Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 5 от 9]

1 Лунапарк on Сря 17 Авг 2011, 07:42

Катерина Петрова

avatar
First topic message reminder :

Решили сте да покачите адреналина или просто да се позабавлявате с приятели...Е, това е мястото да го направите.Лунапарка е разделен на две части Северна и Южна.
В северната част можете да опитате нещо по екстремно, а в южната да се насладите на игри и сладки глезотийки.Ето, така изглежда Лунапарка..

101 Re: Лунапарк on Съб 30 Юни 2012, 11:52

Allen Walker

avatar
Беше по - любопитна от останалите хора, с които се запознах. Не се оплаквах изобщо! Обичах да предупреждавам хората за такива опасни неща. Дори това да костваше преобръщане на целия им свят. Започнах първо с обяснение за Тимканпи:
- Той е голем. Това са био-механични същества, които помагат на хора, наричащи себе си екзорсисти. "Те" са поробени духове, наречени Акума. Те са пленени и изпълняват заповедите на Хилядолетния Ърл. Това е най - големия ми враг...
Обесних и най - важното в съкратен вариант, защото тук не беше най - подходящото място. Ако имаше Акума мой дълг беше да ги премахна но не сега. Щях да се върна сам.
- Обещавам, че ще отговоря на всичките ти въпроси. Само нека се махнем оттук! - казах и я погледнах в очите
- А повярвай ми, има доста въпроси!

102 Re: Лунапарк on Съб 30 Юни 2012, 12:01

Ария Чайм

avatar
Тя беше умна и затова схвана бързо, но все още не искаше да повярва. Тъй като това не беше най-доброто място за обяснения според Алън, те решиха да се махнат. Тръгнахме към изхода като аз не спирах да вървя близо до него.
-Надявам се всичко това свърши.
И тъкмо когато го каза я побиха тръпки, сякаш освен нас двамата имаше някой друг зад нас. Не посмях да се обърна, просто затворих очи и хванах ръката на Алън. Промълвих тихичко:
-Кажи ми че това не е от онези акума...
Искрено се надявах да ми каже че е просто декор.

103 Re: Лунапарк on Съб 30 Юни 2012, 12:16

Allen Walker

avatar
Тя промълви нещо от рода, че се надява всичко да свърши и тръгнахме към изхода. Колкото и бързо да вървяхме, тя хвана ръката ми и помоли да и кажа, че това не е от онези Акума. Спрях и се обърнах леко. Стиснах леко ръката и, за да и вдъхна увереност. След това се усмихнах и и казах:
- Да, всичко ще свърши. Само не се обръщай, разбра ли? На мен ми трябва само минутка.
Пуснах ръката и, и застанах зад гърба и .Да, това отзад беше акума. Но беше един, и то доста дребен. Но пък за сметка на това, никак не отстъпваше по грозотия. Още по - бързо от миналия път развих бинта. Не исках да го късам, защото като изляза навън гората щяха да ме помислят за крастав или нещо такова. Ръката ми се уголеми и се трансформира в анти акума оръжие. Чу се обичайния странен звук, и хвърлих синкав лъч към противника. Той го хвърли върху стената. Приближих се до него и му направих екзорсизъм. Чух как поробената душа се освобождаваше към Рая и ми казваше:
- Благодаря, Екзорсисте!
Върнах се, като хванах Емили за ръката и излязохме по най - бързия начин от къщата...

104 Re: Лунапарк on Съб 30 Юни 2012, 12:21

Ария Чайм

avatar
Чух звуци, но не се обърнах както ми каза Алън. не след дълго той отново ме хвана за ръка и ме изведе извън къщата. Отворих очи и след като видях образно казано света се успокоих. Обърнах се към Алън и макар да не ми беше особено весело се усмихнах.
-Благодаря ти.
И тъкмо да си помисли човек, че всичко е наред, въпросите ми отново го заляха.
-Сега, били ми обяснил нещата около теб и за самия теб по-подробно?

105 Re: Лунапарк on Съб 30 Юни 2012, 12:33

Allen Walker

avatar
Емили се усмихна и ми благодари. Отвърнах на усмивката:
- Няма проблем.
Тя отново започна със въпросите. Това щеше да се проточи. По принцип когато разказвах хората много се объркваха. Всичко около мен и свързано с мен беше толкова заплетено. Но тя изглеждаше доста умно момиче, и сигурно бързо щеше да разбере нещата. Седнах на предпоследното стъпало. Едва ли беше най - подходящото място, особено след като преди малко беше бойно поле, но аз все пак си останах там. Тя можеше да ме последва, но сигурно щеше да си изцапа роклята. Не изчаках да видя какво ще направи и започнах разказа си:
- Вече ти казах за екзорсистите. Аз съм един от тях. Ние имаме тайна организация, наречена Черния Орден. Въпреки зловещото си име, ние сме добрите. Сражаваме се срещу тези духове Акума. Но за да победим тях, трябва да унищожим човек на име Ърл. Хилядолетния Ърл. Той създава нови и нови акуми, като се възползва от болката на хора, които са загубили близък. Благодарение на тяхната обич и вяра, той връща душите, но ги поробва. Обикновено първата заповед е да убият, този който ги е повикал. Така те могат да се вселят в тялото му и да живеят незабелязано сред хората.
Бях забравил, че отново не съм навил гипса. Докато го правех, продължих да говоря:
- Аз съм Алън Уокър и съм признат за едно от най - силните оръжия на екзорсистите. Наричат ме "прокълнат" но това също ми дава и огромна сила. Аз мога да различавам Акумите благодарение на окото си, което е белязано с печат, и имам оръжие, което може да ги унищожи.
Млъкнах и се върнах към стари и болезнени спомени. Ако Емили имаше още въпроси щях да и отговоря. С въпроси щеше да ми е по - лесно да изясня цялата история. Винаги пропусках нещо съществено.

106 Re: Лунапарк on Нед 01 Юли 2012, 01:44

Ария Чайм

avatar
Тогава той седна на едно от стъпалата. Седнах до него и го гледах с интерес, когато той започна да разказва. Всичко това ми идваше в повече, но все пак го разбрах. И докато го слушах се загледах в белега на окото му, после в ръката му. Той беше така интересен.
-Ти ли си единствения екзорсист в града? Има ли още като теб?
И ето отново любопитната аз, задавах въпрос след въпрос.

107 Re: Лунапарк on Нед 01 Юли 2012, 04:06

Allen Walker

avatar
Да си призная, харесваше ми интереса и спрямо мен и работата ми. Май тя беше едва втората в този град, на която разказах толкова много. Емили попита дали аз съм единствения екзорсист в града и дали има още като мен. Въздъхнах и заговорих:
- За момента само аз съм тук. Но преди всеки екзорсист изпращат хора, наречени търсачи. Няколко от тях се покриват наоколо, но да само аз съм екзорсист. Другарите ми са някъде из Европа. Ако стане напечено търсачите ще повикат и някой друг!
Усмихнах се
- По принцип тук ми помага най - добрият ми приятел. Той не е нито човек нито екзорсист, но прави всичко възможно, за да ми помогне!
По лицето ми се появи тъга и започнах да гледам само в краката си:
- Всъщност много се притеснявам за него...а не мога да направя нищо, за да му помогна. Мразя да се чувствам безпомощен!
Осъзнах, че прекалено съм се задълбал в тази тема и продължих с миналата:
- А иначе да, има и други като мен, но просто не са тук!

108 Re: Лунапарк on Нед 01 Юли 2012, 04:35

Ария Чайм

avatar
Изслушах отговорите му, но когато втренчи поглед надолу осъзнах че има нещо. И тогава той спомена за най-добрия си приятел. Изглеждаше притеснен. Приближих се до него и поставих ръката си на рамото му. Опитвах се понякакъв начин да покажа подкрепа. Изведнъж ми щукна поредния въпрос.
-Щом не нито човек, нито екзорсист, какъв е?
Попитах макар да осъзнавах че не е моя работа. Мислех си, че ако знам малко повече може би щях да му помогна.

109 Re: Лунапарк on Нед 01 Юли 2012, 05:03

Allen Walker

avatar
Тя постави ръка на рамото ми, вероятно за да ми покаже подкрепата си. Очаквах да ми каже нещо от рода, че всичко ще бъде наред и така нататък, но тя попита какъв е той. Бях споменал, че не е нито човек нито екзорсист, но не бях казал какъв е. Запънах се докато, измисля как точно да го кажа. Накрая реших да карам направо. Ако имаше зли духове акума имаше и голям шанс да има и такива като него, нали? А и тя може би щеше да ми повярва.
- Вампир - казах тихо, за да не чуе някой от минаващите наоколо.
- Само, че не е като тези във филмите или книгите. Беше ухапан от чистокръвен, и за него това е като болест. Съвсем скоро ще стане нещо много лошо, а аз не знам какво да направя. Всеки ден е в опасност, защото за да увеличи живота си трябва да пие човешка кръв, но той не го прави. Неговия лов се състои в убиването на вампири, които убиват хора. Роден е в семейство на ловци, и затова го прави. Поддържа живота си с едни чудеса на технологията, наречени кръвни хапчета, но те не могат да му помогнат особено...
Бях излял всичко, което ми беше на сърцето, пред момиче, което познавах от не повече от половин час...

110 Re: Лунапарк on Нед 01 Юли 2012, 05:10

Ария Чайм

avatar
Той тихичко каза, че приятелят му е вампир. След това което бях чула досега не ми беше трудно да повярвам че и това го има в този град. След това ми обясни, че ако приятелят му не пие човешка кръв може да загине, но също добави защо не иска да го прави и за някакви хапчета които не вършели особено добра работа. Макар да го познавах от близо 2 часа, му имах доверие и по някаква странна необяснима причина аз предложих помощта си. Без да се замисля над думите си аз казах:
-Мога ли да направя нещо за теб и приятеля ти? така де ако мога да помогна то това ще е най-малкото което ще направя за да се реванширам.
И тогава отново извъртях поглед към къщата.

111 Re: Лунапарк on Нед 01 Юли 2012, 10:51

Allen Walker

avatar
Усмихнах се, защото тя попита дали може да направи нещо за мен и приятеля ми. Оценявах загрижеността и.
- Благодаря, но едва ли можеш да направиш нещо. Но аз не се отказвам лесно и няма да си дам покой докато не намеря начин да предотвратя превръщането му в ниво Е.
Не мислех, че е нужно да продължаваме да си разваляме вечерта. Сам щях да намеря начин, а не да провалям новото си запознанство с едно красиво и приятно момиче.
- Мисля, че трябва да спрем да си разваляме вечерта. Достатъчно бе нападението на акума, не мислиш ли? - усмихнах се
- Хей, така и така не можах да си купя вечеря, затова умирам от глад...тук наоколо трябва да има ресторанти или нещо такова.Искаш ли да отидем да хапнем?
Едва ли щеше да ни е много трудно да се отделим от къщата, а ако се навиеше да минем за ядене, след това можеше да допродължим с разходка на лунапарка.

112 Re: Лунапарк on Нед 01 Юли 2012, 11:07

Ария Чайм

avatar
И както говорехме, най-накрая Алън прецени че това не е най-подходящата тема. Предложи да отидем да хапнем някъде. Честно казано след толкова много вълнения си бях огладняла. Станах, изтупах роклята си и се усмихнах.
-Да, сигурна съм че ще намерим някой хубав ресторант.
Бях готова да отида където и да е, само да се отделя от къщата. Огледах наоколо и в далечината видях един ресторант. Посочих го макар и да не беше хубаво да се сочи.
-Ето там. Искаш ли да отидем там?
Попитах го и изчаках отговора му или неговото предложение, ако не беше съгласен с мен.

113 Re: Лунапарк on Нед 01 Юли 2012, 11:32

Allen Walker

avatar
Момичето посочи нанякъде. Присвих очи и погледнах натам. Не различих какъв точно ресторант е, но се съгласих и потеглихме натам. Той не беше далеч, а до него имаше щандове със захарен памук и пуканки. Но аз бях гладен като вълк и точно сега нямах настроение за тях. Когато стигнахме до него на табелката просто и ясно беше написано с големи букви "Dinner". Значи можеше да се намери нещо бързо за ядене. Нямах претенции. Само дето щях да оставя Зеро без хапчета, което ме притесняваше, но той беше силен и щеше да издържи или сам щеше да иде да си намери. А на връщаше все щеше да е отворено, за да му взема нещо и за ядене. Емили едва ли имаше някакви предпочитания относно това дали щеше да е изискан ресторант. Аз също нямах, затова набързо се вмъкнахме в този. На вид беше като онези американски ретро ресторантчета за бързо хранене. Седнахме един срещу друг на една масичка до прозорците. След няколко минути дойде и сервивитьор. Без да се замислям много казах:
- За мен два сандвича със някакво месо и една Кока Кола - усмихнах се
След малко се сетих, че може от тук да взема и нещо за приятеля си:
- Всъщност пригответе и един за вкъщи ако може.
Той кимна и се обърна към Емили.

114 Re: Лунапарк on Нед 01 Юли 2012, 11:42

Ария Чайм

avatar
И ето че потеглихме. След няколко минути вече бяхме пред ресторанта. Влязохме и седнахме на една маса до прозореца. Огледах го. Имаше ретро вид, но някак си беше приятно. Сервитьора дойде и Алън набързо каза какво иска. Тогава погледна към мен. Усмихнах се и поръчах.
-За мен пържени картофки и портокалов сок.
Сервитьора кимна и тръгна. Погледнах Алън и се усмихнах лъчезарно. беше ми много приятно с него, макар да ми беше все още някак странно. бях любопитна, исках да знам повече и по някаква необяснима причина бях сигурна, че това няма да е последната ни среща.
-Е, искаш ли след това да се поразходим, ако не бързаш.

115 Re: Лунапарк on Нед 01 Юли 2012, 12:03

Allen Walker

avatar
След като сервитьора тръгна, седяхме в мълчание съвсем малко. Тя го наруши , като ме попита дали после искам да се поразходим ако не бързам:
- Да, искам. Вечерта е приятна и ще е тъпо да я прекарам отново в гледане на телевизия.
Вече беше се стъмнило, а наоколо живота продължаваше да кипи. ПОнеже бяхме в лунапарк, имаше много всетлини и много шум.
Докато чакахме, имахме време да си поговорим още. Сигурно после щях да се тъпча без да ми пука как изглеждам отстрани, а тогава някой едва ли би изгарял да си говори с мен. Отново се усмихнах мило и казах:
- Покрай всичко, което се случи тази вечер, нямахме много време да се опознаем. Всъщност ти ме опозна доста, но аз теб май не. Защо не ми разкажеш нещо повече за себе си?
Надявах се, че както аз и бях казал най - големите тайни в живота си, така и тя нямаше да крие много.

116 Re: Лунапарк on Нед 01 Юли 2012, 12:18

Ария Чайм

avatar
Той се съгласи да се разходим, но аз това и очаквах. Погледнах навън през прозореца и се загледах в минувачите и блещукащите светлини. Неочаквано, Алън ме помоли да разкажа нещо повече за себе си.
-Ами добре.
Казах леко притеснена. Честно казано миналото ми не беше най-обикновено. Беше цветно но не в добрия смисъл. Чудех се откъде да започна и реших просто да разкажа накратко.
-Истинското ми име е Аманда, но за да не ме разпознаят определени хора се наложи така де да го сменя.
Не бях сигурна дали ще ме разбере но продължих.
-Когато бях дете обвиниха баща ми за нещо което не беше направил. Осъдиха го на смърт а мен изпратиха в поправителен дом. Да кажем че там се запознах с момиче което ми е като сестра. Тя ми помогна както и аз на нея. Сега просто искам да изоблича хората които са виновни за смъртта на баща ми, макар и да съм далеч от тях.
Тъкмо приключих и сервитьора донесе яденето и напитките на двама ни.

117 Re: Лунапарк on Нед 01 Юли 2012, 12:35

Allen Walker

avatar
Изслушах я и честно казано доста се изненадах. Беше толкова лъчезарно момиче, че никой не би предположил за тежкото и минало. Леко се притесних защото я бях накарал да говори за тема, която едва ли и беше приятна.
- ИЗвинявай, че те накарах да говориш за такива неща. Ако някога имаш нужда от нещо, аз съм насреща. - усмихнах се окуражително
- Само искам да знаеш, че разбирам колко е трудно за едно дете да преживява силните промени. Аз съм осиновяван поне два пъти. А истинските ми родители са мъртви.
Исках да знае, че не ме е страх да помагам, и не се притеснявам от опасностите. След като тя беше свършила с разказа си, сервитьора ни беше донесъл и поръчките. След като казах каквото имах да казвам, се заех със единия сандвич. Бях толкова изгладнял, че не се притеснявах за къкъв ще ме помисли Емили, както и хората наоколо. Не пропуснах да кажа.
- А аз ще продължа да те наричам Емили, докато не ми кажеш да спра - усмихнах се, въпреки че бях с пълна уста.

118 Re: Лунапарк on Нед 01 Юли 2012, 12:44

Ария Чайм

avatar
Изведнъж ме изпълни странно чувство което сякаш ми вдъхваше доверие към Алън.
-Няма нищо, поне ми олекна след като разкрих тъмното си минало.
Засмях се. Хванах вилицата и си боцнах картофче. Тогава той спомена, че ще продължи да ме нарича Емили. Усмихна ми се и макар да беше с пълна уста, той изглеждаше чаровен.
-Благодаря че ме изслуша и че ще продължиш да ме наричаш Емили.
Усмихнах се и продължих да си хапвам.

119 Re: Лунапарк on Нед 01 Юли 2012, 13:09

Allen Walker

avatar
- Няма проблем. Ти също ме изслуша, когато имах нужда.
Няколко минутки, след като ние започнахме да ядем, до мен поставиха и сандвича за вкъщи. Беше опакован и поставен в чантичка. Аз отворих колата си и отпих голяма глътка. Покрай всичко това бях и ожаднял, но не го забелязах особено. Доста бързо преполовин сандвича си, който не беше много малък. Не беше проблем, а и знаех, че имам и втори. За разлика от мен Емили си ядеше доста по - бавно и спокойно. А също така и възпитано. Аз си се тъпчех като прасе, но това си ми беше навик.
- От колко време сио тук? Имам чувството, че си нова, но не мога да бъда сигурен. Аз съм нов и не познавам много хора в този град, така че не съм много запознат с жителите му...

120 Re: Лунапарк on Нед 01 Юли 2012, 23:34

Ария Чайм

avatar
Хапвахме си спокойно, когато сервитьора донесе опакован сандвич, който Алън бе поръчал за вкъщи. Изведнъж Алън ме попита от колко време съм тук. Спомена също че беше нов тук и не познава много хора тук.
-Тук съм от около седмица може би две. Честно казано и аз не познавам никой. Ти си първия човек с когото разговарям.
Усмихнах се и попитах.
-Ами ти, от колко време си в града?

121 Re: Лунапарк on Пон 02 Юли 2012, 11:45

Allen Walker

avatar
Вече бях приключил с първия си сандвич, когато тя се доизказа. Само да отбележа, че тук правеха уникални сандвичи. Преди да започна и втория, аз реших да отговоря на въпроса и:
- Аз съм малко по - напред от теб - засмях се
- Познавам около четири човека общо! В града съм от месец и нещо. Това е дълго време за мен, а не съм свършил абсолютно никаква работа относно демоните. Единствено тази вечер убих няколко акуми.
Ами да си призная в тъмното пространство, в което се бях оказал не бяха съвсем "малко", но аз реших да не споменавам това.
- Прекарах седмици в търсене на Ърл...но надявам се отсега нататък да имам по - голям напредък. - казах весело
- Те ми се разкриха тази вечер, а и аз се разкрих на тях...повярвай ми, отсега нататък ще става интересно!

122 Re: Лунапарк on Пон 02 Юли 2012, 11:52

Ария Чайм

avatar
Изслушах го и с интерес следях всяко движение което правеше. Усмихнах се.
-Надявам се да намериш това което търсиш.
И под "това" имах предвид съществото което той наричаше Ърл. Изядох картофките си и изпих последната глътка от сока си. Погледнах през прозореца. Вече не беше чак толкова претъпкано с хора. Беше идеално за разходка. Обърнах се към него и макар вече да беше започнах втория сандвич аз зададох въпрос след което търпеливо изчаках отговора му.
-И хубаво ли е тук в Мистик Таун? Имам предвид освен това че има други същества освен хора, заслужава ли си да живееш тук?

123 Re: Лунапарк on Пон 02 Юли 2012, 12:01

Allen Walker

avatar
Тя ми пожела да намеря това, което търся. Усмихнах се в отговор. Исках да и изясня някой неща, затова допълних:
- Ако си мислиш, че е опасно да бъдеш около хора като мен, няма да се разсърдя ако си тръгнеш тази вечер и не се видим никога повече...- изражението ми беше сериозно, но и леко меко
На няколко хапки и вече бях преполовил и втория сандвич. Тя ме попита дали си струва да останеш и да живееш в този град. Преглътнах, за да не говоря с пълна уста, и казах:
- От времето, което съм прекарал тук, мисля че си струва. Като оставим настрана всички странности, тук може да срещнеш много доверени хора...и не хора. Всички, с които се запознах тук ми бяха много приятни и се радвам, когато ги видя пак. На всичко отгоре самия град е красив, и може да се разхождаш по цял ден. А опасностите...ами те доста често те изпълват с адреналин. Има си и положителни страни.
Изядох и последните остатъци от сандвича, и се обърсах със салфетката. Бях казал всички тези неща на един дъх, и осъзнах, че досега не бях мислил за това. Сега бях размишлявал на глас, и май това градче наистина ми харесваше.
- А тии...имаш ли планове колко време ще останеш или всичко зависи от това как ще се развият нещата?

124 Re: Лунапарк on Пон 02 Юли 2012, 12:13

Ария Чайм

avatar
Тогава той спомена, че ако се чувствам застрашена когато съм около него, няма да се разсърди ако си тръгна и не се видим повече. Честно казано не бях мислила над това, а и нямаше смисъл, защото ми харесваше да съм около него, колкото и странности да имаше в живота му. Той отговори на въпроса ми с положителен отговор. Ето и въпроса който очаквах от него.
-Всъщност за момента съм отседнала в апартамента на един приятел, поне докато не се установя напълно. Но мисля че ще остана.
Вдигнах леко ръка като подадох знак на сервитьора да дойде. Донесе ни сметката. Погледнах я и извадих портмонето си след което платих и я дадох отново на сервитьора. Усмихнах се и попитах:
-Е все още ли искаш да се разходим?

125 Re: Лунапарк on Пон 02 Юли 2012, 12:28

Allen Walker

avatar
Тя каза, че в момента е отседнала при приятел, но смята да остане.
- Ами то и аз съм при приятел, но нямам и намерение да се изнасям отделно.
За себе си знаех, че няма да остана със сигурност, но може би щях да прекарам доста време тук. Работата си беше работа и все някога трябваше да се върна в главния щаб на Ордена. Страхувах се, че щях да се привържа прекалено много към това място, и после нямаше да искам да се махна. Но пък ако убия Ърл, целите на Ордена нямаше да ги има вече. Какво щеше да стане тогава? Не исках да мисля за това сега. Емили попита дали още искам да се разходим. Кимнах леко и се изправих. Не си бях доизпил колата, и тикнах шишето в чантата при сандвича на Зеро. Щях да го забравя между другото, и го повлякох след себе си в последния момент. Излязохме навън и ветрецът веднага ни намери. Усмихнах се и попитах:
- Има ли някое място, където искаш да отидем?

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 5 от 9]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите