Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 3]

1 Домът на Елизабет и Джонатън on Вто 03 Фев 2015, 14:07

Елизабет Батори

avatar

Елизабет Батори

avatar
Преди дори да мигна, вече седяхме във всекидневната на дома ни. Погледнах нагоре към него. Това беше наистина странно:
- Какво беше това място? - Имах предвид онова на което бяхме до преди малко. Беше наистина странно и още не можех да си обясня как се бяхме озовали там, но си спомням, че преди да отидем там, бях видяла същия... портал като преди малко. Очевидно нещо ми се губеше, но бях повече от щастлива и доволна да съм отново в собственото си жилище, че не можех да се съсредоточа върху нищо друго в този миг. Вдишах дълбоко от познатия аромат и това допълнително успокои сетивата ми.
- Не искам да ходим повече там. - Допълних съвсем сериозно накрая и изгледах предупредително Джон.
- Всъщност единствената дестинация до която мисля да отпътувам с теб е леглото ни, затова... - Повдигнах едната си вежда, опитвайки се да изглеждам съблазнително, но не бях сигурна дали ми се получава.
- Добре де, може първо да минем през банята...

Джонатан.

avatar
Това с веждата всъщност беше леко странно. Поне на Джон му изглеждаше така. До сега не бе правила този жест или поне не заради това.
-На мен ми звучи добре да вземем един душ или вана заедно преди да се отправим към леглото.
След тези думи той отиде до вратата на банята която не бе никак далеч от тяхното място в момента ,а след това я отвори и погледна вътре , а след това и към момичето което беше нещо като намек , че може да влиза вътре.
-Колкото до онова място.. Не питай. Това беше старият ми дом. Най - вероятно повече няма да се върнеш там никога. Все пак... сещаш се. Гадно място си е. Никой не би искал да се върне там.
Всъщност абсолютно всеки демон искаше да се върна на това място след като един път е бил там защото това е перфектното място за тях където те можеха да си развият силите , но тя нямаше как да го знае след като нямаше почти никакъв спомен от престоят си там.

Елизабет Батори

avatar
В първия момент не схванах за какво говори, но докато минавах покрай него ми светна, че под "стария ми дом" има предвид Ада, от което ме побиха ледени тръпки. Как въобще беше възможно да сме били там? Издърпах потника с който бях през главата и пак погледнах към него:
- Какво въобще сме правили там?! - Стори ми се ужасно логичен въпрос, предвид че последното място на което си спомнях, че съм била бе на летището в Санта Луция.
- Нямам спомен да съм си взимала билет за отвъдното... - Опитвах се да не издавам колко ужасена съм всъщност, докато разкопчавах дънковите си панталонки. Разклатих леко дупе и ги оставих сами да паднат в краката ми. Босите ми вече крачета, излязоха от тях и ги изритах леко в страни. Разкопчах сутиена си и той последва участта на останалите ми дрехи, които лежаха на земята. Джон вече пълнеше банята, докато аз усърдно събличах всичко от себе си и го мятах където ми падне...

Джонатан.

avatar
-Нищо особено. Семейно събиране. Аз те взех с мен , а след това ти се понапи малко защото реши да пиеш от кръвта на "Химера" което е доста силен алкохол. Не може да се сравни по никакъв критерий с човешкият алкохол. И общо взето това е цялата история.
След тези думи той спря водата и потопи ръката си вътре във ваната раздвижвайки я за да провери дали водата е добре. Беше идеална за къпа. Нито беше гореща нито беше хладна. Той взе 2 от "таблетките" които бяха за вана , а след това ги пусна вътре и се разнесе из цялата баня приятна миризма на нещо подобно като цветя.

Елизабет Батори

avatar
Семейно събиране?! Кръвта на "Химера"?!Нищо от това не ми звучеше познато, но вероятно беше за добро, въпреки че в главата ми изникваха още купища въпроси, на които мислях да намеря отговора веднага след като се потопя в така примамливата вана. Вече тържествувах вътрешно и нямах търпение да се потопя вътре. Аромата, който се носеше от водата бе така примамлив. Смъкнах бикините си и пристъпих към ваната с цялата красота и сила на голотата си.
Повдигнах крак и докоснах само с върха на пръста си водата.
- Идеално... - Казах доволно и спуснах крака си, после прибрах и другия вътре и секунди след това се бях скрила под морето от пяна.
- Ти там ли ще стоиш? - Попитах когато забелязах, че просто стои и ме наблюдава, без да прави нищо.

Джонатан.

avatar
Джон се усмихна ,а след това се присегна и взе малко пяна като я сложи върху нослето на Елизабет , а след това се засмя.
-Така изглеждаш много сладка. До сега не съм го правил.
След тези думи той отново се присегна и взе още пяна като я сложи върху главата на момичето.
-А така? Така изглеждаш като коледен елф. Шапка и голям нос от пяна.
Отново се засмя , а след това стана от ръба на ваната и се съблече. Първо хвърли тениската ,а след това разкопча дънките които сами падната , последвани от боксерките. След това той отиде бавно до ваната и се потопи в нея в срещуположният край на ваната срещу Елизабет.

Елизабет Батори

avatar
- Наистина съм притеснена... - Казах когато той най-накрая се настани удобно и водата спря да се разлива навън, заедно с всичката тази пяна, която ни заобикаляше.
- Не си ме виждал гола от... - Опитах се да пресметна точно колко време беше минало от последния път, в който съблече дрехите ми с желание и нетърпение да види това което се крие под тях, въпреки че го бе виждал безброй много пъти. Опитвах се, но не можех да се сетя.
- Няма значение всъщност... Въпроса е, че сега съм гола и всичко за което си мислиш е колко сладка съм като коледен елф?! - Кога се случи това? Как бях пропуснала тази малка подробност, че той вече не ме гледа с онзи изпиващ поглед?
- Сериозно? Това е всичко за което си мислиш в момента? - Веднага след като зададох този въпрос, съжалих, защото се страхувах, че може да последват още подобни мисли.

Джонатан.

avatar
-Просто казвам , че си един много секси рус елф който не съм заглеждал от бая време така. Почти бях забравил колко хубава е тази гледка.
След тези думи той се усмихна и с ръчка леко с палецът на кракът си по дупето , а след това се засмя.
- Поне този път бъде съгласна с мен. Ако искаш ще ти донеса огледало за да видиш колко секси тяло имаш. Наистина жадувах от много време за тези извивки и форми. Колко време мина? Може би една или две години ?

Елизабет Батори

avatar
- Нямам нужда от огледало... Напълно наясно съм, колкото точно секси съм в момента и по принцип. - Отвърнах високомерно, колкото и самовлюбено да бе това изказване. Това обаче не беше нищо ново за него. Знаеше че съм в силни дози нарцистична натура, освен това знаеше колко много обичам да ме ласкаят и глезят дори.
- Но ти спешно се нуждаеш от очила... Вероятно тогава ще виждаш още по-ясно кой стои срещу теб и колко точно секси е този някой! Може би тази година ще ти подаря именно това за Коледа... - Сбръчках сърдито нос и за миг се изгубих в мислите си.
- И са два месеца... Не две години... - Казах накрая, като го стрелнах с вледеняващ поглед.

Джонатан.

avatar
-Два месеца.. Това е прекалено много време. Сториха ми се като две години.
След тези думи той той започна да шава из водата докато накрая не намери ръката на момичето. Той я хвана ,а след това леко я дръпна към себе си и завъртя с гръб към него придърпвайки я почти плътно прилепнала до себе си. Отмести част от косата на момичето която закриваше гледката към лицето и , а след това се наведе и каза тихо:
-Моя си!
След тези думи той нежно я целуна шията и продължи малко по - надолу ,а след това отново се върна там от където бе почнал.

Елизабет Батори

avatar
Поех дъх и притворих очи от удоволствие. Липсваше ми този допир и дъха му прогарящ кожата ми, близостта му. Липсваше ми самия той, не просто физическата близост. Преди усещах, че сме свързани... на една чистота, сега не знам къде се намирахме, но исках да се почувствам отново така както преди.
- И това как те кара да се чувстваш? - Ръцете му се увиха около тялото ми, а моите покриха неговите. Какво означаваше това че съм негова? Той имаше много неща и с много от тях нямаше нищо против да се раздели, да захвърли или просто да ги има, защото не иска някой друг да му ги вземе.

Джонатан.

avatar
-Знаеш какво значи това за мен. Моето си е мое и не го давам на никой без бой. И моето винаги е най - красивото.
След тези думи той прокара ръце през по - голямата част от тялото на момичето която можеше да достигне ,а след това го върна в стартова позиция обгърнали я през корема. Той я притисна още малко към себе си , а след това леко наклони глава и надигна едната си ръка извъртайки нежно главата на момичето така,че да може да я целуне. Той впи устните си в неийните , а след това езиците им се "заиграха" един с друг. Той отново пусна ръката си под водата за няколко секунди ,а след това си надигна двете ръце малко по - нагоре по тялото хващайки момичето за гърдите.

Елизабет Батори

avatar
Простенах или по правилно бе да се каже, че въздъхнах тихичко, след което тикнах обратно езика си между жадните му за целувки устни. Засмуках долната и се опияних от вкуса му, топлината и обещанието какво ще ме накара да почувствам, когато всичко това прерасне в нещо много по-голямо от просто целувка. Макар че да наречеш такава целувка, просто целувка никак не бе редно, направо си беше престъпление...
Големите му длани, уловиха в плен гърдите ми и аз изстенах в устата му, която пое сгъстения горещ въздух. Стори ми се, че ми се завива свят, а по тялото ми сякаш преминаваше електричество.
- А ти? - Попитах леко задъхано и потърсих очите му. - Мой ли си?

Джонатан.

avatar
Той леко задъхан заради целувката успя да каже на бързи:
-Твой съм Елизабет. Само твой и на никой друг.
След тези думи отново впи устни в нейните като с палеца и показалеца хвана внимателно зърната на момичето и леко ги подръпна напред. Не след дълго той отново спусна ръце надолу по тялото на момичето и ги вдигна отново върху гърдите започвайки леко да ги мачка. Просто не искаше да забравя нито една извивка на нейното тяло.Това чувство бе толкова приятно. Елизабет си нямаше и на представа от колко много време Джон чакаше този момент.

Елизабет Батори

avatar
Извих глава напред и я облегнах на рамото му. Издишах шумно и отново поставих ръце върху неговите, страхувайки се че може и да ги отмести, а аз никак не желаех да го прави. Той стисна малко по-силно гърдите ми, сякаш за да изтръгне нов стон от леко разтворените ми устни, докато неговите пълзяха от извитата силно назад шия, към раменете ми и обратно. Ближеше, засмукваше, търсеше онова местенце под челюстта ми, което караше вътрешностите ми да експлодират, а очите ми да се кръстосват. Усмихнах се мрачно, защото осъзнах че точно така играеше той... Точно така ме правеше негова!
Отворих очи и в отчаян опит се опитах да намеря неговите, които бяха способни да ме накарат да забравя собственото си име и да крещя неговото:
- Джон... - Все по-задъхано възкликнах аз, докато силните му ръце, поеха нов поход по тялото ми, докато моите си останаха върху гърдите, които продължих да мачкам вместо него...

Джонатан.

avatar
Джонатан продължи още няколко секунди да я целува , ближе и засмуква нежно , но не след дълго спря. С това си той искаше просто да я подразни леко , но нищо повече. Ръцете минаха покрай тялото на момичето още няколко пъти като при последното минаване ръцете се спряха между краката на момичето които бяха леко свити,но разбира се това не му попречи. След като вече едната му ръка беше там той вдигна другата защото там нямаше нужда от две ръце и леко по грубо хвана едната гърда на момичето като отмести нейната ръка от там и започна да я мачка малко по - интензивно. След няколко секунди той отново впи устни в нейните като изиците им отново заиграха в устите им. Ту нейният език надделяваше ту този на Джон побутваше и притискваше нейния.

Елизабет Батори

avatar
Притисках се в него, сякаш ако се приближим достатъчно близо един до друг, може и да станем едно цяло. Той обаче правеше същото. Държеше ме здраво между ръцете си и не ми позволяваше да мърдам кой знае колко много въпреки, че беше ужасно хлъзгаво и дори без да го желая, се случваше да шавам напред назад, отърквайки гръб в ерекцията му, което от своя страна направо взривяваше въображението ми. Чувствах го толкова твърд и голям...
Сложих длан върху ръката му, която бе между все по-присвитите ми крака, притискайки я нетърпеливо към себе си. Мускулите ми там долу се свиваха около пръстите му, въздуха излизаше на пресекулки от устата ми. Свистеше между зъбите ми. Сигурно на това му викаха да си в Ада, въпреки че когато бях там не изпитах и една стотна, от удоволствието заливащо ме в момента...

Джонатан.

avatar
Джонатан прокара пръсти през вагината на Елизабет няколко пъти и не след много дълго той бавно вкара двата си пръста вътре които бяха средният и безименият , а след това започна да ги движи не много бързо , но не и прекалено бавно вътре в Елизабет. Това което правеше тя от време на време с гърбът си направо го подлудяваше , но той искаше "играта" да продължи колкото се може по - дълго защото колкото повече продължаваше толкова повече го искаха и двамата. Вкара си ръката малко по - дълбоко във водата като с това си движение пръстите му също влязоха по - навътре в момичето и продължи да ги движи малко по - бързо. Джон се отлепи от страстната целувка ,а след това отново започна да я целува нежно по шията и от време на време да я лизва и да прокарва леко зъби по кожата и.

Елизабет Батори

avatar
Беше напълно прав - струваше ми се, че не са минали месеци, а години от последния път, когато се чувствах по този начин. Никой друг не беше в състояние да ми въздейства по начина, по който той го правеше. Обожавах всичко което прави с мен и начина по който го прави, затова и тялото ми реагираше така.
- Джон... - Простенах отново и извих тялото си неспокойно, когато пръстите му потънаха по-дълбоко в мен. Изпъчих гърди, жадна за ласките му, а главата ми се отметна назад. Стенанията ми не бяха чак толкова силни, все още не, но от акустиката в банята можех да се закълна, че усещам всяка вибрация на стоновете си, които ставаха все по-чести. Усещах огромно напрежение в цялото си тяло и тръпнех за освобождение. Не бях получавала оргазъм от толкова отдавна, че никак не беше изненадващо, колко бързо се появи този. За секунди усетих как удоволствието се надига от влагалището ми и се изстрелва до мозъка, където сякаш нещо експлодира. Забих болезнено нокти в ръката му и я накарах да застине, докато се свивах конвулсивно около пръстите му, трепереща и силно притискаща крака един в друг, защото си мислех, че така би ми било много по-лесно да се справя с удоволствието...

Джонатан.

avatar
Когато тя си заби ноктите в ръката на Джон той точно бе впил зъбите си нежно в рамото на момичето , но когато тя заби Джон стисна малко по - силно колкото да остави лек отпечатък от зъбите му върху рамото на Елизабет за известно време. Не след дълго отвори устата си , а след това погледна надолу и се усмихна като видя следите. Наведе се леко и лизна следата от зъбите си като същевременно с ръката му която бе долу рязко я мръдна назад като пръстите му излязоха от Елизабет , а след това повтори същото ,но напред като отново навлезе вътре в нея , но този път двата му пръста бяха толкова навътре , че можеше да усети клитора на Елизабет с кокалчетата на ръката си. С ръката която беше хванала гърдата на момичето той я премести и хвана главата на момичето като леко я изкриви в страна така , че ухото и да е до устните му , а след това леко го захапа подръпвайки го леко.
-Кажи ми колко го искаш. Ако го кажеш може и да си помисля дали ще го получиш.
След тези думи той леко изкриви глава и я близна по устните с върха на езика си продължавайки да движи пръстите си , но този път ги вкарваше и изкарваше докато същевременно докато са вътре ги движеше.

Елизабет Батори

avatar
Ръцете му бяха големи и груби... влудяващи, подчиняващи. По лицето ми се разля червенина, следствие на цялата безпомощност, гняв и желание които изпитвах. Искаше от мен да му се моля, въпреки че той самия не го беше правил никога и за някой това можеше да мине и за любовна игра, но аз го познавах прекалено добре, за да знам, че го прави поради съвсем друга причина.
- Желая те... - Простенах и усетих как очите ми започват да парят. Прехапах устни и се опитах да преглътна заседналата буца в гърлото ми.
- Теб... - Вероятно знаеше за онзи турист в Санта Луция и сега просто искаше да ме накаже за това което бях направила. Пръстите му потънаха за пореден път дълбоко в мен, но този път се задържаха така. Плъзнах нежно ръка по неговата, напълно контрастиращо с начина, по който той докосваше мен.
- Усещаш ли колко силно те желая? - Притиснах ръката му и той усети как вагината ми се свива конвулсивно около пръстите му.
- Моля те... - Прошепнах почти без дъх. - Имам нужда от теб...

Джонатан.

avatar
Джон се усмихна , а след това с едната си ръка отмести отново косата на момичето.
-Разбора се , че ме искаш - прошепна той в ухото на Елизабет.
-Убеден съм , че е така. - След тези думи той извади пръстите си от момичето. Хвана я за таза , а след това я завъртя с лице към него. Впи устни в нея и премести ръцете си върху дупето на Елизабет като няколко пъти го стисна , а след това леко я надигна и погледна надолу между тях. Членът му беше на милиметри от нея. Той си надигна едната вежда , а след това погледна към Елизабет. Той знаеше , че понякога тя е нетърпелива и точно тогава той обичаше да я дразни. Сега беше един от тези моменти , но не продължи дълго. Джон приближи още малко момичето към себе си като част от него започна да навлиза в нея.
-Това чакаш от самото начало , нали?

Елизабет Батори

avatar
Бавно започна да ме спуска по ствола си и усещането бе за пълно удовлетворение. Постепенно ме изпълваше и истината бе, че наистина бях чакала това от прекалено дълго време, но на глас казах:
- Просто млъкни... - Бе навлязъл до край в мен, което сякаш прогони всичкия въздух от дробовете ми, които изгаряха. Преместих ръце на врата му и жадно се нахвърлих върху устните му. Понякога го мразех толкова силно, че ми идеше да го разкъсам на хиляди парченца. Това беше един от тези моменти. Въздуха около нас бе осезаемо наситен с похот и страст, едно силно напрежение и желание. Той стисна дупето ми и ме задвижи. Изстенах и отметнах глава назад. Извих ханша си и се завъртях около члена му, по скоро търсейки собственото си удовлетворение от това да доставя удоволствие на него. В секса бях егоистка, но той по нищо не ми отстъпваше в това отношение. Бе алчен, егоистичен и груб и не само в моменти като този, а през цялото време... Затова го мразех и обичах толкова много.

Джонатан.

avatar
В крайна сметка не бе чак толкова зле колкото тя го представяше. Беше си чисто и просто ангелче. Anyway...
Джон раздвижи момичето с помощта на ръцете си , но това не продължи много дълго. Той я притисна към себе си като отново влезе целият в нея и вместо да почне да я движи напред и назад той започна да я движи нагоре и надолу докато все още целият член беше вътре в нея и я изпълваше. През това време той "зарови" глава в шията на Елизабет и започна да я целува нежно. Толкова нежно все едно съвсем лек ветрец я подухваше. Целуваше я нежно навсякъде и от време на време се заиграваше с езикът си. След няколко минути той отново я сграбчи с двете си ръце здраво като след това я завъртя така , че тя да е с гръб към него , но все още бе вътре в нея. Той си сложи ръцете върху бузите на дупето на момичето и започна да я движи нагоре и надолу като от време на време и той се движеше. Колкото до изгледът.. той беше уникален сам по себе си.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 3]

Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите