Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Къщата на Бил Евънс on Пет 19 Авг 2011, 11:19

Бил Евънс

avatar
Къщата на Бил

Кухня:


Спалня I (Бил):


Спалня II (Тейлър):


Хол:


Баня:


*Тейлър Леро е отседнала в къщата на Бил Евънс.

2 Re: Къщата на Бил Евънс on Пон 22 Авг 2011, 07:47

Tayllor Le'roux


Тейлър доизпи уискито си и двете със Серена излязоха от бара. Лилит я поддържаше, защото тя беше доста пияна. Лесна плячка. Хвана си такси и подкараха към къщата на Бил, в която за момента живееше Тей. Докато бяха в таксито едната ръка на Тейлър помръдна към Ес. Момичето усети как два от пръстите й "крачат" настоятелно на север. Серенаа нямаше никакви сили да я спре, за това просто отпусна главата си назад. Тейлър се промъкна под роклята й нежно започна да я гали през бельото, усещайки как се навлажнява. Усети погледна на шофьора в огледало. Нямаше нищо против да гледа. Все пак това беше доста забавно. Тейлър прехапа долната си устна, продължавайки да се задява с нея

3 Re: Къщата на Бил Евънс on Пон 22 Авг 2011, 07:52

Серена ван дер Уудсън

avatar
Качихме се в някакво такси и тръгнахме нанякъде.Главата ми се полюшваше наляво-надясно,докато в един момент не усетих пръстите на Лил...по бельото си.Хм...харесваше ми.Дали пък ен сънувах...чакай Серена..Лил е момиче....Ъгх,само си затормозявам мозъка.-мислех си и облегнах главата си назад като се оставих напълно безпомощтна
Явно бяхме пристигнали вече и трябваше да сляза от таксито.Ох,трудна работа.Лил ми помогна и застанахме пред входната врата.

4 Re: Къщата на Бил Евънс on Пон 22 Авг 2011, 07:58

Tayllor Le'roux


Лилит изкара ключовете като бързо се промъкна през входната врата, хола и се настаниха в нейната стая. Там беше любимия й Йокшер, Тобаяс. Посрещна ги с няколко подскока, като Тей го погледна и той се сгуши в леглото си. Помогна да Ес да легне в леглото. Настани се над нея като я погледна в лицето, махайки кичур от косата й, поставяйки го зад ухото й. Устните й започнаха да целуват, ключицата й, врата й, брадичката й. Докато се наслаждаваше на ласките на Тей, Серена почувства как устните на Лилит се впиват задно в нейните за дълга страстна френска целувка. Езиците им се вплетоха в бърз страстен танц. Ръцете на сукубуса, започнаха бавно да набират скромната рокличка, която носеше русокоската

5 Re: Къщата на Бил Евънс on Пон 22 Авг 2011, 08:02

Серена ван дер Уудсън

avatar
Боже...какъв е този сън,който сънувам?!М...приятно е.-помислих си щом усетих как езикът й се заиграва с моя.Бях твърде безпомощтна за да направя каквото и да е затова просто продължих целувката като прокарах пръсти през косата й.
-Лил..сигурна ли си?
попитах след целувката и я погледнах,но не за дълго, защото не можех да фокусирам поглед аси дълго на едно място

6 Re: Къщата на Бил Евънс on Пон 22 Авг 2011, 08:21

Tayllor Le'roux


-Аз нямам проблем с това, просто се наслаждавай.
Гласът й беше успокояваш, дълбок и дрезгав. Беше пълен с възбуда. Устните й продължаваха да не се отделят от нейните, защото просто жадуваха за още няколко страст и дълги целувки. Едната й ръка набързо свали бельото й. Пръстите й отново започнаха да я обсипват с ласки. Движенията й бяха ту нежни, ту по-груби. Беше чудесно да почувства как женско тяло се огъва под нея. С другата си ръка разкъса роклята си и впи устните си в нейните, за да не развали момента като започне да говори. Свободната й ръка намери перфектните й гърди и започна да ги размачка.. Устните й отново започнаха да обсипват врата й със сладки нежни целувки. Слязоха до гърдите й като засмукаха едно й зърно, а два от пръстите й проникнаха грубо в нея

7 Re: Къщата на Бил Евънс on Пон 22 Авг 2011, 08:27

Серена ван дер Уудсън

avatar
Вярно,че бях правила мноого щуротии в миналото си,но...никога не бях спала с момиче.Не знаех какво точно да правя и как да го правя,затова просто се наслаждавах.Наистина всичко,което правеше беше невероятно и адски възбуждащо.Щом проникна в мен присвих леко краката си и тих стон се отдели от пресъхналите ми устни.
Едната ми ръка започна бавно да се разхожда по гърба й и намери ципа на роклята й като бавно го откопча и роклята и се озова на земята.
Плахо започнах да целувам врата и деколтето й като същевременно разкопчах сутиена й и го захвърлих някъде на земята.

8 Re: Къщата на Бил Евънс on Пон 22 Авг 2011, 08:38

Tayllor Le'roux


Тейлър спря всичко, което правеше, но пръстите й останаха в нея. Навдигна се и впи очите си в нея без да казва нищо. Просто я гледаше, искаше да види очите й. Беше прекрасна, очарователна. Беше като самодива, само че леко пияна. Много леееко. Изкара пръстите си като ги облиза бавно и се усмихна. Отвори чекмеджето като изкара два чифта белезници. Закачи ги на рамката на леглото като хвана ръцете на Серена. Белезниците бяха щракнали и ес беше завързана.
-Днес само ще се наслаждаваш.
Усмихна се като впи устните си в нейните. Усети, че Серена леко се смути, но това изобщо не я интересуваше. Устните й започнаха да следват линия. Минаха през врата й, улея между стегнатия й бюст. Стигна до коремчето й като направи няколко кръгчета с езика и и продължи стремглаво надолу към вече навлажнената й катеричка. Облиза се като заби главата си в нея и започна да я ближе все едно беше близалка. Езикът й започна да смучи клитора й, след което отново премина към близането. Грапавият й език, доставяше явно огромно удоволствие. Можеше да го разбере по звучните й стенания. Надяваше се само Бил да не си беше в къщи. Все пак нямаше да е удачно да отвори вратата й да завари чисто гола в леглото със друга жена. Движенията на езика й бяха толкова уверени, нежни, а понякога дори леко груби, прекъсваше лизането, за да може да засуче отново клитора й

9 Re: Къщата на Бил Евънс on Пон 22 Авг 2011, 13:47

Серена ван дер Уудсън

avatar
Уау!Че то било забавно.-помислих с и съвсем тихо се изкисках,но смехът ми бе прекъснат от стенаният,които излизаха от устните ми щом тя започна да ближе интимните ми части.Чувството беше превъзходно и най-лошото беше,че ръцете ми бяха закопчани и не можех да направя нищо.Само повдигнах торса си нагоре като й дадох знак да не спира.Устните ми пресъхваха все повече,от стенанията,които излизаха от устните ми все по-често и ставаха все по-силни.

10 Re: Къщата на Бил Евънс on Вто 23 Авг 2011, 15:22

Tayllor Le'roux


Започна оралните ласки с цялостно близане на интимните части на Ес . От влагалището до клитора и обратно, по срамните устни и почти до бедрата. Беше толкова приятно. Потърси клитора й и задвижи езика си с бясна скорост и минимален диаметър. През цялото време се концентрираше върху клитора и срамните й устни и от време на време пускаше език на тайнствения отвор или го подразниш с върха на пръстите си, усещайки как тя затреперва от удоволствие. Вкара два от пръстите си в нея. Нямаше никаква милост. Влизаха бързо и груба, а стенанията на Ес я окуражава. Добави трити пръст. Докато я оправяше с пръсти, тя засмукваше и ближеше така нареченото й бутонче, а свободната й ръка масажираше гърдите й. Усещаше всяко едно движение на Серена, знаеше, че е близко до края, за това вложи всичко от себе си. Докара я до края. Облиза я за последно. Дишането й на двете беше забързано. Възкачи се пак до устните й като впи нейните. придърпа ключовете от масата и разкопча белезниците. Просна се до нея като се усмихна.
-Надявам се да си заслужаваше услията

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите