Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Лицето на другата on Чет 18 Авг 2011, 09:51

Мел Евънс

avatar
Името й не е нейното... Животът й не е нейния... Коя е Аналия?

Мариана Монтиел е млада бизнесдама, която е начело на ANGEL'S, самолетна компания, основана от баща й. Тя е много способна в бизнеса, докато в личния си живот, историята й е напълно различна, тъй като не успява да защити това, на което най-много държи: собствения си брак.

От момента, в който се запознава с Даниел Монтиел, тя се влюбва отчаяно в блестящия архитект, с когото поддържа страстна връзка. Като резултат от тази връзка, на бял свят се появява Адриана - дете, което никой от двамата не е очаквал и което се превръща в причина за прибързания брак, който спасява името на семейство Андраде.

В началото, бракът им е щастлив. Мариана изцяло се доверява на съпруга си, помага му да израсне в компанията, но Даниел използва своя успех в работата, за да продължи своя живот като ерген. От положението се възползва Сара - красивата и сексапилна братовчедка на Мариана, завистлива по природа, която винаги е изпитвала към нея ревност заради това, че винаги е била в центъра на внимание в семейството. Даниел се превръща в неин каприз, с който може да се докаже като жена. Той се превръща в мания за нея, докато не успява да влезе в леглото му и да се превърне в негова любовница.

За Сара, да има Даниел на своя страна е съвършената стратегия, която може да й помогне да постигне целите в живота си - да заеме мястото на Мариана в компанията и да се възползва от властта и парите. Зад външността й се крие жена без съвест, която влага всички свои усилия, за да придобие много пари и власт, забърквайки се в делата с мафията на Рики Монтана, и се възползва от авиокомпанията, за да „пере" парите си.

Тъй като амбицията на Сара няма никакви граници и усещайки, че Мариана може да бъде голяма пречка за нея, тя решава да я отстрани от пътя си с помощта на опасен съюзник.

Монтана, в опит да докаже лоялността на своята сексапилна любовница и еротична балерина, на която не се доверява, й възлага мисия на Аналия Монкада ­- да изтрие от лицето на Земята Мариана. Жената е принудена да приеме мисията, тъй като трябва да премахне всяко съмнение в своя бос, който може да й помогне да се внедри в организацията. Това, което той не знае е, че тя е полицай под прикритие, която навлиза в организацията му, за да събере достатъчно доказателства против него, но преди всичко, тя иска да отмъсти за смъртта на годеника си, който е умрял в ръцете на този опасен мафиот.

В денят, в който Мариана разбира за изневярата на съпруга си, подтиквана от болката, тя напуска празника по случай годишнина от сватбата й, за да се срещне със своя палач и накрая със смъртта. Аналия се качва в колата й, за да я убие, както се предполага, но тогава Мариана става жертва на произшествие, в което умира Аналия.

Докато всички вярват, че Мариана не съществува повече, д-р Армандо Ривера я открива обгоряла и решава да възстанови лицето й, използвайки експериментална процедура по клониране. Но има проблем - жената е в безсъзнание, а когато идва на себе си, страда от амнезия. Без да подозира, документите, които лекарят открива на местопроизшествието не са на Мариана, а на Аналия. Тогава Ривера й дава втори шанс да живее, но под самоличността на друга жена и с лицето на Аналия.

Минава време... След като разбира, че опитите да си върне паметта са напразни, Мариана решава да се върне към живота. В този непознат за нея свят, тя се води само от инстинктите си. Без да знае, животът й е подготвил изненада - отново се среща с дъщеря си и съпруга си.

И точно в този момент започва историята, изпълнена с любов, страст и екшън. Аналия открива същата любов, която я е побъркала в миналото, към Даниел, който я хипнотизира с погледа си и отново се разкрива възможността да обича.

Двамата непознати започват да се влюбват. Мариана се връща в дома на семейство Монтиел като бавачка на дъщеря си, но с престъпната история на истинската Аналия не би могла да бъде щастлива. Тя е принудена да живее с товара на живота и престъпленията на жената, която й е подарила лицето си. Докато се лута между опасността, смъртта и любовта, тя открива тайните, които е крила тази жена...
Персонажите:
Ана Лусия Монкада - Аналия

26-годишна. Чувствена и красива жена, която привидно работи като проститутка, екзотична балерина и убийца в заведението на Монтана. Но реалността на Ана Монкада се различава много - тя е обикновена и спокойна девойка, която е полицай под прикритие, целяща да отмъсти за смъртта на годеника си Джони Лобо, който е бил убит от ръката на Монкада. От този момент, тя приема самоличността на Аналия като полицейска стратегия, която цели да разобличи най-опасния бос в града и убиеца на мъжа, когото е обичала. Постепенно, тя успява да се внедри в бандата на Монтана, който след като се запознава с нея, я превръща в своя любовница. Той започва да подозира, че тя крие нещо от него и като начин да докаже своята вярност, той й нарежда да убие Мариана. Оказала се в капан без изход, Аналия е принудена да предприеме действия, чиито последствия не подозира. Тя се качва в колата на Мариана, с която катастрофират и тя умира. Но по погрешка, Мариана получава лицето на жената, която в действителност е била собствената й убийца.
Даниел Монтиел

30-годишен. Брилянтен архитект. Привлекателен и с изявена личност, която много се харесва на жените, които среща по пътя си. Това го е превърнало в завоевател, желан ерген, който въпреки че се възползва от жените, не престава да е добър, великодушен и учтив с останалите. Когато се запознава с Мариана, той се влюбва в нея. Непредвидената бременност на Мариана го принуждава да се ожени за нея, за да запази доброто име на семейство Андраде. След няколко месеца се ражда Адриана, която се превръща в смисъл на живота му. Въпреки че в началото бракът им е щастлив, съпругата му се отава изцяло на работата си в семейната компания Angel's, докато той се посвещава на своята кариера и на любовните си авантюри, допускайки голяма грешка, когато се поддава на изкушението и се превръща в любовник на Сара, братовчедката на съпругата му.
Сара Андраде

25-годишна. Красива и чувствена жена. Винаги се облича добре, с много класа. Тя е радостна и изпълнена с живот. За нея най-важното са парите, свободата и развлеченията. В желанието си да притежава всичко това, тя потъпква всички морални норми и прекрачва всички граници, забърквайки се във всякакъв бизнес, който може да й донесе пари. Манипулативна и егоистична, на моменти тя се превръща в изключително опасна жена. Към Мариана винаги е изпитвала завист, защото има чувството, че й е отнела полагаемото й се внимание от страна на семейството и за това желае да заеме нейното място начело на „Angel's". Тя е директор на връзките с обществеността, но никога не забравя какво иска и за да отмъсти на братовчедка си, тя се превръща в любовница на съпруга й. Даниел е мъжът, когото тя винаги е искала да има и това, че работи в компанията, й позволява да се доближи до осъществяването на целите си. Като дете е изстрадала смъртта на сестра си и се е превърнала в много жестока и непреклонна жена. Тя е готова на всичко, за да постигне това, което иска, дори да убива.
Мариана Андраде

27-годишна. Красива, интелигентна и сериозна жена. Добре образована, тя е отлична професионалистка и много добре се справя с управлението на авиокомпанията „Angel's", която принадлежи на семейството й. Тя управлява със сила и характер, които не й позволяват да се страхува от нищо. Въпреки големия си успех като професионалистка, личният й живот е пълна катастрофа - отдадеността към работата й проваля връзката й с Даниел, който се възползва от нея, докато се забавлява, все едно продължава да е ерген. В очите на любимия човек, тя е жена с принципи, красива, умна и чувствена. Проблемът се състои в това, че той се е оженил за нея, за да запази доброто име на семейството си и раждането на дъщеря им Адриана е убило силната страст между тях. Братовчедка й, Сара, се възползва от проблемите в брака им, за да влезе в леглото му и да се превърне в негова любовница. Съвършеният свят на Мариана се разпада след като разкрива изневярата. Но животът й се променя напълно след като преживява автомобилна катастрофа, при която всички мислят, че е умряла. Истината е, че тя оживява, но изгубва паметта си. Животът й дава втори шанс, давайки й лицето на жената, която се е опитала да я убие, Лицето на Аналия.
Рикардо Ривера/Рики Монтана

38-годишен. Загадъчен, привлекателен мъж с цинично лице, което му е помогнало заедно с неговата хладнокръвност, да спечели славата си на бос на мафията. Въпреки че на пръв поглед изглежда приятен и любезен, той крие престъпна биография, която го превръща в човека, от когото всички се страхуват. Монтана много добре умее да разбира какви са хората и да се възползва от техните силни или слаби страни в своя полза. Като Крал на парите, той умее да ги използва - купува и подкупва всеки, който може да му е от полза. В момента, в който разбира колко алчна е Сара, той я превръща в своя съюзница. Покровител на най-опасните банди в района. Той ги използва за трафик на наркотици и за проституция. За негово нещастие, той полудява по красотата на Аналия и тя го обсебва. Той е готов на всичко за нея, без да подозира, че тя се опитва да му заложи капан и иска да му отмъсти за смъртта на годеника си. Въпреки всичко, той заподозира Аналия и за това настоява тя да докаже своята вярност като убие Мариана Монтиел.
Исабел Мартинес

25-годишна. Асистентка и голяма приятелка на Мариана. Жизнерадостна и забавна, нерешителна и лекомислена жена. За нея приятелството е една от най-важните връзки в живота, която не би рискувала за нищо на света. Откакто се познава с Мариана, двете са неразделни; Исабел винаги е била до нея, нейна опора както в добро, така и в лошо, винаги готова да й даде съвет. Исабел обожава семейство Андраде и е кръстница на Адриана, която обича и се държи с нея, все едно й е истинска леля. Тя няма доверие на Сара и се кара постоянно с нея, защото усеща, че хората, които обича, са в опасност и се опитва да ги предпази. Исабел крие любовта си и заради приятелството си, тя живее в истински ад заради загубата на мъжа, когото обича. Животът я изправя пред голямо изпитание, когато се опитва да осъзнае, че Мариана живее с лицето на Аналия.
Кармен Рейес де Андраде

55-годишна. Майка на Мариана. Жена с много силен и твърд характер. Изпълнена е с добри чувства и силни морални ценности. Отдала се е на грижи за мъжа, когото обича и с когото има щастлив брак. За нея, съпругът й е човек, който превъплъщава любов, честност и откритост и заради това тя се е влюбила в него от пръв поглед. Проблемът е в това, че тя дори не подозира, че съпругът й крие голяма тайна от нея - има извънбрачен син, Мигел Андраде. Загубата на дъщеря й разрушава живота й. Тя влага много любов, за да пази жива паметта на Мариана в дома си и се превръща в голям враг на всички жени, които заплашват да заемат мястото на дъщеря й.
Ернесто Андраде

58-годишен. Семеен човек, съпруг за пример, от когото Кармен не е имала никакви оплаквания. Прекрасен баща и дядо, подкрепя безусловно Мариана и се отнася към съпругата си с безкрайна любов. Сериозността, с която приема брака си, го е принудила да крие от съпругата си своето миналото - това, че има извънбрачен син. Никога не е събрал смелост, за да разкаже на Кармен истината, защото се страхува да не я изгуби, но сега, когато е болен, той се чувства задължен да признае бащинството си и за това разкрива пред дъщеря си съществуването на брат й. Той я моли да се погрижи за него. Заради здравословното си състояние, Ернесто се е оттеглил от бизнеса и се е посветил на развлечения като голф, който е единствения спорт, който не пречи на здравето му. Връзката със зет му Даниел е приятелска и спокойна. Той се отнася към младежа като към собствен син, докато връзката му със Сара е много студена и дистанцирана.


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите