гледах в очите така...

84 Re: Greystone on Вто 23 Апр 2013, 07:38

Avril

avatar
Не издадох нито звук, нито стон, нищо. Да си кажа толкова години на едно и също и вече нямаше, някой способен да ме накара да изпитам онова сладостно удоволствие от пълния екстаз. И все пак да не обидя Грей впих пръсти в косите му. Леко се притиснах още в него, така че напълно и изцяло да ме е обладал и го целунах. Но не някоя невинна целувка, а такава, която изпепелява всичко в нас. По-същия начин по който Грей можеше да избере дали болката от акта да е сладка или да ме изпепели от вътре.
Продължих да го целувам и го задържах така. Погледнах го в очите и се усмихнах. Май и в двама ни надделя животинското.

85 Re: Greystone on Вто 23 Апр 2013, 07:58

GreyJane

avatar
В единя момент се отдръпнах и я оставих на земята пред мен. Погледнах я така и прошепнах нещо в ухото й и после го захапах лекичко и целунах по шията й. Хванах я за рамото и я натиснах леко на долу за да се намести на колене пред мен...

86 Re: Greystone on Вто 23 Апр 2013, 08:02

Avril

avatar
Леко се изкикотих когато ме захапа за ухото. Така де беше някак ... странно. Особено. Погледнах го и само направих каквото поиска. Застанах на колене пред него. Но се молех да не ми готви нещо гадно или пък унизително. Е то при мъжете или щеше едното или другото.
Погледнах нагоре към очите му и само зачаках да видя, какво ще иска да направя така.

87 Re: Greystone on Вто 23 Апр 2013, 08:07

GreyJane

avatar
Наведох се към нея и я погалих по косата и после я целунах по устните и след това се доближих до ухото й прошепнах:
-изненадай ме.....-казах го с тих и много предизвикателен глас и после се надигнах бавничко и се доближих до нея гол и тя на колене пред мен...

88 Re: Greystone on Вто 23 Апр 2013, 08:10

Avril

avatar
Да го изненадам ли? О няма грижи. Особено сега когато ми бият чуковете в главата само такива неща да иска. След миг Грей усети, че сега той седи на познатото ни столче и върху очите си има нещо мека и ухаещо. И това беше шалче. Също и не можеше да се движи.
Навлякох ризата от по-рано и започнах да обикалям стола като някоя лъвица дебнеща плячката си. Доближих се до гърба му и спуснах ръце по гърдите и корема му. Доближих устни до ухото му и силно го захапах, а с нокти го одрах.

89 Re: Greystone on Вто 23 Апр 2013, 08:15

GreyJane

avatar
Извиках леко и поместих глава от захапката й. Опитах се да мръдна ръцете или тялото си, но нещо ми пречеше. Усетих ноктите по кожата си и стиснах силно облегалките на стола с длани. Опитах да прикрия усмивката си, защото вътрешно май ми хареса много. И само казах:
-Не си играй....
Казах го с тънка закана и продължих да се опитвам да се измъкна...

90 Re: Greystone on Вто 23 Апр 2013, 08:19

Avril

avatar
Да не си играя? Та аз тъкмо започвах. Пуснах все пак ухото му и се преместих пред него. Внимателно го разкрачих с коляно, колкото да може да ми мине крака от там. Притиснах достойнството му, което в момента да си кажем, че просто си иска обработване и го целунах.
-Ами ако реша да продължа?
И докато чаках отговор притиснах крака си още по-силно и издрах и шията му докато не потече кръв. А после започнах да я облизвам бавно и доста старателно.

91 Re: Greystone on Вто 23 Апр 2013, 08:24

GreyJane

avatar
Разтреперех се много и леко изстенах и после стиснах зъби и се усмихнах. Отговорих с намръщване на вежди от леката болката и после удоволствие по шията ми:
-и ако решиш.. какво...-казах почти леко надменно..
И усещах все по-голяма възбуда, но се стараех да я прикривам , колкото можех..

92 Re: Greystone on Вто 23 Апр 2013, 08:29

Avril

avatar
Усмихнах се когато ми отговори така. Иронията в случая беше, че той можеше да се движи, все пак го задържах само колкото да спре да се опитва, а на него взе, че му хареса. Явно Грей се оказа мазохист. И като такъв щях да го измъчвам доколкото можех.
Притиснах още малко крака си и облизах и последната капка кръв от шията му. Наместих се на бедрото му и внимателно свалих шалчето.
-Ами .. ако бях на твое място доста неща щях да измисля, но ти си добро момче, затова не може нищо да ти хрумне.

93 Re: Greystone on Вто 23 Апр 2013, 08:34

GreyJane

avatar
-Ако ти беше на мое място, сега ще да има малко повече кръв...-казах с леко обиден тон...
-Това показва колко съм добър....-още веднъж се опитах да освободя ръцете си, а сякаш този път беше малко по-лесно..
-Все пак май ти харесва, или все пак може би ти си лоша или добра...
Засмях се и погледнах устните й които бяха леко зачервени и после краката й, които ме беше притиснал и се усмихнах.....

94 Re: Greystone on Вто 23 Апр 2013, 08:38

Avril

avatar
Доближих лицето си до това на Грей и отърках носле в неговото. Вече бях малко уморена, но нормално. Все пак вече беше към десет сутринта.
-Е може пък да съм и лоша и добра, замислял ли си се?
Усмихнах се и леко поразместих коляното си, което го притискаше. Прегърнах го, допрях челото си до неговото и издишах въздух в устните му. Да знаете с цигарен дим е по-ефектно.
-Кога си на работа?

95 Re: Greystone on Вто 23 Апр 2013, 08:43

GreyJane

avatar
Усмихнах се и почти се изчервих от това което направи и после се погледнах и аз в очите й и отговорих:
-Довърши това което правиш с крачето си и ще ти кажа, става ли...-казах накрая с леко присипнал глас и изпуках пръстите си, когато ги свих така в юмрук....

96 Re: Greystone on Вто 23 Апр 2013, 08:46

Avril

avatar
Кимнах с глава и го целунах. Вече от тези целувки ме заболяха устните и сигурно са почервенели, но няма проблем. Нали беше заради Грей, всичко ще понеса. Всичко освен да ме хвърли на крокодилите.
Спуснах ръката си, като галех гърдите му, корема му и накрая стигнах до мъжествеността му. Леко го стиснах и после започнах да движа ръката си нагоре, надолу или нещо от този сорт.
-И да не забравиш да ми кажеш.

97 Re: Greystone on Вто 23 Апр 2013, 08:49

GreyJane

avatar
Отпуснах се леко назад и затворих очи и потрепвах и започнах да отговарям:
-Чак след 10тина часа....защо...-казах с палзи и трепвани....
-А може ли да довърши или с устни или краче...-казах изведнъж и целия се изчервих и последва пауза....

98 Re: Greystone on Вто 23 Апр 2013, 08:53

Avril

avatar
Въздъхнах. Ама и той беше един .. ужасен. Просто ужасен. Но каквото иска, това да е. Пак върнах крачето си там и започнах да го движа, така че да търка .. / не мога да измисля сравнение :Д /.
Скоро Грей изпадна в онова чувства на пълен екстаз, оргазъм, еуфория и така нататък, и така нататък. Станах от него и започнах да се разхождам. Отидох до стената, където на пода бяха хавлиите и се върнах с една в ръката си.
-И какво мислиш да правим цели десет часа?

99 Re: Greystone on Вто 23 Апр 2013, 08:59

GreyJane

avatar
Главата ми сега заби на долу и дишах тежко, но скоро се оправих и се нормализирах донякъде. Надигнах очи и ги завъртях към нея:
-Може или да ме пуснеш или не....
Засмях се леко, после усмихнах и се огледах:
-.. или да поръчаме храна??

100 Re: Greystone on Вто 23 Апр 2013, 09:03

Avril

avatar
-Че ти си свободен.
Казах му и направих жест да се помръдне. От което той сам разбра, че наистина може да се движи и нищо не го задържа. Ама и той е един глупчо. Тц, тц.
Поогледах се и видях едно от онези странни неща, които Грей дърпаше, за да премести стаите. И ето, че се озовахме в кухнята. Какъв късмет. Отидох до мястото, където имаше пастички и хванах едната. Доближих се до Грей и топнах пръстче в сметаната върху тортата. После му подадох да я опита.
-Това харесва ли ти?

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 4 от 10]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите