Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 16]

1 Sky Bar on Чет 18 Авг 2011, 12:11

Катерина Петрова

avatar
First topic message reminder :


"Sky Bar" е на покрива на най-голямата сграда в града.Има прекрасна гледка както е разделен на две части едната е Бар, а другата е малко по усъмотена с басейн.
Внимание! Платена зона: -3 Евро на пост!

26 Re: Sky Bar on Съб 03 Сеп 2011, 14:28

Елизабет Стонем


- Не е мой тип. - казах след кратък размисъл.
Лежах на шезлонга, съзерцавайки небето. В момента бях толкова пияна и напушена, че и през ум не ми минаваше да правя нещо друго. Освен да ям. И може би да танцувам, но първо да изсъхна.
От едната ми страна Кейт се подхилкваше тихичко. Очевидно, че алкохола най-накрая й беше подействал.
Докато лежах, запалих една цигара. Знаех, че Кейт не понася дима, затова гледах той да не ходи към нея. Небето продължаваше да изсветлява бавно. Някои от посетителите на бара започнаха да си тръгват, но ние с Кейт не мърдахме от местата си.
Изгасих цигарата и хвърлих фаса в най-близкото кошче. Изправих се бавно до седнало положение, след което станах.
- Къде отиваш? - изкикоти се Кейт.
- Ще си взема нещо, за да се освежа. Мента или може би кафе. - казах, след което добавих: - Ти искаш ли нещо?

27 Re: Sky Bar on Нед 04 Сеп 2011, 04:51

Кейтлин Невърленд


- Хм. Едно фрапе, може би. - казах и се усмихнах.
Не бях толкова умряла за кафе, но нямах и нищо против да пийна едно, макар да не го обичах чисто. Само и единствено фрапе.
- Бяло, ако може. - провикнах се след нея и се надявах да ме е чула, защото все пак не бе вампир.
Продължих да си лежа на шезлонга и Ефи се върна. Даде ми моята чаша и аз отпих внимателно от сламката. Усетих алкохол, защо за бога бармана ще ми слага алкохол във фрапето и малко наркотик. Изплюх обратно глъдката си в чашата и станах. Занесох я на бара и я излях върху момчето, което работеше там. То ме изгледа недоумяващо, а аз се ухилих. И все така засмяна се върнах при Ефи, която ме гледаше странно.
- Не си падам по дрогата. - казах и се излегнах удобно.

28 Re: Sky Bar on Нед 04 Сеп 2011, 12:01

Елизабет Стонем


Посмихнах се. Постъпката на Кейт беше смела.
Допих кафето си и се излегнах на шезлонга. Слънцето щеше да изгрее всеки момент, а бара се опразваше все по-бързо. Отметнах падналия върху лицето ми кичур и затворих очи. Въпреки алкохола и дрогата, можех да мисля сравнително трезво. Купона не беше най-дивия, който съм преживявала, но пък си прекарах адски добре. Както и предполагах от самото начало, Кейт умееше да се забавлява като никой друг човек.
Унесена в собствените си мисли, започнах бавно да се унасям. Музиката ставаше все по-тиха, или поне така ми се струваше.
Когато отворих очи отново, усещах утринните лъчи на слънцето върху кожата си. Вдихнах се на лакти и се смръщих. Разроших косата си, която вече беше заприличала на нищо и се опитах да фокусирам Кейт. Имах чувството, че главата ми пулсира.
- Колко... - започнах с дрезгав глас.
- Спокойно, спа само петнайсетина минути. - каза тя.
Успях да седна на шезлонга и хванах главата си с две ръце.
- Да се прибираме? - предложих. - Ако не поспя поне няколко часа, главата ми ще експлодира.
Кейт се съгласи и се изправи. Взех чантата и се насочих към изхода, следвайки я. Пътьом вече бях достатъчно живнала, за да смигна на бармана.
- Определено трябва да повторим. - казах на раздяла с Кейт и се ухилих. - Беше наистина забавно.
Качих се в едно такси и му казах адреса си.

29 Re: Sky Bar on Сря 16 Ное 2011, 08:55

Charlotte Petrovaa

avatar
След като Рейчъл ме заряза да се разкарвам сама из тъпото градче реших поне да отида да пийна нещо.А можех да си намеря и компания.Видях някаква брошура на една пейка на някакъв бар и се запътих натам.Надявах се и да си намеря истинска храна,защото вече огладнявах.Бях в настроение да се забавлявам тази нощ,все пак трябваше да отпразнувам пристигането ми в Мистик Таун, нищо че бях сама.
След минути вече бях в заведението,седнах в едно сепаре и поръчах мартини.
Докато чаках поръчката си имах възможност да огледам хората..едни вече се бяха напили,други се смееха като луди,но едно момче ми привлече вниманието.Беше сам на масата,а щом срещнахме погледите си му се усмихнах загадъчно и отклоних погледа си.

30 Re: Sky Bar on Пет 18 Ное 2011, 06:14

Тайлър

avatar
След плажа реших, че е време да ида и в някой бар. Време ми беше, откакто траеше тази трансформация в мен не можех да се свъртам на едно място. Сякаш имах толкова енергия, че трябваше да я изхабя все някак. За това се реших, че ще обикалям града или поне по-интересните му места тук.
Сетих се за онзи известен бар, който се намирал на някаква си сграда. Привличали се доста хора там и.. други като мен. Или не точно като мен, но.. като "мен". Всъщност дори и аз се обърках в мислите си, но все едно, то цяла вечер и ден си ми беше така, това в момента не беше с нищо по-различно.
Само където момента беше по-объркващ. Целия аз бях объркан. В един момент нищо ми нямаше, не исках нищо, а в другия умирах от глад. Как? Просто ей така? Това чудо в мен още ми беше трудно да го контролирам, егати звяра бях тези дни.
Влезнах в бара и седнах сам на една маса, като преди това си поръчах уиски. Предполагах, че това ще ме разсее и ще задоволи глада ми поне до минимум или колкото там беше нужно. Абе беше важно да заличи глада ми поне малко, иначе имах чувство, че ще изям тук целия бар и всички в него хора. То май тук не бяха само хора, имаше и други същества, но явно аз нямах тази "сила" да различавам останалите. Достатъчно прецакана си беше работата до тук, поне тази "дарба" или каквото е там не можех ли да я имам и аз? Да се порадвам на нещо от цялата тази животинска история? Ама че несериозен и нечестен свят! В мислите си неусетно се бях загледал в някакво момиче. На практика не гледах нея, а самите си мисли, но самия ми поглед явно гледаше към нея, но в началото това не го забелязах. Пред очите ми имаше коренно различни образи от реалността. Самия ми ум играеше с най-различни изображения в този момент.
Усмихнах й се, колкото да не изглеждам тъпо пред нея, защото както изглеждаше от ситуацията, явно не си личеше това, което беше наистина се случило. Изведнъж имплусивно извиках бармана и го накарах да почерпи с едно мартини момичето, което ме съзря. Той ме послуша и след малко се изпари от погледа ми. Но това определено не бях аз. След секунди се осъзнах какво направих и.. ами да кажем, че все още ми беше някак супер невярващо. Всъщност защо дори го направих? Някой друг ме контролираше за секунди? Дори не помня защо го направих.

31 Re: Sky Bar on Пет 18 Ное 2011, 06:22

Charlotte Petrovaa

avatar
Изглеждаше ми..объркан.Явно нещо се беше случило,а аз ...като самата себе си трябваше да разбера.Така е..не го познавах,но пък ми беше интересно.Чисто любопитство.
Щом ми донесоха мартинито отпих една малка глътка и повдигнах чашата си в знак на поздрав към непознатия и се усмихнах на една страна.
Трябваше да направя нещо за да привлека вниманието му..какво по-хубаво от момиче,което плаче!
Взех мобилният си,изиграх някакъв театър и пуснах "ядосано" телефона в чантата си като се нацупих и започнах да бърша сълзите си като погледнах към него жално.

32 Re: Sky Bar on Пет 18 Ное 2011, 06:38

Тайлър

avatar
Главата ми леко се замая след картината, в която бармана подаваше питието към момичето. Не, не това предизвика замайването, а просто.. нещо от мен. Имах чувство, че главата ми ше гръмне и ще помете всичко наоколо. Уф, по дяволите, вече взех и да си въобразявам.
Отпих от уискито си и погледа ми започна да оглежда хората наоколо. Боже, какви жалки бяха, какво като се напиват? Сякаш проблемите им бягаха, толкова глупави ли бяха, за да си го въобразят? Какво, проблемите им за четири часа ще изчезнат, ще заживеят в друг свят, но на сутринта, разбира се те пак щяха да са в животите им.
Както оглеждах хората с тази мисъл, инстинктивно погледнах към момичето от преди малко. Видях, че нещо беше ядосана и хвърли ядосано телефона в чантата си. Сякаш вулкан беше изригнал до главата й, но изведнъж някак се нацупи и започна да плаче. Погледнах объркано към момичето и реших да отида до нея, все пак това заслужаваше след малката ми почерпка от моя страна.
Станах и взех чашата с уиски със себе си и тръгнах към сепарето й и се спрях до нея.
- Мартинито беше прекалено гадно и не ти хареса, като ти причини тази мания да се разплачеш?
Погледнах с шеговитх поглед към момичето и седнах пред нея от другата страна без да искам разрешението й.
- Ще ти купя тогава друго?

33 Re: Sky Bar on Пет 18 Ное 2011, 06:44

Charlotte Petrovaa

avatar
Всичко работеше по план.Обичах себе си!Винаги съм била толкова добра актриса..преди да вдигна погледа си се усмихнах самодоволно,а след това отново направих някаква гримаса и го погледнах тъжно.
-Да..беше ужасно!
поклатих глава,а след това се засмях,но само за миг.Погледът ми се спусна по момчето..дам.Беше си адски секси..
-Май..и теб те мъчи нещо?
повдигнах изпитателно вежда като го погледнах,а след това допълних
-Ако не е нахално де..
отпих от мартинито и впих поглед в него

34 Re: Sky Bar on Пет 18 Ное 2011, 06:57

Тайлър

avatar
В един момент ми се пристори, че май всичко това беше просто постановка от нейна страна. Но нямаше нищо изненадващо в това, беше момиче, момичетата бяха такива. Правеха какви ли не работи, само и само да привлекат вниманието на когото си искат.
Нямаше какво да я обвинявам, такъв бях и аз и то винаги, но в момента определено не бях аз. Това беше някакво ново Аз, което не познавах и тепърва изучавах. Държах се като възрастен човек, ужас! Но пък беше и по-добре, с детски акъл никой не преуспяваше много, а и бяхме дразнещи за повечето, а сега сякаш мислех като възрастен.
- О, нищо не ме мъчи, просто аз и.. моите хормони.
Погледнах с изпитателен поглед към нея и се засмях на секундата. Може би беше и от тях, не се бях замислял, но сега всичко беше дяволски по-силно от преди. Всички чувства, всички.. хормони? Сякаш бяха милиарди!
- А самотна жена като теб какво търси тук? Нека позная, отчайващ опит да забиеш някой тук? Или не си от тези жени?

35 Re: Sky Bar on Пет 18 Ное 2011, 07:09

Charlotte Petrovaa

avatar
-Моите опити,миличък,никога не са отчайващи.
намигнах му като отново отпих от питието си
-Е върколаче,май ти е трудно да се контролираш,м?
попитах като повдигнах вежди и бавно кръстосах крака
От метри можех да усетя,че е върколак.Но беше нов..личеше си,че не може да се контролира и аз като едно..хм..ангелче може би щях да му помогна.Така и така си нямах работа в този град,поне засега.Все още не исках Деймън да разбира,че съм тук.Просто стоях и наблюдавах живота му отстрани както винаги.Но сега на тези мисли не им беше времето.

36 Re: Sky Bar on Нед 20 Ное 2011, 12:35

Тайлър

avatar
Изведнъж я погледнах супер стреснато. Но не бях стреснат или уплашен, а прекалено изненадан. Как разбра толкова бързо? Освен ако не беше..
- Да разбирам, че си вампир?
Попитах с малко по-спокоен тон. Все още не успях да асимилирам случилото се, но се опитах да запазя самообладание. Достатъчно объркан бях в момента, за да ставам още по. Беше пълен хаос, но сякаш не опитвах да го покажа, а стоях спокоен видимо. Тези вампири определено успяваха да създават паника в един върколак, хубаво, че можех да се защитя. Но защо се страхувах толкова?

37 Re: Sky Bar on Нед 20 Ное 2011, 12:39

Charlotte Petrovaa

avatar
Хъх.Той явно още се трансформираше.Можех да чуя мислите му.
-Точно в десетката.
казах като се усмихнах самодоволно и пръстите ми бавно пропълзяха по ръката му
-Успокой се малко де.Не хапя.А и..мога да ти помогна.
казах като погледнах невинно и се усмихнах

38 Re: Sky Bar on Нед 20 Ное 2011, 12:45

Тайлър

avatar
Не се и учудих как познах. Малко имаше подлъгващ вид, личеше си. Сигурно така заблуждаваше всички, но ми беше пределно ясно.
- Винаги съм точен.
Казах малко по-самодоволно и погледнах към нея. От думите й леко потрепнах, сякаш ми бяха невярващи от нейната уста. Знам ли.. а щом ме докосна погледа ми мигновено леко шашнато погледна към ръката й, а после пак към нея.
- И как ще ми помогнеш? Аз.. нямам проблем, къде виждаш проблем? Неее, няма такова нещо, а глупости ся, моля те, ще ме разсмееш. И.. как да не хапиш.. хапите бе!
Наистина говорих доста шашнато, но колкото повече го прикривах, толкова повече започвах да говоря.

39 Re: Sky Bar on Нед 20 Ное 2011, 12:58

Charlotte Petrovaa

avatar
Ама той наистина ми беше смешен.Беше толкова объркан,че дори не знаеше какво говори.
-Не си добър актьор.
казах като отпих бавно от мартинито си и се усмихнах за миг
-Страх те е от първата трансформация?Нека да позная...не знаеш какво да правиш,уплашен си и бла,блааа блаа...
Погледнах го досадно,а след това се засмях.
-Ами ако ти кажа,че имам отговор на всички въпроси,които си задаваш?Да кажем,че си ми симпатичен и наистина не те лъжа.
леко присвих рамене и отново впих поглед в него
-Но разбира се можеш да ги научиш само ако искаш...
показалеца ми започна да обикаля гърлото на чашата,а погледът ми се стрелна в чашата

40 Re: Sky Bar on Нед 20 Ное 2011, 13:01

Тайлър

avatar
Нямаше как да не призная, че ме изкушаваше доста. Какво пък? Щях да рискувам, нямам доверие на никого, но ще направя изключение за един-два риска.
- Добре, как ще ми помогнеш? Ще се съглася? Достатъчно смешен бях до тук, не искам и пред другите да съм такъв!
Погледнах с доста сериозен поглед, опитвайки се да й покажа, че наистина това бе важно за мен, а не просто поредната игричка за нея. Бях сигурен, че си играеше с хората, не знаех защо, но бях сигурен в това.

41 Re: Sky Bar on Нед 20 Ное 2011, 13:12

Charlotte Petrovaa

avatar
-Ех..защо всички си мислят,че си играя с тях..аз съм толкова добро момиче..
поклатих глава и се засмях с нотка на арогантност
-Добре де,добре.Спирам.
казах този път по-сериозно.Всъщност..беше ми забавно да си играя,но както казах,беше ми симпатичен и наистина щях да му помогна.И без това беше адската скука...
-Ще те заведа на едно място,където никой няма да може да те види,в гората е.Ще бъда с теб по време на трансформацията.Няма да си сам.Когато настъпи времето ще ти обясня с подробности.
усмихнах се на една страна и изпих останалата течност в чашата си
-Е,съгласен ли си,върколаче?
повдигнах вежди и го погледнах

42 Re: Sky Bar on Нед 20 Ное 2011, 13:15

Тайлър

avatar
Направих безизразна физиономия щом започна да обяснява, че била добро момиче. Хайде, стига, кой лъжеше? Добре ги познавах такива. Навярно беше от онези "лоши момичета", който бяха съвсем различни пред останалите.
- Добре, съгласен съм.
Беше малко странно да тръгна още с първия непознат, но щях да направя всичко, за да се оправя, за да не бъда това животно, което трябваше да съм. Само това оставаше сега, ами ако останех завинаги така? Преобразен?
- Ъм, къде викаш е това място?

43 Re: Sky Bar on Нед 20 Ное 2011, 13:20

Charlotte Petrovaa

avatar
-Добре де..няма ли да ти стана поне малко симпатична.Не се чувствам комфортно така.
казах като леко се нацупих и свих ръце пред гърдите си
-Мястото..старият имот на сем.Локууд.Има още ден до пълнолуние.Има време,не се безпокой.
погледнах го и докарах някаква усмивка.Всъщност,ако не постигнехме някакво съгласие нямаше да е добре при самата трансформация.Трябваше да ми се довери.Иначе..рискувах да бъда ухапана,а това..това най-малко трябваше да се случва!Бях...твърде млада за да умра..

44 Re: Sky Bar on Нед 20 Ное 2011, 13:23

Тайлър

avatar
- Е, няма да отрека, че имаш миловидна физиономия, но характера ти може да говори друго.
Засмях се, но накрая реших да не споря.
- Добре де, симпатична си, ангелче си щом се реши да ми.. помогнеш или каквото там ще ми правиш.
Погледнах я като се засмях. Мястото го знаех отлично, минавал съм от там, но не бях влизал преди, може би сега щях да разбера какво толкова имаше там.
- Когато кажеш съм готов..

45 Re: Sky Bar on Нед 20 Ное 2011, 13:27

Charlotte Petrovaa

avatar
-Точно така,миличък,ангелче съм!казах като се усмихнах самодоволно и потупах леко едната му буза.
-Сега е време да се позабавляваме,не мислиш ли?Стига си го мислил това,казвам ти,че всичко ще е наред.
смигнах му и направих знак на бармана да донесе 10 шота
Щом ги донесе потърках длани и се усмихнах доволно
-Е,готов ли си за това?
погледнах го и леко присвих погледа си

46 Re: Sky Bar on Нед 20 Ное 2011, 13:30

Тайлър

avatar
Имаше право, трябваше да се разсея малко, да се позабавлявам, а не да го мисля. Странно е, че взимах съвети от вампир, но имаше право за това.
- Хм, тази игра ми допада, но после като загубиш да не се нацупиш!
Засмях се, като по-скоро се опитах да я предизвикам.
- Имаш ли опит или.. да бъда по-мекушав в тази игра?

47 Re: Sky Bar on Нед 20 Ное 2011, 13:32

Charlotte Petrovaa

avatar
-За 516 години...мисля,че имам достатъчно опит.
казах като се засмях,а след думите си бързо излях три шота в устата си с цялата процедура със солта и лимона.Агх.Мразех този кисел вкус,който прогаряше гърлото ми.Леко разтърсих глава и го погледнах предизвикателно.
-Ти си.

48 Re: Sky Bar on Нед 20 Ное 2011, 13:37

Тайлър

avatar
- Само да не се окаже, че си имам работа с професионалист!
Засмях се и я изчаках. Засмях се когато се смръщи от вкуса.
- Нещо вкуса ли не ти допада, скъпа?
Изкоментирах през смях като взех наведнъж четири от малките чашки и наведнъж ги излях в устата ми и всичко останало като се смръщих, но беше набързо.

49 Re: Sky Bar on Нед 20 Ное 2011, 13:39

Charlotte Petrovaa

avatar
-Напротив,миличък.Вкусът е невероятен.
изшептях и прокарах едно резенче лимон по устните му като се усмихнах доволно и взех още 4 шота.Същата процедура,но сега не беше чак толкова зле.Даже беше започнало да ми харесва.
-Упс..май шотовете свършиха.
направих виновна физиономия и се засмях

50 Re: Sky Bar on Вто 22 Ное 2011, 12:14

Тайлър

avatar
- Ама ти тук май нещо намеци ми правиш?
Погледнах я проницателно, но през смях. Направих знак на бармана и поръчах още 5.
- Хм, ето ги тези бебчета, виж ги само!
Погледнах ги разярено, но с една арогантна усмивка, хванах и повдигнах една след друга чашките и ги изпих до дъно.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 16]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите