Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 3 от 5]

1 Градския фонтан on Сря 23 Фев 2011, 00:20

Клеър Салватор

avatar
First topic message reminder :


51 Re: Градския фонтан on Пон 02 Апр 2012, 22:34

Лия Силванас

avatar
Изсъсках раздразнено. Твърде "любопитен" беше и това не ме грееше особено.
-Тези рани - и посочих врата си, а после и ръцете, чиито китки сякаш бяха заливани с някаква киселина и като за край и гърба ми, който пък сякаш го бяха рязали с нож.
-Те са причинени от онова ми състояние заради, което ме хвърли във фонтана. - После му подадох манерката и го убедих, че няма да го нараня. - Искам ако пак стане така да ме залееш с нея.

52 Re: Градския фонтан on Пон 02 Апр 2012, 22:39

Александър Андерсън

avatar
Гледах бутилката и я взех. Погледнах я лошо и тя сякаш го разбрах. Шишето се изкриви особено и от вътре се чу неприятен съскащ звук. Вдигнах шишето между нас и тапата изхвръкна. Силан струя синкава пара като цигарен дим се изстреля от вътре, сякаш под налягане.
- Те ти светената вода - подхвърлих пренебревително и оставих празното и димящо шише между нас. - Честно, ако пак се размажеш по онзи начин... просто ще ти откъсна единия крак и ще те пребия с него. Далеч по-лесно е.

53 Re: Градския фонтан on Пон 02 Апр 2012, 22:44

Лия Силванас

avatar
Погледнах шишето и леко се стреснах. Може би защото знаех, че с мен ще се случи нещо много по-лошо ако пак превъртя и реша, че искам да му видя сметката.
Вече погледнах него и се усмихнах едвам едвам. Измерих го с поглед.
-Може би си прав. - успях да кажа и тогава се усмихнах по-широко и жизнено. Но едно нещо не ми даваше мира. И ако продължаваше май просто трябваше да му задам въпросчето:
-Искаш ли да си вървя?

54 Re: Градския фонтан on Пон 02 Апр 2012, 22:50

Александър Андерсън

avatar
Килнах глава за пореден път. Вече си мислех, че врата ми ще се откачи. Поклатих отрицателно глва.
- Не, не си отивай. - вдигнах ръка за да я задържа. - Само се дръж нормално. ако не можеш - преструвай се. Ако и това не можеш, дай ще те науча.
Станах и й махнах да стане с мен.

55 Re: Градския фонтан on Пон 02 Апр 2012, 22:55

Лия Силванас

avatar
Станах когато ми каза, сякаш бях послушно кученце и го погледнах. Не искаше да си тръгвам. Искаше да съм нормална, но ако е така, сега трябваше да съм в леглото и да спя.
-Какво искаш да правиш? - попитах го, защото нещо не ми вдъхваше особено големи надежди в момента.
Приближих се до него и леко килнах глава на страни. Беше ми леко странно, да съм близо до него.

56 Re: Градския фонтан on Пон 02 Апр 2012, 23:18

Александър Андерсън

avatar
Вдигнах рамене и разперих ръце, сякаш ме брули вятъра.
- Защо питаш мен? Ти си свободен човек. МОжеш да правиш каквото си искаш. Хайде, помисли. Какво ти се прави в момента?
Преместих се на страни и махнах с ръка към площада пред кметството, сякаш я карах да си избере път за действие.
- Има много неща за правене. Помисли хубаво.

57 Re: Градския фонтан on Вто 10 Апр 2012, 03:51

Лия Силванас

avatar
Погледнах го леко притеснено. Каза, че съм свободен човек? Хъх. Колко е заблуден. От мига, в който решиха да ме превърнат в чудовище, сравнението с човек не е най-удачното. Да не говорим, че ще загубя всичко човешко в себе си, рано ... или късно.
Изправих се бавно и отидох до него. Леко се надигнах на пръсти, така че да почувства дъха ми върху бузата си. Да почувства енергията ми по кожата си.
-Знаеш ли. Грешиш. Ти си свободен, а аз имам все още господар. Така, че ще направя нещо, с което да му привлека вниманието. - отдръпнах се и закрачих към фонтана. Стъпих на каменната плоча, която не даваше на водата да се разлее по площада и погледнах нагоре. Очите ми станаха черни, а пръстите на ръцете ми да треперят.
Накрая Александър усети как въздуха започва да става по наситен с магия, и скоро сякаш нямаше да може да диша. Но не спрях само до тук. Небето стана черно, черно като най-непрогледния мрак. След няколко минути и заваля дъжд, но приличаше повече на черен катран отколкото на вода.

58 Re: Градския фонтан on Вто 10 Апр 2012, 11:58

Александър Андерсън

avatar
Присвих леко вежди и се заоглеждах. Рядко се сблъсквах с толкова мощна сила особено като иамх предвид ставащото наоколо.
Погледнах замислено гърба на Лия и се замислих. Хората бяха силни ако тренираха по подходящ начин... ами ако тя беше и човек и демон... не беше никое от двете. Беше нещо повече. И това малко ме притесни... не малко въщност, но предпочитах да си премълча

59 Re: Градския фонтан on Вто 10 Апр 2012, 12:07

Лия Силванас

avatar
Дъждът продължи, а аз извих глава нагоре и се наслаждавах на студените капки по кожата си. Беше доста приятно да ги чувствам върху себе си, сякаш беше милувката на някой. Нали, не че знам, какво пък представлява това чувство. Все пак никога досега не са ме докосвали. Затова сигурно не може да сравня и по-сложни взаимоотношения с дъжда, но какво да се прави. Погледнах към Александър и се приближих до него.
-Е харесва ли ти дъжда? - беше ми интересно да му видя отговора. Поне щях да знам, ако водата го дразнеше.

60 Re: Градския фонтан on Вто 10 Апр 2012, 12:15

Александър Андерсън

avatar
Погледнах нагоре. Вода си капе от небето.Оставих да се стече по косата ми и да я слепи на едри фитили.
Погледнах Лия в Очите и отговори баво и провлачено
- Не знам. За мен е просто вода. Като... не знам, като душ. Поне беше топло тия дни и дъждът е приятно топъл.
Бавно си разхлабих вратовръзката и я смъкнах. Прибрах я в джоба си и си разкопчах ризата.

61 Re: Градския фонтан on Вто 10 Апр 2012, 12:20

Лия Силванас

avatar
Гледах се в кожата, която се разкри пред мен. Изтръпнах и студени тръпки се провличаха по гърба ми. Леко се дръпнах зад и сведох поглед. Преглътнах едвам, едвам и се усмихнах.
-Ясно. Е както и да е. - И дъжда спря, а на небето се появи луната.
Лунната светлина се озари в очите ми и сега се виждаше, че са черни като най-мрачната дупка, която можеш да видиш. Е не се харесвах такава, но какво да се прави. Всеки със странностите си.

62 Re: Градския фонтан on Вто 10 Апр 2012, 12:25

Александър Андерсън

avatar
Погледнах я леко озадачен и се понаместих на мястото си.
- Ами ти? Не ти ли харесва дъжда, все пак ти гоп направи.
Почаках малко и нервно започнах да се попипвам по джоба, не сигурен, дали все пак да не си сложа обратно вратовръзката. Не че имаше голямо значение, но ккво да се прави. Въздъхнах и поклатих глава. Май нещо пропусках в картинката, но определено нещо не беше нормално.

63 Re: Градския фонтан on Вто 10 Апр 2012, 12:30

Лия Силванас

avatar
Затворих очи за доста дълго време. А през това време си мислех за много неща. За дъжда, за очите, за него, за вратовръзката. Хъх няма оправия от мен. Въздъхнах гласно и отворих очи. Усмихнах се и сега те бяха нормални. Без черно, просто сивите ми, мили очички.
-Ами аз лично харесвам водата. - хванах двете си рамене на кръст, сякаш прегръщах някой. Стиснах рамената си доста силничко и се усмихнах отново.
-Но ти го каза, това е просто вода. Иначе това е нищо. Може би една стотна, да не кажа хилядна от силата ми.

64 Re: Градския фонтан on Вто 10 Апр 2012, 12:37

Александър Андерсън

avatar
ПОгледнах я в профил. не искаше да ме погледне. беше впечатляващо силна... но за съжаление само сиал не беше всичко. Бих могъл да я шлифовам, да я подчиня... да я стисна като свое притежание.
Алчност и завист се надигнаха в мен с почти похотлив глад. Замислих се над възможността да я подчиня и да я ползвам за себе си. Въздъхнах. Не беше точно в стила ми, но бими харесало да я контролирам.
– Зависи от гледната точка - разперих ръце и лекичко я докоснах по рамото, - За мен дъжд или слънце е все едно, щом съм в компания, която ме успокоява.

65 Re: Градския фонтан on Вто 10 Апр 2012, 12:42

Лия Силванас

avatar
Погледнах към ръката, която се беше насочила към мен. Леко се стреснах. Направих още една крачка назад и така ръката му увисна след мен. Не исках да ме докосва. Всъщност изобщо не исках да ме доближава в момента.
-Тогава .. - замислих се, но не можех да измисля нищичко. Изобщо нищо не ми хрумна в момента. Въздъхнах и повдигнах поглед към небето.
- .. отиди при компанията, която ти е приятна. - Пуснах рамената си и ръцете ми се удариха в бедрата ми, леко отскочиха нагоре и пак паднаха до тялото ми, залюлявайки се. Знаех, че не съм му приятна компания. Изобщо не се и надявах да съм му приятна.

66 Re: Градския фонтан on Вто 10 Апр 2012, 12:55

Александър Андерсън

avatar
Килнах глава на страни като куче с вода в ухото и се втренчих в нея. Нещо беше на зле с ное и аз въобще не харесвах това.
- Компанията ти не ми е неприятна.А и е разнообразие. Защо мислиш, че ми е неприятна.
Подсмихнах се под мустак.
- А и да си го кажем направо - имаш нужда някой да се грижи за теб. Не личи господарят ти да се е загривил много за теб... кажи ми повече за него.

67 Re: Градския фонтан on Сря 11 Апр 2012, 00:15

Лия Силванас

avatar
-Ами ... може би ... защото ме гледаш така сякаш съм изчадие от ада. - засмях се на тези си думи. Хей аз съм такова.
Но последните му думи ме издразниха до такава степен, че земята около нас се разтресе. Все пак колкото по-силни емоции, толкова по-силна е магията ми.
Приближих се до него и му натиснах носа с пръст. Дразнеше ме начина, по който ми говореше. Дразнеше ме всичко в него.
-Първо мога отлично да се справя сама. Второ господаря ми дори не го познавам и трето ... е опитвам се да го намеря, за да го убия и да му върна задето ме превърна в това, което съм сега.

68 Re: Градския фонтан on Сря 11 Апр 2012, 00:20

Александър Андерсън

avatar
Вдигнах рамене. Разбира се, мнозина променени или обсебени, мразеха това в което се превръщаха. Разбираемо е, понеже като всеки човек, е имал избор и възможност да живее с удоволствието от живота. А сега беше затворена в най-мрачните и болезнени възможности, които можегха да се предложат изобщо. Гадно, а?
А мен това защо ме вълнуваше въобще. Дали това, че не приличаше на някой, който е променен по собствена воля? Или защото разбирах защо страда?

69 Re: Градския фонтан on Сря 11 Апр 2012, 00:43

Лия Силванас

avatar
Една лукава усмивчица се заигра на устните ми. Май беше забравил, че чета мисли. Не постоянно, но когато пак съм в емоционален срив, така да се каже.
-Знаеш ли. Когато се събудих преди 4 години не помнех нищо, никой, изобщо не помнех дори себе си. Сякаш досега не съм съществувала. Но за новосъздадените демони, не говоря за точен вид демон, а за енергията, която кипи във вените ти, има много по-големи възможности. - И си бях права. Предишните демони, които са избягали от ада са загуби човешкото, до една степен, в себе си. А това ги прави малко или много глупави.
-Имаш ли семейство? - най-накрая попитах.

70 Re: Градския фонтан on Сря 11 Апр 2012, 00:47

Александър Андерсън

avatar
Усетих, че се мъчи да ми чете мислите. Килнах глава и се загледах на страни. Не крие нищо, нека се позагледа. Ако сиак лудост тип - Алукард на стероиди...
- Имах - заявих високо и студено, - Но се оказа, че кръвта вода не става. Жена ми все още обича бившия си, обича и мен но не толкова... обича детето ни повече от колкото мен и бившия взети заедно. Обичайното. Слабостите на смъртните. Толкова са непоследвателни понякога...

71 Re: Градския фонтан on Сря 11 Апр 2012, 00:52

Лия Силванас

avatar
-Кофти. - Изръсих тихичко и се усмихнах миловидно. За пръв път, от както го познавам започнах да го съжалявам и не по онзи начин, който едва ли не искаш да му покажеш, че е слаб, а по-онзи, по който искаш да му се представиш като приятел, на който може да има доверие.
-Е ако това ще те успокои аз съм не помня да съм имала родители или приятели, така че ти си по-добре. - след, което се замислих. Демоните не би трябвало да се обвързват или поне не са моногамни. Килнах глава на страни и присвих вежди.
-Я ми кажи. Имало ли е още някой, в твоя живот преди да се срещнем.

72 Re: Градския фонтан on Сря 11 Апр 2012, 00:59

Александър Андерсън

avatar
Погледнах я безизразно.
- Аз съм демон. Опитвал съм се да обичам много момичета, но често се е случвало... как да кажа... да не продължават взаимо отношенията си с мен, след края на няколко дневно приключение. Опитах се даже да се оженя... нали ти казах. Не се получава, не мога да имам доверие почти на никого. Имам малко приятели, но не мога да спя с тях, понже... ами сещаш се - не спя със всеки с два крака.

73 Re: Градския фонтан on Сря 11 Апр 2012, 01:05

Лия Силванас

avatar
-Ясно. - погледнах към небето и се загледах в звездите. Понякога протягах ръка и магически нещо, което силно сияеше попадаше в ръката ми. Преди да науча, че всъщност звездите са планети си мислех, че държа малка звездичка. Но проклети да са учителите, че провалиха представата ми за света.
Вдигнах ръка и отново онова сияние се появи в ръката ми. Погледнах го и се усмихнах.
-Какъв демон си? - Изведнъж изрекох. Погледнах го и с показалец започнах да галя светлинката.

74 Re: Градския фонтан on Сря 11 Апр 2012, 02:07

Александър Андерсън

avatar
Въздъхнах и се загледах нагоре в същата посока.
- Даа... красиви са нали?
Но внезапно осъзнах въпроса й и се сепнах. Вдигнах очи към нея и примигнах:
- Какво? Какво искаш да кажеш? Какъв демон? Какъв клас ли?

75 Re: Градския фонтан on Сря 11 Апр 2012, 02:19

Лия Силванас

avatar
-Точно. - кимнах и му подадох светлинката. Тя застоя пред него за известно време и изчезна по същия начин, по който и се появи.
-Какъв клас си? - Отново зададох въпроса си. Залитнах назад и се приземих върху само появил се стол. Скръстих крака и се усмихнах. Загледах се в него с любопитство и бях нетърпелива да разбера какво точно е.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 3 от 5]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите