Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 7 от 7]

1 Заведението на плажа on Вто 16 Авг 2011, 07:56

Бони Бенет

avatar
First topic message reminder :

Заведението на плажа


151 Re: Заведението на плажа on Чет 16 Авг 2012, 10:34

Hugo Olivera

avatar
Аче се замисли над думите й. Това,че живееше сама променяше много неща,нямаше да дава обяснение на родителите си кой е този непознат,който води вкъщи,а и щеше да си има компания.
Добре-прекъсна той момичето-ще дойда,но само тази вечер,след това ще си намеря някакво местенце.
Нямаше да злоупотребява с гостоприемството на момичето.

152 Re: Заведението на плажа on Чет 16 Авг 2012, 10:43

Адриана.


-Йей.. супер.-каза Адриана като се усмихна широко. Тя харесваше Аче не само като приятел. Адриана напълно забрави предишният си въпрос който щеше да му зададе. Той беше да са съквартиранти.
-Ами на теб седи ли ти се още тук. -попита тя поредният въпрос. На Адриана и омръзна да седи тук. Тя си мисляше че Аче искаше да остане а пък нямаше скоро да си тръгнат ако той се съгласи, защото той тъкмо запали поредната цигара. Адриана и стана малко скучно, затова искаше да се прибира а пък и да оправят нещата на Аче.
-Ти имаш ли дрехи?-отново продължи да говори Адриана като не даде възможност на Аче да отговори на миналият зададен въпрос от страната на Адриана.

153 Re: Заведението на плажа on Чет 16 Авг 2012, 10:48

Hugo Olivera

avatar
Аче се засмя,Адриана го обсипваше с въпроси,но го предпочиташе пред това да тънат в неловко мълчание.
-Да,смятам да поостана още малко,но ако бързаш...
Ако тя искаше да се прибира Аче щеше да тръгне с нея,все пак щеше да пренущава в къщата й,а едва ли щеше да я открие сам.
-Разбира се,че имам дрехи-отговори накрая и на другия й въпрос-но мога да сваля и тази,ако не ти харесват.
Аче обичаше да се шегува и се надяваше Адриана да не разбере думите му погрешно.

154 Re: Заведението на плажа on Чет 16 Авг 2012, 10:54

Адриана.


Адриана се засмя на шегата му. Тя разбираше от забавни неща.
-Ами, няма проблем да поостане още около час, но искам да се забавляваме.-каза Адриана като се засмя. След което се изправи, хвана ръката на Аче и го придърпа към дансинга. Те застанаха посредата на голямата сцена. Адриана се въртеше и подскачаше в ритъма на музиката, а Аче я гледаше внимателно усмихвайки и се съвсем леко и без да прави никакви други движения.
-Хайде танцувай.-Провикна се Адриана на Аче за да я чуе, но заради силната музика и виковете на хората в заведението, беше малко трудно.

155 Re: Заведението на плажа on Чет 16 Авг 2012, 11:01

Hugo Olivera

avatar
Адриана се съгласи да останат и изведнъж както си стоеше спокойно скочи и хвана Аче за ръката като го заведе на дансинга. Тя започна да тнацува,но танците не бяха силната му страна,но и не искаше да я обиди,все пак тя му бе предложила подслон.
-Не съм добър танцьор-предупреди я той.
Уго се опитваше да се поклаща в ритъма на песента,но определено се чувстваше като глупак.

156 Re: Заведението на плажа on Чет 16 Авг 2012, 11:11

Адриана.


-Не се обиждай ама така е, хайде раздай се повече.-каза Адриана като се обърна и започна да си върти тялото. Аче я гледаше и се опитваше да прави някакви движения.
-Ей... Аз отивам до тоалетна че много се изморих.-каза Адриана като се усмихна и мина до рамото на Аче и го побутна леко с риск да го засмее. Докато беше близо до него усети силният на мирис одеколон който Аче бе използвал. Тя влезна в тоалетните където нямаше никого. Застана пред огледалото огледа се, сложи си още малко грим и тъкмо да тръгне към дансинга и някой отвори вратата на тоалетната.

157 Re: Заведението на плажа on Чет 16 Авг 2012, 11:16

Hugo Olivera

avatar
След като потанцуваха,или по-скоро след като потанцува Адриана,тя отиде в тоалетната,а Аче се върна на бара и поиска сметката на бармана. Вече беше готов да тръгват стига Адриана да искаше. Беше пътувал доста и малко почивка нямаше да му се отрази зле. А и цялата тази тълпа и силна музика започваха да го дразнят.
-Ще тръгваме ли,ако не е проблем,искам да си почина-каза той на момичето след като се върна от тоалетната.

158 Re: Заведението на плажа on Чет 16 Авг 2012, 11:22

Адриана.


-Да разбира се, хайде.-каза Адриана като се усмихна и си взе чантата която бе закачена на стола и. Те тръгнаха. Стигнаха до колата на Адриана. Тя започна да рови из чантата си за ключовете. Аче чакаше от другата страна на колата където държеше бравата на вратата, подготвен да отвори всеки момент след като Адриана отключи. След дългото търсене на ключовете и те влязоха в колата и лека полека потеглиха.
-Амм.. само да знаеш не е кой знае какво в къщи.-каза Адриана като внимателно гледаше пътя си за да не направи някое нарушение или да се блъснат някъде. Те най-после стигнаха пред къщата на Адриана.


Мммм и аз си лягам ти ако искаш сега пиши поста ама аз ще отговоря утре :)

159 Re: Заведението на плажа on Нед 19 Авг 2012, 11:39

Лейтън Парк

avatar
Сутринта Лейтън се събуди със страшно главоболие. Снощи не беше пила - следва, че няма причина да я боли главата. Стана от леглото и отиде да си направи кафе. Изпи го на терасата. Обичаше сутришния свеж въздух, колкото е възможно да е свеж в града. Провери телефона си - никакви обаждания. Тогава - какво да прави днес? Денят изглеждаше страхотен. Леко слънчев и леко ветровит. Изведнъж на Лейтън и хрумна страхотна идея. Ами да, можеше да отиде на плаж и да покара сърф. О как обичаше да кара сърф! Трябваше само да изрови дрехи за плажа. Скоро се беше нанесла и всичко беше надолу с главата. Най - сетне намери нещо, което доста и хареса и го облече.
Тръгна към плажа. Веднага щом пристигна се запъти към водата. Благодарение на вятъра, имаше страхотни вълни и тя веднага се възползва. В началото се чувстваше като идиот, защото за пръв път идваше и от притеснение падаше от сърфа, но скоро възвърна увереността си. Намери още хора, които караха и се запозна с доста от тях. След около 3 часа сърф, най - накрая огладня. Излезе от водата, остави дъската, огледа се и забеляза, че на плажа има заведение. Много се зарадва и се запъти към него. Беше малко глупаво, но със себе си носеше и дъската. Щом влезе, се завъртя, за да си хареса нещо и да си го поръча, но в същия момент със сърфа удари някого. Момичето се извърна леко смута, заради глупавата си постъпка. Погледна и видя момчето, което беше ударила.
- Ъъ... извинявай... аз малко се обърках... такова - заболя ли те?

160 Re: Заведението на плажа on Нед 19 Авг 2012, 12:14

Kiryu Zero

avatar
Не знам дали беше заради многото хора наоколо или защото бармана беше флегма...чаках го някъде десет минути докато дойде. Бях започнал да барабаня с пръсти по плота. Той най - накрая дойде и май беше леко притеснен заради кръвожадния поглед, който му хвърлях. Не че умирах от желание да се държа грубо, но просто мразех да чакам. Поръчах си едно мохито, което дойде сравнително бързо.
След като започнах да пия, усмивката ми се върна на лицето.
Наливах се спокойно с мохитото си, когато нещо ме фрасна в тиквата. От удара си цапардосах и носа и зъбите в чашата, което може би отстрани би изглеждало много забавно. Но на мен не ми беше забавно. Оставих шумно чашата на бара, а ръцете ми се свиха в юмруци. Обърнах глава, като бях готов да фрасна някой глупак в лицето, когато забелязах, че е някакво момиче, което изглежда не беше го направило нарочно. Ръцете и лицето ми се отпуснаха.
- Ще ми мине....
Усетих вкуса на кръв. Май устната ми беше леко разбита. Не беше голям проблем затова просто я прехапах.
- Е ще седнете ли? - попитах, като това беше лек намек, че до мен има няколко свободни места.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 7 от 7]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите