Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 10]

1 V.I.P кътче "Мистик" on Чет 23 Юни 2011, 05:43

Катерина Петрова

avatar
ВИП кътчето на бар "Мистик" мястото където да избягате от нежеланите погледи!Само за ВИП клиенти на бара!


Внимание! Платена зона: -3 Евро на пост!
2 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 30 Дек 2011, 10:23

Алис

avatar
След странният разговор с Джейд и Катнис и реших отново да се върна в бар Мистик,но този път в Вип кътчето,защото въобще не ми се занимаваше с никой.Исках просто да си поръчам едно питие и да забравя всичко.Влязох във Вип кътчето и се настаних удобно.Повиках бармана и си поръчах питие.Докато го чаках,се отпуснах назад и затворих очи.Знам,че изглеждаше странно,но още бях ядосана и се опитвах да забравя всичко и всички.След време усетих побутване,барманът беше дошъл, а аз явно бях задрямала,защото бяха минали 15 минути.Взех питието и отпих на малки глътки.


Love is patient
Love is kind

3 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 30 Дек 2011, 10:28

Кейт Уилямс

avatar
Е,явно не ми вървеше напоследък,нещо с което бях свикнала,но все пак....
Реших да отида в бара и да отпусна малко,а и да забравя проблемите си. Отидох във вип зоната,защото бара беше доста пълен,а точно сега не ми се занимаваше със сценки на пияни тинейджъри и така натататък. Исках по оединено място. След като поръчах на бармана започнах да оглеждам наоколо докато си чаках питието.

4 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 30 Дек 2011, 10:41

Алис

avatar
E,явно не бях единствена в във ВИП кътчето.Малко след мен дойде едно момиче,което седна близо до мен.Направи ми впечатление дългата и чуплива коса.Винаги бях мечтала за такава,но бях с моята къса косичка.
-Е,май само ние сме тук-провикнах се леко,за да може да ме чуе.Знам,че не исках повече тормоз за днес,но тя изглеждаше мила.Доизпих питието си и викнах бармана за още едно.Днес беше вечер за пиене или може би за забавление,или пък и за двете.


Love is patient
Love is kind

5 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 30 Дек 2011, 10:44

Кейт Уилямс

avatar
Докато чаках бармана да ми донесе питието момичето,което стоеше на масата до мен ме заговори. Беше дребничка,с къса коса и лъчезарна. И вампир.
-Да,доста е пусто тук днес.
Имах предвид вип зоната,защото бара си беше претъпкан.
-Защо си сама или чакаш някого?- попитах момичето.

6 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 30 Дек 2011, 10:52

Алис

avatar
-Сама съм-отговорих аз с усмивка,отделих време само за мен.-Ами ти?-попитах дългокосото момиче.След което отпих отново от новото питие,което беше донесъл барманът.
-Между другото,как се казваш?-реших направо да я питам,за да знам как да и казвам.Станах от дивана,взех си сламки от бара,седнах пак и започнах да си правя цветенца.Успокояваха ме.Щом правих цветенце го слагах на масата,а непозната ме гледаше странно,все едно бях паднала от Марс.


Love is patient
Love is kind

7 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 30 Дек 2011, 11:04

Кейт Уилямс

avatar
-И аз съм сама-отвърнах на момичето.
Взех питието си и седнах на нейната маса. Надявах се,че няма против. Все пак нямаше смисъл да се надвикваме.
-Кейт-отговорих на въпроса й и й подадох ръка.
-Ти как се казваш,откъде си?-започнах да я разпитвам.

8 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 30 Дек 2011, 11:44

Алис

avatar
Учудих се,че момичето се премести при мен,обикновено аз ходих при хората,но така беше добре.
-Аз съм Алис,приятно ми е...и съм от всякъде-отговорих на Кейт и допълних-Ами,ти от къде си?
Нищо чудно и тя да беше вампир.Тук в Мистик Таун,всеки втори беше вампир,демон или може би магьосник.Тайче нямаше да се учудя,ако тя беше някакво същество.
-Да не си вампир?-реших направо да я попитам,вместо да ми го сервирват.


Love is patient
Love is kind

9 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 30 Дек 2011, 11:57

Адам Конант

avatar
Беше се стъмнило вече и реших да видя как е бара в този град.Влезнах вътре и беше готино някакви с този избор на тъмни цветове придобива малко мистериозен вид - боже все пак е град Мистик. Огледах се добре и забелязах две красиви момичета заедно на една маса, но не съм от тези самопоканващи се типове ще отида на бара и ако ме заговорят ще видим :)...
- Едно уиски, моля. - Може да съм млад , но не си падам по евтините напитки хмм ..

10 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 30 Дек 2011, 11:59

Кейт Уилямс

avatar
Учудих се,че просто така ме попита. Кимнах отвърдително с глава.
-Да,позна.
Отпих от питието си и отговорих на другия въпрос на Алис.
Принципно и аз съм отвсякъде,но съм родена и тук и смятам да остана тук,поне за сега. Ти от кога си в града и какво те води тук?

11 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 06 Яну 2012, 13:09

Александър Андерсън

avatar
Премина силен полъх и двамата с Мел Евънс се изнизахме от нищото. сенките се разтвориха и почти ни изплюха на улицата.Олюлях се на място и започнах да си прибирам демонските такъми. Като изключа татуировката на гърдите, бях почти нормален.
- Мисля че си забравих ризата в Сладкарницата... - измърморих тихо.
После посочих тържествено бара.
- Както много добре знаеш, това е частното барче на градчето. Тук е много далеч от онова белокосото човече с ножа за хляб и иигнетсрелните играчки. Освен това, предлага билярдна маса, сепарета, диванчета и алкохол на корем. Отлично място да захраниш сладкото с малко течен огън.
Поех решително към празния бар. Нямаше никой, а няколкото затворени врати бяха като хартиени платнища пред нас. Надявах се,че алкохола може би щешпе да я поотвлече от спомените за сблъсъка ни с Данте.
Прехвърлих се през бара и се обърнах с важен жест.
- Какво ше обичате тази вече? - дали си падаше по игричките ?

12 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 06 Яну 2012, 13:15

Мел Евънс

avatar
Всичко ставаше толкова бързо, в един момент се радвах на ласките му, в следващият човек влезе в сладкарницата и най-нагло поръча питие, а след това не знам от къде се появи заплашителен млад, белокос мъж, който искаше да убие Алекс ... за секунда се преместихме в един бар, наричаха го ВИП Ложата ... дори за мен нещата се случиха прекалено бързо, за да ги осмисля. Влязохме в бара, беше напълно празен. Защо ли? Това май ни стана навик, но ми харесваше. Всъщност май всичкото ми желание се бе изпарило след като онази откачалка така ревностно заплаши Алекс. Седнахме на една маса, а Андерсън ме попита какво ще желая. Аз не пиех, но днес денят или по-точно нощта бе прекалено дълго.
- Водка! - отрязах бързо аз.


13 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 06 Яну 2012, 13:22

Александър Андерсън

avatar
Втренчих се в нея. Определено беше доста постресната. Може би твърд алкохол и малко разяснения щяха да оправят положението. Взех бутилката и две чаши и поех като полугол келнер в стриптийз бар към нея. Опитах се да се усмихна, но беше малко стресиращо да се хиля. Като да караш ангел да чука - после става грозно.
Донесох водката и я оставих, налях и седнах срешу нея.
- Добре ли си, Мел?
тя ми кимна и тресна водката като че й бях налял вода. Облещих се, но си спомних, че вампирите не се напиваха лесно. Взех си чашата и я погледнах недоверчиво. Собйески - бях избрал най-доброто от рафта.
- Не се притеснявай - потупах я през масата по рамото, - Дори Данте не може да ме убие, след като ти си тук. Това е част от договора. Чрез силата му, аз съм недосегаем. Вече нямам собствена воля или сила - сега всичко е свързано с теб. Приеми ме като твоя пионка - тя няма да спре да се изправя на дъската, докато ти я контролираш.

14 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 06 Яну 2012, 13:29

Мел Евънс

avatar
Алекс ми наля водка, а аз я изпих на екс и си сипах още една чаша. Той започна да говори и да ми обяснява, но мислите ми бяха другаде. Беше полугол, без тениска, която да очертава ясно стегнатата му мускулатура. Прехапах устни, като си представях какво ли не. Отпих от водката и оставих чашата на масата. Чух само последното изречение от монолога, който той така усилено водеше:
"- Приеми ме като твоя пионка - тя няма да спре да се изправя на дъската, докато ти я контролираш. " на което аз рязко отрязах:
- Алекс, никога няма да те приема като пионка, която е в ръцете ми, дори този договор да не може да се развали, дори да се поддаваше на заповеди, за мен ти си оставаш същество със здрав разум, което само може да взема решения, а и не забравяй, че и аз съм подвластна на твоите команди и двамата сме замесени в това, както ти, така и аз имаме право на избор. - усмихнах се и отново отпих от водката.


15 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 06 Яну 2012, 13:41

Александър Андерсън

avatar
- Аз ти обяснявам как работи договора - продължавах да досаждам. В същност ми се правеха други неща и погледът ми неволно пробягваше все към голие рамене и бюстието, но твърдо си наложих да не мисля за това.
- Просто сме практически недосегаеми. Е, това не значи да легнем на пътя и да ни сгази влака и нищо да ни няма.
Някъде вътре в глават ми се роди смътната идея,ч е трябвае да кажа релси, но сега не бях в настроение да изпипвам изразите си. Видях я да прехапва устни. Или Алкохола беше по-силен от колкото тя си мислеше, или още беше притенена... или ме оглеждаше.
Вдишах дълбоко - аурата й буквално пръщеше около нея. Беше като да брънеш с двузъба вилица в контакт. Почти я чувах, като електрически заряд, но някак пронизителен, като цяло ято птици на едно място, които пищяха едновременно.
- А пък и... Стани и направи две задни салта!
Тя ме погледна като че бях й казал "стани и ме ритни в лицето". И не стана да прави салта.
Както и подозирах - само силната възбуда объркваше конадите на контракта. Иначе пак аз бях този дето беше в позиция на подвластен. Значи до ръба на леглото съм господар... много особено.

16 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 06 Яну 2012, 13:49

Мел Евънс

avatar
"- А пък и... Стани и направи две задни салта!" промърмори Алекс, аз го изгледах странно и след това той направи едно от неговото заключения "Както и подозирах - само силната възбуда объркваше командите на контракта. Иначе пак аз бях този дето беше в позиция на подвластен. Значи до ръба на леглото съм господар... много особено. " - усмихнах се.
- Какво, искаш ли да бъдеш господар точно сега? Искаш ли да имаш силата да ме държиш в ръцете си и да правя това, което ми кажеш, като малко послушно коте? - наведох глава на една страна и на лицето ми се изписа задоволна усмивка. Ах, колко много исках да вляза в главата му и да видя за какво си мисли точно сега, но някак си се сдържах.


17 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 06 Яну 2012, 14:01

Александър Андерсън

avatar
Ченето ми висна като пеликанска гуша. В главата ми все едно гръмна бомба и мислите ми вървяха едновременно, като че бях използвал Удара на Хилядата Птици. Силния шум на стотици цвърчащи птици изпълни черепа ми за миг и моментално усетих пробуждане в себе си. В корема ми едва ли не се размърдаха змии. Испитах непреодолимо желание да отговоря, но ми идваха все мръсни думи на езика и предочетох да издам гълголещ звук на задавен щъркел.
- Аз... Много искушаващо, Мел...
Станах от масата и я вдиганх рязко. Усетих известа скованост в действията си, но се съобразявах със заповеди, негласно зададени.
Плъзнах ръце по лицето й надолу по гърба й. изпитах мрачно задоволство от допира до голата плът. Целуанхя страстно и малко грубо. Но вече знаех, че само с нежности не мога да задоволя такава жена. Тя искаше едно определено нещо и щеше да го получи по един или друг начин. Защо да удължавам агонията без нужда?
Притиснах я силно и я метнах на себе си. Веднага уви крака около кръста ми и ръце около врата ми. Напомни ми за сладкарницата и се замислих, дали ще следва досегашния план. За да я изпреваря неудобните събития, се метнах на масата, притискайки я към масата, така че да не закача Малкия от раз. Може Така де, харесвах я но не бих я карал да.... е, може би по-късно щях да имам възможност да я накарам да ме позабавлява само мен, но за целта трябваше да поработя сега... аве я си гледай работа сега!
Започнах да махам роклята със зъби, а тя дишаше тежко под мен. Щом стигнах долу погризнах леко пътя си за да я накарам да се поизпоти. бях доволен от резултат, когато тя потрепери конвулсивно под устните ми. Не исках и да става бързо, но не го беше правила много от одавна и определено първия път щеше да стане много бързо.

18 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 06 Яну 2012, 14:09

Мел Евънс

avatar
Този малък намек бе достатъчен, да събуди усещането от сладкарницата по-рано. Не знам дали ме харесваше или му беше за едното чукане, или пък просто следваше командите ми на подсъзнателно ниво, но Алекс веднага ме положи на масата и започна страстно да съблича роклята ми, аз не спирах да го целувам и да прокарвам ръце по цялото му тяло. Сега бе момента отново някой да ни прекъсне. Не бях виждала мъж отдавна, тази вечер трябваше да се запомни. Блъснах го силно, а той заби глава в бара, възседнах го и започнах да го целувам, като бавно с език изучавах всяко едно кътче от устата и врата му.
- Знам, че всичко ще бъде само за тази нощ, нека я направим специална, искаш ли? - промълвих аз с лек тон на възбуда.


19 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 06 Яну 2012, 14:17

Александър Андерсън

avatar
Ухилих се хищно.
- Е, това е нещо. Но не е задължително да оставяме нещата така... все пак сме совани в договора. винаги когато кажеш, може да се порадваме един на друг... но ти си знаеш.
Надигнах се до седнало положение и облизах дълго и влажно вратай. Кожата настръхна приятно под грапавия ми език. Двамата бяхме обаче в особена позиция. Докато аз се борех да се докопам до колана си, тя се опита да махне обувките . Погледнах ги и прихванах ръката й.
- Неее - изръмжах като доволно старо куче, - Остави ги. Това ми харесва...
Плъзнах език надлу по гърдите й и се усмихнах на реакцията. целувах нежно и редувах това със леки захапвния и засмуквания. Мел изви глава назад като че най малкото я масажираше тайландец. задоволство ме изпълни, че съм способен да изпълня желанието й. след няколко неуспешни опита предпочетох да я оставя тя да ме разкопчае. Беше доста лесно, но коагато си зает да хапеш нечий гърди, нямаше шанс да стане без усложниения.

20 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 06 Яну 2012, 14:27

Мел Евънс

avatar
- Да, така е, но не сексът е акт на любов, не е в мой стил да го правя с непознат, подвластен или не на моите заповеди.
Не исках да свършваме, тогава ме озари идея, станах, включих набързо уредбата, звучеше песента Joe Cocker - You Can Leave Your Hat On , погледнах пилона, който бе в средата, леко в дясно от бара и с един замах скочих и бавно се спуснах по него.
- Я да видим това дали ще ти хареса. - Алекс бе свалил роклята ми, бях само по бельо и токчетата, които толкова много му харесваха. Започнах да се катеря и да слизам бавно, като усилено търках най-нежните си зони. За миг слязох от пилона и отидох при него с лек танц го приканих да разкопчае сутиена ми, той без да се замисли го направи и аз отново се покатерих на пилона, търках гърдите си в студената стомана, о, това бе толкова възбуждащо. Опрях се с дупе на него, навлажних пръстите си и започнах палаво да си играя с гърдите си, песента бе към своя край, отидох при Алекс, танцувах и го обикалях, едва ли не наврях гърди пред лицето му, не спирах да се движа. Наклоних се леко напред и разкопчах панталоните му, той се усмихна в знак на одобрение.


21 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 06 Яну 2012, 14:39

Александър Андерсън

avatar
Доста се замислих какво ще направи, когато се метна в страни. Някак вътрешно се зачудих, дали не е видяла опасност, но после се успокоих. Беше направо живо удоволствие да я гледа човек. Лицето, гримасите и очите... тези очи си струваха всичко. След като се приближи за да й разкопчая сутиена бях като гръмнат. Но ръката ми едва ли не сама се протегна и с едно плавно движения го разкопча, като че го правех сяка вечер. Зачудих се зашо не се издъних и дали подсъзнателно не го бях отиграл в ума си.
Когато започна да си играе с тях, щях да откача. Усетих силно напрежение и непреодолимо желание да махна панталоните си, но не исках да се дъня точно сега.
Доближаваше се до мен. Правеше го бавно и с танцови движения, а аз не смеех да дишам. Всичко ставаше като на забавено действие, а може би ми се струваше така защшто вътрешно бързах. Къде отидоха огризенията ми от преди?
- Ти... много си хубава - едва успях да промълвя, а вътрепно едва ли не крещях: "Искам те! Долу! ДОЛУ!!". Идеята от сладкарницата ми се струваше все по-приемлива. Слабите ми морални задръжки вече упорито преминаваха в режим минимум и падаха една по една. И, по дяволите, много ме стагаха тия гащи!

22 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 06 Яну 2012, 14:47

Мел Евънс

avatar
Погледнах го и го целунах, леко и бавно се наклоних и огледах гащите му, започнах да ги събувам монотонно. Той бе чисто гол. Ухилих се и казах.
- Ммм, страхотен си, а какво ще направиш по моя въпрос. - обърнах се с дупе към него, дръпнах с пръстче ластика на черните ми мрежести прашките и те изпльощяха по тялото ми. - Погледнах го с лек озадачен поглед и се наклоних напред, като поставих ръце на плота на бара, след това рязко се обърнах, леко се разкрачих, започнах бавно да плъзгам токчето си по крака му, докато не стигна повратна точка.


23 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 06 Яну 2012, 15:22

Александър Андерсън

avatar
Станах бавно и я погледнах в очите.Исках я, исках да я... даже на ум не можех да го кажа, но щях да я взривя като фойерверк.
Решително я целунах. После я обърнах с гръб и я накарах да се опре в плота. Влагата й ме побъркваше. Първо, внимателно започнах да дейсвам, като отместих прашката в страни. Проникнах бавно до половината и започнах въртеливи движения в кръста. Това трябваше дая отпусне и побърка от удоволствие. После започнха да забивам до крайя и после да вадя и прибирам в ритъма на музиката, която бумтеше наоколо. После по-бързо... и по-бързо. На края загубих всякакъв контрол и започнах да я лашкам като, че бях подивял. Та се разтърсваше и пъшкаше шумно и възбуждащо. Гърдите й се тресяха напред назад, в ритъма ни и извиваше гръб от удоволствие. Постарах се да запазя скоростта, но да не я наранявам, макар че малко я блъсках вярно.

24 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 06 Яну 2012, 15:29

Мел Евънс

avatar
Той ме хвана, беше подивял, първоначално проникна бавно, това бе при малките момиченце, не знам защо го правеше, но ми хареса. Аз започнах да стеня..
- По-бързо, ооо, харесва ми, по-бързо, страхотен си - крещях аз от удоволствие, а той забързваше темпото, лашкаше ме, цялата се тресях, харесваше ми. Изпаднах в екстаз.
- Не спирай!!! Продължавай - не спирах да повтарям.
Хванах го и го блъснах към сепарето, без да губя никакво време се качих отгоре му и се надянах на члена му. Започнах бързо да се клатя напред - назад. Стисках с ръце гърдите си, мачках ги силно, това ме побъркваше...


25 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 06 Яну 2012, 15:36

Александър Андерсън

avatar
Сега вече трябваше да действам методично, за да не я изстрелям в космоса. Събрах цялата си налична сила и се извих колкото мога назад. След това се стегнах и накарах сърцето си да изпомпва колкото може повече кръв към мъжествеността си. След това просто задържах в почти стоманена твърдост но ми свършваше въздуха. Издишах веднъж и после отново започнах да се напъвам. Тя ме пкуражаваше с вопли и закани, сякаш щях да забравя какво правя тук. Прихванах я през кръстта и започнах да я движа вече нагоре надло по себе си. Тя изпищя и по краката ми потече влажно чувство. Успях още няколко пъти до го направя, докато усещах как оргазмът й я изпълва в почти десетина секунден екстаз.
Оставих я уморена на плота й се изнизах внимателно. Членът ми потръпна няколко пъти конвулсивно пред мен, но одавна се бях научил дори в такъвм момент да го одържам. втренчих се внимателно в татуирани й гръб. Крила? какво ирония, а?

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 10]

Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите