Добре дошли в Мистик Таун!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Translator

Вход

Забравих си паролата!BG TOP
BGtop
Icon
Icon
Icon
Icon
Poll

Имате ли пари за книги или разчитате на безплатните бройки от форуми/сайтове?

38% 38% [ 27 ]
37% 37% [ 26 ]
25% 25% [ 18 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 71

Последно онлайн
Пазарска количка

Гост това е твоята пазарска количка, използвай я за пазаруване от магазина.

Втора употреба

РекламацииTop posting users this month


You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Апартамента на Невърленд on Чет 01 Сеп 2011, 08:52

Кейтлин Невърленд


Апартаментът се намира във втория от ляво на дясно небостъргач.Всекидневна:


Кухня + трапезария:


Спалня:


Баня:


Тераса:Последната промяна е направена от Кейтлин Невърленд на Вто 15 Май 2012, 09:42; мнението е било променяно общо 1 път

2 Re: Апартамента на Невърленд on Пет 02 Сеп 2011, 14:52

Елизабет Стонем


Апартамента на Кейт се оказа доста свястно местенце, както и предполагах.
- Имаш вкус. - казах, докато тя ме водеше към кухнята.
Кухнята беше спретната и дизайнерски обзаведена, но си личеше, че не се използва много често.
Кейт започна да изважда съдове и продукти, а аз се плъзнах на кухненския плот и кръстосах крака.
- Давай, майстор готвач, вземи ми ума. - казах и се засмях.

3 Re: Апартамента на Невърленд on Пет 02 Сеп 2011, 15:06

Кейтлин Невърленд


Засмях се. Но какво ми се готвеше сега? Може би.... Афганистанска питка? Отново се засмях. Заглавието ми действаше така, но какво пък. Беше вкусно, даже на мен ми харесваше.
Направих всичко по рецептата, даже добавих малко кайма. Докато питките бяха във фурната, прегледах всички питиета, които можех да предложа. Аз лично си мечтаех само за едно, но и виното щеше да свърши работа. Намерих две стъклени чаши и за минути приготвих масата, все едно ще вдигам парти, но с по-малко гости. Часовничето звънна, за да ми напомни да извадя питките. Да, точно както трябваше. Сложих ги на масата.
- Е, не е най-доброто, но когато някой път се разберем и имам повече време, може и агне да сготвя. - засмях се и седнах на един от столовете. Налях вино във чашите. - Още са топли. Внимавай. - казах, като видях, че Елизабет посягаше към едно от парчетата. Аз си взех едно и го поставих в чинията ми да стине. Повдигнах чашата си и отпих една глътка. Да, добро беше. Такова, каквото го обичах. Настроих се за милионите въпроси на Eфи. Поставих чашата си обратно на масата и отхапах от питката. Още беше топла, но на мен това не ми пречеше.

4 Re: Апартамента на Невърленд on Пет 02 Сеп 2011, 15:39

Елизабет Стонем


Взех си една питка и изчаках да изстине, понеже Кейт ме предупреди, че е топло. През това време отпих от виното.
След една-две минутки най-сетне прецених, че питката е достатъчно изстинала и отхапах от нея. Оказа се наистина много вкусно.
- Уау. - казах. - Наистина си те бива.
Хапнах още малко, след което отново отпих от виното.
- В гората каза, че мога да ти задавам въпроси. - започнах, поглеждайки я право в очите. По изражението й разбрах, че се е досетила че ще стигна и до тази част. - Вече не ми се играят игрички, Кейт. Ти не си човек, нали?
Пийнах още малко вино, без да отмествам погледа си.

5 Re: Апартамента на Невърленд on Пет 02 Сеп 2011, 23:09

Кейтлин Невърленд


Усмихнах се.
- На мен пък ми се играят. - засмях се. - Но, път на хората. Да, аз не съм човек. - казах и отпих от виното.
Истината беше, че пред това момиче за пръв път можех да говоря за себе си. Никой друг не е бил така заинтересован от вампирите или с други думи - от мен. За две секунди отхапах няколко хапки от питката. Задъвках и накрая преглътнах. Беше ми интересно, какво ли ще ме попита сега.
Бях пресушила чашата си, затова си сипах отново и допълних в нейната. Облегнах се на стола с чашата в ръка и отпивах на всяка минута.

6 Re: Апартамента на Невърленд on Съб 03 Сеп 2011, 01:31

Елизабет Стонем


Подсмихнах се самодоволно. Ето, че най-накрая изкопчих признание от Кейт.
Взех си още една питка и я изядох набързо, след което допих и виното си. Кръстосах крака, опрях лакти на масата и я погледнах.
- Разкажи ми за себе си. - казах.
Ако трябва да бъда честна, това беше първата ми среща с вампир, затова изгарях от любопитство. С какво се храни, на колко години е... Изобщо, исках да знам всичко.

7 Re: Апартамента на Невърленд on Съб 03 Сеп 2011, 01:45

Кейтлин Невърленд


Засмях се. За пръв път някой ме питше нещо такова.
- Ами, като за начало, да ти кажа, че от малко години се уча да готвя, но предполагам ще стана добра в това. - засмях се. - Хм, сигурно искаш да знаеш на колко съм години? - тя кимна. - Е, доста по-стара съм от теб. На 542 години съм. - подсмихнах се. - Родена съм в Италия. При раждането ми, един мъж ме е отвлекъл. Живеех с него години наред и накрая разбрах, за това и го напуснах. Тръгнах към гората и един вампир ме напрадна. Молех му се с часове да ме остави на мира. Накрая той ме изостави на пътя. След няколко дни вече бях вампир... И така нататък. - засмях се. - Имам и дарба, която смятам да не ти показвам. Когато докосна някой и си го пожелая, му причинявам токов удар. - ухилих се.
Видях шокирания й поглед и се усмихнах мило.
- Спокойно де. Не съм го правила от сто години. - засмях се и тя малко се поуспокои. - Искаш ли да знаеш нещо друго?

8 Re: Апартамента на Невърленд on Съб 03 Сеп 2011, 02:00

Елизабет Стонем


Слушах внимателно всяка една дума на Кейт. Историята й беше интересна и необичайна. И, честно казано, дарбата й ми се стори адски готина. Ако аз можех да причинявам токови удари...
Когато Кейт ме попита дали имам още въпроси, се замислих.
- С какво се храниш? - попитах най-накрая. - И как ти действа човешката храна?
Прокарах пръсти през косата си и зачаках отговора й.

9 Re: Апартамента на Невърленд on Съб 03 Сеп 2011, 02:11

Кейтлин Невърленд


Хм. Труден въпрос..
- Ами, храня се с кръв, естествено. - засмях се. - Животинска. От много време не пия човешка. И затова бях в гората днес. - усмихнах се. - Човешката храна.. все едно да ям желирани бонбони. Вкусна е, но не мога да се наям с нея. Даже хич.
Засмях се на сравнението си. Ефи ми допадаше. Питаше точните въпроси, които да й помогнат най-много. А не много, но глупави въпроси. Определено щяхме да си паснем. Отпих от виното и станах от масата. Зарових в шкафа за продуктите и след около пет минути имаше от любимия шоколадов пудинг. Сложих го на масата, дадох лъжичка на Елизабет и взех една за мен. Забих я в шоколада и така откъснах едно парченце. Пъхнах го в устата си.. Мммм, шоколад! Супер...

10 Re: Апартамента на Невърленд on Съб 03 Сеп 2011, 04:19

Елизабет Стонем


Взех лъжичката, която Кейт ми подаде и опитах пудинга. Наитина беше невероятен.
Имах чувството, че с Кейтлин си допадахме. За първи път от много време срещах някой, който да ми е толкова симпатичен... А и за нейните 542 години предполагам умее да купонясва като никой друг. Внезапно ме осени идея.
- Някой път със сигурност трябва да дойдеш на някое парти с мен. Изглеждаш ми като човек... Добре де, не буквално човек, но ми приличаш на някой, който умее да се забавлява. - казах с дяволита усмивка и добавих: - Но от сега те предупреждавам, че пия много и понякога взимам наркотици. Впрочем, алкохола и дрогата едва ли имат особен ефект върху теб, нали?

11 Re: Апартамента на Невърленд on Съб 03 Сеп 2011, 04:27

Кейтлин Невърленд


Засмях се.
- Е, нямат, но ако пия кръв, в която има много алкохол и наркотици не ми е особено приятно. - усмихнах се. - И, да, ще дойда. - казах, като си хапнах още от шоколада.
Е, не ми изглеждаше странно, че Ефи употребява наркотици. Все пак пушеше. Всъщност, не е хубаво да се пуши и да взимаш дрога, но не й бях майка, така че..
- Е, сега какво ще правим. Ще гледаме нещо или ще ходим в някой бар? Нещо ми се дотанцува.. - ухилих се и станах.
Събрах празните чинии и ги пъхнах в мивката. Взех бутилката със виното и я прибрах обратно в хладилника.
- Та, какво решихме? - попитах, докато миех една чиния.

12 Re: Апартамента на Невърленд on Съб 03 Сеп 2011, 04:39

Елизабет Стонем


- Гласувам за бар. - казах и се засмях.
Станах от стола и взех чинията и чашата си, отивайки към мивката. Щях да помогна на Кейт да измие чиниите, за да тръгнем по-бързо. Докато миех чинията си, се замислих. Не бях в града от много време, затова и не знаех много-много за добрите барове, но се надявах Кейт да е по-наясно. А и в крайна сметка след шестата водка не ми пукаше особено къде съм, а с кой съм. Можех да придам атмосфера на всеки купон, независимо къде е.
Когато приключихме тръгнахме към коридора. Взех чантата си, хвърлих последен поглед в огледалото на Кейт и излязохме.

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите