Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 5]

1 Градския фонтан on Сря 23 Фев 2011, 00:20

Клеър Салватор

avatar
First topic message reminder :


26 Re: Градския фонтан on Сря 28 Мар 2012, 23:45

Александър Андерсън

avatar
Не отделях очи от небето, сякаш виждах нещо много важно.
- Защо ли? - проговорих тихо, - Не знам защо. Аз самият съм на принципа, че всеки демон, който ми е враг заслувава смърт. Ти Враг ли си ми?
Не последва отговор за това просто изтърсих:
- А ми тогава не задавай тъпи въпроси.
Изкикотих се шумно и се затресох на място.

27 Re: Градския фонтан on Сря 28 Мар 2012, 23:50

Лия Силванас

avatar
-Убивам вещици, за да се храня. - спрях и се замислих - Убивам вампири за забавление - още една пауза и последва след нея, нещо което беше малко странно.
-Убивам хора, защото са глупаци. Това ме прави твой враг. - Потопих ръката си във водата на фонтана и присвих очи от болка. Кръвта бързо се разпространи и водата стана червена. Беше някак красиво, но и притеснително. Все пак това беше ефект от една рана и то съвсем малка.

28 Re: Градския фонтан on Чет 29 Мар 2012, 00:00

Александър Андерсън

avatar
Вдигнах раменете си и я сграбчих за врата. После се завъртях рязко и я запокитих на страни. Тя се приземи изненадано на крака и се разтрепери от изненада и учудване.
- Сега враг ли си ми?
Не получих отговор достатъчно бързо и скочих пред нея.
- Ако не ме искаш за враг, тогава спри да се дървиш като такъв.

29 Re: Градския фонтан on Чет 29 Мар 2012, 00:11

Лия Силванас

avatar
Погледнах го. Той изведнъж ме беше хванал за врата, но нищо не ми направи. Зачудих се. Докоснах врата си и изведнъж нещо ми прещракна.
Усмихнах се миличко, но в очите ми се четеше, че нещо не е наред. Бавно свалих якето си и в мига, в който докосна земята се превърна в нищо повече от нещо изгоряло. Приближих се до него и сложих ръце на рамената му. След което приближих и устни до неговите, но не го целунах. Бяхме само на няколко милиметра разстояние.

30 Re: Градския фонтан on Чет 29 Мар 2012, 00:19

Александър Андерсън

avatar
Изкривих лице от гняв и я смъкнах от себе си. После я хвърлих във фонтана и отупах ръце.
- Не знам какво си намислила, но следващия път се прикрии по-добре.
После се завъртях на пети и се насочих, колкото мога по далеч от кметството. Беяе прекалено близо до църквата за да си позволя да се заседявам повече.

31 Re: Градския фонтан on Чет 29 Мар 2012, 10:11

Лия Силванас

avatar
Паднах във фонтана и за миг се застоях във водата. Хванах гърлото си и го стиснах. Не исках това да се случва с мен, но имаше и такива моменти. Не бях балансирана и това ме различаваше много от другите демони. Беше буквално мъчение. Продължих да стискам гърлото си, а следи от изгоряла кожа се появиха на шията ми.
Когато се върнах към нормалното състояние се изправих и излязох от фонтана. Набързо изсъхнах и се поогледах, но никъде не видях Александър. Сведох поглед и всъщност се усмихнах. Не заради нещо, но просто така щеше да е най-добре. Да бъде далеч от мен, за да не може нищо да го нарани.

32 Re: Градския фонтан on Пет 30 Мар 2012, 08:33

Александър Андерсън

avatar
Завлякох се до стълбите пред кметството и се свлякох отчаяно. Погледнах към фонтаните и вдигнах рамене. Тъпо - някак тъпо ми беше.
ПОгледнах за да потърся Лия с поглед. Не исках да я оставям. Не знам защо... но вярвах че мове да се поправи. Не е нужно да свършва просто така.

33 Re: Градския фонтан on Пет 30 Мар 2012, 09:47

Лия Силванас

avatar
Постоях още малко така и гледах към земята. "Любувах" се на обувките си. Но колкото и да се взирах в тях не виждах нищо. Винаги след моментната ми загуба на самоконтрол изпадам в нещо като вцепенение. Не виждах нищо. Не чувах нищо. Всичко беше в пълен мрак.
Най-накрая се осъзнах и от раз вдигнах глава нагоре. Завъртя ми се свят и седнах на земята. Подпрях челото си с ръце. Тъй като бяха минали няколко часа и Луната беше вече високо, и нямаше никакви хора вече. Изправих се бавно и смених дрехите си в нещо удобно. Малко широка тениска, с яке, дънки и шал, който прикриваше ново нанесените белези по врата ми. Започнах да се разхождам и изведнъж видях Александър. Спрях на място и го погледнах.

34 Re: Градския фонтан on Пет 30 Мар 2012, 10:16

Александър Андерсън

avatar
Бях свил ръце на коленете си и леко се клатушках на място като аутист. Беяе ми някак студено. Преглътнах нещо като буца в гърлото си и сега ми оставаше само да посегна към дрогата.
Вдигнах очи и видях Лия. Изглевда все още не искаше да ме остави. По някаква неведома причина това ми се стори... мило. Подсмихнах се и леко й махнах да се приближи. Дали щеше да го направи обаче...?

35 Re: Градския фонтан on Пет 30 Мар 2012, 10:22

Лия Силванас

avatar
Доста се стреснах когато помага да се приближи. Сега след тази загуба на съзнанието се чувствах объркана. Знаех много добре, какво щях да му причиня, ако не беше хвърлил във водата и това ме плашеше и то доста.
Всъщност, ако не ме беше отблъснал щях да го хвана за врата и в момента раните, който кървяха и ме изгаряха щяха да са върху нещо, но добре, че ме хвърли във студената вода.
Замислих се, да се приближа ли? Може би щеше да е добре. Плахо закрачих към него си ситни стъпки и изражение досущ на уплашен заек. След по-малко от минути бях пред него и като видях, че е настръхнах свалих якето си и то стана малко по-голямо. Като за него. Сложих го до него и се дръпнах рязко.

36 Re: Градския фонтан on Пет 30 Мар 2012, 10:25

Александър Андерсън

avatar
Погледнах якето после го взех и се прибливих до нея. С поглед едва ли не й заповядах да не мърда. И после го метнах като мантия на раменете й и се втренчих в странните й очи. Какво ли беше да си от двете страни...
- Не се притесняшай.... седни до мен.
Настаних се обратно на мястото си. И я погледнах приканващо като старо куче

37 Re: Градския фонтан on Пет 30 Мар 2012, 10:32

Лия Силванас

avatar
Седнах до него, но някак си изглаждах невидима стена между нас. Не исках да съм близо до живите или пък мъртвите. Защото живеех между двата свята. И бях различна от него, от хората, от демоните.
Погледнах към Луната. Усмихнах се. Вдигнах ръката си и леко захапах пръст, така че да потекат няколко капки кръв. После протегнах ръка към голямото кълба и я размахах сякаш рисувах във въздуха ... със собствената си кръв. Луната стана кърваво червена, както и всичко около нас. Така поне ако шала паднеше щеше да си помисли, че това е ефект от магията.
Погледнах Александър все още дистанцирано и съвсем лекичко му се усмихнах.

38 Re: Градския фонтан on Пет 30 Мар 2012, 10:37

Александър Андерсън

avatar
Усетих наслагването на чувдата магия във въздуха, но го пренебрегнах. Дори с тези номера не мовеше да очаква да напълня гащите от страх.
Отвърнах на погледа й. По някаква причина мислех, че като че ли я е страх от мен. Размърдах се неловко, сякаш нещо ми пълзеше по гърба. Вдигнах ръка към рамото й за да я успокоя

39 Re: Градския фонтан on Пет 30 Мар 2012, 10:42

Лия Силванас

avatar
Като видях ръката му да се приближава. Все повече и повече към мен се стреснах. Гледах я замръзнала на място и когато беше на драстично близко разстояние се дръпнах. Усетих силна болка в гърба и се оказа, че от дръпването ми съм се ударила в една колона. Простенах глухо и го погледнах. Отворих устни и тихичко проговорих.
-Моля те. Не ме докосвай. Ще се заразиш в тетанус или нещо от този сорт. - хах как ми хрумна само. Нямаше такава опасност, но пък беше точно на място леката шега и уплашеното ми изражение.

40 Re: Градския фонтан on Пет 30 Мар 2012, 10:49

Александър Андерсън

avatar
Стрелнах ръка край нея ръката ми с тъп звук се удари в камъка до самата й глава. После се наведох още, за да изравня очите си с нейните и я погледнах студено.
- Не се излагай - подметнах тихо и се дръпнах обратно. На връщане леко докоснах бузата й с върховете на пръстите си. После погледнах на страни и се опитах да отдръпна магията от ставащото наоколо. Червенината на нощта беше изблъскана от индигово синьо и виолетово

41 Re: Градския фонтан on Пет 30 Мар 2012, 10:53

Лия Силванас

avatar
-Предпочитам червения цвят. - казах тихичко и докоснах бузата си точно там, където ме беше докоснал той. Експлозия от емоции се развилня в мен и затова стоях така на страна от него. Имах гняв, че не ме послуша. Притеснения, че ме докосна. Радост, че го направи. Яд, че не си задържа ръката повече. Хъх все тая.
Приближих се лазейки до него като малко послушно кученце и го погледнах в очите.
-Ама ти наистина можеш да хванеш. Махни шала и виж сам. - е поне ако го махне щеше да види обгоряла кожа и много много кръв по врата ми.

42 Re: Градския фонтан on Пет 30 Мар 2012, 10:57

Александър Андерсън

avatar
Хвърлих бегъл поглед на нараняванията й.
- Ще се оправиш - подметнах разсеяно, - знаем и двамата, че болестите, които изброи са отравяния на кръвта. Само ти си с оголена епителна тъкан. ТАка че не е нищо... а и аз бях жив през цялото верем на Великата Чума...Не могат да ме стреснат няколко късчета кожа и оголени вени.

43 Re: Градския фонтан on Пет 30 Мар 2012, 11:00

Лия Силванас

avatar
Погледнах го смаяно, изненадано, учудено. Хах явно беше корав мъж, който не се стряска от такива неща. Е все едно.
-Грешиш. Аз съм човек, превърнат в демон. - тоест ако знаеше добре какво значи това, щеше да се досети, че ние се лекуваме със същата скорост като на нормалните хора. Което пък следваше, че нямаше скоро да се отърва от раните. Да не говорим, че щеше да има и блези.

44 Re: Градския фонтан on Съб 31 Мар 2012, 09:23

Александър Андерсън

avatar
Вдигнах рамене.
- Ти си знаеш. Не че ми дреме много.
ПОгледнах на страни... знаех си че лъжа. Мразя да лъва, защото съм адски лесен за познаване. Дори превърнат демон, Лия със сигурност беше усетила, че лъва, че ми не ми пука за нея.
- Хайде - махнах с ръка за да се обърне, - дай да погледнах следите, ще те попочистя малко.

45 Re: Градския фонтан on Нед 01 Апр 2012, 01:27

Лия Силванас

avatar
Усмихнах се когато каза, че му пука. Няма как да избягаш от истинската си същност. Всички да те мразят, да бягат от теб. Да те презират. Затова затворих очи и си поех дъх. А след това тихичко казах.
-Няма нужда. - не исках да му причинявам тревоги, но доколкото разбрах, нямаше тази опасност. Нали не му пукаше.
Отдръпнах се от него, вместо да се обърна и извадих от чантата си една малка книжка. Отворих я и се зачетох в това, което пишеше в нея.

46 Re: Градския фонтан on Пон 02 Апр 2012, 11:08

Александър Андерсън

avatar
Размърдах се с неудобство на мястото си и я погледнах притеснено.
- Какво четеш, Лия? - попитах малко сконфузено и се опитах да се присламча до нея. Беше ми някак си неприятно, че се оказах уязвим, но не исках и да се правя, че не ми пука, чак толкова. Тя беше нова в Мистик и сигурно, вътрешно й беше чоглаво, макр и сама да не си го признаваше. Но това бяха мой разсъждения.

47 Re: Градския фонтан on Пон 02 Апр 2012, 22:09

Лия Силванас

avatar
Леко се стреснах когато го видях толкова близо до мен. Първоначално се дръпнах толкова рязко, че за малко да не го шибна по лицето с книгата. Но някак си успях да не го направя. Въпреки че, като се замисля, той си го заслужава.
Когато се успокоих и сърчицето ми спря да бие като барабаните на някой бърз метал го погледнах леко кръвнишки.
-Черни ритуали в различните религии. - набързо изръсих и оставих книжката до себе си.

48 Re: Градския фонтан on Пон 02 Апр 2012, 22:20

Александър Андерсън

avatar
Дръпнах се едновременно с нея. Двамата се гледахме, сякаш си бяхме зашили по един шамара и то от злобните - с опако на ръката.Килнах глава на страни.
- Сериозно? Да не ме бъзикаш? Защото ако ти трябват ритуали, които работят,няма да ги намериш в новичка и запазена и толкова тънка книжка. Наистина действащите ритуали са дълги. Понякога трябва цял дебел том само за едно заклинание. Понякога е с много обяснения и отклонения, но понякога е просто записано със сложен код.

49 Re: Градския фонтан on Пон 02 Апр 2012, 22:24

Лия Силванас

avatar
-Да съм казвала, че ми трябват? - Това беше забавно. Не му бях казала, че имам нужда от тия мъмбо джъмбо простотии, но все пак той си го помисли. Хъх колко е глупавичък. Изобщо не го разбирах.
-А и виж книжката може да е тънка, но пък е смешно четиво. Все едно да четеш вицовете от вестниците. - вдигнах рамене и извадих една манерка от чантата си. Сложих я до книжката и я отворих.
-Само не го пии. Това е светена вода.

50 Re: Градския фонтан on Пон 02 Апр 2012, 22:30

Александър Андерсън

avatar
Пак килнах флава тип: Are you fucking kidding me и погленах манерката. Какво сега? Пак ли ще се мъчи да ме затапва. На моменти се чудя, защо не я размазах на онзи фонтан. Не че нещо, но започвам да си мисля, че тя ще е първия демон, който щях да пречукам защото просто ме дразни.
- А тя за какво ти е? - попитах търпеливо, - Да не би да си решила да си правиш клизма? Или да се пречистваш?

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 5]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите