Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 7]

1 Заведението на плажа on Вто 16 Авг 2011, 07:56

Бони Бенет

avatar
First topic message reminder :

Заведението на плажа


26 Re: Заведението на плажа on Пет 23 Сеп 2011, 12:35

Луцифер

avatar
Хмм Това което тя каза е вярно, но не трябва да ги лъжем, защото някрая не са само те самотните и казах:
- Е да ама ако ти е истински приятел, в смисъл гадже, ще те разбере, защо си го крила и ако наистина те обича не би направил нищо, освен да продължи да излиза с теб. - това си беше истината, но при мен явно не се беше получило така както твърдя, но не ме интересуваше, тука в тоя град аз ще се променя и ще стана напълно различен вампир, но ще си продължа ловуването на други вампири, това единствено ще ме различава от останалите.

27 Re: Заведението на плажа on Пет 23 Сеп 2011, 12:42

Elizabeth Van Heller

avatar
Нямах си и на идея дали Каел наистина държи чак толкова много на мен или пък дали ме обича. Самата думичка "обича" ми звучеше някакси неприемливо. Не бях от хората, които с лекота печелеха сърцата на другите. Може би по простата причина, че винаги бях себе си и казвах истината в очите, без да ми пука какво мислят останалите. А повечето хора точно от това се притесняват - да научат жестоката истина. Но пък явно Тут ме разбираше. Все пак и той беше различен като мен. Лека усмивка се изписа на лицето ми, а аз казах:
- Е, ще видим как ще се развият нещата. Не се знае какво може да стане с цялата тази история.

28 Re: Заведението на плажа on Пет 23 Сеп 2011, 12:52

Луцифер

avatar
Изпих една голяма глътка от втората чаша.и остана половинка. Явно ако се унесем така в разговори или се напием, ще останем двамката вечерта отново заедно, както миналата вечер.... Но явно наистина така щеше да стане. Вече незнаех какво да кажа и започна една мълчалива ситуация, при която и двамата мълчахме, в момента се чуваха вълните на морето и от тишината, сейно бях в рая.....

29 Re: Заведението на плажа on Пет 23 Сеп 2011, 12:57

Elizabeth Van Heller

avatar
В повечето случаи не обичах тези неловки моменти, в които всички мълчахме. Сега обаче тишината ми се стори доста приятна. Гледах ту към Тут, ту към морето, а звука от разбиващите се вълнии ми действаше сякаш много успокояващо. Но все пак реших да прекъсна това мълчание и казах:
- Вчера бяхме в гората .. Днес май ще се спи на плажа. а ?

30 Re: Заведението на плажа on Пет 23 Сеп 2011, 13:06

Луцифер

avatar
Хмм... Това звучеше забавно, може би защото вече ме беше хванало пиянството.... Ами наистина както каза тя май ща спим на плажа.
- Добре щом ме каниш да спим дообре, няма да откажааа.- вече дори по гласа ми си личеше ....
- Явно и на двамата вече ни въздейства свежия въздух от днеска и буквално вече ни се спи хД, но не можем откажем на съня нали така?

31 Re: Заведението на плажа on Пет 23 Сеп 2011, 13:12

Elizabeth Van Heller

avatar
Определено вече взе да ми се доспива. Два или три дена не бяхмигнала и дори от една чаша водка взе да ме хваща.
- Добре тогава. Хайде да си лягаме - засмях се и станах от мястото си.
Отидох малко по-напред на плажната ивица, няколко метра пред първите маси на кафенето. Натресох си се на пясъка без много да ми пука, че някой може да ме гледа странно. Загледах се в небето и скоро започнах да се унасям.

32 Re: Заведението на плажа on Пет 23 Сеп 2011, 13:18

Луцифер

avatar
Аз седнах на пясъка до нея, но малко по-отдалече, да не си помислят нещо хората, все пак тя е обвързано момиче, загледах я, как се унася, легнах след това на пясъка и като загледах милионите звезди на набето и аз започнах да се унасям. След няколко минути вече бях заспал.

33 Re: Заведението на плажа on Пет 23 Сеп 2011, 21:06

Elizabeth Van Heller

avatar
Нощта мина и изгревът настъпи. Първите слънчеви лъчи блеснаха право в лицето ми и ме накараха да се събудя. Надигнах се леко, подпирайки се на лактите си и се огледах наоколо. Все още нямаше никого на плажа, освен Тут който спеше близо до мен. Станах внимателно, като гледах да съм възможно най-тиха, че да не го събудя, и тръгнах към водата. За щастие бях с къси панталонки, така че спокойно влязох навътре, където водата стигаше до коленете ми.

34 Re: Заведението на плажа on Пет 23 Сеп 2011, 22:39

Луцифер

avatar
Чух някаква музика от бара, който беше близо до мястото на което заспахме, слънцето дори не го усетих кога е пекнало, но нямаше значение, вече се виждаше ясно... Изправих се и се огледах наоколо, явно Карин беше влязла във водата, та защо да не ида и аз. Усетих топлия пясък, когато си свалих обувките, се пак няма си ги мокря, а и нямам много пари, така че ги оставих близко до мястото, където спяхме. Влязох, където беше тя, гмърнах се, за да се разсъбудя, след това и казах:
- Добро утро и кога стана? Защото не те усетих...

35 Re: Заведението на плажа on Съб 24 Сеп 2011, 03:49

Elizabeth Van Heller

avatar
- Преди малко - отговорих, но се замислих колко ли е часа. Явно не беше преди толкова малко.
- Просто не исках да те будя, затова станах съвсем тихичко. - допълних
В същото време прокарах ръката си през водата. Беше леко хладна, но все пак приятна. Май щях и аз да поплувам, въпреки че не ми се искаше да си мокря дрехите а ме мързеше да ида до плажа да се съблеча.

Тъкмо обаче да се наканя и аз да се гмурна във водата, телефонът ми ме прекъсна с поредното звънене. Оказа се, че вече имението, което исках да купя, е обзаведено и готово да се нанеса. Затворих телефона и погледнах Тут с думите:
- Явно ми се намери малко работа и ще трябва да те оставя за сега. Но скоро може пак да се видим.
Тръгнах към брега, като за момент се обърнах и му помахах за довиждане. След минути вече си бях тръгнала от плажа.

36 Re: Заведението на плажа on Нед 09 Окт 2011, 09:15

Кейтлин Невърленд


Защо за Бога хората си мислеха, че горим на слънце? Да, истина е, но аз все пак си седях, светлината ме грееше отвсякъде... А, да. Пръстенът. Е, не ми пука, все пак не ме разпознават като вампир, така че...
Е, бях дошла на плажа, последните топли дни. Не си падах по влизането във водата, само по леженето на шезлонга, мазането с лусион.. Хм, може би всичко, без влизането във водата. Още от както бях малка не си падах по това.. Нещо ме бяха сплашили с глупавите русалки. В момента не ме е страх. Просто бях чувала, че са като вампири. Каква ирония...
Като цяло времето не беше особено топло, но това на мен не ми пречеше. Обаче имах нужда от питие. Ето защо в момента стоях на един висок стол, пия студен фреш от портокал и се цупя през слънчевите очила на голямото кръгло слънце.

37 Re: Заведението на плажа on Пон 26 Дек 2011, 01:08

Alexis Herondale

avatar
След като и казах името си, излязохме от бара и тръгнахме към плажа.Стигнахме до заведението и седнахме, за да пийнем нещо.Незнам дали знаеше, че разпознах, че е вампир, но така или иначе, както всяко развалено "приятелство", щях да я питам.
- И така, какъв е живота, когато си вампир? - попитах без да се колебая.Малко съжалявах за това.. Знам, че ако още малко я бях погледала щях да се откажа, защото беше толкова миличка!Но за съжаление това ми беше работата, не можех да направя друго.

38 Re: Заведението на плажа on Пон 26 Дек 2011, 01:16

Алис

avatar
Не знам,защо и предложих да отидем на плажа,но просто ми се ходеше.Добре,че заведението още работеше.
-Вампир ли?Как разбра?-учудено попитах аз.Започнах да се чудя,как е успяла да ме разпознае,винаги се опитвам да съм възможно по-потайна.
-Ами и ти ли си вампир?-нямаше друг отговор или беше и тя вампир,или ловец.Щом си помислих това,леко настръхнах,но се опитах да го прикрия.Явно Катнис се съгласи да я разведа,защото искаше да ме хване
.


Love is patient
Love is kind

39 Re: Заведението на плажа on Пон 26 Дек 2011, 01:31

Alexis Herondale

avatar
Подсмихнах се леко и после отговорих на въпроса и.
- Имам си свойте начини, за да разбера.И не, не съм вампир. - бързо добавих аз, но след това се замислих. - Всъщност... бях.Мисля, че беше за 2 дни, но ето откъде разбрах, че ти си вампир.Иначе съм ловец. - облегнах се на стола си и се загледах към морето.Всичко в този град ми се струваше изчанчено, до такава степен, че ми се прииска още сега да подкарам колата и да отида при Боби.

40 Re: Заведението на плажа on Пон 26 Дек 2011, 04:47

Филип Чеймбърс

avatar
Беше горещо като в пъкъла.
Седнах на една маса и започнах да следя хората.Дано никой не ме забелязваше.Явно смяната на външния вид вършеше работа.Може би това че си върнах истинската самоличност беше грешка,но поне щях да се представям с друго има.Да,нещо лигаво,което лесно се забравяше.
Впечатление ми направиха две жени,загледах се в тях.Имаше нещо странно в двете.
И да това беше Катнис,или ми се привиждаше или току що получих удар,ако ме познаеше спукана ми е работата.Като руса не ме позна но така ,кой знае и ако ме познаеше лошо ми се пишеше...

41 Re: Заведението на плажа on Пон 26 Дек 2011, 07:55

Alexis Herondale

avatar
Отпуснах се, докато чаках отговора на Алис и се заех да оглеждам плажа, хората по масите и заведението.Погледа ми попадна на едно момиче, седящо на маса близо до нашата.
- Хайде, стига бе! - казах и тропнах по масата.От отсрещната страна седеше Джейд.Джейд, познатото момиче от детството ми.Не можех да повярвам.Всъщност, бях ядосана и то много.Беше изчезнала без да каже думичка и ме беше оставила сама.А сега беше тук, пред очите ми.Въпросът беше дали да отида при нея и да си изле гнева или просто да я оставя.За миг погледите ни се срещнаха и първото, което направих, беше да се престоря, че не я познавам.Беше глупаво и детинско, но това ми хрумна.Извих устни в лека усмивка, уж че е някоя непозната, и се обърнах отново към Алис.Можех най-спокойно да не се интересувам от Джейд, или поне да се престоря.

42 Re: Заведението на плажа on Пон 26 Дек 2011, 08:28

Филип Чеймбърс

avatar
Докато гледах Катнис и момичето до нея,ми стана интересно.Момичето прекалено биеше на очи.Беше бяло като платно което я превеше лесно забележима сред целия този загар.Стана ми интересно.Това не беше нормално .Не че Катнис е била някога нормална.Проблема беше че в това се криеше чара й и че ми напомняше прекалено много на миналото.
Докато се взирах в тях неволно погледите ни се срещнаха.
Дали ме разпозна?
Гледахме се за секунда,и после отместихме погледи.Ако ме познаеше работата ми беше спукана.
Докато беше с гръб към мен отидох и седнах на бара така че да мога да ги виждам,дано те да не виждаха мен.
-Нещо за пиене синеочке-попита ме бармана и ми смигна лукаво.
Страхотно.Просто се наредих страхотно.

43 Re: Заведението на плажа on Вто 27 Дек 2011, 02:56

Алис

avatar
Щом разбрах,че Катнис е ловец малко се поуплаших.Опитвах се да прикрия страха от лицето си,но явно не ставаше.
-И сега ще ме хванеш ли?-попитах Катнис
Катнис не ми отговаряше,погледнах я и видях,че гледа момиче,което беше седнало близо до нас.Двете срещнаха погледи и веднага се обърнаха.Явно се познаваха.Катнис се умълча и не ми отговаряше на въпроса.
-Катнис!-извиках аз с надеждата да се усети,че не ми е отговорила на въпроса.Беше толкова умислена,предполагам се познаваше с онова момиче.
-Коя е тя?-попитах и добавих-Познаваш ли я?


Love is patient
Love is kind

44 Re: Заведението на плажа on Вто 27 Дек 2011, 03:05

Alexis Herondale

avatar
Усетих как някой ме викна и се стреснах.Осъзнах, че Алис ме вика и след това отговорих на въпроса и.
- Не се познаваме.И е по-добре така.Не искам повече скапани запознанства! - повиших тон, но после се успокоих, когато разбрах, че момичето пред мен не е виновно за нищо.. - И, не няма да те хвана или убивам.Май си от добрите, а? - Надявах се, че е.Изобщо не исках да и създавам неприятности. - Убивала ли си някога?

45 Re: Заведението на плажа on Вто 27 Дек 2011, 04:13

Алис

avatar
Катнис започна да ми повишава тон,което не ми хареса.Със сигурност се познаваха,иначе нямаше да избухне така.
-Много отдавна-отговорих на въпроса и.Но тя отново не ме слушаше,беше се загледала в момичето и не спираше да я гледа.Предполагах,че имаха някакво общо минало.
-Е,Катнис,защо реши да се преместиш тук?-опитах се да я разсея и да сменя темата.


Love is patient
Love is kind

46 Re: Заведението на плажа on Вто 27 Дек 2011, 04:18

Alexis Herondale

avatar
Отклоних поглед и сама уверих себе си "Не ми пука.Изобщо даже".
Обърнах се към Алис, а тя ме попита защо съм искала да се преместя тук.
- Защото имам работа.Всъщност, незнам дали изобщо ще остана тук в следващия един ден. - Сетих се за Боби и какво щеше да ми каже той в тази ситуация.Какво ти става? В какво се забърка? Не би трябвало да седиш с някой вампир и да си бъбрите посред бял ден, вместо да си въриш работата... нещо такова.А можеше и сериозно да се ядоса.Тогава ставаше лошо. - На колко години си? - попитах Алис като се оттърсих от мислите си.

47 Re: Заведението на плажа on Вто 27 Дек 2011, 06:32

Филип Чеймбърс

avatar
-Не!Или да...една текила-казах на бармана и отново следях какво правят.Лошото беше че бяха прекалено далече за да чуя какво си говорят.
Щом видях една усмивка да плъзва по лицето на Катнис ми стана още по-интересно,за какво ли си говореха.Може би планираха нещо.Това не беше на добре.
Ако тръгнеха някъде заедно щях да ги проследя,но ако се разделяха не знам какво щях да правя.
Отпих от текилата и се замислих .

48 Re: Заведението на плажа on Вто 27 Дек 2011, 07:45

Алис

avatar
-Значи си дошла тук да ловиш вампири-попитах аз.След като Катнис ме попита на колко години съм ми стана смешно.Всъщност вече не знаех колко са,бяха много.
-Много-отговорих и в присмех.Наблюдавах момичето,с което Катнис имаше нещо общо.Мисля,че ни следеше.Станах бавно от стола,поогледах се и тръгнах с малки крачки.Щом стигнах,седнах до нея и се опитах да я заговоря.
-Познаваш ли я?-попитах момичето,като посочих Катнис.Надявах се Катнис да не ми се разсърди,че съм отишла при нея,но исках да разбера какво става.


Love is patient
Love is kind

49 Re: Заведението на плажа on Вто 27 Дек 2011, 09:08

Alexis Herondale

avatar
Както си говорихме, по едно време Алис стана и отиде до Джейд.За да не се обръщам към тях извадих телефона от джоба си и започнах да набирам номера на Боби.
- Какво става?
Както винаги първия му въпрос, когато му звъннех.
- Нищо.Няма да познаеш на кого се натъкнах.И какво правя сега.Срещнах един вампир и стра познат... Спери.
- Джейд, за която ми разказваше?
- Същата.
- И какво ще правиш с нея? А какво стана с вампира?
- Всъщност се преструвам, че не я познавам и действа много добре.А колкото до вампира... - Какво да му кажа? - Виж трябва да тръгвам, нямам време. - затворих телефона възможно най-бързо и го прибрах в джоба на якето си.Той нямаше да ми звънне, защото не искаше да рискува относно мен.Въпреки, че знаеше, че нарочно му затворих, той също така беше запознат перфектно с живота на ловците, защото и той самия беше такъв, затова трябваше да се внимава относно това, защото при този, на когото звъннеш може да изникне проблем във всяка една секунда.
Нямаше да отида при тях двете, беше просто изключено.Почудих се какви са възможностите ми и иведнъж ми хрумна, че можех да ги чуя.Ами да! Все пак за всеки ловец бях нещо като машина - можех да чувам перфектно.Пък и не бяха много далеч.Наострих слуха си и чаках да започнат да си говорят..

50 Re: Заведението на плажа on Вто 27 Дек 2011, 09:17

Филип Чеймбърс

avatar
Докато седях и ги гледах,момичето с мъртвешки бялата кожа,се приближи и седна до мен.
Изтръпнах от звука на гласът й.Имаше нещо странно в очите й което ме накара да изтръпна и да се отдалеча малко.
-Познаваш ли я?-посочи ми тя Катнис.
Когато извършах поглед към нея,тя говореше по телефона.С кого ли?Може би с някой мъж.
-Аз?Дали я познавам-замислих се ,дали Катнис ме беше разпознала.-Не ,не познавам тази жена.-Когато ме погледна невярвашо измърморих-Просто ми напомни за един човек.А ти?

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 7]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите