Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 7]

1 Апартамента на Кат! on Сря 17 Авг 2011, 01:26

Катерина Петрова

avatar
First topic message reminder :

Дневната + бара(в едно):Кухня:


Спалня:


Стая за гости:


Баня и тоалетна:


Тераса:

Spoiler:

Честър

Последната промяна е направена от Катерина Петрова на Съб 14 Яну 2012, 15:33; мнението е било променяно общо 5 пъти

26 Re: Апартамента на Кат! on Чет 22 Сеп 2011, 12:18

Катерина Петрова

avatar
-Знам скъпи...-казах в отговор на думите му, преди да ме целуне.
Малко по-малко листенцата падаха на леглото, но начина по който го правеше, можеше да ме изкара извън кожата ми.Всяко докосване, начина по който заменяше докосванията си с устните си...караше тялото ми да настръхне абсолютно всеки път, а друга страна страшно много ме възбуждаше.
Когато издуха останалите листенца се засмях, от една страна ме погъделичка това което направи, от друга явно не можеше да продължава така бавно.
-Палавник...-казах тихичко докато се настани върху мен.
Усещах колко е възбуден в момента, а и аз не оставах по-назад.Засилваше възбудата ми все повече и едва се сдържах да не направя нищо, все още.
Тихи стонове се изпълзваха от устните ми в моментите в които, устните му не бяха върху моите.А начина по които докосваше гърдите ми, караше тялото ми буквално да се извива в ръцете му.
Обвих ръцете си около врата му, докато продължавахме да се целуваме.Искаше ми се да поема контрола и малко да го "поизмъча", но това бе неговия подарък и не знаех дали ще е доволен ако го направя.Е, той щеше да бъде по принцип доволен, но не всеки път му допадаше идеята да контролирам нещата.
-Оуу...харесва ти?! Може следващия път да използвам сметана вместо листенца от рози.-усмихнах се и го целунах, като преместих ръцете си по-гърба му.
Докосвах леко и нежно, пръстите ми преминаха по целия му гръб, докато накрая малко по-грубо стиснах дупето му.Малко след това върнах пръстите си отново по-гърба му, като влючих и ноктите си, но докато правех това не отделях устни от неговите.
27 Re: Апартамента на Кат! on Чет 22 Сеп 2011, 13:49

Деймън Салватор

avatar
Знаех колко много иска тя да поеме контрола, но нямах намерение това да става точно сега. Малко по-късно щях да я оставя да прави каквото поиска с тялото ми, но не и сега. Обожавах докосванията й, затова я оставих да разхожда ръцете си по тялото ми. Беше възбуждащо. Много, много възбуждащо. Продължавах да целувам устните й, но много скоро това не ми стигаше. Исках да й доставя удоволствие... исках да чуя как крещи името ми...
- Бъди добричка... после ще получиш каквото искаш.
Усмихнах се и леко допрях устни до нейните, след което се спуснах надолу. Отново прокарах устните си по гърдите й, заигравайки се със зърната й, но тази игра продължи за кратко. Пътя от гърдите, до корема й, изминах с език. Съвсем леко прокарах ръката си между бедрата й, докосвайки я едва. Исках само да я усетя, да чуя сладкия стон, който се отдели от устните й. На лицето ми се появи усмивка. Хванах единия й крак и внимателно го поставих на едното си рамо, а след това същото повторих и с другия. Плъзнах се надолу, целунах първо едното, а след това и другото й бедро... за няколко кратки секунди спрях погледа си върху лицето й, след което се върнах към целта си. Започнах с малки целувки, постепенно станаха по-настоятелни, докато не ги замених с езика си. Плъзнах ръцете си по бедрата й, докато продължавах да я дразня с език.
Ммм... обожавах стоновете й. Обожавах да чувам колко й харесва да я докосвам. Харесваше ми да усещам как тялото й се извива в ръцете ми, при всяко докосване, при всяка целувка. А най-много ми харесваше да знам, че аз съм единственият, който може да прави това с нея.
Този път нямах намерение да спирам, дори и да ме караше да го направя. Не ме интересуваше, че може да свърши още сега. Всъщност, точно това исках. И тогава щях да я възбудя отново... и тогава да я имам отново. Това беше първата ни вечер заедно, от както се върнахме в Мистик Таун... и щях да се постарая да не я забрави. Единственото, което исках беше да се чувства добре...

28 Re: Апартамента на Кат! on Пет 23 Сеп 2011, 06:08

Катерина Петрова

avatar
Знаех си че няма да ми позволи да поема контрола, затова и не опитах да го направя, пък и не го исках недоволен особено в момента.
Беше ми ясно какво щеше да направи и честно казано не исках да го спирам, пък и не можех.Особено когато ме докосваше така, а и не само това...
Усещайки съвсем лекото му докосване между бедрата ми, тих стон се изпълзна от устните ми.Мамка му, побъркваше ме когато прави така.
Искаше да съм послушна и точно такава смятах да бъда, до колкото е възможно.
Дишането ми се учестяваше с всяка следваща целувка, а тялото ми се поддаваше толкова лесно на всичко което правеше.Когато замести устните си с езика си....
-Деймън...спри....моля те... спри....-всяка дума бе придружена със силен стон, който и да исках не можех да спра.
Ако продължаваше така, нямаше да издържа още дълго, макар и от една страна да не исках да спира, а от друга го исках страшно много, но....
Беше ми ястно, че няма да спре не и докато не...
-По дяволите, Деймън!- почти изкрещях, не можех да се въздържам повече, знаех че няма да издържа особено дълго.
Тялото ми се отпусна, а дишането ми все още бе учестено, едва успявах да го контролирам.Съвсем леко се надигнах и след като свалих краката си от раменете му, пръстите ми се плъзнаха по лицето му и леко хванах брадичката му придърпвайки устните му към моите.
Не можех да седя далеч от тях, не можех да конролирам дишането си, но да стоя далеч от устните му си беше живо мъчение.
След целувката, плъзнах пръстите си по тялото му, докосвайки съвсем нежно.
-Трябваше да спреш...-прошепнах срещу устните му все още задъхана, докато бавно преместих пръстите си по корема му.
-Знаеш, че обичам когато правиш така, но не е честно.-леко допрях устни до неговите, като бавно преместих ръката си която до сега докосваше корема му, върху члена му.Докосвах бавно и нежно, но преместих устните си по врата му.
-Все още ли трябва да съм добро момиче? Или вече мога да правя каквото си поискам?-прошепнах тихичко до ухото му, като накрая леко го захапах, но не спирах да го докосвам.
29 Re: Апартамента на Кат! on Пет 23 Сеп 2011, 14:01

Деймън Салватор

avatar
Ммм... харесваше ми да чувам името си, когато свършва. Умишлено не обърнах внимание, когато ми каза да спра, дори напротив, станах още по-настоятелен. Знаех, че ме иска... аз също я исках ужасно много, но скоро щях да я получа, не ми трябваше да бързам, нали?
Преминавайки обратния път нагоре, на няколко пъти целунах корема й, а след това тя сама придърпа лицето ми към нейното за целувка.
- Нямаш представа колко е възбуждащо, когато викаш... - усмихнах се и отново я целунах.
- Не трябваше да спирам... не искаше да спирам. И си беше напълно честно.
Спуснах устните си по врата й за няколко малки целувки и веднага след като се върнах срещу устните й, усетих пръстите й по тялото си.
- По дяволите... - измрънках. Дишането ми се учестяваше с всяко нейно докосване и знаех, че много скоро ще се предам. По дяволите! Не можех да очаквам, че ще си стои кротко, пък и мислите й недвусмислено ми показваха колко иска тя да поеме контрола.
И все пак...
Хванах ръката й, така че да спре движенията си, защото в противен случай, едва ли щях да успея да свържа две смислени изречения.
- Ти избираш какво да правиш. Искам те ужасно много и знам, че и ти искаш отново да ме усетиш в себе си... и можеш да ме имаш на секундата. Или пък... да продължиш.
Усмихнах се и пуснах ръката й.
- Ти решаваш, любов моя.

30 Re: Апартамента на Кат! on Пет 23 Сеп 2011, 14:26

Катерина Петрова

avatar
Беше прав, че не исках да спира от една страна беше така.И все пак не казах нищо повече, не смятах да споря точно сега.
Мразех когато ме спираше да го докосвам, не беше честно и при това никак да прави така.Но пък отново беше прав, че го исках...исках го в мен и то прекалено много, но пък от друга страна исках и да го докосвам.
Затова, когато пусна ръката ми продължих да го докосвам съвсем леко и нежно, докато устните ми бяха по врата му.Няколко докосвания още и плъзнах ръката си нагоре по тялото му.
-Сладък си...толкова възбуден...-казах тихичко докато премествах устните си от врата му към неговите устни.Обхванах с ръце лицето му, като съвсем леко прокарах пръст по устните му.
-Искам те, любов моя.-прошепнах тихичко и съвсем нежно го целунах.
Не смятах да го лишам от това което иска, а и беше прекалено възбуден, можех да си поиграя, но предпочитах да му дам това което иска.Надявах се само да е доволен.
31 Re: Апартамента на Кат! on Пет 23 Сеп 2011, 15:50

Деймън Салватор

avatar
Тези нейни бавни движения ме изкарваха извън кожата ми. Побъркваше ме, когато правеше така... Караше ме да копнея за още, да искам да забърза темпото и най-после да ми помогне да задоволя това желание, което ми изгаряше.
И мислех, че ще продължи с играта си, но за моя изненада, тя спря. Последното, което очаквах беше това. Предположих, че ще продължи да ме измъчва и да ми го върне за това, което аз направих, но... Е, нямах нищо против.
- Много си добричка тази вечер. - усмихнах се и я целунах. Харесвах я, когато се правеше на лошо момиче, но не можех да отрека, че е адски сладка, когато е добричка.
- Сладурче... И между другото, винаги съм доволен, когато съм с теб. - отново впих устни в нейните и бавно проникнах в нея. Притиснах тялото си към нейното, движейки се сравнително бавно. От време на време спусках устните си към врата й, към гърдите й, дарявайки я с малки и много нежни целувки. Тя беше толкова добричка и ми даваше всичко, което поискам, затова смятах засега и аз да бъда добричък. Съвсем леко забързах и няколко стона се изплъзнаха от устните ми, но бързо ги спрях с още една целувка. Адски много ми харесваше да усещам тялото й, плътно долепено до моето.
Но бях намислил нещо друго.
Още един тласък и потънах изцяло в нея. Спрях за секунда и я погледнах.
- Не протестирай... - усмихнах се. Знаех, че се чуди за какво говоря, но много скоро щеше да разбере. Леко се отдръпнах и излязох от нея. Пъхнах едната си ръка под кръста й с едно бързо движение я обърнах по корем. Повдигнах таза й, прокарах пръсти по дупето й и нагоре по гърба й, чак до врата й... докосвах я съвсем леко, докато бавно се притисках в нея. Върнах ръцете си обратно надолу. Хванах кръста й и с едно бързо и рязко движение отново проникнах в нея. Този път движенията ми бяха по-бързи от преди малко.
Не можех да се стърпя и дълго време да не я целувам, затова се наведох и първо допрях устни до рамото й, а когато тя извърна глава към мен, впих устни в нейните.
- Ти си... най-невероятния.. подарък, скъпа. - усмихнах се доволно след целувката.

32 Re: Апартамента на Кат! on Съб 24 Сеп 2011, 05:49

Катерина Петрова

avatar
Бях добричка, но не можех да му устоя и да продължа исках го прекалено много за да направя това.Пък и той го искаше, защо трябваше да го лишавам от това?!
-Оу...винаги?-успях да кажа преди да усетя устните му върху мойте.
Честно казано ми харесваше факта, че е доволен стараех се винаги да остане доволен, така че...
Когато проникна в мен малко по-силен стон се изплъзна от устните ми, а и в примес с целувките му, удоволствието си беше несравнимо.
Докосвах съвсем леко гърба му, докато целувката продължаваше.Беше някак толкова...нежен и сладък...
Когато потъна в мен целия тялото ми се изви под неговото.
-По дяволите...-изругах беше толкова хубаво, а и чаках това цял ден.И сега когато го получавах беше още по-хубаво, струваше си чакането.
Когато ми каза да не протестирам се учудих, първо-не знаех какво е намислил и второ-ако ми избягаше щях да съм много недоволна...
Но малко след това разбрах, когато излезе от мен.Ето за това не трябваше да протестирам, тъкмо когато смятах да го направя, той ме обърна по корем.
Мамка му, всяко докосване ме възбуждаше все повече, исках го в мен точно сега не след малко...Но разбира се трябваше да почакам, но пък не чаках много дълго.
Отново проникна в мен, рязко и по-грубо.Харесваше ми да е груб, но и когато беше нежен нямах нищо против.С всяко негово движение от устните ми се изплъзваше все по-силен стон.Когато усетих устните му на рамото си извърнах глава към него.Ахх...тези сладки устни, толкова много ги обичах, а и допринасяха за удоволствието.
-Мммм...радвам се скъпи...-прошепнах, не можех да говоря темпото му беше просто побъркващо, а и стоновете ми пречеха.
Леко допрях устни до неговите, но само за мъничко и ги отдръпнах.
-Проникни...в мен...отново....както....преди малко...но...искам...да проникнеш целия...в мен...Ще го направиш ли?-едва успях да кажа и отново го целунах.
Надявах се да направи това което искам, пък и беше огромно удоволствие когато го правеше, така грубо, а и обожавах да е целия в мен.
33 Re: Апартамента на Кат! on Нед 25 Сеп 2011, 04:07

Деймън Салватор

avatar
Харесваше ми, когато ми говореше така. Беше адски възбуждащо... и макар да знаех от мислите й какво иска да направя, си беше много по-хубаво да я чувам как го изрича. Нямаше нужда да пита дали ще го направя, щях да направя всичко, което й харесва.
Отдръпнах се от устните й, леко целунах рамото й, а след това преместих целувките по гърба й. Поддържах все същото темпо, докато целувките ми слизаха все по-надолу. В един момент спрях и внимателно излязох от нея.
Плъзнах пръстите си нагоре по гърба й, достигайки врата й, я притиснах към леглото. С другата ръка отново хванах кръста й и проникнах в нея, също толкова рязко, колкото преди малко... с малката разлика, че този път потънах в нея и останах така за няколко секунди.
- По дяволите... - казах тихо и допрях устни до гърба й.
А след това отново излязох от нея... но само, за да проникна отново по същия начин. Движех се в началото бавно, но постепенно ускорих темпото. Преместих ръката, с която я притисках към леглото, по гърдите й, а другата си ръка плъзнах по корема й... докато не достигнах между бедрата й. Докосвах я нежно и внимателно, в пълен контраст с темпото, което поддържах.
- Мамка му... цял ден... си представям... този момент... ммм... Изкарваш... ме извън.. кожата ми... - говорех близо до ухото й. Е, поне се опитвах, макар всички стонове, които излизаха от устните ми да ми пречеха да говоря нормално.
Ммм... определено си струваше чакането цял ден. Сега я имах така, както исках... и по дяволите, беше невероятно. Както всеки път, когато бях с нея, разбира се.

34 Re: Апартамента на Кат! on Нед 25 Сеп 2011, 07:16

Катерина Петрова

avatar
От една страна бях убедена , че няма да се съгласи от друга не.И за мое щастие направи точно това което исках.Но го правеше толкова...страстно, всяко едно негово движение ме караше да стена по-силно.
Пръстите ми се бяха впили в завивките стискайки ги прекалено силно, но пък удоволствието от това което той правеше в момента бе неописуемо.
Когато го усетих целия в мен, тялото ми леко потръпна.
-Деймън!-не се сдържах и изкрещях.
Точно това ми харесваше да го усещам целия в мен, всяка една част от него...Е, бе напълно целия имаше нещо което също обичах да прави, но в момента не му казах нищо.
Бе прекалено трудно да мисля, камоли да формирам едно изречение правилно.Единственото което излизаше от устните ми бяха стенания.
Когато усетих как ме докосва между бедрата бях сигурна, че ако продължи с това нямаше да издържа и минута повече.
-Това....е...само...по дяволите....началото....-едва успявах да кажа.
Не можех да го оставя да продължи, исках нещо друго, нещо което ми харесваше да правя.Съвсем внимателно се отдръпнах от него, видях недоволната му физиономия, знаех че ще ми се ядоса за дето направих това, но....
Обърнах се към него съвсем нежно прокарах пръсти по лицето му и надолу по врата му, тъкмо щеше да каже нещо, когато поставих пръст на устните му.
-Шшт...не говори....-казах тихичко и впих устни в неговите, като през това време спуснах ръцете си по тялото му.
малко след това преместих устните си по врата и гърдите му, докато съвсем нежно докосвах члена му.Спрях когато стигнах до корема му и леко го бутнах назад, така че да легне.И когато това стана, плъзнах пръстите си по бедрата му и върнах устните си по корема му.
Съвсем нежно пръстите ми преминаваха по бедрата му, към целта си, докато обхождах корема му с устни.Чувах учестеното му дишане и всеки стон, който се изплъзваше от устните му и точно това ми хареса.
Спрях за момент да го целувам и го погледнах, но пръстите ми бяха достигнали целта си и го докосваха бавно и нежно.
-Кажи ми...кога искаш да спра....-леко допрях устни отново до корема му и преместих устните си върху члена му.
Бавно прокарах език по него, докато леко бях забила ноктите си в бедрото му.Включих и устните си в играта, като точно преди да го поставя в устата си, направих няколко въртеливи движения с език.
Обожавах да чувам всеки негов стон,а начина по който тялото му се напрягаше при всяко мое докосване, бе адски възбуждащ.
Няколко движения още и го поех целия, като нарочно задържах няколко секунди без да помръдвам.Малко след това продължих да си играя с език като от време на време включвах и зъбите си само да колкото да го подрязня....
35 Re: Апартамента на Кат! on Нед 25 Сеп 2011, 08:41

Деймън Салватор

avatar
Това, което беше намислила никак не ми харесваше. Всъщност, харесваше ми, но не ми харесваше идеята да се отделя от нея. Затова и се намръщих, когато тя се отдръпна. Понечих да кажа нещо, когато ме бутна да легна на леглото, но тя ме спря. Знаех какво ще направи... и по дяволите, изгарях от желание да усетя докосванията й... устните й... но не исках да спираме това от преди малко.
Е, веднага щом започна да ме докосва, бързо забравих желанието си да протестирам. Всяко нейно движение, в примес със сладките целувки, които разхождаше по тялото ми... бързо изпариха желанието ми да се противопоставя. Всъщност, караше ме да го искам все повече и повече...
Дишането ми беше достатъчно учестено, но ставаше все по-накъсано, когато ме докосваше. Не можех да спра стоновете, които излизаха от устните ми, а и защо ми беше да ги спирам? Знаех колко й харесва да ги чува.
Когато включи и устните и езика си в малката игра... По дяволите! Мускулите ми се стягаха при всеки неин допир.
Когато пое члена ми в устата си и спря да се движи...
- Мамка му, Катерина!!! - изкрещях. Едната ми ръка се вплете в косата й...
Не исках да спира... по дяволите, това, което правеше беше толкова хубаво. Но трябваше да спре.
- Скъпа... ако.. ако не искаш... да свърша... още... сега... спри! - успях едва, едва да кажа.

36 Re: Апартамента на Кат! on Нед 25 Сеп 2011, 11:48

Катерина Петрова

avatar
Начина по който тялото му се стягаше при всяко мое докосване адски много ми харесваше.Моето тяло също се поддаваше на всяко негово докосване, но ми харесваше да усещам как той се предава.
Обичах да го чувам да ругае и особено обичах да чувам името си.Да прави двете неща едновременно в едно изречение си беше адски възбуждащо.
Отдръпнах устните си от члена му, след като чух следващите му думи.Нямаше да продължа защото не исках точно сега да свърши.Съвсем леко допрях устни до члена му и след това ги преместих нагоре по тялото му.Когато стигнах до устните му спрях и хванах двете му ръце и ги притиснах към леглото.
Миличкия, едва успяваше да диша, след малкото ми мъчение, но си го беше заслужил пък и аз исках да го направвя.Впих устни в неговите, но целувката не беше груба, а нежна.Докато целувката траеше се опита да се преобърнем, но в този момент притиснах по силно китките му към леглото.
-Ммм....не си го и помисляй...-прошепнах след целувката и преместих устните си по врата му, като на няколко места съвсем нарочно го одрасках с зъби.
-Толкова ми липсваше, любов моя....Но искам да свършиш още сега.-прошепнах до ухото му като леко го захапах.
Не пуснах китките му, ако го направех щеше да поеме контрола и нямаше да мога да завърша "мъчението си".Прокарах език по врата му, на местата на който го бях одраскала още имаше мънички капчици кръв.Обрах ги с език и преместих устните си по гърдите му.Малко след това пуснах едната му ръка и продължих с целувките, но този път по корема му.
Свободната си ръка преместих върху члена му, докосвайки малко по грубо от преди малко.Устните ми бяха малко под пъпа му, целунах съвсем леко кожата му и в следващия миг забих силно зъбите си.
Кръвта му беше толкова сладка и опияняваща, че не исках да спра да пия от него, но няколко секунди след това отдръпнах зъбите си от кожата му, като прокарах език по раничките.
Малко след това, замених ръката която докосваше члена му с устните си, а нея преместих върху тестисите му, като съвсем леко и внимателно ги масажирах.
Пуснах и другата му ръка, защото знаех че вече не може да ме спре, така че нямаше смисъл да го държа повече.Продължих с малкото си "мъчение", като този път за разлика от предния не влючих зъбите си, само езика и устните.Поемах члена му в устата си бавно, като се заигравах с език, но и на няколко пъти го правех по бързо.
Не спирах да го докосвам, а тялото ми се стягаваше при всяко мое движение, което беше адски възбуждащо.Докато си играех с език, спрях да движа ръцете си и малко след това отново го поех целия, но задържах малко повече от преди без да мърдам....
37 Re: Апартамента на Кат! on Нед 25 Сеп 2011, 14:22

Деймън Салватор

avatar
Успях да си поема въздух, когато се отдръпна. Мислех, че най-после се е отказала... но май пак грешах. Не ми позволи да я преобърна и първоначално реших, че смята тя да води този път... но тя просто смяташе да продължи с мъчението си. По дяволите.
Веднага щом отново започна с целувките, не можех да я спра... не исках да я спирам. Прекалено много ми харесваше всичко, което правеше. Дори, когато ме хапеше ми харесваше адски много... действаше ми още по-възбуждащо.
- О, Боже...
От устните ми продължаваха да се изплъзват стонове, когато усетих устните й... бавните движения, последвани от по-бързи... и всяко докосване ме караше да изтръпвам целия. Ръцете ми бяха стиснати в юмруци.. знаех, че няма да издържа още много. Пък и тя нали точно това искаше...
- Мамка му, Кат!!! - извиках, когато отново спря движенията си.
***
Няколко минути по-късно, дишането ми продължаваше да бъде така учестено. Мамка му, знаеше как да ме побърква. Но колкото и уморен да се чувствах, особено след като не успях цял ден да се наспя, не можех да стоя далеч от устните й. Затова се обърнах към нея и я целунах и докато целувката траеше, се преместих върху нея. За секунда отделих устни от нейните и я погледнах.
- Много си лоша, знаеш ли? - усмихнах се и отново впих устни в нейните.

38 Re: Апартамента на Кат! on Нед 25 Сеп 2011, 15:03

Катерина Петрова

avatar
След като малкото ми мъчение приключи бях изкючително доволна от себе си, пък и ми харесваше да го задоволявам и то по този начин.
И разбира се продължаваше да бъде палав, дори след всичко това.Но когато се премести върху мен, продължих да го целувам, като лекичко докосвах гърба му.
Не бях лоша и той си го знаеше...Е, добре де бях малко лоша, но не прекалено, пък и той остана доволен както и аз.
-Ммм....красавец....Време е за другата част от изненадата.-усмихнах се и отново го целунах.Е, добре сега можеше да ми каже, че съм лоша.Не че нещо, но знаех как ще реагира когато стана от леглото.
-Не се цупи моля те...Това ще ти хареса обещавам, само си обуй панталона и ела с мен.-леко погалих лицето му и се измъкнах от леглото като облякох един халат.
Отидох до хола и взех панталона му от пода, върнах се в спалнята и му го подадох.Взех телефона от шкафа и набрах номера на Томас, след кратък разговор знаех че другата част от изненадата е долу пред входа.
Когато го погнеднах беше обул панталона и станал от леглото.Отидох до него леко допрях устни до неговите и хванах ръката му.
-Знам че си уморен, после може да ме накажеш ако искаш за дето те карам да се разхождаш наляво надясно.-засмях се.
Няколко минути бяхме вече почти до входа на сградата.Надявах се да му хареса, все пак я направиха по поръчка.Застанах зад него и сложих ръце на очите му така че да не вижда.Усетих го как хвана ръцете ми, не му допадаше идеята да не знае какво става, но сега трябваше да е така.
-Скъпи бъди добричък само още малко.-леко допрях устни до врата му.
Минута по-късно излязохме навън и махнах ръцете си от очите му, разкривайки му
втората част от изненадата.Допрях устни до рамото му, докато пръстите ми се плъзнаха по корема му.
-Знам че червеното ти е любимия цвят..Твоя е любов моя.Надявам се да ти харесва.-прошепнах тихичко до ухото му.
39 Re: Апартамента на Кат! on Нед 25 Сеп 2011, 20:21

Деймън Салватор

avatar
Изненадах се, когато ми каза, че е време за втората част от изненадата... мислех, че това беше изненадата й. Не ми харесваше идеята да станем от леглото точно сега, но все пак реших да съм добричък и обух панталона си, когато ми го подаде.
През цялото време четях мислите й... и всъщност те само ме объркваха още повече. Затова реших да спра да се опитвам да разбера какво е намислила този път. В крайна сметка я оставих да закрие очите ми и продължих да ходя напред.
Когато махна ръцете си от очите ми... видях пред входа паркирано червено Bugatti... Чакай малко, тя шегуваше ли се?! Моя?
Обърнах се с лице към нея.
- Купила си ми кола? - продължавах да я гледам невярващо. Отново се обърнах и погледнах колата. Мамка му, наистина беше красавица. И тоолкова червена...
Обвих ръцете си около тялото на Кат и я вдигнах във въздуха, като се завъртях няколко пъти.
- Невероятна си. - усмихнах се и я пуснах.
- Нямаш представа колко съм ти благодарен. Ммм... обичам те.
Не можех да сваля усмивката от лицето си. Леко допрях устни до нейните, след което я пуснах и се приближих до колата. Плъзнах ръката си по капака, докато заобикалях към шофьорското място. Отворих вратата и внимателно разгледах вътре.
- Какво ще кажеш да направим едно кръгче? - ухилих се.

40 Re: Апартамента на Кат! on Пон 26 Сеп 2011, 00:01

Катерина Петрова

avatar
-Да...-казах в отговор на въпроса му.
Засмях се когато ме хвана и ме вдигна във въздуха.Поне изненадата му харесваше съдейки по реакцията му.Пък и колата беше адски хубава, точно за това му я купих и честно казано бях доволна че му харесва.
Не казах нищо когато ми каза че съм невероятна, не исках да развалям момента, с това да оспоря думите му.Затова просто се усмихнах.
-И аз те обичам скъпи.-казах тихичко преди да усетя устните му върху мойте.
Когато се отдръпна от мен не отделих поглед от него.Беше толкова сладък, радваше се като малко дете на което току-що му бяха дали играчката която е искало.Определено не бях сбъркала в избора си да му я подаря,пък и кой не би харесал такава кола?!
Не казах нищо в отговор на въпроса му, вместо това се приближих до колата, отворих вратата и се настаних.
-Е, хайде де...там ли смяташ да останеш?-засмях се и го погледнах.
41 Re: Апартамента на Кат! on Пон 26 Сеп 2011, 11:45

Деймън Салватор

avatar
Когато влезе в колата, просто се засмях и я последвах. Огледах внимателно всеки мъничък детайл от колата, плъзнах ръцете си по волана... по дяволите, беше страхотна. Беше ми странно Катерина да ми подарява подаръци... особено пък толкова големи и скъпи, но нямах намерение да недоволствам или мърморя, особено пък щом ставаше въпрос за Бугати. Пък и Кат се беше постарала толкова много. Сега само трябваше да измисля какво аз да й благодаря... но пък за това щях да използвам Серена.
- Невероятна е, любов моя.
Приближих се до Кат и я целунах, след което се отдръпнах. Запалих двигателя и отново върнах вниманието си върху Катерина.
- Хммм.. скъпа, претенции къде ще отидем?

42 Re: Апартамента на Кат! on Пон 26 Сеп 2011, 12:10

Катерина Петрова

avatar
Беше ми още по интересно да го гледам, начина по който оглеждаше колата беше просто удивително сладък.Опитах се да не се засмея, пък и целувката му ми помогна да не го направя.
Знаех че беше невероятна, радвах се че на него му харесваше.Пък и изненадата беше пълна, това което направих по-рано и сега колата, усмивката ми не слезе от лицето.Но когато ме попита дали имам претенций къде да отидем, се огледах и се засмях.
-Скъпи, по принцип нямам ама с това халатче и отдолу не нося нищо...-поклатих глава и продължавах да се смея.Определено трябваше да облека нещо друго.Целунах го и излязох от колата без да му кажа и думичка.Знаеше че няма да тръгна така никъде.
Качих се до апартамента, набързо извадих кожено яке панталон и блуза и се облякох.Малко след това минах през хола и взех ризата на Деймън, погледнах се в огледалото изглеждах добре така .Всичко ми отне едва няколко минути и слязох обратно при Дей.
Когато влязох в колата му подадох ризата и се усмихнах.
-Отиваме където решиш.-усмихнах се.
43 Re: Апартамента на Кат! on Нед 16 Окт 2011, 03:31

Катерина Петрова

avatar
Десетина минути по-късно стигнахме до апартамента и разбира се Деймън трябваше да кара бързо, не че имах против дори беше по-забавно така.
Качихме се до апартамента, в момента в който отключих врата Честър беше насреща ми и се метна върху мен.
-Липсвах ли ти?-погалих го и малко след това слезе от мен.
След като затворих врата след Дей, се отпавих направо към спалнята.
-Слеед малко се връщам.В хладилника има банки с кръв ако си гладен.-казах докато отивах към спалнята.
Честър остана в хола при Дей, а аз нарочно затворих вратата.Стаята бе оправена нямаше и помен и листенцата рози, поне прислужницата се беше погрижила.
Съблякох дрехите си и се отправих към банята, взех си бърз душ.Щом смяташе да се разхождаме мислех да облека нещо по удобно.
Отворих гардероба и си избрах един потник .Облякох го и малко след това избрах черни дънки.Обух ги и накрая реших че ще обуя едни от любимите ми кецове.
След като бях готова, оставих косата си пусната и се върнах обратно в хола при Деймън и Честър.Който по чудо седеше мирен до Деймън.
-Е, как изглеждам така?
44 Re: Апартамента на Кат! on Нед 16 Окт 2011, 04:09

Деймън Салватор

avatar
След като пристигнахме в апартамента на Катерина, Честър ни посрещна на вратата. Очаквах отново да започне да лае по мен, но като по чудо не го направи. Явно беше прекалено зает да се радва на Кат. Но когато ни остави и отиде в спалнята за кратко просто го гледах. След което без да му обръщам особено внимание отидох в хола и се настаних на дивана.
Няколко минути по-късно го видях да се приближава до мен.
- Ако ще ме хапеш, давай. - засмях се, но за моя изненада, той просто седна на дивана до мен. Протегнах ръка и го погалих. Е, все някога трябваше да се спогодим с това куче, нали така?
След известно време и Кат се появи.
- Ммм... изглеждаш... - замълчах и просто отидох до нея. Обвих ръцете си около кръста й и я целунах.
- Красива си. Много, много красива. - усмихнах се и отново я целунах.
- Е, реши ли къде ти се ходи?

45 Re: Апартамента на Кат! on Нед 16 Окт 2011, 04:30

Катерина Петрова

avatar
Честър изръмжа, когато Дей ме прегърна, но се направих че не му обърнах внимание, бях прекалено заета да отвръщам на целувката на Дей.
Малко след това отдръпнах устни от неговите и погалих лицето му.
-Разбира се.Изчакай минутка.-отдръпнах се от него и отидох в кухнята извадих малка кошничка и отворих хладилника сложих няколко банки с кръв, ягоди,шоколад и сметана.Взех кошничката и се върнах обратно при Дей в хола.Честър разбира се обикаляше с мен навсякъде и ми се вреше из краката, но бях свикнала пък и не ме беше виждал близо няколко дни.
-Мисля да си направим пикник в гората.-усмихнах се и взех две одяла от дивана, който по принцип си седяха там.Сложих и тях в кошничката и накрая я оставих на пода.
Приближих се до Деймън и го целунах преди да е успял да ми каже нещо.Чух че Честър отново изръмжа, но все още го игнорирах.
-Май вие двамата накрая ще се спогодите, а?-засмях се след целувката.
46 Re: Апартамента на Кат! on Нед 16 Окт 2011, 04:43

Деймън Салватор

avatar
Пикник в гората? Не звучеше никак лошо. Пък и щеше да ми хареса навсякъде, стига да мога да се наслаждавам на целувките на Кат.
- Супер. - усмихнах се.
Беше забавно как Честър ръмжеше всеки път, когато се доближавах до нея. А си мислех, че аз съм ревнив. Е, предполагам, че беше напълно нормално да го прави. Едва ли му харесваше идеята Кат да обръща внимание на мен, вместо на него.
След поредната целувка се отдръпнах от Кат и клекнах до кучето.
- Ей, ревнивецо, какво ще кажеш и на теб да ти уредим един пикник? Може най-после да спреш да ми ръмжиш всеки път, когато я целувам. Иначе ще започна и аз да ръмжа и никак няма да се разберем с теб. - засмях се и го погалих.
- Скъпа, имаш ли нещо против да го вземем с нас? - погледнах я.
Надявах се да се съгласи. От една страна щеше да си потича на воля, от друга може би най-после щеше да свикне с мен... ако имах късмет.

47 Re: Апартамента на Кат! on Нед 16 Окт 2011, 04:51

Катерина Петрова

avatar
Когато клекна до Честър седях и ги гледах бяха толкова сладки и двамата.
Всъщност нямах против да го вземем с нас пък и точно това мислех да го попитам, но явно той ме изпревари.
-Мисля, че ставаш все по-добър в това да ми отгатваш мислите.-засмях се.
-Разбира се, че нямам против.Всъщност мислех да те попитам дали ти ще имаш против, но като гледам май ме изпревари.-усмихнах се и клекнах до тях, като почесах Честър зад ухото.
Нито лаеше Деймън, нито в момента ръмжеше, че сме един до друг, бореше се за внимание и в момента го получаваше и като гледах беше адски доволен.
-Добре, тогава вие двамата слизайте, аз след малко идвам да взема на този гладник нещо за ядене.-казах и преди да се изправя целунах Дей по бузата и отидох направо в кухнята.
48 Re: Апартамента на Кат! on Нед 16 Окт 2011, 05:12

Деймън Салватор

avatar
- Аз като ти казвам, че много ме бива... - засмях се.
Нямах представа, че и тя иска да вземем Честър, просто ми се стори добра идея да го направим. Е, като гледам и той нямаше нищо против, така че...
След като Кат отиде в кухнята, взех каишката на Честър и му я сложих. Беше близо до вратата, така че не се наложи да я търся много дълго време.
- Хайде, приятелче. - усмихнах се и излязох от апартамента.
Всъщност не знаех дали Кат ще иска да отидем с колата, но лично аз смятах, че е по-добре да се разходим до там. Пък и градчето беше малко, всичко беше близо, така че...
Все пак се облегнах на колата, докато я чаках да слезе, а Честър седна до мен. Изглежда нямаше проблем с мен, когато Кат не е наоколо... или поне когато не я целувам и не му отнемам вниманието.

49 Re: Апартамента на Кат! on Нед 16 Окт 2011, 06:27

Катерина Петрова

avatar
Чух, че Деймън и Честър излязоха, май наистина започваха да се спогаждат, което беше хубаво.
Набързо кутия от любимата храна на Честър, напълних в едно шише вода и накрая взех и купичката му.Сложих всичко в кошничката, можеше да изглежда малка, но побираше доста.Взех я и излязох от апартамента, бързо слязох долу където ги намерих и двамата.Седяха един до друг и ме чакаха, толкова забавна гледка бяха.
Приближих се до Деймън и го целунах, този път не чух Честър да ръмжи явно беше доволен, че е излязъл.Хванах ръката на Дей и се усмихнах.
-Много ми харесвате вие двамата, като гледам добре се разбирате.И впрочем докато идвах към вас се сетих, че в гората има перфектното място за пикник...една огромна поляна, тъкмо, за това сладурче ще има къде да се разходи.-усмихнах се доволно и се отправихме на там.
50 Re: Апартамента на Кат! on Съб 22 Окт 2011, 07:40

Деймън Салватор

avatar
След като се разбрахме, тръгнахме към апартамента на Кат. Слава Богу, не се скарахме по-сериозно и в крайна сметка всичко завърши добре. Не ми се искаше да ми е сърдита, а за малко да я накарам да направи точно това с глупавото си поведение. Вярно, че не беше права да ревнува толкова и то заради някакъв си човек, но пък и аз реагирах прекалено остро. Е, нямах намерение да продължавам да мисля за случилото се. Важното беше, че се сдобрихме.
Стигнахме сравнително бързо до апартамента й и когато вече бяхме пред вратата чух Честър да лае отвътре. Разбира се, че ни беше усетил.
Щом Кат отвори вратата, той й се нахвърли.
- Ау, започвам да ревнувам. Нали беше от моя отбор... Предател такъв. - поклатих глава и минавайки покрай тях, го погалих.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 7]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите