Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 2]

1 Островът on Пет 19 Авг 2011, 22:19

Survivor Master


По изгрев, в една гореща , лятна сутрин , десет смели души бяха захвърлени на самотен остров насред океана. С не много голяма лодка , имаха право точно на 5 килограма багаж, най - спешните си и необходими вещи, с изключение на храна и други материали.
На брега имаше нещо като малка клетка, спускаща се от една лиана.Вътре имаше два номерирани плика , там участниците щяха да получават важни ключови елементи, във вид на подсказка за всяко следващо изпитание .
На пясъка с големи букви беше изписано първият плик да бъде отворен веднага .
Посланието гласеше :
"Добре дошли в най-голямото изпитание през живота ви,
тук волята и куража няма да са ви достатъчни, ще ви трябва нещо много повече за да преминете през всичко.
Бъдете смели, но внимателни .. този който най-малко очаквате да го направи би могъл да ви забие нож в гърба.. Не забравяйте , това е съревнование и само един ще оцелее.

Тръгнете всички на север . След 500 метра се отклонете на запад и на изток ,разделени на мъже и жени. Ще откриете късчета от карта , намерете ги и ги пазете добре , там където ги откриете трябва да направите лагерите си, с какво ли ? Бъдете креативни.. Работете екипно и може би с малко помощ от моя страна ще успеете да се спасите от влечугите,тайфуните и бурите , които всяка вечер се разразяват над така спокойното сега море.
Там където се разделяте има сечива, съвсем малко провизии и отличителните знаци и знамена на лагерите ви, разделете ги по ваша преценка .
Ще се видим съвсем скоро, а вие имате прекалено малко време за изпълнението на задачата ..Побързайте! "

И така, както става ясно на всички приключението тепърва започва .. Искам РП пост от всички участници,как отварят , четат писмото, търсят картите и правят лагерите си, но най-важното как поделят храната си . Който не изпълни заданието ще бъде предварително дисквалифициран,покажете малко мотивация , имате време до утре сутрин!
На добър час!

2 Re: Островът on Съб 20 Авг 2011, 03:23

Оливър Куин

avatar
Пристигнахме на острова. Времето беше много топло, слънцето печеше с цялата си сила. Пясъка под краката ни пареше. Аз бях свикнал на тези условия тъй като вече бях попадал сам на подобен остров.Всички състезатели вървяхме по брега, аз водих колоната, личеше си че метеорологичните условия ни пречат. Вървяхме докато не стигнахме до една малка клетка в която бяха поставени два плика. Спогледахме се и всички знаехме какво става.Бръкнах в клетката и извадих мъжкия плик, а момичетата извадиха техния.В плика имаше писмо, което ни приветстваше и ни наставляваше че след 500 метра трябва да се разделим на момчета и момичета, едните на запад другите на изток, също че някъде там има карта и провизии.Писмото ни пожелаваше успех. Тръгнахме напред и когато преценихме че сме минали 500 метра,започнахме да търсим парчета от карта.След 15 минутно търсене намерихме картата.Раздадохме си и отличителните знаци. Сега оставаше да разпределим храната, аз се отдръпнах назад и изчаках някой да предложи нещо.

3 Re: Островът on Съб 20 Авг 2011, 06:46

Потребител 9


Ето, че и играта започна. Пристигнахме на големия остров, а там беше толкова горещо. Всичко около нас все едно гореше. Беше си истински Ад, но това си беше и част от приключението, което ни доведе до тук. Тръгнахме по бреговете на острова докато не видяхме клетката с пликовете. Прочетохме ги и се спогледахме всички. Определено тук трябваше да се внимава на кого се доверяваш. Всъщност дори не трябва да се доверяваш на никого. Тук играеш за себе си, или както пишеше в писмото - всеки би могъл да ви забие нож в гърба. Съгласихме се с инструкциите и тръгнахме по брега. Извървяхме 500 метра и се разделихме. Тръгнахме да търсим парченцата от картата. Отне ни доста време, но за сметка на това успешно ги намерихме. Но ето, че идваше трудната част - правенето на лагери.

4 Re: Островът on Съб 20 Авг 2011, 07:07

Кал Ел

avatar
Дългоочакваният момент дойде.В една гореща лятна сутрин,бяхме докарани на един самотен остров.Десет човека от които пет момичета и пет момчета.Можехме единствено да вземем най-важните ни неща,които не включваха храната.Аз взех гердана си,на който имаше японски символ за късмет и някои други по необходими неща.Прохладата си отиде в мига в който слязохме от лодките.Пред нас имаше две писма.Един от мъжете,се пресегна и отвори едното,като го прочете.Доближих се до него,защото исках да видя със собствените си очи какво пише..
Пишеше,че след 500 метра трябва да тръгнем в различни посоки и да се разделим на два отбора,ще намерим парчета от карта където трябва да построим лагера си и също че има малко провизии които трябва ние да разделим както преценим.Беше ни пожелан успех.
Започнахме да вървим и по наша преценка решихме,че сме минали 500 метра.Започнахме да търсим картата,а след като открихме парчетата и ги събрахме си раздадохме отличителните знаци..
Оставаше ни само храната и вече можехме да се отправим към построяването на лагера..
-Предлагам,да разделим храна на половина,дори да оставим за момичетата малко повече,защото ние можем да справим. Но разделение да е равно. Храната която се раздели да е с еднакъв принос на енергия...Последната промяна е направена от Кал Ел на Съб 20 Авг 2011, 07:22; мнението е било променяно общо 1 път

5 Re: Островът on Съб 20 Авг 2011, 07:20

Потребител 12


В един горещ слънчев ден десет човека,бяхме изоставени на самотен остров.Половината бяхме мъже,а другата половина жени.Бяхме инструктирани,че можем да си вземем само най-важните неща за,но не ни беше даден голям избор.Когато стъпихме на острова,пред нас имаше малка клетка в която имаше две писма.Един от мъжете взе едното писмо и го прочете на глас,момичетата направиха същото.
Инструнктираха ни,за началото на играта.След 500 метра трябва да се разделим на мъжки и женски лагер,като едните тръгват на запад а другите на юг.Ще намерим малко провизии и парчета от карта които трябва да съединим и пазим много добре,и на това място да построим лагерите си.
Вървяхме и след известно време,преценихме че сме преминали 500 метра,започнахме да търсим картата,след като я открихме раздадохме отличителните си знаци и оставаше да разделим храната си и да започнем лагерите си.
Единия от мъжете предложи идея,която според мен беше добра и бях съгласен с него.

6 Re: Островът on Съб 20 Авг 2011, 09:09

Нейт Арчибалд

avatar
Не очаквах всичко да мине толкова добре. Когато слузохме от лодките,едно момче пое колоната и още от тогава си казах,че той ще се прави на водача,нямах нищо против това,само да не ми се изтъква,защото не обичах такива хора ама изобщо. Трябваше да прочетем някакво писмо,което бе запечатано в доста добре направен плик.
Щяхме да бъдем разделени на момчета и момичета. Какво по - хубаво от това? Щяхме да ги победим,нямаше да им се дадем толкова лесно,е може би...но аз нямаше да се предавам,или поне щях да опитам. Имаше указание. Трябваше да изминем 500 метра. Това все пак изобщо не беше лесно,защото 500 метра трудно се изминаваха. Започнахме да ходим, а аз се чувствах много свеж,нямаше да е за дълго,но се надявах да успея да изтърпя този ден,защото най - вероятно утре щеше да има някакви изпитания.
Изминахме 500-та метра. Беше трудно,следващото указание бе,да намерим някаква карта. Добре,карта...каква карта? Започнахме да търсим буквално под дърво и камък,но не намирахме никаква карта,аз намерих някакъв пожълтял лист,но това не беше нито карта,нито част от карта. Очеведно бе заблуда,на която за малко да се хвана. Продължихме да се оглеждаме,когато едно момче се провикна,че е намерило нещо. Всички се втурнахме към него и останахме доволни от него,защото беше намерил,онова от което имахме нужда.
Имаше още няколко условия,едното от което беше да си разпределим храната. Едното от момчетата предложи да дадем по - голямата част на момичетата,понеже сме щели да се справим по - дълго време без храна от тях. В момента не ми пукаше особено за храна,затова и аз,както останалите от отбора се съгласих. Продължихме да четем указанията. Сега трябваше да си направим лагер и да си раздадем отличителните знаци,набързо си разделихме отличителните значи,но сега идваше най - големия проблем - правенето на лагер. Когато бях малък,много ходех на лагери и знаех доста неща,но в момент а нямах много провиции,затова започнах да обикалям наоколо и да търся нещо подходящо. Помолих останалите момчета също да търсят и така за около един - два часа ние имахме материалите - конец,малка брадвичка,няколко бамбукови пръчки,още малко конец,една ръждясала ламарина и някакъв найлон. Не знаех,че могат да се намерят такива неща насред изоставен остров,но може би през цялото време щях да се изненадвам.
Взех брадвичката и започнах да насичам бамбуковите пръчки. Подавах пръчките на едно момче,което ги връзваше една за друга. Едно друго момче пък се опитваше да направи под с вече завързаните бамбукови пръчки. Четвъртото момче направи нещо като клони,а последното момче сложи отгоре ламарината и я покри с найлона,за да не ни вали през ноща. Разбира се,това не беше само лагера. Част от дърветата,също ни служеха за лагер,като направихме импровизиран хамак с въжета и бамбукови пръчки. Всичко почти беше готово,но все пак завързахме още няколко бамбукови пръчки и подкрепихме покрива и стените,направихме и една малка масичка. От горе имаше кора от дърво,а отдолу големи камъни,които лично извадихме.
- Е,мисля,че сме готови. - казах и се засмях. - Ако не го удари грамотевица,нашият лагер ще се задържи поне до утре. - Ако искате сега може да седнем около масата да пийнем по една чаша... - погледнах към провициите. - ром и да поговорим за това как сме дошли тук,да се опознаем,все пак трябва да се опознаем,за да искаме да сме истински отбор. -огледах ги четиримата един по един. - Е,какво решихте?

7 Re: Островът on Съб 20 Авг 2011, 09:12

Деймън Салватор

avatar
Ето, че дойде и началото на играта. Денят беше изключително горещ... Ъх, направо имах чувството, че ще се запалим. Когато слязохме на острова, намерихме някаква клетка, с два плика. Едно от момчетата прочете писмото, което гласеше, че след петстотин метра трябва да се разделим на два отбора - момчета и момичета и да тръгнем в противоположни посоки. Това и направихме. А скоро след това открихме и парченцата от картата. Раздадохме отличителните знаци и остана да построим лагера си, което не ни отне много време. Явно едното момче го биваше в тези неща. Нкарая трябваше да разпределим и храната.
- Прав е. - погледнах към момчето, което предложи да оставим повече храна на момичетата.
- Ние ще се справим и с по-малко храна. Вземете някои по-важни неща, останалото ще си набавим и сами. - свих рамене и се облегнах на едно дърво. Честно казано не ме бъркаше какво ще правят с храната.

8 Re: Островът on Съб 20 Авг 2011, 09:36

????

avatar
Беше наистина една много гореща лятна сутрин. Освен това днес беше денят. Трябваше да подбера само най-важните си неща, за престоя на острова, така че да не надвишаваха 5 килограма. Малко трудно избрах, което точно да взема и кое не, но все пак се справих на време.
Една малка лодка остави всичките участници на остров. Бяха 5 момичета и 5 момчета. След като всички слязоха от лодката пред нас имаше малка клетка, а вътре в нея две писма. Някои от участниците ги прочетоха.
- Е играта започна! - казах тихо и след това тръгнахме.
Сега трябваше да извървим 500 метра на север, след което щяхме да се разделим на отбори - мъже и жени. Тези 500 метра ни се сториха наистина доста път. След като стигнахме до място започнахме да търсим парчета от картата и си раздадохме отличителните знаци. Намерихме всички парчета и след това ги сглобихме. Сега идваше ред да направим лагера си.
- Предлагам да се разпределим и всеки да намери подходящи материали. След това ще си построим и самият лагер.

9 Re: Островът on Съб 20 Авг 2011, 10:18

Натали Алисън Скай

avatar
Е дойде време за "дългоочакваният ден". Денят в който щях да отида в...Сървайвър!? Самотен остров с още четири глезли и пет момчета.Просто супер...а най - "хубавата" част...само пет килограма с лични вещи. Бях взела един бански от две части, няколко вида къси панталонки, тениски и една жилетка. Оказа се страшно леко...
Броени часове по - късно всички бяхме в лодката, а малко след това - на острова. Видяхме една клетка, в която имаше два плика...явно с инструкции. След като научихме и самите инструкции тръгнахме.
Беше казано, че трябва да изминем 500 метра, а след това да се разделим на момичета и момчета и да намерим парчета от някаква карта.
Това бяха най - дългите 500 метра в живота ми особено под тази жега. Времето тук можеше да се определи като същински Ад.
След като се разделихме ние момичетата се заехме с търсенето на парчетата от картата и след около час под адската жега вече бяхме намерили всички парчета.
Едно от момичетата предложи да се разпределим и всеки да намери подходящи материали за "построяването" на лагера.
- Мисля, че идеята е добра...така ще свършим много по - бързо! - отбелязах очевидното. Само не ми беше как 5 момичета можехме да направим лагер. Е бях свикнала с всякакви условия на живот, но никога не съм си правила сама място за живеене...или поне за престой, но пък щях да схвана доста бързо какво точно да правя. Изчаках реакцията на другите облегната на едно дърво, под което имаше шарена сянка. По там за малко можех да се отърва от слънцето.

10 Re: Островът on Нед 21 Авг 2011, 11:09

Tayllor Le'roux


Тейлър беше събудена рано сутринта, от някакъв човек, които и говореше, но тя не разбираше нищо. Погледна часовника беше към 6;30. Смъмри човека пред нея, като недоволно се надигна от леглото. Трябваше да вземе само 5 килограма, без храна и е.т.ц. Беше готова. Качи се на лодката при другите състезатели. Захвърлиха ги на безлюден остров, много мило от тяхна страна. Имаше кутия и вътре някакви писма. Някой ги прочете и тя отново не разбра думичка от казаното, защото й се спеше като на ленивец. 10-мата вървяха докато не стигнаха на нещо като сборен пункт. Трябваше да си разделят храната, а след това да поемат към съответните лагери. Изчака момичетата да приключат задачата стоейки с полузатворени очи

11 Re: Островът on Пон 22 Авг 2011, 02:22

Серена ван дер Уудсън

avatar
Нямах търпение всичко да започне!Взех си нужните вещи и тръгнах.Оставиха ни на безлюден остров.Всички зиглеждаха недоволнино...на мен ми харесваше.Островът изглеждаше приятен.Повървяхме и стигнахме до някакъв сборен пункт,където трябваше да си разделим храната.Аз нямах претенции.Не ме бъркаше.Взехме храната.Сега само трябваше да си построим лагер.
-Добре момичета.Ако искате аз ще потърся някакви листа от палми и т.н.Нека всяка да донесе каквото може за да направим лагера.След това ще намерим и дърва за огрев.
Всички се разделихме в различни посоки.Сигурно целите ми крака бяха изподрани от трънаци и треви,но не обръщах внимание.По пътя намерих и кокосови орехи,които също щяха д ани бъдат полезни.
След известно време се събрахме там,където се бяхме разделии преди.Всяка носеше по нещо.
-Добре.Да започваме.Аз предлагам да опрем "колибката" на някое дърво за да е малко по-стабилна?
Явно другите се съгласиха и започнахме да "строим" лагера си.Издялках дърветата с мачете за да не са толкова грапави на допир.След доста часове труд и участие от страна на всички момичета построихме нещо като Надвес заграден от 3 страни.Според емн стана много добре.
-Е,момичета,свършихме страхотна работа!
казах уморено,но с усмивка

12 Re: Островът on Пон 22 Авг 2011, 02:46

Survivor Master


Време беше участниците ни да поспят, първата задача беше завършена успешно , поне за тази вечер .. имаха къде да пренощуват . Времето беше горещо , но с него вървяха и всички насекоми - комари , буболечки и всякакви гадинки не ги оставиха да поспят за дълго , нахапаха ги безмилостно и ето че фините кожи на момичетата бързо се издуха и почервеняха, каква ирония .. А момчетата , които се бяха справили малко по-добре с лагера , въпреки малкото храна , започнаха да се сплотяват и да се опознават .. Е, май все пак по-силният пол физически се оказваше и по- силен психически , май дамите ни трябваше да се стегнат и да го преглътнат .
Вечерта се изтърколи и ето на следващата сутрин имаше акустирали във заливите им по една стъклена бутилка, с пергамент , вързан на руло .. По този начин щяха да получават подсказките към изпитанията , които ги очакваха и ето , първото явно предстоеше .

"Участници , предстои ви тежък ден . Съберете сили , ще ви бъдат необходими. Предстои ви първото приключение , ще е нещо лесно, но същевременно трудно. Ще има граници , които може би няма да искате да преминете , но не и без последици .. Ще е изпитание на духа и на силите ви . Подгответе се . Ето и нещо , което може да ви помогне .. по-добре се сприятелете с природата , която ви заобикаля .. съвсем скоро ще я вкусите , хаха .. буквално .
Е , успех в начинанията , ще се видим по залез .. "


ПП : От вас се очаква разтълкуване на писмото, РП - то продължавате да си го водите и се съобразявате с първите , които са писали, СПРЕТЕ ДА СЕ ПОВТАРЯТЕ , който пише пръв има предимство и определя кое как се случва , ето ви стимул да сте по-редовни и да следите нещата . Постовете ви , от тях зависи колко добре сте се справили , предлагам ви да не си позволявате пост под 10 реда . Искрено възхищение към постовете на Нейт Арчибалт и Натали .. но можете и повече . Имате малко време до следобяд, трябва да сте се събрали до към 5-6, в готовност да пишете на самото предизвикателство , което ще пусна в другата тема, повтарям тук се води вашето РП с разговори , препитание , спане , готвене , ако никой не се заема да пише се считате за гладни, недоспали, жадни ,неспособни да се справите , постовете ви тук имат влияние върху изпълнението на задачите !

13 Re: Островът on Пон 22 Авг 2011, 03:04

Серена ван дер Уудсън

avatar
Лъчите на изгряващото слънце погалиха кожата ми,която беше цялата червена и нахапана.Дам...явно комарите си бяха свършили работата.Все още не бях много гладна.Разтърках очите си и се огледах.Все още всички спяха.Реших да се поразходя малко и да потичам по плажа.Щом излязох от колибата видях,че има някаква бутилка с писмо вътре.Отворих я и прочетох написаното наум.Явно скоро щяхме да имаме предизвикателство.Реших да събудя останалите.
-Хайде момичета,събудете се.Имаме поща.
казах приканващо като минах покрай всяка една и я побутнах,а те ме гледаха със сърдити физиономии
-Искате ли да чуете какво ни очаква или не?
попитах като седнах на един камък отвън и зачаках да се разбудят като през това време препрочитах писмото..

14 Re: Островът on Пон 22 Авг 2011, 03:29

Натали Алисън Скай

avatar
Вечерта бе просто кошмарна. Натали почти не успя да спи, заради всичките тези комари и другите летящи гадинки, които изпохапаха кожата и' и я бяха превърнали в червена и падута...определено беше отблъскващо.
Тъкмо се бе отнесла и едно от момичетата я побутна, а след това и останалите момичета, а Нат погледна с кисела физиономия.
- Искате ли да чуете какво ни очаква или не? - попита ги блондинката, а Нат кимна в знак на съгласие. Русокоската разказа за някакво писмо, кото намерила докато тичала на плажа и ни го прочете на глас.
- Ъ? И какво би трябвало да значи това!? - учуди се, повдигайки вежда. - Да се сприяделим с природата ли!? Супер...вечерта мисля че се сближихме доста с нея! - извъртя очи след което се изправи в седнало положение и огледа наоколо.
- Някакви предположения, какво се очаква от нас да правим? - попита тя момичетата, защото тя самата си нямаше и на идея какво значи. Е имаше някакви гадни предположения във връзка с това, че "ще вкусят природата...буквално", но се надяваше, че нямаше да е това което и' се въртеше в ума.

15 Re: Островът on Пон 22 Авг 2011, 03:49

Серена ван дер Уудсън

avatar
Най-накрая едно от момичетата се събуди и попита какво трябвало да значи писмото.
-Може би..да се сприателим с природата...и да я вкусим.Може би ще трябва да ядем някакви гадини или нещо от сорта.
изказах някое от предположенията си
-Но сто процента няма да е само това..Първо трябва и ние да се сближим.Нека всички да станат,ще направя закуска и ще видим какво е и тяхното мнение.Но предлагам преди изпитанието да загреем добре и да поспим преди това.Трябва да сме отпочинали и свежи за предизивкателството.
казах с усмивка и наредих няколко дървета за да запаля огън.Все още имаше жар от сренощния и се оказа по-лесно.Докато трудгите се разбъждаха аз започнах да правя мекици тъй като имахме брашно,а и щяха да ни се отразят добре.

16 Re: Островът on Пон 22 Авг 2011, 04:32

????

avatar
Вечерта наистина беше ужасни. Всички бяхме нахапани от насекоми. Дженифър успя да заспи късно, но все пак успя. А на сутринта й беше трудно да стане, когато едно от момичетата се опита да ги събуди, защото имали поща. След малко мръщене стана и всички започнаха да разсъждават над съобщението.
- Аз мисля, че ще ядем нещо..и то гадно. - започна да си представя какви ли не гадости и моментално се намръщи.
- Все пак се надявам да не е това.
След това момичето, което ни събуди предложи да направи закуската. Щяхме да ядем мекици... мм...сигурно щеше да е вкусно..
Тя започна да ги прави, а Джен седна близо до Натали. Тя беше единственото момиче, което познаваше от преди играта и с нея бяха най-близки.
- Надявам се днес да победим момчетата. Но мисля, че първо трябва и малко да се опознаем..
През това време вече всички бяха станали.
- И междо другото, за тези, които все още не са разбрали, аз съм Дженифър. - представи се тя на останалите и отново зае мястото си.

17 Re: Островът on Пон 22 Авг 2011, 04:53

Оливър Куин

avatar
Събудих се и вече беше сутрин.Ах тези насекоми...дявол да ги вземе. Цяла нощ убивах насекоми и това всъщност беше единствения проблем.В общи линии нощта беше спокойно. Станах от мястото си и като се огледах всички спяха. Реших да побягам по плажа и тръгнах без никой да ме усети ,или поне така се надявах,натам.Стигнах до морския пясък. Поех си дълбоко въздух.Хладния сутрешен,морски бриз, мириса на море и на всички растения ми напомни за предишното ми преживяване. Само че тогава бях сам, катастрофирал с самолета си. Определено тогава всичко беше по сложно сега поне бяхме отбор. започнах да бягам. Вълните блъскаха краката ми,птичките отгоре пееха, а и не беше чак толкова голяма жега.Този остров започваше да ми харесва.Не знам колко време бягах но реших да се прибирам вече. Слънцето започваше да пече с всичката си сила. На връщане видях че имаме някакво писмо. Явно не го бях забелязал преди това. Отворих го и го прочетох. разбрах че това всъщност е изпитанието, но всичко беше направено като загадка. Проверих дали някой не е станал, но все още всички спяха. реших да ги оставя понеже ни трябваше сила и чист разум, а все пак аз не се мислех за силен, нито за умен, така че наистина щях да разчитам изцяло на отбора. Така започнах да размишлявам над писмото и зачаках някой от съотборниците ми да се събуди...

18 Re: Островът on Пон 22 Авг 2011, 05:30

Серена ван дер Уудсън

avatar
Аз съм Серена.-усмихнах се и попоглеждах огъня.След време закуската стана готова и всички започнаха да ядат.Бяхме се наредили в кръг.Наистина трябваше да се опознаем.Все пак ни предстоеше и пътвото изпитание и трябваше да сме сплотени.
-Нека всяка да разкаже нещо за себе си.Какво харесва и т.н.Хайде,аз ще започна.
казах като поех дъх и започнах
-Казвам се Серена,на 18 и съм родена в Ню Йорк.Харесвам музиката,природата...да чета и да се забавлявам.Също и да спортувам.Голям инат съм.-засмях се-Може би тези думи ме описват най-добре.А колкото до изпитанието,може би ще ядем разни гадости,но трябва да влезем във форма,затова предлагам да потичаме по плажа и да правим някакви упражнения.Хем ще сме в добра кондиция,хем няма да получим някоя травма или схващане на мускул.

19 Re: Островът on Пон 22 Авг 2011, 06:06

Кал Ел

avatar
След кошмарната нощ в която почти не успях да мигна от жега и комари, дойде хладната и студена утрин, в този момент нямаше нещо което да ме зарадва толкова много. Погледнах съотборниците си всички спяха,но един липсваше. Сигурно беше станал и се разхождаше наоколо. Реших да разгледам гората и да видя евентуална храна,след като ни свършат запасите. Докато разглеждах правех някои упражнения,които да подготвят мускулите ми, а също така и да ги държат в форма. Намерих едно кокосово дърво, което определено щеше да ни е от полза, едно странно растение което изглеждаше апетитно и разни малки гадорийки, които след като се нагладуваме ще ни изглеждат като парче свинско месо.
Реших да се върна в лагера да видя дали някой се е пробудил, но нямаше такива още, нека да почиват. Но видях единия ми съотборник седнал на плажа и зачетен в някакво писмо. Приближих се до него и хвърлих бърз поглед на писмото, отнасяше се за изпитанието ни.
-Добро утро..-казах и седнах до него на пясъка като обърнах внимание на писмото...
-Какво са ни подготвили като за начало?..-погледнах..- Хич,не си поплюва, трябва и сами да си разгадаваме изпитанията..

20 Re: Островът on Пон 22 Авг 2011, 06:20

Оливър Куин

avatar
След дълго лежане на плажа и взиране се в писмото , най сетне едно от момчетата явно се беше събудило.Той се приближи и седна до мен на пясъка. Взе писмото от мен и откри че трябва сами да си разгадаваме изпитанията.Реших че трябва да се запознаем все пак сме от един отбор:
- Здрасти аз съм Оливър - представих се аз и подадох ръка. той ми се представи също и започнахме да разсъждаваме върху писмото.Мислехме дълго време и след това реших да проверя дали някой не се е събудил. Но никой не се беше събудил. Върнах се при Кал:
- Какво мислиш че е изпитанието- попитах аз и се почесах по главата за да поразбудя разума си.

21 Re: Островът on Пон 22 Авг 2011, 07:33

Tayllor Le'roux


Нощта беше прохладна, но беше изпълнена с убиване на насекоми. Защо не беше взела Аутана си. Заспа малко преди изгрев слънце. А едва след 3 часа, Серена я събуди. Искаше да я убие, но трябваше да свиква с ранното ставане, убиването на буболечки и всичко останало. Имаха поща, която представляваше новата им задача. Всички започнаха да мислят, над това, което пишеш. Мислеха си, че щяха да ядат гадни неща, но тя реши да вникне по-дълбоко от написаното.
-Момичета няма да ядем нищо гадно, в писмото пише, че изпитанието ?
Погледна ги въпросително. Погледна Ес, която подготвяше закуска. Мекици. Ммм, вкусно. Момичета започнаха да се представят една по една. Дойде ред на Лилит.
-Приятно ми, аз съм Тейлър, по-известна под името Лилит. Нямам си на идея, как ще издържа изпитанието, защото аз съм зависима от мъжете по простата причина, че съм сукубус. Обичам да играя карти, да чета, както и да танцувам и обикновените неща за момичетата на нашата възраст, макар аз съм мноого далече от тази възраст. Серена това е добре. Но първо нека да закусим.
Представи се набързо, като на лицето й се разля една чаровна усмивка. Беше облече в късо бюстие и спортни къси панталонки. Завърза дългата си кестенява, начупена коса с ластика, в стегната конска плитка. Серена беше готова със закуската и Тей взе една микица, като започна да я ръфа

22 Re: Островът on Пон 22 Авг 2011, 07:55

Серена ван дер Уудсън

avatar
След като всички се представиха и се назакусваха отново започнахме да разгадаваме писмото.
-Може би Тей е права..
казах замислено..
-Има още време до изпитанието,аз ще отида да поплувам малко,а след това ще потича по плажа,желаещи?Отново ви казвам,добре ще е да сме подготвен и психически и физически,а и така поне няма постоянно да лазят буболечки по нас..-казах като се разсмях и отидох към водата за да поплувам

23 Re: Островът on Пон 22 Авг 2011, 08:10

Tayllor Le'roux


След като закусиха, Серена спомена, че отива да поплува. На Леро не й се плуваше за това просто реши да направи една физ зарядка. Спомни си, че преди няколко години, гледаше как бабите и дядовците загряват. Сега щеше да й се наложи и на нея. Не очакваше никое от момичета да се мръдне за това се изправи и закрачи спокойно към плажа, стъпвайки на нагорещения пясък. Разтегна се няколко пъти като се прозя и легна на земята. Започна от серия коремни преси. Първите 20 ги направи с доста мъки, но после успя да влезе във форма и направи около стотина. Изправи се седнало положение, за да си поеме въздух. След като отново почувства приток на енергия, направи няколко серии от лицеви. Знаеше, че блъскането във фитнеса, щеше да помогне, ето това беше точния момент. След като приключи се изправи, загледа хоризонта пред себе си. Беше й леко чуждо толкова рано сутринта да прави упражнение, но беше наложително. Направи пет серии от по 20 скока, последвани от клякания. За награда след всичките тези упражнения, съблече горните си дрехи, оставяйки по бельо. Започна да навлиза бавно във водата, защото беше студена. След като свикна с водата, тя започна да плува наляво и надясно. След около половин час излезе освежена и облече дрешките си. Намери Серена с поглед като се усмихна, плюсна се на плажа и започна да си прави слънчеви бани, докато чакаше да дойде времето за изпитанието

24 Re: Островът on Пон 22 Авг 2011, 08:21

Серена ван дер Уудсън

avatar
Плуването определено ми се отрази добре.Излязох от водата като се излгенах на пясъка до Тей и заговорих:
-Как ти се струва мястото?
попитах с усмива и я погледнах..Имаше някакви птици,които постоянно чуруликаха,но все още не ме дразнеха.Слънцето грееше точно срещу нас,така че тялото ми бързо изсъхна и вече капките вода по мен ги нямаше.
Погледнах назад и видях,че и другите момичета са започнали да загряват.Радвах се,че са послушали съвета ми.Наистина много ми се искаше да бием момчетата,въпреки че те са по-силни физически,можехме да ги победим,защото не всичко е сила.

25 Re: Островът on Пон 22 Авг 2011, 08:43

Tayllor Le'roux


Серена излезе мокра от водата като легна до нея. Тази руса коса й беше доста позната. Това беше момичето от онзи бар, което прекара нощта у тях. Лицето й се озари от дяволска усмивка. Бързо се озова върху нея, като впи устните си в нейните, след което бавно отвори очи и ги впи в нейните.
-Помниш ли ме?
Попита тя, като беше облегнала дланите в пясъка, оставайки цялата си тежест на тях. Изобщо не й беше неудобно. Беше й приятно отново да се срещнат. Липсваха й стегнатите й гърди, меките й устни. Всичко. Само като си спомни онази вечер потръпна, като усети, че всеки момент щеше да се навлажни от прилива на спомени. Стенанията й, как тялото й се извиваше под нейното.. Ммм. прехапа устни отново продължавайки да я гледа любопитно

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 2]

Иди на страница : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите