Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 10]

1 V.I.P кътче "Мистик" on Чет 23 Юни 2011, 05:43

Катерина Петрова

avatar
First topic message reminder :

ВИП кътчето на бар "Мистик" мястото където да избягате от нежеланите погледи!Само за ВИП клиенти на бара!


Внимание! Платена зона: -3 Евро на пост!

26 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 06 Яну 2012, 15:42

Мел Евънс

avatar
Това бе най-хубавия секс, който бях правила някога. Със задоволство се подпирах на плота. Алекс измърмора:
"-Крила? какво ирония, а?" - при което аз се засмях и се обърнах.
- Харесват ли ти? Аз съм доста невинна, всъщност, би трябвало да си го разбрал до сега. Днес ти показах моята най-миловидна и ангелска страна. - усмихнах се. Блъснах го, като го сложих на един стол до бара. Прокарах ръка по цялото му тяло и се спрях на мъжкото му достойнство. Започнах да му лапам, като правех въртеливи движения с език и леко засмуквах.


27 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 06 Яну 2012, 15:58

Александър Андерсън

avatar
Още щом усетих ръката й долу, започнах да мисля усилено за решение. Улових я за главата, още докато се навеждаше и я целуан мръснишки, с много език и гризвания. Повдигах я колкото мога повече нагре, после притиснах с една ръка гърдите й, докато ги разстривах внимателно но малко грубо. С другата си ръка започнах да действам сериозно по дупето й, малко помачквах за да се отпуснат мускулите и я пошляпвах, симулирайки чрез леката болка усещанието за оргазъм. Притиснах се плътно в нея и я накарах да увие ръце около шията ми. После буквално я нанизах на своя член. Тя увисна и инстинктивно се хвана с крака за кръста ми. Понеже нямаше упора под себе си, тя се чувствашене сигурна. Тази несигурност щеше да произведе адреналин, които да засили усещанията й. КОлкото и добре да се бях справил преди, сега щях да съм ощ по-добър. започнах да я "люлея" изкарвайки й акъла от кеф. Действах решите;но, бързо и вече доста грубо. Стараех се да не я заболи, но пък и малко болка, щеше да увеличи страстта. Прихванах я през кръста с една ръка. После плъзнах другата по корема й после надолу и започнах да дразня с пръсти малкият й "нервен център". Почти завибрира в ръцете ми. все едно свирех на арфа. Ама да видя арфиста дето се радваше толкова. После махнвх ръката от кръста й и започнах да си играя с гърдите. Вече усещах вторият й върховен момент. Силното стягане около мъжеството ми подсказа новия залп. Започнах да броя на ум. едно... две....- стигнах до 21 когато най-после успя да се отпусне като напълно. От устата й май се беше протекла тънка струйка. Хм... добре де , не бях чак толкова добър. Дали пак не беше бонус към договора?
Положих я внимателно на масата и налях по малко водка. После седнах с чашата си на стола и се облегнха назад. Попипах се, май щях да имам нужда от поне няколко минути за да се отпусна... а може би...

28 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 06 Яну 2012, 16:06

Мел Евънс

avatar
Той ми наля водка, а аз вместо да я изпия, полях тялото си, тя се стичаше надолу по гърдите ми, а аз нежно разнасях течността по тялото си, като най-голямо внимание обръщах на зърната си. Бяха стана твърди, не усещах почти нищо. Надървения му хуй сочеше като показалка към мен, аз се обърнах, а той прихвана бузите ми и започна бавно да го търка в тях, след това ме хвърли наа масата и започна да го прави с гърдите ми. Отново се чу стенание. Хванах го и го завлякох на пилона, облегнах гърба му на здравото и студено желязо и започнах да се търкам в него. За секунда се отдръпнах и изтичах да взема водката, отпих, налях в устата му, а след това полях гърдите си.
- Искаш ли да пиеш от тях? - прошепнах аз.


29 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 06 Яну 2012, 16:20

Александър Андерсън

avatar
Допирът на студения метал в гърба ми ме изкарваше от релси. вече почти имах чувството, че пенисът ми ще избухне, но не исках да се изпразвам. Стиснах решително зъби и се заставих да одържа бента с цената на всичко. Силната стрия водка в устата ми ме накара да изтръпна, когато студената и едновременно с това огнена течност опари езика и гърлото ми. Глътката премина в мен и избуха в стомаха ми. Горещината ме обви като клада.
Взех бутилката от ръцете й и с трепереши от желание пръсти я облях. Останах неудовлетворен от струиката и със зъби махнах дозатора. Късчетата пластмаса не издържаха под демонските челюсти. Но скоро гърдите й се застича доволно количество водка и аз бъзро се наведох, защото скъпоценната течност се стичаше доста бързо. Облизвах и хапех гърдите й и смучех със хъс и задоволство капките събиращи се на върховете на зърната. Направих го около няколко пъти, после започнах от начало, помагайки си с ръка от долу. Потривах я силно и жъзо, помагайки й да се задоволява чрез твърдите ми дълги пръсти. Усещах, че езика ми вече изтръпвах от силния алкохол и вече едва се сдържах да не отгриза парче от плътта пред себе си. Оставих няколко дълги бледочервени празди по гърдите й, наслаждавайки се на болезненият й екстаз. Усетих, че в между пръстите ми се стича нещо. Оооо.... трети път. Изглежда бях в стихията си. С неудоволствие видях че бутилката е празна. Тя внимателно коленичи за да си почине. Пот обливаше тялото й и тя потръпваше нервно от удоволствие.

30 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 06 Яну 2012, 16:29

Мел Евънс

avatar
Станах и отидох до бара, взех още едно шише с водка, бавно го прокарвах по тялото си, докато ходех към Алекс. Махнах капачката и започнах да лапам отвора му, пъхах езика си и нежно облизвах, след което отпих няколко пъти. Вече нямаше измъкване. Хвърлих го на канапето, а аз коленичих пред него. Започнах да му лапам, този път доста ентусиазирана, хапех го, близах го, смуках го... Това продължи около 5 минути, докато накрая не го възседнах и не го напъхах в мен. Той ме хвана за кръста и започна да ме клати. Полегнах на канапето, а той се оказа пред мен с единия ми крак на рамото, а другия леко в страни. Вкарваше го бързо и докрай, проникваше в мен по-зверски от всякога, усещах желанието което напираше в него, искаше да свърши повече от всички. Набиваше го мощно в мен и си играеше с въртеливи движения. Наведе се към мен, целуна ме, а после обходи с език по дължина тялото ми. Продължаваше да го набива, докато накрая не се изпразни в мен.


31 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 06 Яну 2012, 16:40

Александър Андерсън

avatar
Отпуснах се назад и се оставих на ласките й. Опита се да ме свърши по класическия начин, но нямаше да мине намера. Решително и настойчиво започнах да я блъскам, решен да я оправя още веднъж, след кето се измъкнах внимателно.
Вече не можех да търпя и за това реших, че е дошло моето време. Останах легнал и внимателно я придърпах към себе си. Целунах я нежно и усеих мн приятното усешане, когато гърдите й се докоснаха до острието ми. Изглежда тя забеляза това, защото се плъзна бавно надолу и после пак нагоре с най-красивото и сексапилно изражение, което бях виждал. Притисна ги около мен и започна да ги движи като се облизваше сладострастно. Движениятя бахя ту нежни и внимателни, ту бързи и брутални. После се зае с да облизва целия ствол и да си играе с върха му. Помагаше си и с ръка. После засмукваше колкото може по-силно. Чувството беше великолепно.

32 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 06 Яну 2012, 16:49

Мел Евънс

avatar
Целувах го и му лапах. Тогава ме озари отново идея. Станах и отидох до бара. Прелестите ми се тресяха, бях чисто гола, само по токчета, взех една от работните престилки.взех едно тефтерче и отидох при него.Той се беше разположил на сепарето и не осъзнаваше какво става. Вдигнах крак на масата, така че дупето ми и краката ми, пъхнати в жартиери да лъснат и попитах:
- С какво мога да ви бъда полезна? - облизах се и разкопчах едното копче на привидната ми блузка.


33 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пет 06 Яну 2012, 17:04

Александър Андерсън

avatar
Усмихнах се мръснишки. Идеите в главата ми ставаха все по-смели и налудничави. Сериозно мислех да я принудя на колене и да се възползвам от властта си над нея.
Внезапно осъзнах, че това не съм аз. Нещо грозно, диво и порочно надигаше глава за да захапе като змия. Потреперих от идеята. замислих се сериозно дали да не използвам магия и да присля Мел. Ако я накарах да дремне за няколко часа, може би щеше да е по-лесно. Като се събудеше, щеше да е по-спокойна и да осъзнае какво вършим. И да ме спре. От друга страна.... е, винаги можех да оставя данте да ми резне главата. И това беше вариант. Придърпях я до себе си и оставих нещата поне за сега да се оправят сами.
Накарах я да седне до мен и подметнах ехидно:
- Хубаво момиче като теб не е направено да работи в такава дупка. - погалих с опакото на показалеца си голото й коремче. Преборих се с желанието си да я накарам пак да му прави свирка и започнах да се отвлизам на далеч от идеята с празни приказки.
- Би трябвало да си в Холивуд, да участваш във филми....

34 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Съб 07 Яну 2012, 02:39

Мел Евънс

avatar
- Във Холивуд, така ли? Сега ще ти покажа как го правим ние, а ти ще ми кажеш, дали смяташ наистина, че съм за там.
Прокарах устни около мидичката на ухото му, докато му говорех тихичко. Заиграх се за малко с език, целувах и галих дясното му ухо. След това се насочих към члена му, отново.
- Не смей да ме спираш, разбра ли?- казах аз и го погледнах стравнишки.


35 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Съб 07 Яну 2012, 03:05

Александър Андерсън

avatar
Силна вълна от горещине премина през корам и гърдите ми. В слабините ми вече се събираше нещо като сенчеста мъгла. Започнах да се чудя.
Изглежда Мел не можеше да се откаже още... толкова ли се бях сдухал, че вече не можех да изтощя момиче? Или вампирите се уморяваха по-бавно. И това е вярно но все пак. Но както казват - ако не можеш сам...
Събрах пръсти и изписах прецизно сложен символ във въздуха. Чу се силно пуфтящо избухване и до мен се появи мой двойник, но малко по-блед и май по-надървен.
Заповядах му на ум да мине от другата й страна. Двамата започнахме да си играем с нея. Аз я целувах страстно и масажирах около кръста й и най вече дупето. Той от своя страна се зае да дразни с език ушите и врата й, а ръцете му шареха по гърдите й.
Бях се справил отлично. Едновремнно щях да върша две неща и щях да задържа желанието си да свърша, чрез отвръщението че има и друг мъж. Все пак си бях свършил работата добре. Не може да се отрече. Ако това не й доставеше удоволствието, което търсеше, то аз съм крокодил и ще ида да живе в блато.

36 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Съб 07 Яну 2012, 03:11

Мел Евънс

avatar
В един момент Алекс изписа нещо във въздуха и се появи още един Алекс - негов двойник.
- Ще си правим фокуси, а? Знаеш ли каква е моята дарба, Алекс? Сбъдвам желания с мисъл, а знаеш ли какво чувствам, че искаш? - усмихнах се и продължих - Може би ще го оставим за по-късно.
Наслаждавах се на ласките на двамата ми сладура.


37 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Съб 07 Яну 2012, 03:24

Александър Андерсън

avatar
Плъзнах пръсти през косата й, докато се наслаждавах на палавиото й езиче, между устните си. Ръцете на вторият Алекс се разделиха, като една та остана да се редува на гърдите й а другата започна да гали корема и да се зайграва все по-надолу. започна да дразни клитора й с нервни и бързи движения.
Двамата я пуснахме едновремнно. Завъртяхме се около нея, като всеки си открадваше по една целувка, точно когато неочакваше. Очите ми пламнаха хищно в мрачно-виолетово икотешките ми зеници едва не погълнаха погледа й. После вече бях зад нея. Надявах се да не усети разликата. Правех маневрата с цел да я объркам кой кой е и да я заблудя, когато сенчестия клонинг свърши без следи.
Повторих действията на клонинга, когато беше тук. После усетих, че тя се насажда в него. Възседна го без да се замисли. Той я сграбчи за дупето и го замачка малко несигурно и нескопосано, но не можех да го направлявам толкова прецизно от мястото си, да не говоря за състоянието в което бях. Мез бясно се задвижи върху му, като че ли яздеше мустанг. Задържах малко действията, за да си намеря място. Не знаех как ще реагира, но мачкащите ръце на клонинга бяха поотпуснали мускулите на дупето. Внимателно започнах да се насаждаз, за да не я нараня, беше явно неизследвана територия. Забих от раз до края и започнах да действам механично и методично.

38 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пон 09 Яну 2012, 14:24

Мел Евънс

avatar
Не знам как точно отгатваше какво искам. Аз бях човекът, който четеше мисли, а всъщност той го правеше. Когато двамата започнаха да ме задоволяват, сякаш се пренесох някъде другото, извисих се. Ще призная, че не съм изпитвала такава наслада до този момент. Наведох се към Алекс - моят Алекс и започнах да го целувам и галя. Исках с него да останем сами. След няколко минути просто не издържах и свърших. Той извади члена си от мен, казах на другия Алекс да спре за малко, и отидох при моя.
- Скъпи, може ли да останем сами за малко? Беше наистина велико, но.. мисля, че нямам нужда повече от него. Ти си това, което искам, ти си ми достатъчен.


39 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пон 09 Яну 2012, 14:32

Александър Андерсън

avatar
Измъкнах се и накарах и той да я пусне. Освободих го, и той се изпари като дима, от който беше направен. Обърнах се бавно към Мел и прошепнах:
- Ако знаеш от кога исках да го махна тоя...
Полсе я зацелувах. Изпитах вътрешна гордост, че дори аз съм напълно достатъчен за нея. Седнах обратно на мястото си и се замислих. Придърпах я и я накарах да ме възседне. Проникнах рязко със стръв. Вече нямаше какво да ме спира. Забушувах под нея като море, отдавайки се напълно на общото удоволствие. В мен се надигна желание да се слея с нея, ако трябва до невъзможност. Яростно действах и го почувствах. Тя се мяташе отгоре ми като ездач на буен жребец и се замислих дали да не...
Надигнах се и смъкнах бюстието, Впис устни във гърдите й и започнах да давам по-бърз темп на галопа.
И моментът дойде. Извадих го за да свърша навън и се оставих на удоволствието и умелите пръсти на Мел.

40 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пон 09 Яну 2012, 14:40

Мел Евънс

avatar
Той подходи много умело, а на мен това ми харесваше. Честно казано обичах здравия секс, а този определено беше такъв. Алекс извади члена си от мен и свърши, прочетох в мислите му, а и не беше много трудно да се досетя, че иска още да си играем, но на мен не ми беше до това. Усмихнах се и бутнах члена му, взех си бюстието и го помолих да ми го сложи. В замяна на моето запитване той ме погледна укорително, но нищо не каза, доближи се до мен, започна да целува врата ми и да мести бавно нагоре ципа, явно искаше да създаде впечатление, че прави нещо, но всъщност не беше така. И все пак закопча горнището ми както го помолих. Бутнах го да седне на сепарето, а аз се придърпах към него и го запитах:
- Как си? Какви планове имаш за утре? - усмихнах се.


41 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пон 09 Яну 2012, 14:45

Александър Андерсън

avatar
Прегърнах я през рамото и леко близнах врата й. Замислих се, дали ощще алкохол няма да отключат желанието й, а и още бях понастръхнал. Исках още игра, но изглежда я бях уморил.
- Утре ли? - замислих се дълбоко - Утре имам намерение... ами Кастър Краоли ме вика за нещо... а и сега не е е утре, защо не ме питаш какво ми се прави сега?
Посочих надолу към все още стърчащия си малък приятел. Взех няколко салфетки от масата и взех да се бърша. Засъхнала, тази гадоста трудно се отстраняваше.

42 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пон 09 Яну 2012, 14:51

Мел Евънс

avatar
- М.. остави тези салфетки. Мисля, че с вода ще бъде по-лесно, а и аз ще ти помогна. Къде ли е тоалетната?! Искаш ли да я намерим? А колкото до утре.. значи ще седя сама, добре. Трябва да си измисля занимание, тогава. - Взех салфетката от ръцете му, оставих я на масата, хванах ръката му и го поведох да търсим тоалетната,


43 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пон 09 Яну 2012, 14:59

Александър Андерсън

avatar
Влязохме в тоалетната - удобно стерилизирано помещение, което ми предлагаше възможност да се поизчистя. Заех се да се мия с шепи вода... човече, това не беше най доброто, което можехме да направим, но да не бъдем гадни. Измих се хубаво и се обърнах към Мел.
- Утре Краоли няма да ме държи цял ден. Едва ли повече от час или два след обед. Което значи че цялата нощ и деня след срещата съм свободен. После.... лесно ще намеря какво да правим. Няма да те оставя да скучаеш.
Доближих се и я целунах, позахапах я и я притиснах в студените плочки на стената. Обърнах я рязко и опрях гърдите й във плочките. Студът щепе да ги подразни силно, а удоволствието й щеше да е по-голямо.
Опрях го в нея изотзад, беше ми харесала позицията от преди малко. Дали да не... или само... зарових лице в косата й и потрих отдолу с член.
-Исакш ли го?Кажи ми дали искаш още? - изръмжах в ухото й, - Искаш ли да ти го направя... да бъдеш моята робиня, до края на нощта?
Изпитвах демонско удоволствие да я манипулирам, исках да порадвам малко и себе си.

44 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пон 09 Яну 2012, 15:07

Мел Евънс

avatar
Студът се впи в гърдите ми и оттам мина по цялото ми тяло. Хлад навлезе в мен и ме прониза, но това само засили удоволствие.
- Искам го, нека го направим, ще бъда твоя цялата нощ, ще правя това, което ми заповядаш, това, което ме принудиш.
След тези слова, той не се забави, а вкара члена си до край и започна да ме лашка, гърдите ми се удряха в студените плочки, но вече не изпитвах това чувство на студенина, сякаш той изпари всичко. Усещах само членът му в мен и неговото тяло, което се докосваше до моето. Зърната ми се триеха във фугите на плочките, влизаха едва-едва и вървяха по дължина, което създаваше леко дразнение.


45 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Пон 09 Яну 2012, 15:17

Александър Андерсън

avatar
Все пак прецених, че не бива да прекалявам. Мел искаше да говорим, а аз се правех на супер разгонен.
Двамата се разделихме и започнах да се извинявам, което Мел посрешна със смях. Добре де, не бе върха на сладоледа и все пак....
- Виж, аз наистина държа на теб... - опитвах се аз всячески да се направя, че не казам "обичам те".
- Знаеш ли какво? Има Бал след около седмица. Мисля, че не помня кой ми каза.
Мел се поизненада и се съгласи с лека обнадеждена усмивка. Можеше да се каже, че сега е по-хубава от обикновено, но дали защото се разведри лицето й или защото се радвах, 1е се съгласи не знам.
Прегърнах я и прошепнах в ухото й.
- Ще се видим по-късно, мила. Сега отивам да говоря с Кастър Краоли... И дай да се изнасяме, преди да са ни збарали от охраната.
Двамат бързо се изнесохме, обирайкки дрехите си. Разделихме се с целувка на изхода и всеки заби в различна посока.

46 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Съб 17 Ное 2012, 11:41

Elizabeth Van Heller

avatar
Поне като щяхме да ходим в някой клуб, то трябваше да избера някое от по-хубавите и класни заведения в градчето. А ВИП кътчето хем беше хубаво, пускаха добра музика и не беше пълно с кой знае колко странни индивиди. Нямах в предвид, че не е оживено, но не беше като в някоя долнопробна пиянска кръчма.
С влизането поведох Алекс към едно от сепаретата. След това седене по скалите и пясъка в момента си умирах да седна на удобното диванче. Веднага щом се наместих на него не се забави и сервитьорката.
- За мен само едно уиски. За сега. - поръчах си.

47 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Съб 17 Ное 2012, 11:50

Deadpool

avatar
Алекс също се настани удобно на едно канапе което не беше много далече от дивана на който се беше настанила Карин.Когато дойде сервитьорката Алекс я погледна тъпо,а след това каза:

-За мен две бири,една водка и ако може мента.


Алекс замълча за малко,а след това добави:

-А да и нали знаещ,че всичко това се изразява в бутлки не в чаши. Хайде сега донеси!


Едва ли не той и заповяда да донесе поръчката.

48 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Съб 17 Ное 2012, 11:56

Elizabeth Van Heller

avatar
Скоро поръчката беше донесена. Вместо чаша уиски и аз бях получила цяла бутилка и направо една купа лед. А щом видях и поръчката на Алекс, леко поклатих глава, чудейки се как ще изпие толкова много и дали накрая няма да трябва аз да го прибирам някъде.
И все пак се заех да си налея от уискито в чашата си и да си сложа две ледчета.

49 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Съб 17 Ное 2012, 11:58

Deadpool

avatar
Алекс си нареди шишетата пред него,а след това отвори ментата като за начало. Той взе бутилката която изглеждаше доста добре,а след това си напълни чашата до толкова,че да не се излее когато сложи и двете ледчета. След като си наля сложи две-три ледчета и отпи от ментата,а след това примясна няколко пъти и каза тихо на себе си:

-Не е като едно време,но и това ще свърши работа.

50 Re: V.I.P кътче "Мистик" on Съб 17 Ное 2012, 12:01

Elizabeth Van Heller

avatar
- Наздраве! - казах с по-висок тон за да ме чуе, тъй като беше седнал по-далече от мен, като в същото време и леко надигнах чашата си във въздуха за обичайния жест, който придружаваше тези думи.
После отпих от уискито една малка глътка, колкото да си припомня вкуса му и отново да свикна с него, тъй като от известно време не бях пила по много алкохол. Надявах се само да не съм изгубила трейнинг, че все пак имах цяла бутилка пред себе си.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 10]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите