Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Изпитания on Пет 19 Авг 2011, 22:21

Survivor Master


За да не става объркване тук ще пускам в последователен ред всяко едно предизвикателство,самото изпълнение на всяка задача под роуплей ще се води в тази тема!
Който не се включи в предизвикателствата може да бъде предварително изолиран на съвсем различен остров , повярвайте .. много по-ужасен от вашия.
Който се справи най-добре получава имунитет ,който при всеки племенен съвет играе ключова роля да се задържи най-дълго.

Победителя ще спечели 5 000 Евро и кола Mitsubishi Lancer Evo-X !

2 Re: Изпитания on Пон 22 Авг 2011, 09:09

Survivor Master


ИЗПИТАНИЕ ПЪРВО

Участниците бяха получили ключ към изпитанията , разсъжденията може би им бяха помогнали , но ето, че настъпваше момента на истината. Не много далеч от двата лагера имаше празно пространство в равни пропорции море и пясък , на него щяха да се състоят всички изпитания .
Първото изпитание щеше да бъде доста неприятно, щеше да изпита волята и най - вече готовността на всички да са тук .
На платформа в морето , приличаща по - скоро на сал ,имаше допрени 2 стълба с височина над 10 метра и халки на различно разстояние една от друга , някои прекалено близки, други пък много раздалечени , най - отгоре бяха завързани шалчета - за момчетата сини , за момичетата червени , с различни номера .
На пясъка имаше подобна на кръговидна маса, закрита с тъмна покривка.
Изпитанието беше следното - всички участници трябваше да доплуват до платформата за максимално кратко време , да се изкачат по стълба и да вземат едно от шалчетата, да се върнат по същият начин и спрямо номерата , т.е. бързината и късмета им да преглътнат, което и да е от "ястията" на масата .

1 . Очни ябълки от крава
2. Суров камилски тестис
3. Скакалци
4.Шоколадово блокче
5. Бръмбар
6.Агнешки мозък
7.Свинска матка
8.Ванилов сладолед
9.Мадагаскарска хлебарка
10.Речни охлюви на пара

След като времето на всички отиване - връщане бъде засечено, започваше кулминационната част , в която всички се нареждат в кръг и се опитват отново за минимално време да пренебрегнат непоносимостта си и да го направят за себе си и отбора .
Водещият засичаше времето и на двата отбора .

Да ви е сладко и нека надпреварата започне !


ПП: Всичко зависи от РП поста ви , първите имат предимство сами да изберат номерата си , постове под 20 реда са непрепоръчителни , опишете всичко след първия, който пише задължително трябва да е човек от противоположният пол и по този начин се редувате .

3 Re: Изпитания on Пон 22 Авг 2011, 09:28

Tayllor Le'roux


Това беше. Дойде моментът на изпитанието. Всички тръгнаха към мястото, което беше определено за състезанието. Тейлър се чувстваше малко не спокойно, което не беше добре. Стигна първа до място. Забеляза платформа в морето. Беше окачена на два стълба. Намръщи се. Имаше халки, а над тях някакви шалчета. След като се огледа забеляза, че са дошли още хора. Даде им се сигнала да тръгват. Всички се спуснаха към морето, плувайки с всичка сила. Лилит вложи всичките си сили в плуването, благодарение на това тя успя да стигне първа до стълбата. Качи се на нея и за момент погледна към плажа имаше маса,покрита под някакъв плат, а отдолу си личеше, че имаше подноси . Браво Тей не позна, щяха да ядат някакви гнусни неща. Буболечки, крака, очи, езици. Залагаше живота си, че всичко щеше да е сурово. Пусна ръката си към една от халките. Набра се на нея, като прехвърли другата си ръка. Огледа се имаше червени и сини шалчета. Позамисли си и разбра, че трябва да вземе, червеното. Дръпна първото, което видя. Не искаше да види, какво пише в него. Скочи във водата и отново с последните си сили тръгна да плува към плажа. Обърна се за секунда и видя, че вече и част от другите състезатели се бореха с водата, за да стигнат до сушата. Излезе от водата, като развърза косата си. Притай дъх и бавно развърза връзка, с която беше завързано, нещото, което приличаше на свитък, Отвори го и видя числото 4. Несигурно тръгна към масата. дърпайки парчето плат от нея. Показаха се сребърни подноси. Намери това, на което пишеше номер , който съвпадаше с листчето и го отвори. Забрави си граматиката, като видя вътре шоколадовото блокче. Усмихна се победоносно и го изяде. Седна на пясъка, за да разбере какво ще изядат другите участници.

4 Re: Изпитания on Пон 22 Авг 2011, 10:40

Деймън Салватор

avatar
Дойде време сами да се убедим какво изпитание са ни приготвили. Колкото и да се опитвахме да разгадаем предстоящото предизвикателство, едва ли щяхме напълно да успеем да го разберем, затова още докато бяхме в лагера сметнах за ненужно да обръщам чак такова внимание на кодираното послание в писмото и просто се съсредоточих върху това, което предстоеше.
Докато пътувахме към мястото, където трябваше да се проведе състезанието се чувствах спокоен. Знаех, че каквото и да са ни подготвили, ще успея да се справя. Още когато дойдох на острова, знаех, че няма да е лесно, така че очакванията ми бяха доста високи и смятах, че съм достатъчно подготвен, независимо пред какво предизвикателство се изправим. Всъщност, колкото по-трудно, толкова по-добре.
Най-после пристигнахме и на областта от плажа, където щеше да се проведе изпитанието. Момичетата вече бяха заели местата си. Когато се огледах наоколо, видях че навътре в морето имаше дървена платформа, на която бяха поставени два стълба. Водещият ни обясни, че трябва да доплуваме до платформата, да се изкачим по стълбовете и да вземем едно от шалчетата, които разбира се бяха в два различни цвята - син за нас и червен за момичетата. След това, щяла да ни чака изненада. Погледнах покритата маса. Хмм… това щеше да е интересно. Кой знае какво се крие отдолу.
Веднага след като дадоха старта, се затичах към водата. Трябваше да плувам бързо, ако исках да стигна първи, а нямах намерение да се давам на никой от останалите момчета, още повече на момичетата.
Заплувах с всички сили към платформата, дори не погледнах къде се намират останалите, но когато се изкачих, видях, че голяма част от тях бяха все още във водата. Добре е като за начало. Сега оставаше да взема и някое шалче. Предвижването по хълките на стълбовете беше лесна работа. Когато стигнах до върха се протегнах и взех едно синьо шалче. Вкарах го в джоба си и скочих отново във водата. Преди да започна да плувам на обратно към сушата се обърнах и видях, че вече всички останали участници бяха върху платформата. Но те бяха без значение в момента. Отново заплувах бързо към брега и когато излязох, извадих шалчето и го погледнах. На него беше изписана цифрата 1. Оставаше само да разбера какво точно се крие под номер едно. Приближих се до масата и когато открих подноса с номер едно, го вдигнах и под него имаше… “Очни ябълки от крава”, както побърза да ме уведоми водещият. Супер, сега трябваше да ям и очи. Предположих, че са ни подготвили някакви гадости, но това беше… прекалено. Още повече като се има предвид, че момичето, което излезе след мен от водата, уцели шоколад.
Преглътнах и взех първото, от общо трите очи, които ни бяха приготвили. Огледах го за няколко секунди и просто го поставих в устата си. В момента, в който зъбите ми го разполовиха, в устата ми се разля отвратителна течност, но се опитах да не обръщам внимание на това. Сдъвках и бързо го глътнах.
Ъх! Гадост!
Взех второто. Процедурата беше същата, но всичко стана много по-бързо и поне не ми се стори чак толкова гадно като първия път. А с третото беше дори по-лесно. Добре, че на масата имаше чаша с вода, така че успях поне отчасти да прогоня гадния вкус в устата си.
Погледнах към водата и видях още няколко играчи, които вече излизаха, носейки флагчетата си. Седнах на пясъка и закачах да видя какво ще се падне на другите участници.Последната промяна е направена от Деймън Салватор на Пон 22 Авг 2011, 12:08; мнението е било променяно общо 2 пъти

5 Re: Изпитания on Пон 22 Авг 2011, 10:41

Серена ван дер Уудсън

avatar
Дойде и дългоочакваното изпитание!Всички момичета бяха разгряли и бяха във форма.Бях сигурна,че всички ще се справим и ще победим момчетата.Обух маратонките си,къси гащета и потник и след като всички момичета станаха готови потеглихме.Пристигнахме на мястото,до нас се намираше и момчешкият отбор.Огледах ги...всички изглеждаха във форма,но не се притесних.След като ни разясниха какво трябва да правим всички бяха потресени.Включително и аз,но какво да се прави.Изпитанието беше такова и на всяка цена щях да го изпълня.Не исках да си представям езиците,очите и прочие.Мислех само за края на изпитанието и как ще успея да се справя.
Щом ни дадоха знак за старт всички се буквално се стрелнахме в океана и сравнително ан равно доплувахме до платформите с шалчетата.Бързо дръпнах едно то тях и заплувах в обратната посока.Излязох на плажа и видях,че номерът ми е 5-Бръмбар.Е,не беше чак толкова зле.
Застнаха пред масата и поех дълбоко дъх.Взех бръмбара от купата и затовирх очи като си мислех"Хайде Серена..това е пилешко месо,пилешко месо." Повторих си го още няколко пъти,отворих сута и започнах да дъвча бръмбара.Първоначално хрупкаше,а след това изпусна някаква течност.Наистина беше учасно,но се справих някакк си.След като приключих се изплезих за да види водещият,че съм готова.Боже,благодаря ти!

6 Re: Изпитания on Пон 22 Авг 2011, 11:34

Нейт Арчибалд

avatar
Вечерта всъщност мина доста забавно. С момчетата се забавлявахме ужасно много,но накрая трябваше да лягаме. Беше ни доста неоудобно,или поне на мен,защото се налагаше да спя почти на земята. Използвах връхната си дреха за възглавница и след около пет минути съм заспал.
На сутринта станах много рано,започнах да загрявам. Тичах около плажа,правех лицеви опори и коремни преси. Да,това си бях аз,повечето ми приятели ме наричаха "машина",но нямах нищо против това,след около един час,аз се върнах в лагера при останалите,събудих ги,защото в някакво подобие на пощенска кутия ,имаше някакво писмо,набързо едно момче прочете писмото,като аз се опитах да запомня най - важното. Знаех,че в такива състезания,винаги трябваше да се слуша много внимателно и да не се губи нишката на играта.
Преди да тръгнем към първот изпитание,аз започнах да медитирам. Добре,бях доста голям загубеняк,но така успявах да се успокоя и да се настроя за нещо ново. Момчетата ме дърпаха да ставам,затова се поизтупах и всички тръгнахме към посоченото място,където щеше да се състои първото ни изпитание. Мястото не беше много интересно,всъщност това представляваше плажна ивица. Мисира на вода беше много интересен смесен с нещо натрапчиво. Огледах се,явно хората около мен не успяваха да усетят,това,което аз успявах да усетя. Вдигнах рамене и се усмихнах,следейки реакцията и действията на всеки един играч,нямах търпение състезанието да започне. През ума ми минаваха всякакви неща. Можеха да ни заключат в някакви клетки под водата. Можеха да ни накарат да висим над акули...не това беше тъпо. Можеха например да ни накарат да лазим в червеи или пък да ядем кал. Съмнявах се,че ще ядем нещо,защото все пак това беше "Сървайвър",но не и "Страх". Водещия ни обесни,че трябва да се покатерим на някакви дървени платформи,които се намираха във водата. Добре,трябваше да плуваме. На платформите имаше някакви шалчета. Това беше малко глуповато,но пък все пак беше интересно.
Беше обявен старт на играта и всички започнахме да плуваме. В началото водех с малко,но после карак ми се оплете във водорасло и изпсувах наум. Не можех да отплета тъпия си крак. Потопих се под вода и усетих как всеки момент мога да се нагълтам с вода. Беше ми странно и с всичка сила се опитвах да измъкна крака си,когато изведнъж се сетих,че може би не трябва да натискам много силно,а просто леко и нежно да го измъкна,този път някак си измъкнах крака си. Когато се появих на повърхността,аз установих,че има доста хора преди мен,което ме ядоса,но някак си успях да ги настигна. Качих се на малката платформичка и тръгнах точно преди да взема едно шалче,едно момче ме блъсна и аз се озовах във водата. Надигнах се и отново се качих на платформата взимайки последното шалче. Скочих във водата и започнах силно да плувам. За мое огромно щастие успях да стигна втори,а след това погледнах кой е моя номер. Аз бях номер 6. Това беше любимото ми число,усмихнах се и затърсих с поглед да намеря къде има изписано числото 6. Вдигнах капак на една кутия и за мое огромно изумеление там имаше агнешки мозък. Попринцип бях ял мозък,но не и агнешки. Явно нямаше да е чак толкова зле,можеха да ми се паднат полови органи или пък изпражнения. Да,"Сървайвър" беше и като "Страх" имаше и неща,който трябваше да бъдат изяждани,е може и "Страх" да са взаимствали от "Сървайвър"
Взех агнешкия мозък в ръцете си и го погледнах. Премигах бързо няколко пъти,затворих очите си за момент и се надявах да е изчезнал и да го няма,но нямах този късмет. Стиснах мозъка и го доближих до устните си,но се отказах рязко. Не,трябваше да го направя.
Не бях стигнал до тук само за да се откажа заради един тъп агнешки мозък,който щях да изям на две хапки.
Оставих го в кутията,но точно тогава добих смелост и грабнах мозъка,отхапвайки от него. Сдъвках и отхапах още едно парче,а след това и още едно и още едно. Погледнах към водещия и се засмях.
- Има ли още,хареса ми? - попитах го и продължих да се смея,а след това се огледах. Около мен хората излизаха от водата и отиваха при своите кутии,където щяха да ги очаквах изненади. Приближих се до едно дърво и се подпрях на него,а след това се свлякох на земята,затваряйки очите си за кратко.
Може да ви се стори много тъпо и смешно,но в момента Мистик Таун ми липсваше и имах нужда от приятелите си там. Имах нужда от драмите на баща си,който в момента сигурно отново беше в затвора. Не ме интересуваше и майка ми,която най - вероятно отново посягаше към дрогата. Не бях виждал гаджето си от дни,а единственото нещо,което знаех за нея,че в момента е далеч от мен,и че най - вероятно сме скъсали.
Дори за краткото време,за което бях затворил очи,аз се унесох и мога да се закълна,че сънувах,но след това рязко се събудих и се размърдах. Изправих се и отидох при водещия,изтупвайки дрехите си. Исках да зная,кога ще свърши изпитанието.

7 Re: Изпитания on Сря 24 Авг 2011, 09:46

Оливър Куин

avatar
След като всички момчета се събудиха всички се събрахме около лагера. Приготвихме си нещо за ядене и след като се нахранихме започнахме да разсъждаваме върху писмото. Единодушно стигнахме до извода че явно ще трябва да ядем някакви неприятни неща, а също така ще има и някакво физическо изпитание.След силовата подготовка, която направихме, се запътихме към изпитанието.Вървяхме по мокрия пясък. Дишането ми ставаше все по учестено и по учестено, но въпреки това бях спокоен. Имах усещането че ние - по силния физически пол ще спечели изпитанието колкото и тежко да е то.Тъй като се бях замислил за дълго време и просто мърдах краката си за да ходя, не усетих как пристигнахме на мястото където щеше да се проведе битката между племената. Водещият ни приветства и ни обясни в какво щеше да се състои изпитанието.След това посочи с пръст към една платформа в морето. Тя не беше особено голяма но върху нея бяха допрени два стълба на които имаше халки. Там пък бяха закачени сини и червени шалчета. Очевидно сините бяха за нас , а червените за момичетата. Водещия ни обясни че на шалчетата има номера, след това ни показа масата на плажа на която бяха всички неща които трябваше да изядем. На вид изглеждаха ужасно, но все пак.. нали това беше ефекта?. Ясно беше че искат да изпитат и духа и физическата ни подготовка.Всички се хвърлихме като вълци на агнета в водата. И заплувахме към платформата. В този момент не забелязвах никой около себе си. Просто плувах. Стигнахме до платформата, а аз тъй като бях вампир не се бях уморил особено. Междувременно бях забелязал че имаше и още вампири в лагерите. Усещахме се.Докато мислех за това се бях изкачил до половината на стълба. Пресегнах се и взех едното от шалчетата. Пуснах се на платформата и моят номер беше числото 5. нямах си представа какво е това. Заплувах отново към брега и забягах към масата. За мое огромно щастие това беше скакалеца. Вече се бях ранил с такова месо. Дори по време на престоя ми на острова на който бях катастрофирал много често ми се случваше да ям скакалци. Подмолната усмивка се закачи на лицето ми.Приближих се и на 2 хапки го изядох. Не беше най перфектния вкус, но все пак му бях свикнал.Обърнах се на двете си страни и всички състезатели с отврат изяждаха своите "деликатеси".Аз се отдалечих от масата, седнах до морето и зачаках състезателите да свършат и водещия да обяви победителите.

8 Re: Изпитания on Нед 28 Авг 2011, 09:46

Пий Пепър

avatar
Разбрах,че някои от участниците в сървайвър са били дисквалифицирани и се набираха нови.Понеже отсъствах по време на кастинга,а много исках да се запиша,без да губя и секунда повече заевих,че искам да се присъединя.
Хеликоптер ме отведе на привидно безлюден остров заедно с още едно момче и две момичете.Полетът траеше близо 5 часа.Другите участници явно бяха замислени за предстоящото изпитание,тъй като не казаха нищо.
Най-накрая хеликоптерът кацна на средно-голям плаж,където от далеко човек можеше да забележи платформата в морето.Имаше 2 стълби на върха,на които бяха закачени халки с червени и сини шалчета.Нямаше съмнение,трябваше да се добера максимално бързо до едно от сините.Играта вече беше започнала и без да губя съмнение,аз решително заплувах към платформата.От време на време поглеждах назад към плажа,където някои от участниците похапваха гадории.
Когато стигнах до платформата и се покатерих по стълбата,по-близките шалчета бяха откачени.Все пак откачих едно шалче от халката му и се хвърлих обратно в морето.Докато плувах обратно погледнах за миг номера на шалчето.Това беше номер 10.Плувах с всички сили и не след дълго бях на плажа.Там до водещия имаше маса пълна с различни ястия.Аз му показах номерчето си,а той ми посочи едно блюдо.С леко треперещи ръце аз го отворих и видях няколко речни охлюва на пара.Явно късметът не беше на моя страна.Все пак бързо взех един по-едричък и го сдъфках.Пихтиеста течност изпълни устата ми.Вкусът му не беше особено приятен,затова побързах да глътна останалите.
Бях доволен,че преминах това изпитание,но ми беше интересно да видя какво щеше да се падне на другите участници затова останах близо до масата с "деликатесите".
Последната промяна е направена от Пейн на Нед 28 Авг 2011, 11:49; мнението е било променяно общо 1 път

9 Re: Изпитания on Нед 28 Авг 2011, 10:41

Алис

avatar
Бяха дискфалифицирали две момичета и аз веднага заех мястото и.Събудих се рано сутринта и закусих обилно след и побързах да излеза от вкъщи,защото беше време за нови приключения.Един хеликоптер отведе мен едно момиче и още две момчета на острова.През целият полет мълчах.Много исках да участвам,но бях притеснена дали ще се справя с първото изпитание,но затворих очи и се опитах да повярвам в себе си и си казвах,че ще се справя.Щом слязох от хеликоптера видях две платформи.Трябваше да стигна много бързо до едно от червените шалчета.Веднага започнах да плувам към платформата.Щом стигнах до платформата веднага започнах да я катеря,за да взема розово шалче.Скочих бързо във водата и се върнах с шалчето.Щом излязох отново от водата погледнах номера на шалчето,беше 8.Като отидох до масата с ястията показах номера на водещият и той ми отвори едното блюдо.Падна се ванилов сладолед.Беше лесно,изкарах късмет.Хванах го и го погълнах набързо.Доволна се отдръпнах от масата в очакване да видя какво ще похапват другите.Усмивката се появи на лицето ми.Бях толкова притеснена относно това придизвикателство,а то се оказа толкова лесно.Поне за мен,де.


Love is patient
Love is kind

10 Re: Изпитания on Нед 28 Авг 2011, 10:56

Бони Бенет

avatar
Имаше дискфалифицирани хора от Сървайвър. Винаги съм била почитателка на това предаване. В него хорака, показваха, че могат да издържат на всичко само и само за да победят. Още от както гледах за пръв път предаванего си казах " Някой ден искам да участвам" Е, ето, че този ден дойде. Един Хиликоптер дойде да ме вземе от летището на Мистик Таун, всъщност аз не бях сама в него. С мен бяха още две момчето и едно много симпатично момиче с къса косичка. Може би щяхме да стане приятелки. Докато пътувахме корема ми се беше свил на топка, не исках да поглеждам надолу.
Пристигнахме и слязохме от хиликоптера, най сетне стъпи на земя. Успокоих се малко и се усмихнах на останалите трима души.
Тяхните физиономии по-скоро бяха стъписани докато гледаха към нещо. когато се обърнах забелязах, че има две платформи, а аз трябваше да стигна колкото се е възможно по-бързо до шервените шалчета. Е разбира се, аз щях да се справя отлично с това изпитание. Всички се приготвихме и един мъж ни каза "Старт" Всички започнахме да плуваме. Нямах си и най-малка представа кой къде се намира. Когато стигнах до платформата внимателно се покатерих на нея и взех шалче. Върнах се обратно във водата и доплувах до брега като в това време леко бях надзърнала за да видя номера на шалчето си. Намер 2, супер. Каква ли гадост щеше да ми се падне? Подадох номерчето на водещия и той ми посочи към едно бюдо. Отидох до него и го отворих много внимателно. Оо за бога това какво беше? Само при това как изглеждаше ми се гадеше. Няколко секунди се взирах в енго и осъзнах, че това е
" Суров камилски тестис". Усетих как корема ми се сви. Лапнах първата харка и задъвках бавно. Това беше ОТВРАТИЛЕНО! За миг съжалих, че съм дошла но просто си казах "Бони, стегни се. това е товят шанс" Поне не беше толкова голямо на све хапки и вече го нямаше, но много ми се повръщаще. СТЕГНИ СЕ! Казах си аз, важното беше, че вече гадостта беше в мен и аз бях преминала изпитанието.

11 Re: Изпитания on Пон 29 Авг 2011, 11:44

Survivor Master


И ето , че скоро всички бяха свършили с изпитанията си , естествено идваше ред и на наградата , както и на преброяването и сумирането на времето им (дължина , съдържание и съобразяване със задачата в РП-то) , скоро резултатите бяха готови. Всички тръпнеха в очакване :
-Е, скъпи ми участници , дойде решаващият момент .. в този плик е съдбата ви . Нека видим , кой се е справил за максимално кратко време и ще получи имунитет за първият племенен съвет, който наближава . - пликът бавно започна да се отваря , всички погледи бяха впити в него с неистово очакване , но само един щеше да получи тотема за неприкосновеност , в случая това беше ....... Деймън !
-Деймън , справил си се най-добре за минимално време , честито , получаваш имунитет , с който на първият племенен съвет си запазваш сигурно мястото , но разбира се можеш да гласуваш против останалите . Като общ резултат наградата - спално бельо с балдахин, против насекомите,храна и подправки за цяла седмица и клетка с един петел и една кокошка , получават отбора на момчетата,които се бяха справили много по-стриктно и бързо със задачата.
-И честито на целият ви клан! Можете да отнесете всичко в лагера си , нямате право да го разделяте с отбора на дамите , може би ще се стегнат следващият път! Е , събирайте сили .. скоро ви очаква нещо още по-вълнуващо , ще получите инструкции по обичайният начин . Победители.. победени , стиснете си ръцете и моля всички да се върнат по лагерите си , скоро ще се стъмни , а времето днес не се очертава много благоприятно. - небето се беше стъмнило , биеше почти на черно , а светкавици и мълнии го прорязваха, вятърът се бе усилил .. Е, ето това беше Сървайвър !


ПП: Постове от всички в другата тема как се завръщате по лагерите и се справяте с нощта!

12 Re: Изпитания on Сря 31 Авг 2011, 09:23

Survivor Master


ИЗПИТАНИЕ ВТОРО

Отново сме на мястото, където се състоят всички изпитания. Всички участници се бяха подредили в редица, водещият дойде, поздрави ги и започна с разясненията за новото изпитание.
Участниците ще бъдат разделени на два отбора-племена - Сини и Зелени по 4 човека в отбор. Един няма да участва, участниците предварително трябва да кажат кой ще е той - изберете някой, който не е много редовен - Тейлър, Натали... В началото ще има две индиански клетки,племената ще трябва да изберат главатар на отбора - който пише първи нека сам се провъзгласи. След като вече са избрани двамата ще копаят в пясък, за да търсят "карта", на тази "карта" е написано да търсят в дадена територия - нож и копие. През това време докато търсят, останалите членове на племената ще бъдат завързани за краката и ръцете вътре в клетката, над тях ще има кофа пълна с вода, в клетката ще гори огън и ще бъде заключена. Когато някой от главатаря на дадено племе намери ножът или копието, той ще трябва да копае тунел в пясъка, за да се озове вътре в клетката на отбора си, трябва да отвърже своите играчи. Отпуснели някой ръката си преди да го освободят, кофата с вода ще го полее и той ще стои наказан в клетката, с колкото вода и останат с толкова ще огъсят огъня, горящ в клетката. Главатаря с копието или ножа ще трябва да вземе ключът висящ пред клетката на племето, ще трябва да има добра концентрация, за да хване ключът и да освободи племето, но ако случайно го изтърве, а другото племе ще спечели.
Победител е този отбор, който отключи и освободи своите съплеменници първи.
В това изпитание се изискват креативност и концентрация. Имате време да напишете постовете си до 02.09 - 10;00 часа!

ПП: Отново всичко зависи от РП поста ви , изберете мъдро кой няма да участва, предлагам ви да е човек, който се бави с постовете, или въобще не ги пуска. Успех!

13 Re: Изпитания on Сря 31 Авг 2011, 10:40

Пий Пепър

avatar
Нощта в мъжкото племе мина спокойно.Наградите от първото изпитание улесниха живота ни доста.Ето,че отново настъпи момента в който всеки от участниците трябваше да даде всичко от себе си.След леката закуска отново потеглихме към плажа предназначен за арена на сблъсъците между двете племена.
Там ни посрещна нашият гостоприемен водещ.Пред нас стояха две клетки,по една за всеки от отборите.Водещият обесни набързо правилата и се разделихме на отбори.На мен се падна честа да съм лидер на зеления отбор.Не изчаках нито секунда повече и започнах да копая в търсене на картата-ключът към следващият етап.Когато я намерих на нея разчетох,че копието и ножа са скрити в близките шубраци.Давах всичко от себе си за да донеса победата за нашия отбор.Съотборниците ми бяха заключени в клетките а над тях висяха ведра с които по-късно трябваше да изгасим огъня.
Бързо взех сечивата и изтичах до клетката.Започнах да копая с всички сили.След около две-три минути бях вече в клетката и започвах да режа въжетата приковаващи съотборниците ми.Те се бяха съсредоточили на максимум и никой не беше разлял дори капчица от водата в ведрото си.Когато освободих всички,се присегнах към ключа и го сграбчих с всички сили.Отключих клетката и заедно загасихме огъня.

14 Re: Изпитания on Сря 31 Авг 2011, 10:53

Алис

avatar
След дългата и тежка нощ,сутринта беше много свежа и приятна.Станахме рано,приготвихме се и тръгнахме към мястото,на което се профеждаха всички изпитания.Водещият отново обясни правилата.И бяхме готови да започнем.Аз бях от зеления отбор и трябваше да да съм завързана заедно с още двама човека от моя отбор,а Пейн трябваше да ни отвърже.Изпитанието беше доста тежко,но бях нахъсана за победа.Щом водещият даде знак играта да започне двама започнаха да играем,а другите чакахме в две клетки да ни отвържат.Играта беше много напрегната за копачите.Нашият отбор бяхме много съсредоточени.Никой не разля вода от ведрата си.Щом Пейн ни отвърза заедно загасихме огъня.Аз се опитвах да помогна максимално,защото наистина изках този път да спечелим.И бях уверена,че ще успеем.


Love is patient
Love is kind

15 Re: Изпитания on Сря 31 Авг 2011, 10:59

Бони Бенет

avatar
Цяла нощ не бях спала и имах големи сенки по очите си, но бях убедена, че ще се справим с днешното си изпитание. Трябваше да се справим с него на всяка цена- Трябваше да покажем на света, че момичетата са много по-силни от момчетата.
Когато играта започна ние се намирахме в едни клетки и чакахме да ни отвържат. Когато Пейн пристигна до нас и ни отвърза много се старах да не разливам никаква вода от ведрото си. Успях, не разлях нито капка. Една усмивка се изписа на лицето ми. Нашият отбор изгасихме огъня. Бях максимално съсредоточена в това, което правех.

16 Re: Изпитания on Сря 31 Авг 2011, 11:02

Серена ван дер Уудсън

avatar
Дойде време и за следващото изпитание.Събрахме се на посоченото място.Размених си няколко погледа с момчетата.
Водещият заговори и разясни рпавилата на изпитанието.Чувствах се във форума и предложих аз да съм лидер на синият отбор.Другите се съгласиха.Последно разясняване на праивлата и играта започна.Започнах да копая бързо за да намеря картата,която щеше д ами бъде нужна за по-нататък.Не след дълго я намерих.За миг погледнах и другият лидер все още търсеше картата.Малка усмивка се появи на лицето ми.Разчетох я и започнах бързо да търся ножа и копието.и тях анмерих бързо.Имах късмет.
Затичах се към келтката и бързо започнах да копая тунел.За отрицателно време вече бях в клетката и започнах да режа въжетата,с които бяха завързани.За щастие никой от тях не бе разлял от водата си.Когато совободих всички взех ключа и отключих клетката.Всички бяха много подготвени и за отрицателно време загасихме огъня.

17 Re: Изпитания on Чет 01 Сеп 2011, 22:41

Мел Евънс

avatar
Избрахме Тейлър Леро да не играе в това изпитание! Мастера дава срок до 14;00 часа всички останали да изпълнят предизвикателството!
Тъй като не може да се разделите ето отборите: Пейн е вожда на зеления отбор, в него са Алис Кълън, Бони Бенет, Деймън Салватор. Вожда на синия отбор е Серена ван дер Уудсън, в нейния отбор са: Нейт Арчибалд, Налата Алисън Скай и Оливър Куин.


18 Re: Изпитания on Пет 02 Сеп 2011, 01:50

Нейт Арчибалд

avatar
На сутринта станах много рано.
Започнах да обикалям около лагера. Все още си имахме достатъчно храна,което означаваше,че няма защо да търся храна на останалите хора от лагера. Дълго време обикалях около лагера в търсене на нещо интересно и забавно,но не намерих нищо. Накрая влязох във водата и след около половин-един час аз излязох и се огледах наоколо и отидох при момчетата. Те вече се бяха събудили. Малко по - късно намерих писмо в пощенската ни кутия. Днес отново щеше да има някакво изпитание. Всички тръгнахме към мястото,където се провеждаха изпитанията.
Видяхме,че и момичетата идват. Водещия ни поздрави,а след това ни обесни правилата на играта. Един играч трябваше да бъде отстранен от играта,след дълго мислене,този играч се оказа Тейлър Леро. Тя нямаше да играе в това изпитание. Минути по - късно аз вече бях в някаква клетка и трябваше да чаакам едно момиче да ме измъкне. Аз трябваше да съм много внимателен,защото можех да прецакам всичко. Опитах се да не мърдам и да се съсредооточа. Тогава се сетих за медитацията и започнах да се успокоявам,като усещах,че се отпускам. Усещах,че нещо ме лази по главата,опитах се да го махна,но в първия момент не разбрах,явно беше нещо голямо. Опитах се да го махна с колкото мога по - малко движения,но не можех да махна досадното насекомо. По едно време усетих,че вече се е махнало,но точно след него видях пчела. Боже,от къде пък дойде тази пчела?
Тя се приближи към мен,а аз започнах да махам с ръце. Тя се приближи малко и тогава за мое съжаление тя ме ужили по рамото. Усещах,че всеки момент ще ми стане лошо. Мястото,където ме ужили започна да почервенява и да се подува,чувствах се много зле,а в момента не виждах онова момиче,мислех си,че ще умра. Да,вярно е,че много драматизирам понякога.
Бях много състредооточен и след малко русокоската дойде и ни отвърза,в началото `и беше трудно,защото ние бяхме наистина доста добре вързани,но някак успя да ни отвърое, сега трябваше да изгасим огъня. Изсипахме всичката вода върху него и след малко той изгасна,усмихнахме се един на друг. Погледнах към водещия с надеждата,че ще ни каже,че ние сме победителите. Останалите хора от отбора все още не бяха готови,затова си мислех,че може би ние сме победителите,но може и аз да съм прецакал нещо и да са ни дисквалифицирали.

19 Re: Изпитания on Пет 02 Сеп 2011, 03:32

Деймън Салватор

avatar
Нощта в племето ни мина много спокойно. Отдавах това най-вече на наградата, която спечелихме. Освен, че се нахранихме добре, през нощта бяхме защитени и от комари и всякакви други жилещи насекоми, от които острова просто гъмжеше. На сутринта, получихме ново писмо за второто изпитание и всички трябваше да се подготвим. Бях сигурен, че отново ще успеем да спечелим и се надявах отново да взема имунитет.
Когато пристигнахме на острова, където се провеждаха изпитанията, водещият ни обясни правилата. Бяхме разделени на два отбора и този път смесени. Паднах се в зеления отбор и заедно избрахме Пейн за главатар. Е, от него зависеше развоя на играта.
Идеята да играя толкова пасивна роля в клетката не ми допадна особено, но от друга страна – едно изпитание без чак такова физическо натоварване за мен си беше в плюс. Влязохме в клетката и завързаха ръцете ни за ведра пълни с вода. Не вярвах някой от отбора ни да не успее да изпълни указанието и да разлее водата, но все пак, макар да изглеждаше лесно, трябваше да сме доста внимателни, тъй като водата ни трябваше.
В крайна сметка избора ни за главатар се оказа доста добър. Пейн се движеше изключително бързо и за много кратко време успя да открие картата. Тя му даваше оказания къде са скрити копието и ножа, които му бяха необходими, за да ни освободи. След като откри и тях, взе ключа, който се намираше пред клетка и започна да копае. Слава Богу, че беше толкова бърз, защото ръката ми наистина започваше да изтръпва. Щом веднъж се озова в клетката, беше лесна работа да се освободим. За щастие ведрата на всички бяха пълни, така че използвахме всичката вода, с която разполагахме, за да загасим огъня в клетката. Щом пламъците изчезнаха, всички се обърнахме към водещият, който обяви края на изпитанието. Оставаше единствено да ни съобщи и кой е победител.

20 Re: Изпитания on Пет 02 Сеп 2011, 04:44

Оливър Куин

avatar
Почти не бях усетил нощта в племето. Всички спахме добре. На сутринта когато се събудихме намерихме писмото което ни известяваше че трябваше да се запътваме към изпитанието.Отново направихме сутришната си тренировка която държеше телата ни в отлична форма. Тръгнахме всички натам.След като пристигнахме водещия ни приветства и ни разясни правилата:
Разделяхме се на два смесени отбора и всеки отбор трябваше да има вожд. На нашия отбор вожд беше едно от момичетата, а ние заедно с Нейт и още едно момиче трябваше да висим в някакви клетки.
Време беше да влезем в клетките. Завързаха ни и не биваше да мърдаме. Явно нашият вожд трябваше да ни освободи от проклетите клетки.Започнахме да стоим в клетките без да мърдаме. Беше пълна тишина и всеки беше концентриран. Нямах си и на идея колко време ще се бави момичето което беше нашия вожд. Само се надявах да не изнемогне физически.Защото тогава можехме да си чакаме цяла вечност затворени в клетки като папагали.За щастие обаче русото момиче се беше справила доста добре и доста бързо. Скоро я видях да се появява от някъде. Носеше някакъв нож и някакво копие. Тя побърза отиде до всеки един като го развърза.За добро на нашия отбор никои не се беше "изкъпал" от водата над него. Така поехме нагоре към водещия...

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите