Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 4 от 7]

1 Заведението на плажа on Вто 16 Авг 2011, 07:56

Бони Бенет

avatar
First topic message reminder :

Заведението на плажа


76 Re: Заведението на плажа on Нед 15 Яну 2012, 07:58

Адриана.


-Добре, нека да пием за тях.-каза Адриана като безмалко да се задави скочи от стола, защото чу любимата си песен и отиде да танцува.
-Хайде да танцуваме.-каза Адриана като хвана ръката на Жули и я придръпна. Момичетата се забавляваха цяла нощ и отидоха да седнат на местата си .
-Едно мартини.-каза Адриана на бармана като въздъхна. След като бармана наля мартинито, той го подаде на Адриана .
-Ох скапана съм-каза Адриана като се беше подпряла с лакет на бара. Не трябваше да тръгвам с тея високи токчета.-каза Адриана с риск да засмее малко Жули.

77 Re: Заведението на плажа on Нед 15 Яну 2012, 08:06

Елизабет Батори

avatar
- Нищо не ти пречи да ги свалиш. - Още докато говорех свалях своите Manolo Blahnik, но не защото краката ми са се уморили, а защото исках да усетя пясъка под краката си, който все още беше топъл.
Поредните питиета "кацнаха" пред нас и аз изпих своето на един дъх, след което си поръчах още едно, но това вече не задоволяваше жаждата ми. Имах нужда от истинско питие... Огледах се още веднъж... Близо до нас стояха двама идиоти, които цяла вечер ни изпиваха с поглед. Бяха идеална вечеря, но не бях убедена дали Адриана не е на диета.
- Какво ще кажеш да се заредим с малко сили? - Кимнах към двамата мъже и се усмихнах дяволито.

78 Re: Заведението на плажа on Нед 15 Яну 2012, 08:17

Адриана.


-Страхотна идея.-каза Адриана като кимна с глава на Жули. Адриана харесваше Жули защото е като нея тоест имат еднакъв характер. Адриана си мислеше точно това което и Жули.
-Само искам да си поръчам още едно. Отново едно мартини моля.-каза Адриана на бармана, а той веднага и го сипа. След като го изпи каза на Жули:
-Хайде да те видим какво можеш. Върви при момчето с русата коса и го накарай да припадне.-каза Адриана като се засмя. Момчетата които седяха до тях бяха някъкви задръстени и зубари затова трябваше на Жули да и е лесно да го накара да припадне. Но от другата им страна седяха едни много хубави и сладки момчета които бяха втренчили поглед в Адриана и Жули.

79 Re: Заведението на плажа on Нед 15 Яну 2012, 08:27

Елизабет Батори

avatar
Сбръчках леко вежди, защото обикновено аз давах заповедите и останалите просто изпълняваха... Това нямаше да се промени и този път.
- Гледай как се прави. - Отвърнах и погледнах през рамо момчето, което Адриана беше посочила. Забих погледа си в него и се усмихнах многозначително. Няколко секунди след това, без да правя нищо друго, момчето просто беше хипнотизирано от погледа ми. Имах тази дарба и това ми помагаше да подчинявам който мъж си пожелая.
Момчето стана от мястото си и тръгна към нас, но не успя да направи и крачка, когато се строполи на земята, спъвайки се в нещо. Тогава извадих една банкнота, достатъчна да покрие питиетата ни и дори да остане тлъст бакшиш на бармана, след което се наведох, за да взема обувките си и тръгнах бавно и грациозно измежду масите. Когато минах покрай момчето той се изправи и тръгна след мен, а аз погледнах назад към Адриана:
- Другия е за теб. - Намигнах й продължих да вървя.

80 Re: Заведението на плажа on Пон 30 Яну 2012, 10:48

Раян Рейнолдс

avatar
Вървах бавно по дъските на заведението, което се намираше на плажа. Седнах на едно от местата, който си избрах и си поръчах портокалов сок и водка. Започнах да пия, а облеклото ми беше доста.. детинско. Бански, но не на лалета. Водни пистолети и шнорхел с очила. Огледах се и се надявах някой да иска да си поиграе с мен..

81 Re: Заведението на плажа on Пон 30 Яну 2012, 10:58

Сабин

avatar
Изведнъж, както си седях в заведението на плажа в Мистик Таун усетих присъствие.Обърнах се настрани и на съседната маса видях някакъв мъж по бански, с воден пистолет и шнорхел.Засмях се леко, заради нелепия му външен вид, въпреки че ми стана някак приятно да видя, че изобщо не го интересува дали някой го вижда.
Взех сока си от масата и се настаних на стола срещу него.
- Сериозно ли? - попитах с лека усмивка на лицето, като го огледах от главата до петите.В гласа ми нямаше нищо подигравателно, напротив.Попринцип не разговарях с непознати, но той ми се стори интересен с начина по който се беше облякъл, пък и непрекъснато си търсех нещо за правене от случката в гората.

82 Re: Заведението на плажа on Пон 30 Яну 2012, 11:04

Раян Рейнолдс

avatar
Погледнах я и казах:
-Какво? Не може ли да играя на водна война с някого? - след това се усмихнах доволно и допълних:
-Така де.. имам водна пушка и пистолет.. чудя се.. какво ли ще стане, ако намокря горнището ти? - и я загледах любопитно, а след това допълних:
-Искаш ли оръжие?

83 Re: Заведението на плажа on Пон 30 Яну 2012, 11:13

Сабин

avatar
- Много добро предположение, но няма да стане. - казах малко остро, но след това се успокоих.Не бях свикнала някой да ми говори така.В училище, когато ходех там, ако не трябваше да ловувам, всички ми се присмиваха и тем подобни неща.Никой дори не се опитваше да се държи приятелски. - Дай го насам. - казах и взех един от водните пистолети в ръцете му.Спомнях си, че като малка имах такъв, докато не продадохме всичките ми играчки.Бях играла с баща ми и беше наистина забавно.Не че сега щях да тръгна да мокря нечий дрехи. - Защо някой като теб ще си носи водни пистолети и шнорхел на плажа?

84 Re: Заведението на плажа on Пон 30 Яну 2012, 11:18

Раян Рейнолдс

avatar
Погледнах я и казах:
-Екскюз ми? - с много нежен глас все едно говореше пет годишно момиченце, а след това я загледах в тези красиви очи и продължих:
-Аз обужавам да се забавлявам. Ето виж - след като казах това насочих пистолета към нея и тя видя как една водна струя премина край рамото й и пръска един мъж по панталона. Засмях се и казах:
-Тоя направи пиш пиш... - след което се стегнах и допълних:
-Пък и какво е живота без забавления? Нали за това съм създал забавлението. Хайде. Обявявам ти война. Бройм до десет. Крием се и започваме да се гърмим с водните играчки. Съгласна?

85 Re: Заведението на плажа on Пон 30 Яну 2012, 11:28

Сабин

avatar
Видях го как намокри панталоните на мъжа зад мен без никакъв срам и след това ми обяви война.
Оставих пистолета на масата и го погледнах сериозно.
- Не разбирам как си създал забавленията.Пък и наистина, не ми е до игри. - казах аз, въпреки че мъничко ми се искаше да не съм сериозна в някои моменти.Забавата не ми беше силна страна, пък и честно казано не й бях свикнала. - Аз обичам друг вид игри.Надбягвания.Състезания за сила.Канадска борба.Също и надпревари за най-добър боксьор. - Беше си странно, че това излизаше от устата на едно 19 годишно момиче, но си беше вярно.Падах си мъжкарана и се чувствах добре от този факт, защото такава ме беше направил баща ми.

86 Re: Заведението на плажа on Пон 30 Яну 2012, 11:45

Раян Рейнолдс

avatar
Засмях се и казах:
-Добре - след което пръснах с водния пистолет в областта на гърдите й. Изправих се и прекосих масата, като стъпах върху нея и паднах от другата страна. Ухилих се до уши и казах:
-Предизвиквам те на боксов мач и.. аз съм Раян Рейнолдс, но.. по-скоро може да ме наричаш създателя на всичко.. Приятно ми е - целунах и ръката джентълменси и се отдръпнах.. ухилих се до уши и допълних:
-Внимавай.. може да съм груб!

87 Re: Заведението на плажа on Пон 30 Яну 2012, 12:56

Сабин

avatar
- Наистина ли искаш да се бием? Защото тези пистолети просто не са мой тип. - бях толкова ядосана, че ме бе напръскал и то там, където нямаше право, че бях способна да го ударя без проблеми. - И всъщност не съм от типа жени, които обичат тези игри и подобни закачки. - казах още по-ядосано.Защо не можеше да се намери един нормален човек в този град? Първо ме хапят, а после ме пръскат с водни пистолети.Можеше да ме помисли за луда, защото не бях като другите, но нямаше да се занимавам с такива неща. - Може би ще е най-добре да си тръгна преди наистина да съм започнала с бокса.

88 Re: Заведението на плажа on Пон 30 Яну 2012, 13:11

Раян Рейнолдс

avatar
Погледнах я и казах:
-Какво има момиченце? Страх те е, че могат да те напляскат? Защото не ме плашиш с този бокс.. все пак.. аз съм го създал - след тези думи се усмихнах. Тя видя как захвърлих водните пистолети и застанах в бойна позиция, което доказваше, че вече не се лигавя и че наистина имам умения.[b]

89 Re: Заведението на плажа on Пон 30 Яну 2012, 13:23

Сабин

avatar
- Ти ли ще ме напляскаш? И какви са тези глупости, какво си създал? - попитах, като бутнах стола назад и станах.Ядосах се още повече, защото ми беше омръзнало всеки да се прави на по-силен от мен.Явно не знаеше какво всъщност беше.Изглежда той си имаше всичко, което поиска, защото не беше бездомен и си имаше пари, а аз трябваше да ходя в гората на лов, за да мога да си набавя храна. - По-силна съм, отколкото си мислиш. - изгледах го още по-злобно. - И изобщо не ми е до разправии с теб. - след тези думи му обърнах гръб и тръгнах напред.

90 Re: Заведението на плажа on Пон 30 Яну 2012, 15:31

Раян Рейнолдс

avatar
Засмях се и казах:
-Pussy! - след което се замислих.. бях прав. Тя си е пуси.. отпих си от сока и водката. Огледах се и си казах:
-Била силна.. а бяга от битка.. пъзла - и след като си събрах играчките просто се отправих на някъде, където е по-хубаво..а

91 Re: Заведението на плажа on Чет 23 Фев 2012, 13:18

Пий Пепър

avatar
Разхождах се в късните часове,но незнаех какво да правя.Мистик беше запустял нещо,а и беше пълно с какви ли не глупави същества.
Реших да отида на плажа,защото имах добри спомени там.Разхождах се бавно под,докато не забелязах малко заведение в далечината.1 бира щеше да ми се отрази добре-помислих си.
-1 бира моля и подадох банкнота на бармана.
Седнах на 1 от масите и отпих бавно няколко глътки,гледащ замечтано към океана.

92 Re: Заведението на плажа on Чет 23 Фев 2012, 14:15

Лекси Нортман

avatar
Както си седях в нас изведнъж реших да изляза някъде навън. Отдавна не се бях разхождала през вечерта. Не знаех къде точно ми се ходеше. Е най-накрая се озовах в заведението на плажа. Малко се учудих от факта че работи и зимата, но какво пък. Като за разнообразие този път си взех портокалов сок за пиене. Взех си чашата и огледах масите. На едната от тях седеше мъж загледал се към водата. Не ми се седеше сама и се запътих натам.
- Може ли да седна ? - попитах и без да дочакам отговора се настаних на един от празните столове.

93 Re: Заведението на плажа on Чет 23 Фев 2012, 14:47

Пий Пепър

avatar
Не усетих как някакво момиче се беше приближило до масата.Тя седна на мястото срещу мен.
Първоначално я погледнах с пренебрежение и се усмихнах леко.Обърнах поглед отново към далечината и сякаш имах чувството,че съм в друг свят.Това обаче не продължи дълго,защото шумът на валните ме върна в реалността.Обърнах се към непозната и заговорих с тих глас:
-Какво те води на сам в това мрачно време.

94 Re: Заведението на плажа on Чет 23 Фев 2012, 15:05

Лекси Нортман

avatar
Първоначално останах с впечатлението, че дори и бомба да падне до него той няма да забележи. Е все пак последва реакция от негова страна.
- Какво ме води на сам ? Хм.... може би нощният въздух. - леко се подсмихнах. Всъщност нямаше точно определена причина за идването ми.
- Ами теб ? И... защо мислиш че времето е мрачно? Може да не е особено приятно за разходки де, но не е кой знае колко зле ..... - добавих опитвайки се да завържа някакъв разговор.
- Между другото аз съм Лекси. - казах и се усмихнах.

95 Re: Заведението на плажа on Пет 24 Фев 2012, 08:25

Пий Пепър

avatar
-Изпитвам отегчение напоследък.Обикновените жители на Мистик стават все по-малко с годините.В това хубаво градче е пълно с всякакви същества,смущаващи живота на невинните местни.Защо ли въобще и казвах това.Още малко и щях да и издам професията си.Добре,че ме прекъсна навреме,като се представи.
-Аз съм Пол,приятно ми е.Погледнах я право в очите за секунди.
-От колко време си в града.Попитах я и допих останалата бира.

96 Re: Заведението на плажа on Пет 24 Фев 2012, 13:44

Лекси Нортман

avatar
Гледах го изучаващо известно време.
- Мм... наскоро се преместих. Преди няколко месеца, може би. - отговорих съвсем небрежно на въпроса му. - Ами ти?
Замислих се малко над думите му и не знаех защо, но леко любопитство се надигна в мен. Стана ми интересно какво точно имаше в предвид с това смущение на жителите. Помълчах още малко и неочаквано попитах :
- Как така, разни същества смущават местните жители ?

97 Re: Заведението на плажа on Съб 25 Фев 2012, 06:10

Пий Пепър

avatar
-Аз съм в града отдавна.Дори не помня от кога..и се опитах да се сетя,но напразно.
Когато тя ме попита за проблемите на местните жители,разбрах,че съм казал прекалено много.Погледнах я право в очите.Тя не беше нормален човек.Това,че се е преместила преди няколко месеца,подкрепи съмненията ми.Това беше шанс да половувам малко..не го бях правил скоро затова широка усмивка се появи на лицето ми.
-Забрави това,което казах преди малко.Няма никакъв смисъл в него.
-Какво ще кажеш да се поразходим в гората.През зимата е много живописно,а и е пълно с животни.

98 Re: Заведението на плажа on Съб 25 Фев 2012, 07:30

Лекси Нортман

avatar
Повдигнах леко едната си вежда. Някак не вярвах на тези глупости че нямаше смисъл в думите му. Останах с впечатлението, че се опитва да смени темата и тази негова усмивка също ми беше подозрителна. Е резултатът беше единствено да засили желанието ми да разбера какво точно искаше да каже.
- Разходка в гората? Зимата не е ли опасно ? - попитах и допих сока станал в чашата ми. - Какво пък.... може.
Щях да намеря начин да науча това което ми беше интересно. Не знаех как, но щях да го направя. Не казах нищо друго, просто се усмихнах самодоволно.

99 Re: Заведението на плажа on Съб 25 Фев 2012, 08:21

Пий Пепър

avatar
Изглежда думите ми я бяха заинтересували доста.Разчитах любопитството и да я подтикне да ми се довери.
-Не,докато си с мен нищо не може да ти се случи.Говорих спокойно и се усмихвах естествено.Знаех,че вече е налапала кукичката.Можех само да гадая,каква е тя,но съвсем скоро щях да разбера.
-Хайде да тръгваме,ще бъде забавно.Мисълта за това,което щеше да се случи ме изгаряше.Лекси вероятно щеше да ми бъде първия трофей през новата година.

100 Re: Заведението на плажа on Съб 25 Фев 2012, 09:57

Лекси Нортман

avatar
- А как може да съм сигурна, че на теб мога да ти се доверя? - попитах без да влагам голямо значение в думите си.
Имаше нещо в мъжа пред мен. Нещо странно и много съмнително. Не знаех колко точно забавно щеше да бъде, но определено щеше да се случи нещо. Гледах го изучаващо няколко минутки. Едно гласче в мен ми казваше да ходя в гората ами направо да се прибирам, но любопитството ми надделя.
- Е, нека тогава да тръгваме. - изправих се и се усмихнах, поглеждайки го очаквателно.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 4 от 7]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите