Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1 ... 15 ... 25, 26, 27

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 27 от 27]

1 Водопад on Съб 15 Яну 2011, 16:31

Катерина Петрова

avatar
First topic message reminder :

Мястото за едно нощно къпане или просто за пикник .

651 Re: Водопад on Съб 02 Фев 2013, 10:58

Ainhoa Montero

avatar
Днес се връщах от Испания. С Аче прекарахме цялото лято там и се забавлявахме наистина много. Срещнахме се със стари приятели, но най-хубавото бе, че с него не се бяхме карали. Поне не и за нещо сериозно. Полетът ми беше в 14.00 часа, а самото времетраене беше кратко. За около час и половина вече бях в Мистик.
Отидох в къщата на Уго, но не намерих него, а бележка, на която пишеше, че е на водопада. Исках да го изненадам и затова не му се обадих. Само от две седмици не се бяхме виждали, а на мен ми се сториха цяла вечност.
Възможно най-бързо отидох на мястото и го видях облегнат на дърво, пушейки цигара. Приближих се тихо до него и затворих очите му с помощта на ръцете си.

652 Re: Водопад on Съб 02 Фев 2013, 11:06

Hugo Olivera

avatar
Уго се бе загледал във водопада и допушваше малкото му останала цигара,когато усети нечии ръце да покриват очите му. Той веднага се досети,че е Айноа и се усмихна.
-Нека позная...Манди? - каза той.
Това бе първото име,което му хрумнма. Каза го само за да подразни Айноа,беше като малко момиченце,когато се ядоса и разсърди. Нямаше търпение да види реакцията ѝ.

653 Re: Водопад on Съб 02 Фев 2013, 11:18

Ainhoa Montero

avatar
-Нека позная...Манди? - подразни ме той.
- Кретен.. - отсякох и махнах ръцете си от очите му, като се настаних до него. - Е, господине, какво правихте през изминалите две седмици? - казах и го погледнах, очаквайки думите му.

654 Re: Водопад on Съб 02 Фев 2013, 11:27

Hugo Olivera

avatar
Както и очакваше Уго, Айноа се ядоса. Той се засмя на глас.
-Не се сърди де,знаеш,че го казах нарочно. Бих те познал и със затворени очи-каза ѝ той.
Изгаси фаса от цигарата след,което отговори на въпроса ѝ.
-Нищо интересно,размотавах се наоколо,срещах се с мацки - не пропусна отново да я подразни той.
Айноа му отправи поглед, който казваше,че трябва да спре с шегите.
-Добре спирам с безвкусните шегички!И какво няма ли поне една целувка,или не ти липсвах изобщо?

655 Re: Водопад on Съб 02 Фев 2013, 11:35

Ainhoa Montero

avatar
Знаех си, че няма да пропусне възможността да ме подразни и ядоса отново. Беше повече от наясно, че го ревнувам от всичко и всички и все пак продължаваше с глупавите си, вбесяващи шегички.
-Добре спирам с безвкусните шегички!И какво няма ли поне една целувка,или не ти липсвах изобщо? - каза след като го изгледах накриво.
- Всъщност да, прав си, наистина не ми липсваше. - направих сериозна физиономия, а той ме изгледа странно. - Не ме гледай така, казвам истината. Флиртувах с най-различни мъже докато ти беше тук. - опитах се да сдържам смеха си, но секунди след казаното се разсмях. - Ела тук.. - смотолевих и се приближих до него, след което го целунах нежно.

656 Re: Водопад on Съб 02 Фев 2013, 11:45

Hugo Olivera

avatar
Сега Аче разбра как се чувстваше Айноа, когато се шегуваше по този начин и чувството изобщо не бе приятно. Той я целуна след което я придърпа към себе си.
-Кога пристигна? Трябваше да ми се обадиш да те взема! - каза ѝ той.
–Какво стана,видя ли се с човека заради когото трябваше да останеш? Кой беше ? -побърза да попита.

657 Re: Водопад on Съб 02 Фев 2013, 12:06

Ainhoa Montero

avatar
Въпросите заваляха един след друг...
Първоначално Аче ме попита кога съм пристигнала и защо не съм му се обадила, а аз му обясних, че исках да го изненадам, след което го целунах набързо.
Така или иначе, Уго зададе въпроса, който исках да избегна. Просто не исках да развалям както неговото, така и моето настроение. Странно е колко може да се промени живота на някой за определен период от време. В моя, по-скоро в нашия случай, две седмици бяха предостатъчни, за да развалят всичко.
- Какво е това посрещане? - скарах му се уж. - Още не съм пристигнала, а ти започна да ме разпитваш.. - направих сърдита гримаса и забих поглед в земята.

658 Re: Водопад on Нед 07 Апр 2013, 03:51

Avril

avatar
След странния ден в клуба първо с Хотару, а после и с странния индивид реших просто да се поразходя и да разгледам града. Може пък да видя нещо забележително или познато.
С бавни, леки крачки си ходех из улицата. Направи ми впечатление, че хората ходеха с много разноцветни дрехи, а аз май предпочитах повече мрачните, мистериозни роклички.
Най-накрая стигнах до място, което ме накара да се зарадвам. Поогледах се и видях малка рекичка продължение на водопада. Отидох при нея и започнах да стъпвам от камък на камък, за да мога да премина от другата страна. Когато успях отидох на една малка полянка и седнах на нея. После направо легнах на тревата и се загледах в небето. Беше малко студено и тъмно, но се търпеше.

659 Re: Водопад on Нед 07 Апр 2013, 06:05

GreyJane

avatar
Дотичах в кучешката си форма зад камъните, прецапах във водата и се търколих до феята. Излаех леко и се опитах да се мушна под ръката на момичето. Обикалях и си играех и лаех. Гледах лицето й с изплезен език...
Помахах с опашка и чаках реакцията й..

660 Re: Водопад on Нед 07 Апр 2013, 06:10

Avril

avatar
Почивах си и изведнъж чух лай. Изправих се в седнала поза и погледнах кученцето. Внимателно го погалих, после го повдигнах пред лицето си, малко тежеше. После го оставих в скута си и продължих да го галя.
-Ти пък от къде се взе?
Беше тъпо да питам куче, но не знам, може да отговори. Вече всичко очаквах от създанията тук. Оставих го внимателно на земята и започнах да го галя.

661 Re: Водопад on Нед 07 Апр 2013, 06:14

GreyJane

avatar
Не трябваше да я плаша, защото пак щеше да избяга. Изправих се на задни крака и я оставих да ме гали. Започнах да я оглеждам за белези или нещо което да ми подскаже от къде е. Защо ли не помнеше нищо. Нямаше татута по себе си, явно бяхме от един вид но с коренно различни пътища. Скочих и я дръпнах за дрехата...

662 Re: Водопад on Нед 07 Апр 2013, 06:20

Avril

avatar
Той започна да дърпа дрехите ми, което ми се стори сладко, но трябваше скоро да си дръпна и аз дрехите. Затова сега започна великата игра. Аз дърпах и кучето дърпаше. И накрая парче плат остана в устата му. Въздъхнах и останах пак на мястото си. Подпрях ръцете си зад гърба и погледнах към небето. Облаците бяха с интересни форми, но кученцето беше някак си по-сладко.
Пак започнах да го галя и да го дразня, за да се опита да ме ухапе по ръката.

663 Re: Водопад on Нед 07 Апр 2013, 06:25

GreyJane

avatar
Огледах я под поличката и за малко да се разлая, но се спрях, тя започна да ме разиграва и боде по носа. Тогава вече, нямаше как и я издрасках по ръката със зъб и се дръпнах назад и пак застанах на задни крака и вдигнах едната си лапа. Погледнах раната й и се чудих дали ще кърви или ще зарастне веднага...

664 Re: Водопад on Нед 07 Апр 2013, 06:30

Avril

avatar
Не ми пречеше малката рана, която ми направи, затова я пренебрегнах и внимателно погалих кученцето. Вече се стъмни доста и стана студено, затова реших да си ходя. Изправих се и погледнах малкото куче.
-Съжалявам, но ще трябва да се прибирам.
А то започна да ме гледа много жално и направо ми се късаше сърцето. Клекнах до него и се усмихнах.
-Искаш ли да дойдеш с мен?
То само излая и затова го хванах, и тръгнах към хотела.

665 Re: Водопад on Чет 16 Май 2013, 04:00

Валанар Соул Байндър

avatar
Нещо градската гледка почна да ми писва за това днес реших да се разходя малко из местностите около града и на първо място най ми допадна водопада.Почнах да си скиам наоколо главно м/у дърветата където поне да се спотайвам м/у сенките докато не стигнах до самия водопад и почнах да се замислям : "-Мога да поплувам малко ,но със всичкото това слънце хич няма да ми е много приятно...абе ще рискувам и без това рядко попадам на подобни места."
Сед това премисляне вече ми беше ясно какво да направя за това просто бавно излезнах от приятните сенчици и се изложих на гадното слънце като навлезнах малко във водата образувана от самия водопад нямаше смисъл да си свалям дрехите или по точно панталоните ,то си беше толкова топло ,че като излезна до минути пак щяха да ми изсъхнат.И направо почнах да си плувам на ляво на дясно из водата.

666 Re: Водопад on Чет 16 Май 2013, 12:17

Валанар Соул Байндър

avatar
Лежах си на повърхността на водата като наблюдавах свечеряването и леко се усмихнах с думите :
"-Е май е време вече да излизам от водата."
След тези думи бавно си изплувах и излезнах на брега като се огледах виждах красивото отражение на луната във водата и шумът на нощните птици който се събуждаха във гората и си казах :
"-Хмм..може и да остана още малко ."
След тези думи реших да си направя нещо като малък къмпинг като събрах малко тъмнина на брега рпед мен и се образува един син огън който буквално гореше от нищото без дървета и си полегнах до него колкото да изсъхна и се загледах в пламъците му.

667 Re: Водопад on Пет 17 Май 2013, 01:33

Валанар Соул Байндър

avatar
След извесно време вече изсъхнах и само се изправих като леко се протегнах с думите :
"-А така друго си е на сухичко."
След тези думи погледнах синия огън и той бавно изезна като реших ,че е дошло направо време да си тръгвам и без това слънцето пак щеше да изгрее ,а не ми се стоеше на слънце .
И така изчезнах направо из сенките на гората запътен най вероятно към града.

668 Re: Водопад on Пон 29 Юли 2013, 06:16

Ренесме

avatar
Винаги е приятно да се разходиш из природата, особено ако е зноен юлски ден, в който слънцето пече толкова силно, че направо боли. Нямах никаква представа къде точно ми се ходи, затова отначало вървят през града абсолютно безцелно, сякаш краката ми сами ме отведоха до водопада, а около него имаше малка горичка, която кипеше от живот, за разлика от града. Хората се бяха изпокрили заради жегата, но в гората беше различно, множество малки животинки писукаха и пееха.
Ето това беше рая на земята, тихо и спокойно, чуваха само животинките и лекия тътен на падащата вода, която правеше вълнички върху иначе гладката повърхност.
Изведнъж нещо развали баланса между тишината и спокойствието, чувах нечии стъпки по тясната пътечка, лекото отместване на по-ниските клони. Някой се приближаваше насам.
Извърнах обърканият си поглед към приближаващият човек, беше жена, личеше си по меката походка.
- Хей... - забелязах познато лице, но не познавах момичето.
Бяхме се виждали някъде, но не можех да се сетя къде ли може да е. Е, все пак градчето е малко.


669 Re: Водопад on Пон 29 Юли 2013, 07:54

Зоуи Редбърд

avatar
Днес беше един от онези топли летни дни в които не може да се диша, точно затова реших да се разходя из гората, там винаги беше прохладно и приятно.Сетих се за водопада, затова преди да тръгна за всеки случай реших под дрехите си да сложа едни бански.Може да реша да се понямокря малко.
Излязох от вкъщи и набързо намерих пътя към водопада.Когато стигнах там чух познат глас, който ме поздрави.Обърнах се рязко и се усмихнах на момичето срещу мен.Мразех онези моменти в които не мога да се сетя за името.По дяволте.
- Катрин ! - възкликнах изведнъж.Бяхме се засичали по партита в града. - Съжалявам, нали си ти ? - засмях се. - Аз съм Зоуи. Зоуи Редбърд , ако ти говори нещо.Засичали сме се по купони. - усмихнах се.


♥There are no happy endings. Endings are the saddest part. ♥

♥So just give me a happy middle and a very happy start.♥

670 Re: Водопад on Пон 29 Юли 2013, 10:21

Ренесме

avatar
Малко ме изненада, че момичето, което се приближи откъм горичката, знае името ми. Наистина се бяхме засичали по доста партита и купони, но никога не се бяхме запознали лично.
- Да, спомням си. Приятно ми е, най-накрая са се запознаем лично.
Усмихнах се мило, изправяйки се от тревата, на която седях досега.
Всъщност тук, насред гората също започваше да става задушно, така че вероятно скоро щеше да се наложи да измислим някакъв начин да избягаме от натрапчивата топлина. Но засега всичко беше наред.
- Знаеш ли, предполагам, че можем да правим нещо по-интересно от това да си стоим просто така?!
Както се казва, имаше един страхотен свят, които ни очакваше и предизвикваше, така че можехме да правим всичко, особено след като и двете бяхме с неограничени възможности.

671 Re: Водопад on Вто 30 Юли 2013, 11:16

Зоуи Редбърд

avatar
Добре че не бях объркала името ѝ, щеше да ми стане доста неловко.Не се бяхме запознавали лично, затова след като го направихме се усмихнах чаровно и се зачудих какво да кажа, но тя ме изпревари:
- Знаеш ли, предполагам, че можем да правим нещо по-интересно от това да си стоим просто така?!
Усмихнах се и леко повдигнах едната си вежда.
- Хм .. какво предлагаш ? - попитах я.


♥There are no happy endings. Endings are the saddest part. ♥

♥So just give me a happy middle and a very happy start.♥

672 Re: Водопад on Сря 31 Юли 2013, 01:13

Ренесме

avatar
Стрелнах я с изненаданият си поглед, изобщо не очаквах, че ще ми се хване на акъла. Предполагах, че ще каже, че не й се занимава с простотии, но определено бях приятно изненадана, когато попита какво имам предвид.
- Ами, като за начало можем да пробваме каква е температурата на водата, например. - подметнах леко завоалирано. - А след това можем да пийнем и да полудеем някъде другаде.
Погледнах я очаквателно, надявайки се да се съгласи.

673 Re: Водопад on Сря 31 Юли 2013, 11:20

Зоуи Редбърд

avatar
Не оставих Катрин да чака дълго отговора ми.Направо свалих дрехите си и след като останах по бански скочих във водата.
- Хм ... температурата е умерена. - казах и се засмях.
- Идваш ли ? - попитах я.
В същото време започнах да плувам по гръб във водата.Беше много приятно и определено ме спасяваше от жегата.


♥There are no happy endings. Endings are the saddest part. ♥

♥So just give me a happy middle and a very happy start.♥

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 27 от 27]

Иди на страница : Previous  1 ... 15 ... 25, 26, 27

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите