Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 14 от 14]

1 Къщата на Рейчъл Бери on Пон 29 Авг 2011, 11:35

Рейчъл Бери

avatar
First topic message reminder :

Къщичката на Рейчъл
Спалня:

Хол:

Кухня:

Баня и тоалетна:

Тераса:Последната промяна е направена от Рейчъл Бери на Пет 20 Яну 2012, 10:23; мнението е било променяно общо 3 пъти


Tell me the reason you hide your feelings,
When you know how much I care for you!


Show me, show me some love, can't you see the truth?
That I was made for loving you

326 Re: Къщата на Рейчъл Бери on Сря 16 Яну 2013, 14:51

Thor

avatar
И все пак изглеждаше леко напрегната. Кимнах в отговор, и зачаках да видя дали ще ме покани. Имах чувството, че не е сама в къщата. Не помня да ми беше казвала, че има съквартиранти. Застанах леко нащрек.
По едно време тя ме прегърна силно и ме въведе вътре. Каза, че има изненада, а аз продължавах да гледам неразбиращо. Не знаех какво има за мен. Свикнал съм да се притеснявам от всичко и просто...зачаках. Влязохме в една стая, вероятно холът и аз погледнах този, който стоеше вътре. Примигнах два път, след което го изгледах шокирано. Той се беше изправил и също ме гледаше. За момент забравих всичко наоколо и направих няколко бавни крачки. Стигнах до него.
- Дийн? - казах тихо, усмихнах се и ми се искаше да го прегърна но...сигурността преди всичко. Самият той го е казвал не веднъж. Извадих си шишето със светена вода и го залях леко по лицето. Нищо не стана, не е демон. Сетих се, че имам сребро, но също така се усетих, че съм в чужд дом и няма да тръгна да режа брат си със сребърен нож.
- Дийн...-повторих, но този път не беше въпрос
Искаше ми се много бързо да повярвам, че това е той самият, а не някой демон, шейпшифтър или дори левиатан. Прегърнах го и определено беше истински.
- Кажи ми, че си ти, моля те!

327 Re: Къщата на Рейчъл Бери on Чет 17 Яну 2013, 09:10

Дийн Уинчестър

avatar
Рейчъл вкара сам в къщата и го доведе в стаята където бях. Аз се изправих и той само ме погледна и ме назова по име и преди да се усетя ме изпръска със светена вода, това се случваше всеки път. След което отново повтори името ми.
Този път реших да действам аз, но трябваше и той да го направи за да съм сигурен, че е той. Извадих един ножа с който се измъкнах от Чистилището, не беше кой знае колко мръсен, но с него се защитавах и се порязах малко ръката, за да ми текне кръв и Сам да се увери, че съм аз. Текна ми малко кръв, червена на цвят и се надявах това да беше добър отговор на въпроса му. Погледнах го и казах:

- Ти си следващият. - трябваше и аз да се уверя дали не е левиатан. Както винаги му бях казвал сигурността преди всичко. Но преди той да го направи, ме прегърна силно и каза, че иска да съм аз.
- Да аз съм Сами... - след което, той ме пусна. След това погледнах за секунда Рейчъл и казах:
- Извинявай за бъркотията, която направихме, това са наши методи да разберем дали не сме демон или нещо подобно. - щом знаеше за нас, нямаше смисъл повече да и се обяснявам за това.

328 Re: Къщата на Рейчъл Бери on Чет 17 Яну 2013, 11:59

Рейчъл Бери

avatar
Сам гледаше шокирано в началото. Май доста се изненада при вида на брат си, което си беше съвсем нормално. Направи няколко несигурни крачки и после извади някакво шише с вода и го поля. Въобще не се бях замислила, че можеше да не е истинския Дийн. След това пък Дийн извади нож и поряза малко ръката си. Май беше време да взема аптечката , с този мръсен нож кой знае какво можеше да си докара. След това Сам прегърна Дийн .Толкова се радвах за тях, седях настрана и просто ги наблюдавах и се усмихвах. Радвах се, че успях да им помогна да се съберат.
Дийн след това ми обясни за това с водата и ножа.
-Няма проблем – усмихнах се отново. – Искаш ли лепенка или нещо за ръката? –попитах.
-Ако искате да ви оставя насаме да си поговорите- допълних. Все пак не се бяха виждали отдавна и със сигурност искаха да си поговорят и нямаше смисъл да им се пречкам. Не ми пречеше да отида в другата стая и да ги оставя. Бях много щастлива за тях и за това ,че успях поне малко да им помогна.


Tell me the reason you hide your feelings,
When you know how much I care for you!


Show me, show me some love, can't you see the truth?
That I was made for loving you

329 Re: Къщата на Рейчъл Бери on Нед 20 Яну 2013, 05:44

Thor

avatar
Дийн сам се поряза по ръката и от там текна кръв. Значи това наистина беше той. Напълно забравих, че и аз трябва да докажа, че съм аз и направо го прегърнах. Той отговори положително на въпроса ми и аз го пуснах. Радостта, която изпитвах беше голяма, но не исках да приличам на малко дете пред Рейчъл, всъщност може би дори сега и приличах на такова. Дийн и се извини за бъркотията. Аз през това време се сетих, че напълно бях забравил да му доказвам каквото и да било. А при нас това винаги трябваше да се случва. Задължително. Сипах си малко светена вода на ръката и си наплисках лицето. След това извадих един сребърен нож и също се порязах леко по ръката. Потече ми малка струя червена кръв.
- Сребърен е. Не съм и шейпшифтър - усмихнах се на Дийн
Рейчъл предложи да ни остави насаме. Беше мила, както винаги. Повечето хора не би трябвало дори да ни имат доверие, все пак с Дийн бяхме много...внушителни, но се радвам че ме беше опознала и ми вярваше.
- Нее...- размахах ръка
- Ние сме в твоята къща, не можем да си позволим да се разполагаме чак толкова.
Това ме наведе на мисълта, че Дийн няма къде да живее, а аз съм съвсем сам в имението.
- Между другото...ти идваш да живееш при мен. - обърнах се към Дийн. Имах една доста голяма свободна стая, която можехме да ремонтираме както му харесва. И имахме толкова неща за изясняване...просто не знаех откъде да започна. Дали той още искаше да продължим с лова? Като знам аз как се бях занемарил...
А дали ме обвиняваше? За това, че не намерих начин да го измъкна откъдето е бил толкова време? Защото аз се чувствах виновен, и отместих погледа си от него. Малко ми беше трудно да го гледам в очите.
- Дийн ти...там където си мисля ли беше?- успях да попитам накрая.

330 Re: Къщата на Рейчъл Бери on Съб 02 Фев 2013, 12:32

Дийн Уинчестър

avatar
След като Сам доказа, че е той и аз се зарадвах много. През тази една година той ми липсваше през цялото време, все пак ми беше единственото останало живо семейство, дори и той да не знаеше, че съм жив някъде там....
След като Рейчъл предложи да ни остави насаме, щях до откажа, защото сме в нейната къща, но Сами ме изпревари. Явно мислехме еднакво, като истински братя. След това той ме погледна и каза, че ще живея при него, естествено аз не отрекох, защото нямаше къде другаде да отида и а той ми беше брат.

- Естествено, че приемам, братле. Явно ме избърза с тези думи "Ние сме в твоята къща, не можем да си позволим да се разполагаме чак толкова", същото щях да кажа и аз, е не точно същото, а с мои думи. - след което той се замисли дълбоко... Сякаш се питаше доста въпроси и сигурно си формираше въпросите си към мен. Както си и мислех това беше вярно, той ме попита, дали съм бил там където си мисли. Е този път не знаех дали си мисли Чистилището, но реших да кажа да, защото все пак може би ме е търсел в началото...
- Ами ако е за същото място, да, но все пак ще го кажа... Бях в Чистилището... - после го погледнах и зачаках да видя реакцията му, след като разбере, къде съм бил през всичкото това време.
- Не знам дали си имал същото на предвид, но там беше ужасно и все още не съм напълно готов да говоря за там.. - като казвах "Чистилището" веднага ме обливаха спомени с Кастиел, който не можах да спася... А и пред друг човек, който едва в този момент от живота си разбира за нас ловците не бих говорил на тази тема..

331 Re: Къщата на Рейчъл Бери on Съб 02 Фев 2013, 13:48

Рейчъл Бери

avatar
След като бяха напълно сигурни,че са истинските си пролича още повече щастието им ,че се виждат.
-Е това няма значение , имам предвид не сте се виждали от толкова време,затова го предложих – отговорих им след като Сам каза ,че не могат да се разполагат така ,а Дийн се съгласи с него. Реших тогава просто да седна на ъгълчето на дивана те имаха доста да си говорят. Не знаех дали ще го направят тук или ще отидат някъде. Тогава Сам предложи на Дийн да живее при него. Нещата за сега се развиваха доста добре за тях. Сам май имаше доста въпроси към Дийн,което си беше абсолютно нормално.
Само седях и ги наблюдавах отстрани. Забелязах , че празната кутия от пицата седи на масата. Реших да я изхвърля и все пак да им дам няколко минути насаме.
-Аз ще хвърля това – казах докато Сам обмисляше думите на Дийн затова къде е бил – Ъм , Сам, искаш ли нещо за пиене? –попитах го докато излизах от стаята на път към кухнята.


Tell me the reason you hide your feelings,
When you know how much I care for you!


Show me, show me some love, can't you see the truth?
That I was made for loving you

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 14 от 14]

Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите