Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 РАЗПОЗНАЙ ЛЪЖЕЦА on Съб 29 Юни 2013, 02:35

Рейчъл Бери

avatar

РАЗПОЗНАЙ ЛЪЖЕЦА
от Филип Хюстън, Майкъл Флойд, Сюзън Карничеро, Дон Тенант

Бивши служители от ЦРУ учат как да разкриваме измамата в бизнеса, политиката и живота

обем: 216 стр.                                                    
Очаквайте на 14.06.2013 г.!
цена: 12,95 лв.
ISBN 978-954-26-1231-5

За книгата
Много често умението ни да различим лъжата от истината е от ключово значение за успеха на даден проект.Това важи както за политиката и бизнеса, така иза ежедневното общуване. Да сме сигурни, че нашият служител, приятел, партньор... казва истината, би могло да е от изключителна важност.
Методологията, представена в книгата, предлага изпитани и надеждни техники за разграничаването на истината от лъжата.В поведението на всеки човек могат да се открият издайническите сигнали и ключовите фрази, които да подскажат на информирания наблюдател дали човекът казва истината. Лъжата би могла да се улови не само от изражението на лицето, позата и жестовете, но и от думите и езика, който използваме. В книгата си авторите описват как и защо лъжат хората, защо някои са по-умели в представянето на лъжата за истина.

ЛЪЖАТ ИЛИ НЕ? ТОВА Е ВЪПРОСЪТ?

Spoiler:
Авторите на тази книга са дългогодишни служители в ЦРУ иимат богат опит при работа с изпечени лъжци на най-високо правителствено ниво. В книгата си те описват множество истински случаиот своята практика, от медийното пространство и от живота, които показват, че понякога лъжата е социално приемлива, аистината звучи невероятно.И както за една книга често пъти не може да се съди по корицата, така иповедението на даден човек би могло да бъде крайно подвеждащо. Благодарение на описаните техники можем да разпознаем кога другият е неискрен и да зададем правилните въпроси, за да се доберем до истината.Много често ставаме жертва на собствените си предпочитания и предубеждения, които ни пречат да видим истинската същност на човека срещу нас. Информацията в тази книга би могла да изостри нашата проницателност и да ни помогне да бъдем по-реалистични в преценката си за хората.
Плод на дългогодишни усилия, описаните в книгата техникиса доказали своята ефективност. Те биха могли да са от голяма полза на много хора от различни поприща: политици и бизнесмени, полицаи и юристи, журналисти и психолози, мениджъри и обикновени хора.Всички, които не искат да стават жертви на лъжи и психологически манипулации в професионалния и личния си живот.

ЗАЩО ДА СЕ ДОВЕРИМ НА ТАЗИ КНИГА?
Вижте кои са авторите на настоящото заглавие и всяко съмнение относно достоверността на предложената информация ще изчезне:
Филип Хюстън емеждународно признат авторитет по изобличаване на измамите с 25-годишна кариера в ЦРУ. Провел е хиляди разпити за ФБР и други федерални агенции. Именно той е създал методологията, използвана и до днес в разузнавателните и федералните служби и описана в книгата.
Майкъл Флойд е важна клечка в разкриването на измамив инкриминиращи случаи, касаещи държавната сигурност. Той има 35 години служба в ЦРУ и Националната агенция за сигурност. Основал еАгенцията за работа с детектора на лъжата и е провел множество разпити на много високо ниво, включващо правителствени служители, политици, криминално проявени лица и др.
Сюзън Карничеро е бивш служител по сигурността в ЦРУ, специализирала в държавната сигурност и въпросите, свързани с престъпността. Чрез работата си като съдебен психолог, тя е разработила програма за изготвяне на психологически профилии в момента работи като консултант по подбора на кадри за правителството на САЩ.
Дон Тенант е бивш анализатор в Агенцията за държавна сигурност и журналист, специализирал в бизнеса и технологиите. Носител е на множество престижни награди по журналистика, включително и Националната награда за бизнес журналистика.


Tell me the reason you hide your feelings,
When you know how much I care for you!


Show me, show me some love, can't you see the truth?
That I was made for loving you

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите