Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

Мел Евънс

avatar


Предизвикателствата продължават!

All Serials и Издателство "ЕРА" ти предоставят ОТНОВО невероятна възможност да спечелиш “Ревенант. Обречени на безсмъртие„ БЕЗПЛАТНО.

Как? Просто е. Прати на този имейл serials_rpg@abv.bg - трите си имена, ника ти във форума All Serials, точен адрес (град / село, улица, вход, блок, ап,етаж), телефон за връзка, ако нещо се обърка и не получите книгата си и отговор на въпроса, който сме ви поставили по долу. (задължително на КИРИЛИЦА):

“Какво място заема любовта днес в нашето забързано ежедневие? Кое е по-силно любовта или страха? Как смятате Кей и Венсан остават ли заедно накрая? Защо?„

Есето да не е по-дълго от 5 страници А4 формат!

Участниците трябва да са от форума и да са били редовни ( потребители с по-малко от 20 мнения не се допускат )

Членове на журито са: Мел Евънс, Бил Евънс и издателство “ЕРА„!

Краен срок за участие 24 Септември 2011 година до 00;00 часа вечерта!

Победителите ще бъдат обявени най-късно на 27 Септември 2011 година до вечерта!

Успех на всички!Последната промяна е направена от Мел Евънс на Съб 01 Окт 2011, 01:30; мнението е било променяно общо 3 пъти


Мел Евънс

avatar
Тейлър Уест, получихме съобщението ти! Благодарим ти! Успех!

Ако имате въпроси, може да ги задавате тук!


Ерик Найт

avatar
Запис... до няколко дни писмото ще е пратено...

Dean Winchester


Искам да попитам, дали може да е разказ, не есе, в смисъл да се разказва някаква случка и накрая например да се отговори на въпроса за Кейт и Венесан... или е задължително да е есе... :)

Мел Евънс

avatar
Няма смисъл да измисляш и случки.. просто отговори на въпроса


Dean Winchester


Току що изпратих писмото си, надявам се всичко да е наред :)

Мел Евънс

avatar
Получихме го! Благодарим ти!


Александра МакКуин

avatar
Хайде ето го и от мен!Знам,че не е перфектно!Надявам се да всичко да е наред!

Айра Копс

avatar
Запис писмото ще го изпратя след малко!!! :)

Amber_

avatar
Не съм сигурна дали ми трябва герой, за да участвам, но въпреки това току-що си изпратих писмото с отговора, който отчасти наподобява есе. Успех на всички участници : ))

Мел Евънс

avatar
Не, не ти трябва герой, само 20 мнения. Още не съм получила писмото.. Успех!


Amber_

avatar
Днес със 3 писма ми прави така пощата...Трябва по 10 пъти да пробвам, за да го прати. Изписа, че го е пратила, надявам се да го получите...

Мел Евънс

avatar
Едит; получих го! :)


Мел Евънс

avatar
Ето... и този конкурс приключи. И тук имаше голямо желание, много писма и отново само 1 победител. Искам да кажа нещо на всички участници - ПИСМАТА ВИ СА СТРАХОТНИ! Мисля да направим раздел, където да публикуваме най-добрите, наистина ни смайвате! Страхотни сте! Не се отказвайте!
Победителят, който получава безплатен екземпляр на “Ревенант. Обречени на безсмъртие„ е:
Spoiler:
Dean Winchester

Това е неговото есе:
Spoiler:
Какво място заема любовта днес в нашето забързано ежедневие? Кое е по-силно любовта или страха? Как смятате Кей и Венсан остават ли заедно накрая? Защо?

Любовта... истинската любов... едно прекрасно чувство, с което можеш да се похвалиш. Ако си го изпитал поне веднъж през целия си живот, когато умираш знаеш, че не си живял напразно... всичко винаги опира до нея. Нима според всички легенди Троянската война не е предизвикана от точно такава сляпа и пламенна любов? Това понякога обикновено, но и много уникално чувство е навсякъде около нас... все какво е приятелството без любов? Едно нищо. Просто познанство... Как можеш да си най-добър приятел с някой, да му споделяш всичко и в същото време да не го обичаш?!
На въпроса, какво място заема любовта в нашето ежедневие, мога да отговоря, без дори да се замисля. Тя е всичко. Тя е съчувствие. Тя е радост. Тя е тъга. Тя е магия... Всеки, който го е изпитвал може да ти каже, че в нея няма разум. Това е едно от най-непредсказуемите чувства. В един момент си на върха на щастието, а в другия... в другия се чувстваш, така сякаш си на дъното на най-дълбоката бездна на отчаянието.
Има толкова много хора, които смятат, че любовта може да ги нарани и затова не искат и да чуват за нея. И са прави, но не може заради единия страх да си самотен цял живот. Любовта наранява много, но също така и дава много... тя е изкуство. Красота. Мястото й в нашето забързано ежедневие е различно. Но винаги е там. От обикновените приятели, до страстната, изпепеляваща вечна любов, която се среща рядко. Любовта... това е нещо, което изпитваш към всичко, било то хора, животни, дори и вещи... а за жалост нашето ежедневие е прекалено забързано напоследък. Не ти остава време да седнеш и просто да се полюбуваш на нещо... вещите и приятелите идват и си отиват като непотребни кърпички и отново настъпва тъмнина. Но не успокоителната, тази, която те кара да се чувстваш сигурен... а тази студената. Самотната.
Но все пак да се върнем на въпроса. Какво е мястото на любовта в нашето забързано ежедневие... както казах по-нагоре, тя е прекрасна и уникална... нещо, с което можеш да се похвалиш... особено ако любовта е споделена. Това, да докосваш любимия си човек... да го правиш щастлив и с най-малките жестове е страхотно. Прави те щастлив. Изпълва те от вътре и сякаш полетяваш и може би наистина го правиш.
Идва ред и на втория въпрос... кое е по-силно. Любовта или страха. Този въпрос сам по себе си не е много сложен. Единственият отговор е, че стига любовта да е истинска, ще превъзмогне всичко. Било то страх, болка или дори вина... абсолютно всяко чувство е повалено пред силата на любовта. Или поне така трябва да бъде. Макар, че напоследък забелязвам все повече неприятни неща... сякаш любовта губи стойността си. Сякаш вече хората са заедно само заради материални облаги, фукане и физическо възползване. Сякаш светът стана по-мрачно място. Изпълнено с интриги, лъжи и омраза. И все пак все още го има това малко топло чувство в нас самите. Тази любов... и ще си остане там, докато от лявата страна на гърдите ни има един малък орган, изпомпващ кръв за тялото ни. Докато сърцето съществува, ще любовта и обичта, ще са в нас. При нас. И все пак продължавам да вярвам. Да искам да вярвам. Че любовта е по-силна. Независимо от обстоятелствата. Тя трябва да е по-силна от страха. От смъртта. От омразата. От интригите... от ВСИЧКО и всички.
Кейт и Венсан... според откъса и резюмето се очертават много интересна двойка. Просто нямам търпение да ги видя двамата. Заедно. Звучат възможно най-оригинални и нови герои... сякаш самата авторка иска да създаде нова водеща митология сред страниците си. За мен странните, свръхестествени същества са много интересни и това, че ги публикуват в повече книги е плюс за мен. Колкото повече книги има, толкова повече разнообразявам това, което чета. И все пак това, че Ейми Плъм вкарва и две нови раси, е в голям плюс, поне според мен. Това са никому неизвестни същества. Не е като в като при вампирите. Да се знае всичко за тях, в която и да е разновидност. Тогава не ти е интересно и какъв е смисълът да четеш. Да, интересна е самата история, но все пак е толкова яко, когато „в крачка” научаваш за всички особености на дадената раса. Да научаваш всичко на момента, а не предварително да го знаеш... така, отново се отклоних от темата. Та въпросът беше за Кейт и Венсан. Дали накрая ще останат заедно... честно казано този път мисля, че може и да не стане като в стандартните любовни истории. И това, че досега не съм срещала книги на авторката, я прави още по-непредсказуема поредица. А и пък доколкото разбрах, ревенантите, са умрели, за да защитят някой. И след 3 дни са „призовани да се върнат”. Което значи, че не всеки може да е ревенант. Не е като при вампирите. Едно ухапване (или нещо такова) и си вампир... все пак както винаги си остава проблемът с вечността. Той ще живее вечно млад и красив. Тя – не. Той ще трябва да спасява хора от смъртта. И после три дни ще е като мъртъв. Това не би могло да е връзка... не може да е връзка. Може да се обичат, но всичко това ще се промени. Ще се отчуждят един от друг с времето, особено например, когато тя е на 60, той ще си е същият „младеж”...
И все пак си остава шансът някак той да се превърне отново в човек. Или пък тя в ревенант. Не знам. Наистина искам да си останат заедно, но просто сега не виждам начин. Ще видим, когато прочета книгата. И все пак съм сигурна, че ще е много силна книга. С нетърпение я чакам и много, ама много се надявам да я спечеля.


Dean Winchester


Ммм мерси отново, днеска си получих книиижкааатааа

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите